icon

Je normálne žiarliť na partnerku kvôli pôrodu?

marriah
24. feb 2014

Ahojte, som veľmi smutná, že mi moje manželstvo nevychádza, tak ako by malo. Máme s manželom tri krásne detičky, obaja ich veľmi ľúbime. Môj partner nám však znepríjemňuje spoločne strávené chvíle tým, že ziarli . napr. na to, že ma videl cudzí muž /doktor/pri pôrode nahú . Je to normálne žiarlit na doktorov? Veľmi mi to sťažoval, keď som bola tehotná, bývam 300 km od rodiny. Napriek tomu som mu porodila tri deti, pri pôrodoch nebol, lebo nechcel. Vraví, že to je nič, oproti tomu, čo si musel v hlave upratať on, pričom to hocikedy vyťahuje /takže až tak sa s tým nevyrovnal /. Návštevu psychológa odmieta. Ziarli aj na môjho otca, nesmie ma vidieť, ako kojím malého. Alebo, že večer, keď som v pyžame , nemám pod ním nohavičky, pričom nenosim žiadne negliže, alebo priesvitné veci. Keď sa sklonim k deťom, nesmie mi byť vidno do výstrihu. Je to už psychicky náročné, byť veselá pri deťoch, dať im veľa lásky v takomto prostredí. Ako to vydržať ? Mám radšej odísť? Byt nechce predať, tvrdí, že to je náš domov a nedovolí mi odísť s deťmi. Nevie pochopiť, že ma strašne demotivuje byť pri ňom romantická a sexy, keď to vo mne už potlačil tými svojimi výčitkami.

dominikabartlova
25. feb 2014

@bobobbb moj je rad ked som pre druhych sexy aspon sa pysi ze je spokojny... ja by som sa aj tak streetla s odbornikom... moj vobec neriesi ci idem na gyndu.. este ma aj podpichne ze si idem uzit... ale viem ze to bere zo zsrandy a v zdravej forme ziarli.... moj otec sa tiez nechdil do komorky obliekat, obliekal sa normalne a ci som mu videla pindura tak videla a ziadnu traumu mi to nedalo...

A hlavne vyser sa na myslenie okolia.... ti mi mozu byt ukradnuti co si omne myslia- neziju somnou, nemiluju ma, ....

eliska31
25. feb 2014

Ja som si vzdy myslela, ze ked sa vstupi do manzelstva to este neznamena, ze stracam svoji vlastnu identitu, nazor, vkus, chute, osobnost...ale ako to tak tu citam aj v inych forach...cim dalej-tym viac zeny stracaju svoju identitu akonahle im chlap nastrci prstienok. Aj so sebavedomej zienky sa stane zienka domaca, s ktorou pan manzelik moze manipulovat ako chce. A potom ona ma v hlave mis-mas a chlap len vyhrava na plnej ciare. Po nejakom case pridu deti a ona je uz uplne chytena do pasce. A aj keby chcela uz nema cesty spat... 😖 😖

adeala
25. feb 2014

@eliska31 vidíš, to som si ani nevšimla, že písala o pozeraní erotických fotiek. V tomto prípade iba jedna rada @marriah odíď hneď. Je to manipulátor najvyššieho kalibru.

zenulienka
25. feb 2014

@betunka39 uplnú pravdu máte , je to dáky klamár a ani neverím , ze to písal on , určite to za neho napisal niekto iný , ved predsa taky primitív čo žiarli na gynekologa svojej ženy, nemôže mať skoro bezchybny pravopis , no neviem , neviem..

eliska31
25. feb 2014

@zenulienka moze byt kludne..aj s bezchybnym pravopisom 🙂 Aj najkontroverznejsi masovy vrahovia v dejinach ludstva mali vysoke IQ a sarm gentlemena...teraz nechcem povedat, ze je to nejaky masovy vrah...ale ak je naozaj takyto pan manzel, tak od takeho utekat kade-lahsie...ja by som urcite utekala, ani jednorazovku by som neriskovala, lebo takeho sa uz neda zbavit tak lahko 😠

zenulienka
25. feb 2014

@sissy27 1000 laik 😀 , on je chorý !!!!!

bobobbb
25. feb 2014

Ahojte,
ani som v podstate nečakal, že ma niekto z vás pochopí, prípadne nás chlapov, aké je to celkom ťažké pre niektorých z nás, keď sa za vami obzerajú iní... Viete, mne to fakt nevadí, ked je moja žena pekne oblečená, len pokiaľ to nejde za nejakú moju hranicu, ktorú mám možno niekde inde ako iní, ale to tu nevyriešime.

