Je šanca získať späť bývalého manžela?
Mala som nádhernú rodinu, manžela, ktorého mi každý závidel (taký miestny "Lamač sŕdc"). Dve deti, krásny byt..medzi deťmi máme takmer 3rocny rozdiel, cize som na materskej bola 6 rokov. Sama. Manžel väčšinou v práci a ja v jednom kolotoči. Našťastie, keď to už bolo zle, manžel vzal deti na chatu a ja som zvolala kamošky. Skončili sme v bare. Tam som sa zoznámila s jedným mužom. Manzela som podviedla. A nie raz. Ťahali sme to celých 5 mesiacov až raz nás manžel načapal. Rozviedli sme sa. S milencom sme to ukončili. Prešiel rok a ja som dnes videla exmanžela na rande s jednou ženou od nás z mesta. Ten pohľad ma zlomil. Ja viem, že som urobila fakt zlé veci, rozbila som rodinu. On so mnou vôbec nekomunikuje, výlučne len o deťoch. Pri nej sa dnes usmieval, bol šťastný. Ja viem, asi nepochopite, čo sa vo mne odohráva. Žiarlim. Tak strašne žiarlim. Myslíte že je nejaká šanca na nápravu?
Keby si sa "posmykla" jeden krat tak budiš, ale ty si ho podvadzala 5 mesiacov a aj to len tolko lebo vas nacapal. Keby vas nenacapa ktovie dokedy to tahas. Takze v tvojom pripade karma naozaj zauradovala a som rada, ze vobec existuje. Uz prestala dufat. Ci mas este u neho sancu? 🤣🤣 urcite nie, vsak sa mu hnusis ked sa na teba nedokaze ani pozriet.
Ani sa mu nečudujem . S takouto cundrou by som už ani neprehovorila . Nikto nie sme bez chyby ,keby to bolo jendo pošmyknutie , nehovorím , že to dokážeme všetci tolerovať , ale ešte by sa to mozno dalo pochopiť , ale ty si trtk.la prvú ligu 🤮 . Keby ta nenacapal , tak doteraz sú uzivas dvojitý život . Nechaj ho na pokoji .
To tak dopadne keď si človek neváži čo má.... Je šťastný.... Po Tom všetkom ako si mu ublížila a zlomila ho vnútorné je opäť šťastný tak mu to šťastie nekaz ZNOVA
Môžeš skúsiť spraviť nejaké kroky pre nápravu aj keď veľkú šancu by som tomu nedávala. Ale musia to byť omnoho väčšie kroky ako len rozprávanie do prázdna.
To ostatné je naozaj hnus. Chudák manžel, toto neni že spravila si chybu....ale vedome si ubližovala.
Karma je zdarma 👍👍👍
Nie,prečo by mala byť?
Nie uz s tym nespravis nic, nechaj ho nech je stastny.
Otázne je či žiarlivosť je kvôli tomu že bol s inou a ty iného nemáš alebo sú tam stále nejaké city . Ďalšia vec je ospravedlnila si sa mu za to všetko naporiadok ? Oľutovala si naporiadok pred ním tu chybu ? . Možno treba čas ale ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy
Ešte sa čuduješ ,? Podraz najhrubšieho zrna a ešte sa má stebou vykecavat ?!
Buď rada že aspoň o deťoch a kvôli deťom sa s tebou normálne baví.
Ak by bol s rozchodom/rozvodom vysporiadaný, tak by nemal problém s tebou komunikovať. Ja by som to nezatracovala.
@sashabb neviem prečo si toto ľudia myslia. Ja som vysporiadana s rozvodom, ale bývalý mi ublížil spôsobom, že by som ho už nechcela naspäť, dokonca ani ak by som mala 100% istotu, že by bol už najdokonalejší chlap. A tiež tá komunikácia je skoro na bode mrazu. Len ak niečo ohľadom dcéry, BSM. A ani nemám potrebu sa s ním vidieť, na čo???. Jednoducho sú ľudia, čo neveru nikdy neodpustia, resp.je to pre nich najväčšia zrada. A s takým človekom nechcú mať už nikdy nič spoločné
@sashabb on by mozno nemal problem s nou komunikovat, keby aj ona bola vysporiadna s rozvodom.. lenze ona nie je a nechce s nim komunikovat ako s exmanzelom, ale chce ho ziskat spat.. co by teda dosiahol tym, ze by s nou komunikoval? ona by to na neho furt skusala a akurat ho tym otravovala, kedze jemu je jasne, ze je koniec.. takze je praktickejsie nekomunikovat - on ma pokoj a ona aspon nie je povzbudzovana v marnych nadejach, kedze, ako je vidno aj podla tvojej reakcie, niekomu staci drobny naznak cohosi a uz si domysla, ze ma este sancu 🙄
ja tiez nekomunikujem s ludmi, kde by som nemala problem, keby boli 'normalni' a nie toxicki a manipulativni.. ale komunikacia s takymto clovekom nema ziadny pozitivny zmysel, tak naco to robit?
Najlepsie co mozes urobit je, dat exmanzelovi sväty pokoj. Posrala si mu zivot uz dost, ked si si nevedela drzat nohy pokope.
Prečo by ta mal chcieť znovu? Ty si už pošpinená, myslím, že sa mu hnusíš, on pozná svoje kvality a nebude sa davat dokopy so ženou, čo ho hlboko sklamala, bol by hlupák. A ani kôli deťom- na tie si mala myslieť aj ty keď si liezla druhému do postele. Tvoj muž má na viac a on to dobre vie.
@sashabb ono ale ze sa niekto ku niekomu vrati a dalej spolu funguju, nemusi byt vzdy happy end.. moze to byt aj tak, ze ano, ten 'dotknuty' este prechovava k byvalemu partnerovi nejake city, ale lepsie by pre neho bolo, keby im nepodlahol, lebo ten vztah nebol dobry, nefungoval a ked tym citom podlahne, vratia sa proste k nefunkcnemu vztahu..
z toho, co tuto autorka pise, nevyplyva, ze by si nejak uvedomovala chyby ich predosleho vztahu a chcela by s tym nieco urobit, aby to mohlo byt lepsie.. ona chce spat to, co mala predtym a chce to spat hlavne preto, lebo ziarli, aby to nemala nejaka ina.. to je uplne mimo.. a keby aj nahodou jej byvaly este k nej nejake city prechovaval, tak by bol hlupy, aby im podlahol.. takze podporovat ju v tom, aby to 'este nezatracovala' je tiez take.. ze co ja viem.. 🙄
Môžeš si za to sama, alkohol a nič nieje ospravedlnenie za neveru. Tým si svojmu mužovi ukázala maximálny nerešpekt a toto čo si urobila je najväčšia miera výsmechu. Ty buď šťastná, že randí, že ho to nezlomilo. Už ti pravdepodobne nebude dôverovať. Keď chceš radu, proste to príjmy, že si to urobila, odpusť samej sebe a ži ďalej.

Nemáš šancu,bohužiaľ;)