Je šanca získať späť bývalého manžela?
Mala som nádhernú rodinu, manžela, ktorého mi každý závidel (taký miestny "Lamač sŕdc"). Dve deti, krásny byt..medzi deťmi máme takmer 3rocny rozdiel, cize som na materskej bola 6 rokov. Sama. Manžel väčšinou v práci a ja v jednom kolotoči. Našťastie, keď to už bolo zle, manžel vzal deti na chatu a ja som zvolala kamošky. Skončili sme v bare. Tam som sa zoznámila s jedným mužom. Manzela som podviedla. A nie raz. Ťahali sme to celých 5 mesiacov až raz nás manžel načapal. Rozviedli sme sa. S milencom sme to ukončili. Prešiel rok a ja som dnes videla exmanžela na rande s jednou ženou od nás z mesta. Ten pohľad ma zlomil. Ja viem, že som urobila fakt zlé veci, rozbila som rodinu. On so mnou vôbec nekomunikuje, výlučne len o deťoch. Pri nej sa dnes usmieval, bol šťastný. Ja viem, asi nepochopite, čo sa vo mne odohráva. Žiarlim. Tak strašne žiarlim. Myslíte že je nejaká šanca na nápravu?
@marianarem áno, nebolo v poriadku. Vyhorela som na materskej, muž bol stále v práci, po práci športoval (trénoval mládež), so toho sa angažoval vo verejných veciach v meste....darilo sa mu a darí, ale nebol nikdy doma. A aj keď bol, tak stále bral niekam deti, aby som si oddýchla. A ja som prestala mať pocit, že som ženou. Bola som už len matka v domácnosti...a keď prišiel niekto, komu som sa ako žena páčila, tak som zlyhala.
stalo sa ti to dobre.. aspon mas sancu najst si muza, kde bude skutocna laska a ktoreho nebudes chciet len preto, lebo je to geroj, ktoreho ti kazda zavidi a ktoreho chces mat len preto, aby ho nemala nejaka druha
Takze to vlastne bola rodina s vyhorenou mamou, ktora sa necitila ako zena cenena. To podla mna naspat nechces.
Sanca nie je. Prepac. Ak, tak uplne minimalna, ale neviem, ci olutovat a ziarlit na to staci.
Prečo má žena potrebu podviesť manžela, ak všetko, ako píšeš, ideálne funguje? Naozaj nechápem............ Prepáč, ale nemyslím si. Rozbila si to krásne, mali ste podla všetkého funkčnú rodinu. Alebo si daj ruku na srdce: mali, alebo niečo škrípalo? Prečo si podviedla milujúceho muža? Bol milujúci? Čo ti chýbalo? Čo teraz chceš??? Píšeš, že ste sa rozviedli, to je vážna vec.. Koniec proste.. Nereaguje na teba. Jasný odkaz 🙂 jednoducho: zabudni... a škoda, že si rozbila rodinu, prepáč..... ps: Keby ťa miloval úplne hlboko, možno by ti odpustil, ale na druhej strane, manželstvo slubuje vernosť..........
@slovakboy a to by uz co bolo za obnoveny vztah, keby mal byt zalozeny na ponizovani? Ty si nejako mimo.
a ako píšeš "áno, nebolo v poriadku. Vyhorela som na materskej, muž bol stále v práci, po práci športoval (trénoval mládež), so toho sa angažoval vo verejných veciach v meste....darilo sa mu a darí, ale nebol nikdy doma. A aj keď bol, tak stále bral niekam deti, aby som si oddýchla. A ja som prestala mať pocit, že som ženou. Bola som už len matka v domácnosti...a keď prišiel niekto, komu som sa ako žena páčila, tak som zlyhala." --- TO STE SA O TOM NEBAVILI??? Napísala si príspevok velmi plytko, určite sú tam iné dôvody a veci, čo my nevidíme...... fakt odveci
@bellugia ja dokazem napriklad pochopit, ze sa to stane. Ze v nejakej chvili je clovek zranitelny, slaby, podlahne nejakej okamzitej emocii, dojmu, zhode nahod… ale nie ze to trva mesiace 🫠
@vanilkovazmrzka No veď hej...podlahneš, flirt, sranda, bozkávanie, koniec...ale takto??? amen
Musim ti to napisat ako 3.osoba. Z tvojej strany to chapem, stala sa mi podobna "demo" verzia tvojho pribehu, nastastie to bolo len s priatelom a bez zavazkov. Lutovala som to roky, bol to uzasny chlap a ta, ktora si ho po mne uchmatla, ze s nim dodnes. Uplne rozumiem, ze si si uvedomila, ze ho milujes, co ste mali, ze si to pokazila. Ale z druhej strany urobila si chybu, musis za nu pykat. Toto je tvoj boj, urobila si to vedome, dlhodobo. Ty si manzela spat nezasluzis. Prepac. Takyto muz ma pravo byt stastny s inou, ferovou zenou. Tiez som doma uz takmer 6.rok v meste, kde nikoho nepoznam, ale toto ta neospravedlnuje. Musis si tou bolestou prejst a manzel mal stastie, ze sa to dozvedel, uvedomujes si vobec, ze si asi znicila zivit sebe i celej svojej rodine? Ach. Kiezby sa ludia vedeli ucit na chybach inych, alebo by podviedli prveho frajera na strednej, nech si odziju, aka je to bolest a vycitky potom, ked sa to prevali...