Čo sa týka toho bývania, napísal som zámerne inak, ako je realita, ved predsa toto možno číta aj moja susedka, kolegyňa...

Keďže myslím nie je najvhodnejšie, že vôbec začala moja manželka preberať náš súkromný život pred vami, je to výlučne naša záležitosť, chcel som len vedieť, ako zareagujete a bez jej ovplyvňovania, preto som na toto ráno vypol idoma internet a píšem z práce. Už ho ale idem zapnúť a teším sa, čo moja manželka zase na mňa napíše. Je to celé smutné, že namiesto rozprávania sa s kamarátkami /dôvernými/ alebo mamou, riešite takéto súromné veci verejne pred cudzími ľudmi. Ja som odporca FB a skôr sa prikláňam k osobnému kontaktu s ľuďmi, ale to je vlastne vaša vec. Vôbec ženu nešpehujem, to skôr ona mi číta poštu, dokonca určuje, koho môžem v maily ako osloviť a koho mať ako uloženého v telefóne.

Manželka tiež žiarlila na ženy na pláži, že ich vidím a za to už teda naozaj nemôžem, alebo na sa pýtala, kde bola sestrička pri vyšetrení na urolo, kde ma vyšetroval doktor... Takže s tým žiarlením je to obojstranné.
No a k tým sex fotkám cez internet sa moc vyjadrovať nechcem, len ona si to myslí, dôkaz nemá žiadny. Aj vám občas vyskočia na obrazovke kadejaké stránky a prídu kadejaké maily ako nevyžiadaná pošta. Zavieram ich a mažem, ako každý. V robote iste nemám čas toto pozerať /dnes výnimočne píšem na úkor práce, ktorá ma ale aj tak počká/ a doma nemám na to tiež priestor.

Bobo

zenulienka
25. feb 2014

@eliska31 síce hej máš pravdu , môže byť aj taký manipulátor. A tí sú ešte vraj horší . 🤐

bajka22
25. feb 2014

vypol doma net- no super! 😠 no comment!!!!! 😠

cecil36
25. feb 2014

@bobobbb tak tvoj posledny prispevok je uplne chory.... vypnut jej net? kokoooos .... dufam, ze sa zena spamäta a zdrhe co najskor...

sirene
25. feb 2014

milý pán @bobobbb - tým, že ste žene vypli doma internet, ste len potvdrili všetky naše domnienky o Vás a Vašej povahe. Verejná konfrontácia i keď na anonymnom fóre je pre vás neprípustná, radšej budete v súkromí nadalej tlačiť žene kaleráby do hlavy. My ostatné len dúfame, že sa vaša manželka ešte ozve. Ak táto diskusia bude zmazaná, bude to len pod vašim nátlakom

sissy27
25. feb 2014

@bobobbb gratulujem k potvrdeniu diagnózy - vypol si doma internet, aby sa žena nemohla prihlásiť a vykričať do celého sveta, akého chuja má za manžela... snáď si jej nezabudol zobrať mobil a rozkopal si aj optiku v celom meste, aby sa nepripojila od susedky či kamošky... a nie, žiadna z nás nepochopí, čo sa ti odohráva v hlave, keď žiarliš na gynekológa, vlastné deti, či manželkiných rodičov... škoda, že sa nechceš vyjadriť k tomu, čo ty spravíš pre zlepšenie vášho vzťahu, či pôjdeš na terapiu k odborníkovi, či budeš niečo robiť so svojimi démonmi (okrem toho, že budeš vypínať manželke internet a robiť scény pri pôrode - zvláštne, že k tomu sa absolútne nevyjadruješ, aj keď viac báb sa ťa tu na to pýta...) a že tvoja manželka robí scény na pláži, kontroluje ti mobil, počítač? no aký požičaj taký vráť !!

eliska31
25. feb 2014

Boha zeny v ktorom kraji su prazdniny?????

