icon

Je šanca nájsť si s malým dieťaťom dobrého partnera?

30. jan 2023

Aka je podľa vás reálne šanca (skúsenosti, či poznáte take prípady atd.), aby si žena po 30tke s cca ročným babom našla (raz…ale zase určite nie o 10rokov 🤪) nového, “normálneho” partnera? Majú záujem aj bezdetni muži? Som zabezpečená, o € mi nejde, vzdelaná, so zázemím, kopou záľub, samozrejme dieťa je na 1.mieste.

katkazocele
30. jan 2023

@veronikastrickova porad autorke kde ste sa našli 😍

jenny257
30. jan 2023

@ianka94 ani ja nikam nechodím a neflakam sa po večeroch a predsa to ide 😉

jankak055
30. jan 2023

Samozrejme ak je normalny mam doma 🤗

veronikastrickova
30. jan 2023

@katkazocele na pokeci, bez srandy. Najprv som ho poslala do prd*le, ze vraj sa rozvadza, zena si nasla ineho a bla bla, to pise kazdy druhy. A potom po par mesiacoch ked bol naozaj rozvedeny, ozval sa opat a od 1 stretnutia sme spolu.

katkazocele
30. jan 2023

@jenny257 porad autorek kde a ako ste sa stretli 🙂

katkazocele
30. jan 2023

@veronikastrickova ale to musela byť strašne dávno nie? veď pokec som ani nevedela, že ešte existuje 😂

veronikastrickova
30. jan 2023

@katkazocele existuje. 🙂 Budem spolu 4roky v maji

katkazocele
30. jan 2023

@veronikastrickova 😅 smiem vedieť v akej miestnosti? do pohody či zoznamka, tuším také tam boli čo si pamätám 😇

veronikastrickova
30. jan 2023

@katkazocele ty vole to si uz nepamatam, uz chces vela ale teda urcite urcite to nebola stranka na sex 😂 asi priamo mestska.

norbham
30. jan 2023

Určite sú muži ktorým nevadia deti no tak jeden z milióna ...skôr hľadaj niekoho kto už deti má ... A mala by si sa zamilovať a nie mať len partnera na výchovu dieťaťa ..to že si zabezpečená je super no dieťa má prežiť život v láske ...tak vyberaj srdcom a nie očami 😉

norbham
30. jan 2023

Tiež chodím na pokec ale za 5 rokov som tam jednu normálnu ženu nestretol ...skôr badoo

katkazocele
30. jan 2023

@norbham no ak tam máš žensky profil ako tu, tak na nediv že ti nepíšu 😂

norbham
30. jan 2023

@katkazocele ty si trubka 😂

katkazocele
30. jan 2023

@norbham veď máš tu nastavenie že si žena , však to nie je hanbi že si muž, daj si normálne ikonu chlap a možno aj tu ti nejaká mamička napíše 😇

jenny257
30. jan 2023

@katkazocele tak nie , že by to išlo autorke pomôcť , zrovna moja story 😀 teda jedine , že by bola jedna z mála ... Ale tak ja sa rada hrabem v aute , keďže som stále laik tak sa rada hodí a je to pomaly mŕtva značka 😀 tak využívam FB skupinu keď dačo neviem , raz niečo okomentoval a vznikla z toho slušná konverzácia a tak ďalej 😀😀

nathalis
30. jan 2023

Ja som si našla partnera a úžasného otca s dvomi deťmi. Vtedy mal mladší 2 roky a starší 6. Zoznámili sme sa na pokeci, on slobodný, bezdetny a mojim deťom dal toľko do života co ich vlastný otec nie. Miluje ich ako svoje, stará sa a venuje sa im na 100%.
Takže áno, dá sa. Mam kamarátku ktorá si nasla partnera so 4 deťmi a majú spolu piate. A všetkých ľúbi rovnako.

