icon

Je prdenie partnera dôvodom na rozchod?

12. júl 2020

Baby,trochu divna otázka ale prdia pred vami partneri/manželia?Ja to nemám rada.Hovorila som mu nech to predo mnou nerobí.Ze v spoločnosti sa to nepatrí a navyše je to neslušné.No viete chlap.Priklad ja neprdim,alebo keď už tak zadrzim a utekám na záchod.Je to dôvod na rozchod?

Strana
z3
marianeta
13. júl 2020

@marca12 🤦🤦.Ty si kde rozum nechala..

marianeta
13. júl 2020

@tatiana1329 tak vidíš..Už to nie je len nevera čo úplne rozvrati vzťah ,ale aj neviditeľný a občas hlučný a pachnuci prízrak z brušnej dutiny..

tatiana1329
13. júl 2020

@marianeta 😂😂 ja to fakt nechapem... Co im moze vadit, ked si vo VLASTNOM dome pri MANZELKE s ktorou robil urcite aj horsie veci ako toto, nemohol trochu ulavit... Ak to nerobi na verejnosti a pri inych ludoch len pri zene tak kde je problem?

dominika_sk
13. júl 2020

Ja napriklad neprdim, lebo princezny neprdia a nekakaju. A keď už sa nahodou stane je to taky oblačik duhovych trblietok z jednorožca a ešte motyliky lietaju okolo 🥰

annadobsonyova
13. júl 2020

ja som bola isty čas pacient na lôžku, manžel ma aj prebalovať musel 😉 takže mi pride kúsok komicke riesiť vetry, doma určite pohoda 🙂

andreatytler
15. júl 2020

Ak bol tak vychovany a ty nie, kuste to nejako dopracovat... nerozchadzala by som sa koli prdeniu.
U nas doma nikto nikdy neprdol... ani nahodou. Ked som zacala zit s muzom, prdel v kuse a este bol na to hrdy. Sokovalo ma to ale postupne som zacala prdiet aj ja a je to naramna zabava. Uz by som ani inac nechcela 🙂
Grganie na druhej strane sa mi stale brdi.

anja27
15. júl 2020

Tak pri tomto prispevku a komentoch som sa smiala az mi slzy tiekli 😂😂😂 najlepsie forum na mk

muz123456
16. júl 2020

Je dovod na rozchod? Neviem. Nie som extra prasa, ale keby som mal partnerku, pred ktorou si nemozem ani prdnut, tak nad tym rozmyslam. Ale zavisi to od toho, co ine by ma s nou spajalo.

hors
17. júl 2020

😂😂😂Tak téma za milión 😂😂😂ja som žiadna dáma není. Doma sa nelicim, tepláky nosím roztahane. Mimo svojho bytu neprdim (len výnimočne, aj to len keď nik nieje v okolí 50 m) 😂Prdnem si doma snáď si nenechám vyvalit bok🙄😂😂😂a to isté môj manžel aj deti a dokonca aj psi. Koľko krát sa na tom narehoceme 😜😂😂a vobec to neberieme dramatický. Patrí to k zivotu. Určite by sme sa kvôli tomu nerozisli. Ale

veronikanikka
19. júl 2020

Ahoj,prepac ale vazne som sa s chuti zasmiala,nie v zlom ale milo pretoze moj manze prdi neustale kolko krat v noci sa zobudim na tie supy a dlllllhe a strasne nahlas,kolko krat sranduje a chodi dokola mozno aj minutu a co krok to prd. Nastastie mesmrdi 🙂 vzdy si ho doberam nech mi vyprdi serenadu :D akurat neznasam ked sedime na balkone vsade ticho a on hodi hlasny 15 sek.prd a potom povie nahlas no zlato nehanbis sa? Hah ved mi mi zadok roztrhalo 😀DDD takze neviem ked ho milujes tak sa rozchadzat len kvoli prdom skvor kompromis ze.nebude prdiet pri tebe ale pojde dalej 😉

veronikanikka
19. júl 2020

@dominika_sk haaah ty prdkas trblietky??jeej odloz mi u nas trblietok nikdy nieje dost 😀DDD

veronikanikka
19. júl 2020

@tripetta tak ved si nenechas roztrhnut brucho,ja tiez prdim vsade jasne ze nie pred na zastavke kde je kopa ludi ale tak ked nikto nikte tak pustim spiona 🙂 aj trapas sa mi stal isli sme z muzom do obchodu a.dllha rada k pokladni a tak som si potrebovala ulavit az ma krutilo a jasne ze mi nie naschval uslo cervena ako rak som zdrhla za regale len smrad tam ostal a moj stal v rade a postavil sa za neho chlapik a po par sekundach cuvol asi o 5 krokov no ja som sa sulala od smiechu a muz ako ma 2 metre tak bol malyyyyy a uz mi to asi 5 rokov vycita 😀DDD ale vzdy sa na tom zasmejeme

marianeta
19. júl 2020

@veronikanikka 😂😂😂 že vyprd mi serenadu 😂😂😂.

