icon

Je to mamahotel?

30. dec 2021

Ahojte.Dokedy je to viac menej akceptovateľné bývať s rodičmi?Mám 26 rokov a stále s nimi byvam.Stym,že nestravujem sa za ich peniaze,sama si samozrejme upratujem,periem, atď..Aj napriek tomu sa sa povedať,že byvam v mamahoteli?

Strana
z3
desore
31. dec 2021

@betulinka1 Ja som rodila ako 30 a 34 rocna. Neboj, dieta uz vydrzi s ockom, starymi rodicmi. Prva cesta bez deti, ked mal mladsi 6 rokov, ale on je typ samostatneho dietata, takze neplakal. Maminka doniesla darceky a vsetko bolo ok. Taliansko som dala v priebehu 3 tyzdnov 2x.
Kazdy rok si k narodkam dam velkomesto. 🙂

zmrzlinka2021
1. jan 2022

@autorka
Mama hotel neznamena byvat s rodicmi.
Mama hotel znamena, ked niekto funguje na principe 10 rocneho dietata, cize mamka mu uvari, operie, nič od neho nevyžaduje a on si za zarobene peniazky dopraje potechu a zabavky.

Praveze je super, ked aj clovek vo veku 26 rokov ma take dobre vztahy s rodicmi, a ma u nich priestor - a moze aj tam upratovat, varit, prispievat na domacnost. V komunite sa vzdy tiahne lepsie.

lujza123
1. jan 2022

Ja som odišla z domu od rodičov v 19 tích a musela som sa k nim na chvíľu vrátiť bývať v 27 aj s malou ročnou dcerou.
Pre mňa osobne to bolo veľmi neprijemne, až som sa hanbila že sa v takom veku nedokážem postarať sama o seba, prišlo mi to naozaj divne bývať v dospelosti s rodicmi a vydržala som to len par mesiacov....
Dcéra je pubertacka a už teraz ma plány ako pôjde na vysokú, ako bude cestovať, dúfam ze sa jej podarí splniť si sny a neskysne mi v detskej izbe, to by ma mrzelo.

Strana
z3