Je sebecké ísť na svadbu bez tehotnej manželky?
Co by ste si mysleli keby ste tehotna kratko pred porodom( tzv moze to prist hocikedy ) a vas muz ide na svadbu bez vas , hodinu od domu.. je to od neho sebecke alebo prehanam ?
Fuha a nechce spravit komoromis aby ste mohli ist spolu? Obrad, chvilu sa zabavit, stretnut s rodinou a v primeranom case ist spolu domov? Najvyssi cas aby sa naucil robit komoromisy pre rodinu... Takto ta z toho inak sebecky vyluci... to by mi vadilo
Ak je to takto, tak ja by som nevidela problém, aby nešiel. Nech ide, však bude na telefóne a ty si oddýchneš. Dôležité, aby ti pomáhal po pôrode, vtedy bude viac potrebný.
Nechala by som ho nech ide s tým že bude na triezvo aby mohol prísť alebo by som šla sním keďže sa jedná o bližšiu rodinu 🙂.
Vymyslela by som ked tak nahradny odvoz a mozno mat niekoho ineho doma z kamosiek, sesternic a pod. A ked to muz stihne, tak stihne, keby ne, tak porod is bez neho, pripadne s niekym, co si dohodnes odvoz.
Za mňa, na svadby sa chodí s partnerom. Pochopiteľne že pár dní pred pôrodom asi to je posledné po čom túžiš, zúčastniť sa svadby... Takže by sme poslali obálku a ostali doma. Obaja. Ale môjho muža by ani nenapadlo aby šiel sám.
Ja by som šla s ním a spolu by sme potom prišli domov,ale ak sa necítiš tak ho nechaj, veď nebude piť,ak by niečo sadne do auta a príde.
poslala by som muze bez seba a ja si v klude doma vylozila nohy a pustila serial. Za jeden vecer sa svet nezruti. Ak tak pride. Alebo si zavolaj nejaku kamomsku na vecer s autom ak mas taketo paniky, ze co ak prave vtedy to na teba pride. Budes viac v klude a nebude si robit stresom zle.
Krátko pred pôrodom môže byť aj to, že porodila o 2 týždne. Ja by som muža poslala, vieš si zavolať aj sanitku v prípade núdze...alebo taxík. Alebo?
A kto sa vydáva, žení?
Ja by som dokonca išla s nim.
Bližšia rodina znamená brat,sestra?
Jasné, nech ide, najmä ak je to blízka rodina. Boli sme v rovnakej situácii a nemala som s tým problém. 🙂 Aj teraz ideme na svadbu jeho brata, niesom síce v pokročilom štádiu ale pokiaľ by som tam dlho nevydržala, tak určite ho neťahám preč. Ale, asi je to vecou dohody a predpokladám, že čakáte prvé 🙂
Tak chod s ním a potom keď budeš unavená choďte domov. Alebo nech ide sám..
V deň kamarátkinej svadby som dostala silný zápal a skončila na pohotovosti. Ani mi nenapadlo, že by som zakázala môjmu mužovi ísť. Nemohol ovplyvniť, že ja som nešla a ja som bola rada, že sa zabavil aspoň on.
@sense povedal mi , ze mozme ist spolu a ked mi uz nebude dobre tak ma odvezie a vrati sa naspat. A toto ma hneva, ze sa nechce prisposobit
@petronela1985 on ale nebude pit a ako ho poznam ani tancovat, takze zabava bude vyzerat v jeho podani, ze si to obsedi na stolicke
Tak veď ho nechaj, prečo čakáš že sa ti prispôsobi?, ved nechodí takto preč každý týždeň hádam a píšeš že je to bližšia rodina....
Prehanas.A je to od teba sebecke.Ty nejdes a on nesmie ist? SI fakt sebec ze on sa ti musi prisposobit lebo si si dupla a urcite aj citovo vydieras.
@maminkadeticiek citala si vobec jej komentare?
Veď niesi chorá ,ale tehotná nech ide urob si večer pre seba oddýchni však máš telefon keby niečo prípadne si vies zavolať sanitku
Nech si to užije. Nevidím dôvod neísť.
Aspoň sa porozpráva so známymi. Neviem, ja osobne na tom nevidím nič zlé, ale zase my to máme inak, môj manžel chodí bežne bezo mňa, on je spoločenský, ja introvert. Mne to ale vôbec neprekáža.
@haley7897 ved ju vezme aj odvezie a on sa vrati. Co je na tom zle. Ved svadba tiez nie je kazdy rok. Ach boze
Veď on dal kompromis. Že ťa hodí domov vtedy keď budeš chcieť ísť skôr. Ale prečo by nesmel? Po narodení dieťaťa sa tiež ťažko niekde pohne. Neziarli. Dopraj mu. O to viac mi je muž sympatický, že nejde ani piť aby bol k dispozícii. Čo viac si priať? 🙂
So vsetkymi podmienkami suhlasil a ty si aj tak dupes, ze sa ti ma prisposobit... ano, prehanas 🙈 preco by nemohol ist?
@petulda333 to napisala az neskor. Najskor pisala len ze chce ist bez nej. 😵💫
@haley7897 no,kedze si sa pytala ci citala jej komenty,myslela som,ze si vsetky aj ty precitala
@petulda333 no ona ten komentar na ktory som reagovala upravila a prepisala
Jezis a co je na tom ked nejde chlastat ?
Ja som zas nemala chlapa co by toto dokazal, len tak sa bavit na svadbe bez alka,takze Ti mozem len gratulovat a posli ho sa nasucho zabavit. Ty si uzi pohodu a klidek.
Strasne to prezivas, fakt nepoviem keby ide pit a nevie dobehnut v pripade nudze

Chcela som ist aj ja ale do noci tam nevydrzim tak ako planuje on ..