katkazocele
30. jan 2023

@nathalis aká to bola miestnosťˇ? 😅 každý píše pokec ale nepovie kde presne😖

kamatopo
30. jan 2023

Pravdaže má každá žena šancu na nový začiatok s normálnym mužom aj keď je u mamou. Práve po skúsenosti z nefunkčného vzťahu si dokáže vybrať partnera už inými očami a s inými kritériami. A hlavne už to ako muž reaguje na dieťa napovie veľa o jeho charaktere.

veronikastrickova
30. jan 2023

@norbham urcite je to viac ako jeden z miliona. Mna videli ako dobru matku, ktora sa obetuje pre svoje dieta, ktora vie dobre uvarit, postarat sa o vsetko sama a nevolali ma na rande kvoli sexu a urcite to neboli zufaly muzi, ktory brali 1.co bolo na poptavku.

kalifka
30. jan 2023

Našla som 😉 mala som len jedno dieťa a našiel si ma môj terajší manžel, úplnou náhodou. Neboj sa, čo ma prísť ale chce to len správny čas 🍀

marca12
30. jan 2023

Moja kamoska si s tromi detmi nasla skveleho muza. Sanca je vzdy.

eskop
30. jan 2023

Úprimne, ja mam pocit, ze zeny s deťmi si našli ešte normálnejsieho ako ženy bez deti😃🙈

nathalis
30. jan 2023

@katkazocele myslím ze do pohody 😂

katkazocele
30. jan 2023

@eskop a vieš že máš asi aj pravdu👍 lebo žena ktorá má dieťa vie čo chce, nechce zvyčajne úlety, zvyčajne takáto žena prežila dosť zlého, tak si váži všetky tie drobné veci o 10 krát viac ako iná žena, ktoré pre ňu robí partner. Lebo niektoré berú chlapa a všetko čo robí ako samozrejmosť😖 Čiže muž ktorý nechce byť opätovne sklamaný, by asi radšej mamičku, ktorá mu opätuje lásku naspäť a nezradí ho🙏 Poznám zopár žien ktoré sú slobodné mamičky a sú to tie najláskavejšie kočky pod slnkom, každý chlap, ktorý by si ju vybral, by bol veľmi šťastný 😇
@nathalis áno áno spomínam, do pohody ale aj tak každý sa tam zoznamoval😅

jenny257
30. jan 2023

@eskop máš uplnú pravdu, stačí sa pozriet na mojho ex , nebol to stastny vyber ale to som este v tom case nevedela , zmenilo sa to neskor ... nezmenil sa po rozchode nejak zvlast , stale tam su tie iste veci a predsa ma zatial bezdetnu partnerku ...

netti87
30. jan 2023

Samozrejme, ze najdes. Moja sestra nasla ,a ma 3 deti

elly11
30. jan 2023

Anoooo. Ja 🙂
Rozvedená 1 rok.
Syn mal vtedy 3r.
A partnera mam vyše roka.
On ma dieťa, rozvedený.

Skvelý muž. Taká náhoda jak rana z dela on bol
Na fcb je zoznamka. Chodila som tam par mesiacov často. Prestalo ma to baviť.
A potom po 2 mes pauzy som len náhodou zapla a mali sme vzájomne srdiečko. Spájalo nas rodné mesto. Dali sme sa do reči. Dali o dva dni rande. A sme spolu. Šťastní.
Ani by sa mi nesnívalo ze niečo také vyjde. Nikdy.
On je superman. On je muž s veľkým M.

Moja rada - keď to hľadáš, nenájdeš. Keď to nečakás, tak to príde. ♥️

janeinka
30. jan 2023

@gabriela_obzerova Ada a Pali, ze :D

kikus7
30. jan 2023

@norbham Ja som zase na pokeci zase nenatrafila na normálneho chlapa a to som tam bola kedysi už ako 18ročná. A aj teraz. Len samí zadaní, ženáči a kadejakí psychopati. Strata času tam byť.

lienka434
30. jan 2023

Ja som doteraz nikoho normálneho nenašla,som 4roky rozvedena a už ani nikoho nehľadám, naposledy som si len zase vypočula,že problém je že mám deti.Mam už celkom väčšie deti.