Ak si chlap: tak ta veta ze to moze citat susedka a bla-bla je uplne irelevatna...ked predtym sa hajis ako ti zalezi na tvojom dobrom mene...
A ano, obzeraju sa za nami iny muzi. Vies my zeny mame boky-prsia-pekne tvarovane nohy a to vzdy bude lakat na pohlad inych muzov a aj ine zeny. Aj ked budeme mat suknu po zem, proste prirodu neoklames 😀
Celkom slusna reakcia, ze si jej vypol doma internet, za toto ti tlieskam! Peeeeeeeeeeeeeekne 😀
A ano, riesime taketo veci aj verejne lebo niekedy potrebujeme nezainteresovany pohlad, slovnu urazku aby sme sa prebrali a videli aj to co nechceme vidiet. A mozes si byt isty ze aj s kamoskami to preberieme, a to neni pre usi kazdeho muza lebo by to len tazko prekusol naprikla to aky je hrozny milenec oproti byvalemu, alebo aku ma muznost velku/malu..takze radsej ani nechci vediet taketo doverne rozhovory 😀
A kraaaasne sme sa vyzuli z odpovede o erotickych fotkach! 😀 😀 😀 😀 😀

hradnapani
25. feb 2014

@bobobbb ak chces potlapkanie po pleci, tak napis na nejaku stranku pre muzov, isto sa tam nejaky dobrak najde. Tu pochvalu necakaj, Tu su zeny, a mnohe z nich si toto odzili na vlastnej kozi. Ci uz s partnermi alebo to videli doma medzi rodicmi a ver tomu, ze sa im z tohto tu dviha zaludok.

hradnapani
25. feb 2014

@eliska31 v bratislavskom 😉
Noo, aj mna uz napadlo, ze toto je taka absurdna situacia, ze kludne sa niekto moze bavit a vymyslat si tu obojsmerne historky, A tusim by som aj bola rada, ak by to bola len zabava. Lebo ak je toto realita, tak je to hroza...

lyzzy
25. feb 2014

ja poviem len tolko ze ak jedna zena roky dokaze zit s takymto debilom a trpiet to tak si mozno takyto osud a zivot zasluzi

jahodka8
25. feb 2014

@bobobbb Ja som rada, že si tu napísal takto obšírne. Môj partner by tu nenapísal nikdy.

bobobbb
25. feb 2014

Ahojte,
napriek všetkému som čakal aspoň trocha empatie, ale ako sa hovorí presvedčeného nepresvedčíš, to platí o mne, ale aj o vás. Verím, že na nejakej mužskej stránke by som získal veľa sympatizantov, ale o to mi vôbec nejde. Nesúhlasím s tým, riešiť tieto veci s cudzími ľuďmi a to, že som si pred vami vylial srdce a že som vám napísal veci, ktoré by som nepovedal ani mame, to nezavážilo, tak ako to necháme moja manželka, tak ani vy. Nevadí, prežijem, budem sa snažiť, ako sa snažím už dlho, krotiť moju žiarlivosť, ale sú isté hranice, cez ktoré mi jednoducho ani žiadny psychológ nepomôže, lebo je to jednoducho vo mne. Mám kopec pozitívnych vlastností, netočí sa predsa celý život len o tomto, manželka vedela aký som, ked si ma brala, je len na nej, čo urobí. Ja pre kľud v rodine musím od nej tiež kopec vecí pretrpieť a trpezlivo vysvetľovať... A hlavne riešim to doma, tiež nie pred kamarátmi a už vôbec nie pred cudzími ľuďmi. Ja toto celé beriem ako našu rodinnú hanbu, takto to prepierať.
Zbohom.
Bobo

eliska31
25. feb 2014

niekto bude mat zaujimavy vecer doma 😒

ja mam pocit ze oni dvaja sa nasli dokonale 😀 Ako sa vravi "vrana k vrane sadla" len skoda, ze jej to niekedy sa osvetli...nuz hold dalsie uspesne manzelstvo v ktorom kvitne laska a porozumenie a vzajomna ucta 😀

nivi
25. feb 2014

@bobobbb obcas kazdy potrebuje pomoc druheho. ty psychologa odmietas, ale potrebujes ho! na tom ale nic nanebne, ponizujuce a neviem ake nieje. tvoja manzelka mozno tiez mala vyuzit jeho sluzieb. ale rozhodla sa vykecat tu v anonymite a urobila dobre, hlavne to dala zo seba von. totizto vy dvaja nie ste schopni to riesit doma sami. a jedneho dna sa moze stat, ze ty alebo manzelka to neustojite a stane sa mozno aj tragedia. skratove konanie bohuzial taketo skraty koncievaju aj smrtou.