Ja len uvažujem, keď si mala všetko a bolo to krásne dokonalé, prečo si ho podvádzala ?
@vanilkovazmrzka z napisaneho by som povedala, ze autorka nema ako zena ziadne sebavedomie a ani moc netusi, o com je skutocna laska.. manzel bol podla nej uzasny preto, lebo to bol lamac srdci, ktoreho kazda chcela a jej zrejme lichotilo, ze si vybral prave ju.. inak to ale asi moc uzasne nebolo, kedze pre neho bolo dolezitejsie vsetko ostatne, len nie ona ako zena.. a ona, miesto, aby to riesila s nim, to 'vyriesila' tak, ze sa hodila okolo krku inemu, ktoremu sa prave pacila ako zena a zas jej len dodal to chybajuce sebavedomie.. ale laska tam asi zas ziadna nebola, kedze sa tiez rozisli.. a teraz, rok po rozvode a po tomto vsetkom autorku 'zlomilo' to, ze videla exa s inou.. zas len rana pre ego.. cudujem sa, ze este ani po tom vsetkom a ako matka dvoch deti sa trosku neprebrala
Ty sa mu čuduješ, po tom všetkom, čo si mu spravila?
Odbremenil ťa, zobral deti na chatu, aby si si odpočinula a ty si mu vrazila nôž do srdca. Za dobrotu, na žebortu. 5 mesiacov si ho mala za handru. Ako sa mohol cítiť, keď sa to dozvedel? Neocenila si, čo máš doma.
Nie si ho hodná. Priznaj si to. Teraz len žiarliš, že iná má to šťastie ísť po jeho boku.
Dopraj mu šťastný život. Lásku, porozumenie, harmóniu. On si to zaslúži.
Zmier sa s tým.
Začni nový život. Venuj sa deťom, koníčkom. Aby si našla spriaznenú dušu. Držím palčeky.
Nie je … koze bolo dobre, isla sa smykat na lad. Dopraj mu stastie. za hlupost sa plati, keby ta nenacapal .. tak asi pokracujes …
To nie je ziarlivost ale zavist. Hneva ta ze si ho videla na rande s inou usmieval sa vyzeral stastny. Bez teba a ty stastna nie si. Ale nebola si stastna ani ked bol tvoj . Stastna milujuca zena nebezi podvadzat. S milencom si mala 5m vztah . Lebo s muzom si uz ziadny nemala. Je mi divne ze bral deti na chatu nech si oddychnes .. bez teba. Nikdy Nebol doma .. Mozno on niekoho mal prvy . Kto vie.. ale nechoval sa ako milujuci muz . To muselo byt riadne zufalstvo ze si sa zavesila na dakeho chlapa z baru.., mam pocit z tejto story Akoby to bolo cele vymyslene, Ale ak nie je ..tak mas problem s chapanim reality. A zijes v nejakych svojich iluziach. Rozviedol sa s tebou je koniec pochop to a zi stastne bez neho. Ten vztah nemohol byt uzasny ked muz zobral deti na chatu a ty si skocila na chlapa z baru.. a muz vas nasiel u vas doma v posteli ? ( ten chlap z baru nemal byt izbu auto deku??) proste pre tvojho byvaleho muza ta zrada bola neprekonatelna. Neponižuj sa nenukaj sa . Nestoji to za to. Nebolo to dobre ani pred tvojou neverou. Nebola si jeho priorita.
Žiaľ nemyslím.
