icon

Je správne, aby manžel odišiel na chatu?

29. okt 2024

Ahojte - dilema.
Muz z vychodu, zijeme na strednom slovensku. Priatelovych kamaratov nemam rada, akceptujem. Robia silvestrovské chaty, ja na silvestra budem v 8. Mesiaci tehotenstva (vo februari mam termin) Muz casto chodi s nimi von, ale neviem ci je to primerane v takom neskorsom stadiu… pojde 2/3 hod na chatu, povedal ze na jednu noc ale rano ho presvedcia vypit (predsa len vychodniari) a nepride ani na druhy den. Mam s tym taky problem lebo si nevien predstavit ze by sa nieco dialo a by nebol pri mne. Napriklad zacne mi porod, a nebude schopny prist,…. Keby je to chata v okoli ze raz dva tu, by to bolo o inom. A este ja nechapem preco musi ist, pre mna je ovela sympatickejsie byt na novy rok v “rodinnom” kruhu. Aj o rok ja ze a potom ako pojde na chatu a ze da syna ocovi a my pojdeme na chatu. A to moja predstava ozaj nie je. Len mi odpovedzte ci by Vam bolo jedno ze by siel na tu chatu…

Strana
z3
gribka1
30. okt 2024

@sara07 Silvester fakt nie je sviatok, ale to vítanie nového roka, keď si najbližší želajú, aby bol nový rok lepší, proste ten prvý deň v roku má určité čaro, a to he myslím dôvod, aby blízki, čo budúci rodičia určite sú, boli spolu.

tamitamitami
30. okt 2024

Nie, nevadilo by mi to. Keď som mala pred pôrodom bol na firemnej chate, ja som zatiaľ bola u rodičov. Minulý rok bol počas Silvestra na chate a ja s dcérou u našich. Trávime 90% voľného času spolu a nevadí mi keď občas uprednostní aj iných ľudí. On zvykne volať aj mňa ale teda zase mňa to až tak neláka, vždy si nájdem svoj program.

Ja to beriem ako príležitosť venovať svoj čas aj ostatným blízkym ľuďom. Nechodí často možno 4 krát do roka, vždy sa normálne správa tak v tom nevidím žiaden problém.

sara07
30. okt 2024

@gribka1 prvy den si urobím každy den , my máme novy rok každy vikend potom
spoločne stolovat predsa vieme aj iné dni nemusíme mat na to sviatky

gribka1
30. okt 2024

@sara07 Veď každý ako mu vyhovuje. Pre niekoho ok, pre niekoho nie. Pýta sa, my odpovedáme. Mne by to vadilo aj v priebehu roka v častejších intervaloch.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sara07
30. okt 2024

@lonely66 manžel neznamená mopslik čo plni moje predstavy alebo predstavy ako ma vyzerat vzor rodiny slovenskej
on proste nie je ležiaci typ na lehatku veget, ja mám rada aj hory aj more , nemáme problém ist spolu len my dvaja , alebo sama alebo ako rodina
pre neho relax je vyšlapať si štít - to je pre neho oddych, reset
to že sa vydáš neznamena že v mene lásky ,dobra a čo povedia ludia budeš robit xy veci čo sa ti prieči,prispôsobovať vo všetkom , máš byt zavretá doma lebo ... čiže má sa on prispôsobit a trpiet a nejak to preži lebo sme rodina ??? kde to ma logiku ?
vzor rodiny ideme na dovolenku ale chlap leží na lehatku s mobilom ani sa nepohne je v poriadku lebo su spolu, su akože spolu, reálne spolu proste nie sú , len fyzicky
ked ide na služobku na 4 dni , to som tiež sama a neubudlo zo mna ani z deti
mna zase nebaví partner čumiaci do mobila cely den zabity na gauči čo sice je pri mne ale nerozprava sa alebo sa rozprava ale čumi do mobila pritom

stanulienkat
30. okt 2024

Ber to tak, že to bude asi jeho posledný Silvester s kamarátmi.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sara07
30. okt 2024

@lonely66 však si tu len zober vzorku
má robit xy veci ako keby ten muž nebol ani živy ,viete presne čo ma robit, ako sa ma spravat ,ja ani ty ako mopslika partnera neberieš
naposledy pri mori som sledovala okolie 95% párov tam fungovalo takto , ešte aj pri jedeni až mi bolo divné
však chod do kaviarne, každy druhy stôl mobil v ruke viac tam tukaju ako komunikuju
však to čo ty máš na lehátku my máme v horach
a to s lutostou si nechaj od cesty , ty si začala negativné príspevok citujem máte to čudné - ja som ti len vysvetlovala nie nemáme to čudné ,takže žiadne negativum od seba neregistruješ ,

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sara07
30. okt 2024

@lonely66 lenže ani jedna z vás ani ty ste sa nespytali autorky prečo skutočne chce ist na tu chatu, aký dôvod ho k tomu vedie
každa tu pišete čo od neho očkavate a chcete a čo má urobit
ja som nikdy nechcela nikoho menit ani nutit do vecí ktore nemá rad, to isté platí na mna,
nemá rad more proste nema ja ano, prečo by som ho mala nutit aj ked viem žeby to urobil aby tam bol a prečo by som sa ja mala vzdat mora, čo je na tom čudné, je to proste kompromis , my sme spolu dostatočne stále ideme do divadla, do kina na večeru spolu bez detí .. a potom ideme na vylet kde je doslova program urobeny pre nich
nemusiš vo vztahu uplne robit všetko spolu byt spolu , vzdat sa všetkého , prispôsobovat ked sa to da inak
to isté máš hudbu máme spoločnu hudbu ktoru máme radi a potom rozdielnu, a čo , dám si sluchatka ked viem že ju nemusí , čo je na tom ..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
xsuzannex
30. okt 2024

Nevadilo by mi to skrz to ze som tehotna ale to ze ma necha doma samu a on ide na curbes.. moj muz je zvukar, kym sme spolu nezili, kazdy silvester bol prec, ale pracovne, ziadne opiase.. ako zijeme spolu a mame deti, vzdy bol na silvestra uz s nami, aj ked som mu povedala ze mi nevadi, ak pojde pracovat, lebo ja osobne silvester nejako neprezivam.. a teda poviem ze silvestrovska noc bola najlepsie platena z celeho roka.. je to o prioritach .

nicegirl369
30. okt 2024

Na Silvestra nechá tehotnú manželku doma a ide piť s kamarátmi? A že ho presvedčia ráno ešte pit a bude tam dva dni? Toto ma byt otec rodiny? Fuha no za mňa cele cele zle.

Strana
z3