princeznasevera
19. júl 2020

my prdime pri sebe ale problem s tym nemame skor sa na to smejeme. Aj v kupelke moj si cisti zuby ja cikam on cika ja si cistim tvar. Alebo sa kupem vojde do kupelky nahota medzi partnerov patri. Beriem to normalne

veronikanikka
19. júl 2020

@princeznasevera tak to ma byt je to prirodzene u nas to tiez tak funguje

hastrmistr
19. júl 2020

Je to ľudské keď sa prdi... Ale nechutne a nevkusne. Ja som si to nikdy nedovolila pred mužom a on tiež nie.... Keďže je to povedsine smrad tak neviem prečo by mi mal niekto otravovať priestor.... Nevidím dôvod k rozchodu ale k rozhovoru určite, tak ako ty aj tvoj muž by mohol chodiť vykonávať potrebu na WC.... Keď ti niečo vadí tak to ma akceptovať.

margaretka_
19. júl 2020

Tak u nas doma deti prdkaju bez pozastavenia sa nad tym, my dospeli, no sem tam sa stane, ved to je normalne, povieme pardon a zivot ide dalej.
Ak zvazujes rozchod kvoli prdeniu, prdi nejako extra vela? Nemoze mat nejaky zdravotny problem (resp problem so stravou)?

anja27
19. júl 2020

Nikdy by mi nenapadlo ze ludia sa mozu ,,hadat" aj kvoli takej banalite ako je prdenie 😀

mirellka
19. júl 2020

Myslím že všetko má svoje hranice.. Môj chlap je zvláštnej povahy tiež prdi som si ako tak zvykla ale vadí mi to... Už ma pozná tak presne vie kedy to zvládnem s kedy bude zle ak bude pri mne prdiet.. Pravda je ze by musel byť v kuse na záchode ak by som nebola kus tolerantná.. Vážim si ze sa snažil upraviť stravu aby ho nedulo ale to tiež bolo len obdobie.. Vtedy tie plyny aspoň tak nesmrdeli...
Teraz je to ako kedy niekedy keď je na mňa naštvaný prdi smradlaky rovno pod nos ani sa nospravedlni vtedy sa pakujem do inej izby zavrem mu dvere nech si ňucha ten svoj smrad, horšie je to ze jemu to vôbec nevadí takže ho to nemotivuje aby si dával pozor na stravu nech aspoň nrsmrdi... Aj som mu na chystala detox na vyčistenie organizmu a hlavne čriev na všetko sa mi vykaslal je toho názoru že to je dedičné a nezmení sa to.. Pravda je ze oni prdia všetci celá rodina strašne 😭😭😭🙈 ja som celkom z iného prostredia, dlho som si zvykla sme spolu 11 rok ako dôvod na rozchod to podľa mňa nieje ale keď je tých dôvodov viac tak toto by som tiež pri radila na poslednom mieste ako dôvod... 😷😷

andreatytler
19. júl 2020

Ti ludia co neprdite... chapem, ja som pochadzala s takej rodiny, ale skuste aspon par krat prdnut. Mozno tomu pridete na chut. Nevies ak neskusis.

Mne to dava este vacsi pocit spolupatricnosti s muzom lebo je to vec ktoru robime len ked sme spolu sami. Je to taky pocit uplnej slobody aspon pred jedinym clovekom na svete a to ze vas ten clovek berie aky ste aj so smradm je dobry pocit 🙂

Ale aj prdenie ma svoje nepisane pravidla. Nikdy neprdnes na niekoho. Takze ak niekto stoji za tebou alebo ta objima odzadu, nikdy neprdnes. Ties naprdnes pri nom ked sedi, lebo by to bol priamy zasah. A samozrejme neprdnes ked je nie na to vhodna situacia... ked sa rozpravate o niecom vaznom alebo ak chces byt sexi a ani pri jedle sa to nerobi.