@vanilkovazmrzka tak som asi zvolil nespravne slovo. Nie poníženie sa, ale pokora. Tak ako som písal, poprosiť o odpustenie, byt vďačný za chvíle s ním a samozrejme uprimne ho milovať. Veď prvý krok urobila. Skončila s neverou. Ak by sa ona teraz pokorne správala a on to využije na pomstu, tak až vtedy to bude vzťah kde je jeden ponížený. Ale to tak vôbec nemusí byť. Doteraz to bol krásny vzťah, potom bol 5 mesiacov ponižovaný on, ďalej to závisí na nej čo urobi a na ňom ako na to zareaguje. Ja len hovorím že ak bude pokorne prosiť a dokáže mu že ho ma skutočne rada, tak je šanca že on odpusti. Vy tu všetci vychádzate z toho, že odpustiť sa nedá. Ja si myslím že je to individuálne.
No neviem, sama by som ti v živote už šancu nedala. Keby išlo naozaj o "skrat" ako popisuješ tak by si to spravila zo sprostosti možno raz a ľutovala a nie ťahala neveru pomaly pol roka. Zasa sa nerobme chrumkavý.. keby si to naozaj spravila raz zo "skratu" , sama sa k tomu mu priznala a úprimne oľutovala tak by som verila že by bol ochotný ti dať druhú šancu pre záchranu rodiny a vzťahu ale ty si si reálne užívala mimomanželský pomer pol roka a skrátka ťa trklo že je to chyba až to "prasklo" a snažíš sa hrať na kartu obete "lebo vyhoretá matka". Ani trochu ťa neľutujem. Všetky sme matky , všetky sa staráme o deti a za to to nepoužívame ako výhovorku na podvádzanie. Vieš koľko nás tu je čo máme celé mesiace /týždne mužov v práci v zahraničí takže Reálne sme na všetko samé dlhodobo a aj tak ich nepodvádzame na každom rohu? A ty sa aj tak ľutuješ a snažíš hrať na obeť. Dobre spravil že odišiel a dúfam že mu nový vzťah vyjde. Ty rozmýšľaj nad tým čo si mala a možno v budúcnosti si budeš ďalší vzťah už viacej vážiť. Sama sis vzťah zničila tak sa aspoň pouč
@slovakboy samozrejme ze sa odpustit da, aj nevera, aj horsie veci. Neznamena to vsak, ze neexistuju ziadne nasledky. V tomto pripade sa muz rozhodol ukoncit vztah.
Myslim ze autorka by sa mala sustredit na odpustenie samej sebe, mozno by na sebavedomi mohla popracovat aj so psychologom.
Chceš späť svoj status manželky "Lámača sŕdc", chceš kompletnú rodinu, chceš vlastniť muža ktorý je šťastný s inou ženou.
To sú dosť sebecké dôvody prečo sa snažiť o priazeň iného človeka. Čo mi v tvojich príspevkoch chýba je, že chceš z ním byť lebo ho máš rada a že by si to tak chcela lebo je to pre neho dobré. Je?
ja ti to poviem tak. nebudem ta sudit, aj mne sa stalo niečo podobné v minulosti z mojej strany. bola som mladá blbá krava.zmier sa s tym, že nie len, že sa k tebe on nevráti, ale karmicky sa ti to všetko otočí a stane tebe, čo si urobila ty jemu. tak to je. už by som to nikdy nespravila, ani som to nespravila odvtedy. ak niekoho uprimne miluješ, nepošpiníš ten vztah, chapeš ?
@vanilkovazmrzka slovakboy je fajn. Netvrdí, že sa má kajať stále.
A keby vás nenačapal, mala by si toho milenca naďalej? Pozri, stalo sa, toto sú tie následky, s ktorými treba počítať. Možno je čas pohnúť sa ďalej.
Nevyhovaraj sa na muza a na jeho angazovanost neviem kde kade. Sama pises ze ked si toho mala vela tak deti vzal….
Neviem. Ci ho lubis ci je to len ten pocit mat naspat muza ktory bol ziadany a chces ho mat ty?
On ma ale svoju hlavu. A svoj pohlad na danu vec.
Ono aj keby sa nevera stala iba raz. Niekto ma problem to spracovat. Nieto takto ponizit muza a tahat to 5mesiacov. To je total ponizenie pre muza.
My cakame 4.babo. Sme 10rokov manzelia. 15 rokov co sme spolu. Ale…. Az tak vyhorena som nebola 🙈
Keby vás neprichytil stále by si ho podvádzala bez pocitu viny. On si zaslúži mať vedľa seba lepšieho človeka, nie teba. Ty nevieš čo znamená milovať. Ty si len prišla o komfort a ten ti chýba.
Lámač srdcí - a on bol 100% verný?
Poučenie : I ked si najlepší, možeš dostat parohy
Kde je Ondro
Tak ale jedna noc a 5 mesiacov je rozdiel

@marianarem to by ale niekto musel mat sajn, co je to nadherna rodina a uzasny manzel