Je to láska?
mam 4 rocnu dceru s ex priatelom s ktorym sme boli kratko moje tehotenstvo bolo no uf asi nie welmi stastne, v 3 mesiaci na mna dvihol ruku do 5 mesiaca som mu nedvihala mobil a potom som sa zlomila sravanie bolo ako kedy nekedy mily milujuci vsetko zadovazil pre malu ale na tacke som mala aj casto aka som stetka a sami krik. po porode v porodnici som to ukoncila aposlala som ho k vode. par krat volal ako sa mame ako nas lubi ako sa chce vratit, no po mesiaci som sa dozveedela ze si nasiel dievca 18 narocnu pipenku s ktorou zil pocula som ze ju aj mlatil a utiekla potom od neho, potom par krat zas volal mne no ja som ho zrusila . po roku som sa mu ozvala koli vyzivnemu ci chce vidiet malu, samozrejme stretli sme sa a od tej doby chodi za dcerou, neviem ci niekoho mal no tvrdi ze nie, a stale tvrdi ako nas cely cas miluje uz na ,mna ruku nedvihol co presli uz 4 roky ale uraza ma stale- teraz sa stalo ze sme sa spolu pomilovali a ja neviem co mam robit, ked bol u mna tak sa strasne ponahlal prec mala plakala aby nesiel a on siel a opil sa neviem kde ho taha ale viem ze strasne pije,, neviem ci je to laska ci zas odist abo ostat :
Skôr sa spýtaj, kde máš lásku k samej sebe... tú hľadaj.. a nie pri tomto exotovi, ktorý zatiaľ bije len teba.. Ja sa celkovo čudujem, že už len kvôli svoju dieťaťu neutekáš ďaleko preč. Na čo ho potrebuješ? na sex? Alebo na to aby ťa udrel? takýchto darebákov je na ulici kopec .. zatvor za ním dvere a ži pre svoju dcérku, tá ťa potrebuje nie on.. Môj názor.. 😉
maj sebauctu, nenechaj sa manipulovat jeho recami 😠
nechapem na co si mu volala po roku ci roku ci nechce vidiet malu? ved je dospely clovek a zaroven otec- ked mu nechyba svoja dcerka tak ju nebudem tlacit k nemu!na vyzivne samozrejme mas narok...ale ja by som od neho nechcela ani vyzivne len ked by sme nemali co jest! kolko ti plati 30-50? radsej by si si mohla zabezpecit tie peniaze inym sposobom a zabudnut nanho..., dcerka takehot otca nepotrebuje...ze si sa s nim pomilovala to nebolo na nic dobre ale ...to bola asi len chvilka naruzivosti...realita je ina... to nie je laska! ten clovek nevie co je laska...a k tomu este pije...ziadna dobra prognoza... zabudni nanho aj ked ho milujes aj ked je otcom tvojej dcerky... casom isto najdes nejaeho normalneho muza ktory ta bude cenit a milovat.hovorim z vlastnych skusenosti. to cele nema zmysel...chces sa trapit cely zivot?
utekaj od neho preč, to nie je láska pre teba a tvoje dieťa, si mu dobrá iba vtedy ked to potrebuje a žiadna žena si nezaslúži aby s nou muž takto zaobchádzal, never že ked ta nebije tak že slovne ti nemôže ublížiť este viac, a ber ohlad na dcérku, ona to všetko veľmi vníma, držím ti palce
Veď toto, ako už bolo spomínané, čokoľvek Ti tu napíšeme, aj tak si spravíš po svojom... Ako každý človek... Myslím, že aspoň kvôli dieťaťu, by si mu nemala dať šancu vôbec, pretože to bude trpieť najviac... Myslím si, že máš právo na šťastný život, tak sa nevzdávaj a hlavne nezostávaj pri takom chlapovi... Nič dobré Ťa nečaká, tomu ver... Prejem Ti, aby si sa správne rozhodla, veľa síl a krásny život...
pozri sa, láska má iné parametre, ako bitka, nadávky, chlast a pod. I keď, sú aj masochisti, to je fakt. Ber to tak, že si si s ním zasexovala, to ale nie je láska, to si nepleť, si to potrebovala a stalo sa. Radšej si hľadaj normálneho chlapa, nie takéhoto.
Nie,nie je to laska 😒
len chudák položí ruku na ženu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zažila som takú "lásku", vyrastala som v nej... boli dni keď bola bitka na dennom poriadku, boli časy keď bolo aj pár rokov dobre a akože "idylka" . ale vieš čo? vždy sa to vrátilo k urážaniu, nadávkam a bitke! ale vždy si hovorili ako sa hrozne ľúbia... bola som nesmierne vďačná keď som si našla mm a mohla som z toho odísť a zažiť ako má vzťah naozaj vyzerať. kľudne sa ľúbte ďalej ako kone, tvoja dcéra raz bude od teba utekať a vyčítať ti že v tom musela vyrastať...
Toto má od lásky na míle daleko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toto je teror...ponižovanie, urážanie, využívanie, a neviem čo ešte!!
a ty dokážeš takého chrapúňa milovať??? zničí tebe aj malej život, sľubuje čo nedodrží... utekaj od neho preč a to čo najďalej... nenaleť mu, udrel raz udrie znova... a alkohol je sviňa, ničí celé rodiny...
človek sa nedokaže zmeniť zo sekundy na sekundu.a už vobec nie alkoholik a tyran.nečakaj kym ti spravi dalšie dieťa,alebo kym ťa dochrame natrvalo.sladke reči patria k tomu.nedaj sa,máš dieťa a zodpovednosť!!
od takého ruky preč, nič dobré Ťa nečaká, zatvor za ním dvere tak, aby on ostal na druhej strane..... dobrá rada Haliny Pavlovskej: Lepšie je byť sama, ako byť sama s debilom.......

Príde mi to, že si sem nenapísala o radu, ale skor pretože sa ozvem niekto kto si to prežil a teraz má štastnu a krásnu rodinu. Možno čakáš že budeš vynimka, ale bohužial...pochybujem..si jedna z mnohých ktoré nedokážu prekročit svoj vlastný tien. Sama vieš, že máš na krku darebáka, ktorého sa nevieš citovo zbavit. A či ta on psychiky týra. Možno, každopádne týraš hlavne ty samú seba. Aj laikovi z krátkeho opisu je jasné, že ten muž miluje hlavne seba. Začni si vážit seba a svoje dieta a vykašli sa na niekoho kto si vás neváži. Nečakaj na zázrak! Premárnit detsvo svojejj dcéry v hádkach a slzách za to nestojí.