Autorka, skus si s muzom stanovit pravidla a tak kazdy z vas urobi ustupok. Ty budes tolerovat jeho prdy ale on bude tolerovat tvoje pravidla.

yakari
27. nov 2022

@mirellka Konečne jeden názor v tejto diskusii, s ktorým súhlasím. Myslím si, že je to o ľuďoch. S manželom sme spolu 11 rokov, zo začiatku si dával pozor, keď sme spolu chodili, ale potom už mu to bolo jedno. Mne to odjakživa vadilo. Keď som bola malá, môj oco (ale iba on, mama nie, ani súrodenci) nahlas prdel kedy sa mu zachcelo a smial sa pri tom, že vypustil holúbka. Mne to už vtedy veľmi vadilo a hnevalo ma to, ale ocovi to bolo jedno. Teraz po rokoch manželstva som si na to nejako zvykla a väčšinou to vôbec neriešim, ani mi to extra nevadí, hoci nikdy mi to nie je ani príjemné. Niekedy sa na tejto téme s manželom pochytíme, ako aj dnes... Teraz tu sedí naštvaný, lebo som si dovolila znova po dlhom čase dať najavo, že mi to vadí. Ja po ňom nechcem, aby neprdel, aby si neuľavil, ja sa z neho niekedy smejem, že on prdí aj z vody. On stále hovorí, že to je zdravé a má v tom pravdu. Učí deti obracať to na srandu a chlapci prdia a smejú sa na tom. Dcéra nie, tá sa tvári pri manželových prdoch ako ja (prevrátime očami napr.). Ja prdím samozrejme tiež, ale potichu, z ohľaduplnosti pred ostatnými, nemusí nikto vedieť, kedy prdím. Neutekám kvôli prdom na záchod. Ale nerobím to nahlas. Mne vadí u manžela, že keď sa spolu rozprávame a ja niečo poviem a on si na to prdne. Tak toto ma vytáča a nemám chuť sa s ním ďalej rozprávať. Vadí mi, že berie ohľady len na seba a keď sa o tom bavíme, tak to prezentuje tak, že je to zdravé a že to je môj problém, keď mi to vadí. Keď mu poviem, že v spoločnosti medzi ľuďmi nahlas neprdí, tak mi na to povie že klamem a že on prdí všade ako sa mu chce, ale ja viem že to nie je pravda. Koľko krát príde domov a povie že strašne mu trebalo prdieť ale zadržiaval až kým neprišiel domov. Ale aj na toto mi povedal, že to je blbosť čo som povedala. Prekrúca ako mu pasuje, ani nevie byť objektívny a férový. Keby žil so ženou, ktorej to nevadí, tak nech si prdí ako sa mu zachce. Ja som sa naučila ho v tom rešpektovať, ale vadí mi, že on na mňa ohľady neberie a odpálkuje ma vždy s tým že je to zdravé a hotovo. Mrzí ma, že berie ohľady len na seba ale na mňa nie. Môj názor je ten, že aj keď je on presvedčený o tom, že má právo prdieť predo mnou kedykoľvek (aj v nevhodných chvíľach), mal by to niekedy zvážiť z ohľaduplnosti ku mne, keďže mu niekedy dávam najavo, že sa mi to nepáči. Alebo nech si aspoň niekedy prdne potichu. On povie že tak prdieť nevie, ale to sa dá naučiť, zjavne mu za to nestojím, je to smutné. Ja som kvôli nemu kompromis urobila ale on kvôli mne nie je ochotný robiť kompromis... TOTO mi na tom vadí, nie to, že mu treba prdnúť. Tak to vidím ja...
Prdenie podľa mňa určite nie je dôvod na rozchod, ALE pokiaľ to chlap robí naschvál, bez ohľadu k svojej polovičke, tak to už je na zváženie ako dôvod na rozchod. Teda pokiaľ by sa k tomu pridružilo správanie z iných situácií. To už musí každý vyhodnotiť sám, či tá neohľaduplnosť voči želaniu partnera zasahuje do každej oblasti alebo len v prdení a v akej miere. Lebo potom to nie je o prdení, ale o tom, že jeden sa cíti byť nadradený tomu druhému a vyžaduje po ňom, aby jeho partner znášal každý jeho prd, ale on nie je ochotný zniesť, že by sa mohol kvôli partnerovi aj obmedziť. A to nie je v poriadku. Ak tam neexistuje nejaká zdravá stredná cesta, tak je to zle.

petronellla87
27. nov 2022

Pockaj az budes tehotna a zavzdusnena ako radiator, to sa ti nebude chcet s kazdym prdom utekat na zachod😆

bloger
13. mar 2023

Som sa na tom dobre zasmial. Sestra toto rieši pri chlapovi stále. Tak ale je to dobré mať pod kontrolou. Potom problém v tej miestnosti vydržať.

Strana
z3