nivi
25. feb 2014

@eliska31 na druhej strane ale jej nazor tu uz nemame. ci naozaj aj ona tak vystraja a ziarli nevieme.

lencici
25. feb 2014

Uz vidim ako sa to ona chuda vyrozprava ked ju tu jej .... manzel kontroluje.... Zena utekaaaaj!

kiki68
25. feb 2014

no vsetka cest chlapovi,ze sa odvazil prist do nasho ringu 😀
ale aj tak,chcela by som vidiet ako by gynekologivi vrazil,by videl tu roztoto pipinu svojej manzelky,vsade krv, tam to cele rozparane ako plysova hracka a isiel by k zemi....stavim sa.... 😀
Neviem kto si uziva gynekologicke vysetrenia,mozno nejaka tazka fetisistka,ale inak z toho maju zenske hrozu.
Chlap k urologovi poriadne nezajde, len ked fakt musi,zenska na gyndu musi, proste STK podvozku je vo vlastnom zaujme ako neodist na rakovinu atd. Ale ze by tie kovove nastroje boli nejako prijemne....myslim,ze muz by mal pochopit,ze to co sa deje na gynde nie su ziadne sexy sceny,ale obycajne a nie velmi prijemne vysetrenie,ked casto cakate na vysledok a trasiete sa,ci babo na USG zije, ci mate ten krcok maternice v poriadku...ja casto ani toho lekara nevnimam, ked sa bojim o uplne ine veci.
A ziarlit na zeny na plazi mi tiez pride chore...su to len dalsi ludia okolo....nic menej a nic viac.
Ako nejaka ziarlivost pripustna je,keby moj muz vidi,ze ma ide balit iny muz,alebo ja flirtujem,ale kto kedy stihol pri porode ci steroch na kultivaciu flirtovat.... 😉
ale vidim,ze tm v tom manzelstve toho bude viac...fakt sa asi ti ludia "nasli"

anabella235
25. feb 2014

ak sa hned ten odborník nepodarí, tak si skús obstarať najakú rozumnú literatúru. Napr. na stránke Kumran.sk. Venuj sa tomu. Váš vzťah je na ceste k zlému záveru. Pochopením jeho vnútorných postojov voči životu a pochopením, čo u neho vyvolalo tieto zvrátené stavy, mu dokážeš nielen odpúšťať, ale ho aj správne smerovať. Zároveň sa prestaneš obviňovať z toho, že to ty robíš niečo zlé. Pravdepodobne to má korene aj v detstve. Je to dobrodružná cesta do vnútra a podvedomia. Želám všetko dobré

eliska31
25. feb 2014

@lencici neeeeeemoze, vsak jej doma rano odpojil internet 😀 😀 😀 😀

anabella235
25. feb 2014

@bobobbb som rada, že je tu aj názor z druhej strany. My ženy často vypadáme ako fúrie. Mali by sme sa zamyslieť aj nad pocitmi toho druhého, ktorý tu nemá miesta. To naznačenie, žeby si mal vypadnúť na chlapskú stránku, to je akože čo?? To hovorí aj o nás, nie? Anonymné rozoberanie cez net, môže aj inšpirovať. Niekedy človek lepšie vníma písmená a od cudzieho človek prijme radu aj lepšie, pretože nechce najbližších zaťažovať, keď vie, žeby sa veľmi trápili. A možno vôbec nejde o potrebu poradiť, ale o zdieľanie a iný pohľad na vec.

maminuska
25. feb 2014

@eliska31 no keby mne manžel doma odpojil internet, tak mu taku tresknem .... a to sa považujem za kľudného človeka.

eliska31
25. feb 2014

@maminuska ale pochop oni teraz tym ze napisala, maju hambu na 100 rokov 😅 takze preventivne opatrenie: odpojit-nenapise....logika jak facka 😀

lencici
25. feb 2014

@eliska31 jaj boze teraz neviem ci sa mam smiat ci plakat...ked je toto vsetko pravda tak chudak zena...take nazory ake ma jej muz tak asi ani v stredoveku neboli.

kaktusik007
25. feb 2014

@bajka22 itez ma to dostalo a ako fakt uz na neho nemam slov.... .