Je správne, že manžel nič nezdedil?
Dievcata.poprosim vaš nazor.mama mojho muža sa vidala pred 20r.jej novy muž mal neobyvany dom a pozemky.spoločne prerobyli dom,ktorom teraz byvaju.maju spolu 1 syna.myslite ze je spravodlive že vsetko zdedil ich syn a moj muž nič.
Po akej právnej stránke,veď všetko išlo po právnej stránke,však môžte napadnúť darovaciu zmluvu
@canany dospely 30r vysokoškolak,slobodny
Mama ma na to právo,nie je automatické,že deti musia dediť,
Tiez sa priklanam k nazoru, ze matka urcite neprisla s 2 igelitkami pred 20 rokmi, do domu prispievala udrziavala ho, tiez zveladovala, tu sa obuvate do muzov, ze ved aj zeny na materskej prispievaju do domacnosti, ked nezarabaju, chlap ju ma zivit a jej praca sa povazuje za hodnotnu. a tuto matku idete dobre, ze nie ukamenovat, ze je hamtava. Mohol za zivota prepisat na dieta cast a aj na nu mohol dat aspon 25 %, ked uz nechcel, aby dedila
Zial s tymto uz nic neurobite, je to z mojho pohladu
nemoralne, ale po pravnej stranke je to ok.
Uz len cakat, kedy si mlady najde nejaku zienku a matku vyhodi z domu a zaklope vam na dvere.
Ja osobne by som uz do toho domu nepachla anic tam neopravovala max na zdvodilostnu navstevu, ale ani prstom by som nepohla.
@canany presne tak.a uz som pisala,ze mama bola jedina zarobkovo činna,jej manzel nerobil,este aj na materskej bol on.ale tu nejde ani o ten majetok.ade tu o princip.mysleli sme si,ze sme rodina,nikdy sme neodpapulovali,slusne vsetko aj ked sa nam nieco nepacilo.tak je to trosku luto človeku,ved rodina
Je mi to luto, ale co uz, snad sa citatelky poucia, ze za dobrotu na zobrotu
@canany no a toto som presne ani nechcela tu radsej otvorit ale maximalny suhlas a palec hore ti davam za otvorenie temy....ze ked ide o to ze zena na materskej s nulovym prispievanim do domacnosti, a muz cvaka hypo na nehnutelnost kupenu pred manzelstvom, po rozvode muz musi vyplatit z hypo splacanej pocas manzelstva svoju exmanzelku, to je OK....ale ked ide o opacny pripad, to uz ok neni....ale kazdy asi podla seba sudi a vidi to co vidiet chce
Čiže mama ozaj nič nezdedila?
@canany tak to ano
@koniarova nie.
Inak necitam vsetky komentare lebo somv praci
@canany ani by sme to nenapadli.to by som nikdy nezrobila.tu ozaj ide len o to,ze cloveku je to luto
@koniarova presne si to vystihla

Pockaj.... akoze sama nechcela? Dobrovolne nechcela? No tak asi vedela, ze do toho majetku neprispela ani korunou a bolo by nefer, kebyze zdedi ten moj uplne cudzi clovek.