icon

Je to normálne?

zuzkaadusko
5. sep 2021

Ahojte,
Ženy som nešťastná. Som vydatá, dve krásne zdravé deti a vzťah, ktorý je viac problémový ako dobrý. Povedala som si, že sa budem viac snažiť, že to možno pomôže nám všetkým, keďže dôsledky nášho nefunkčného vzťahu už vidím na deťoch. A tak sme šli spolu ako rodina na dovolenku, všetko sa zdalo byt dobre, deti menej vyvádzali. Došli sme domov a mna odviezla sanitka do nemocnice.
Som týždeň a pol po operácii zlcnika a môj manžel sa na víkend rozhodol ísť do svojho rodného mesta na rybársku súťaž. Dnes prišiel domov a dozvedám sa, že stihol plánovane ísť aj na koncert.nám sa ani neozval či som ok, kým som mu nenapísala ja lebo sa deťom nezdalo že sa neozýva. Víkend strávil v spoločnosti kamosa ale i kamošky, s ktorou si volava, píšu si, posiela jej fotky seba a deti… dokonca k nám ta jeho kamoska aj zavítala na návštevu a nakoniec aj prespala u nás hoci vedel že z toho nie som nadšená. Odchádzali na víkend spolu, hoci každý svojim autom.
Som z toho celého vykoľajená, že nebol schopný povedať, že aj na koncert ide, že sa nebol schopný ozvať ako sa mám (keďže som po operácii a bolo sa treba postarať o zver). A namiesto toho aby nás- mna a deti zobral so sebou, tak si to užil radšej s kamošmi. Odo mna chcel jedine aby som po nebo v nedeľu prišla…. Je mi to ľúto, smutno mi je a mám pocit, že moja snaha zlepšiť nás vzťah je márna. Ak dokáže hodiny pretelefonovat s ňou a so mnou ledva rozpráva, ak sa zaujíma sa o jej zdravotný stav ale nie o môj, ak sa chce zabávať s ňou a nie so mnou… načo potom tento vzťah? Doma robím čo môžem, pracujem aj varím a vypekam, záhradu veľkú…. A stále ma pocit, že robím malo…

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl nevyzerá, viem. Zajtra bude debata a uvidím aká bude reakcia. Bez ohľadu na to či s ňou niečo ma či nie, to že si píšu, volajú, spolu na koncert a ktovie co iné, normálne nie je. Na druhej strane je/bol žiarlivý a myslel si že mám čosi s každým kto sa okolo mna objavil. Robím v mužskom kolektíve s 20-30 ročnými….veru už nie moja parketa

sasa1310
5. sep 2021

@zuzkaadusko ty si veľmi ale že veľmi naivná, ako fakt. Čo myslíš, čo robia, keď prespí u nej.

marcellka32
5. sep 2021

@zuzkaadusko normálne to nie je, to sa vo vzťahu nerobí, na rovinu: si naivná, keď toto tolerujes..neuraz sa, idem spať radšej

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@bluka2 asi máš pravdu 🙁

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@marcellka32 dobrú noc a dakujem za komentáre, otvára mi to oci

sasa1310
5. sep 2021

@zuzkaadusko typický príklad nevery. O teba nemá záujem, v ničom nie si dobrá. Všetko čo robíš stojí za hovno. Chodí prespávať k slobodnej žene. To fakt ťa ani nenapadlo?

marcellka32
5. sep 2021

@zuzkaadusko žena, zatriasla by som s tebou, aby si tie oči otvorila pred pravdou, či sa bojíš pravdy?

bluka2
5. sep 2021

@zuzkaadusko debata bude taká, že zrejme bude zatĺkať, lebo tvoju naivitu si určite všimol, ale veľa šťastia... Kľudne napíš, aké absurdné výhovorky použil

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@sasa1310 nenapadlo, ide tam možno 2-3x do roka max

marcellka32
5. sep 2021

Som zvedavá, ako dopadne zajtrajsia debata s ním, daj vedieť

simona1998
5. sep 2021

@zuzkaadusko ty mu zeres všetko aj s navijakom , prosím zobuď sa . Veď toto je milenka a nie kamarátka !

sasa1310
5. sep 2021

@zuzkaadusko mňa by zaujímal ten tvoj zmenený názor na ňu, keď si ju videla, čo stvárala s tvojim mužom na parkete na jeho 40ke

h2
5. sep 2021

Si veľmi naivná a dôverčivá. Ona nie je teplá. Ona spí s Tvojim chlapom. On Teba upodozrieva z nevery, čo myslíš, prečo? Lebo on sám to robí a Teba súdi podľa seba. Preber sa. Zajtrajší rozhovor s Tvojím mužom nepovedie nikam. Lebo on vie, že mu všetko uveríš. Narozpráva Ti, že s ňou nič nemá a ešte Ty budeš tá zlá, čo mu neverí a podozrieva ho. A že on za ňou chodí len 2-3x do roka? To sú len prípady, o ktorých vieš.

sasa1310
5. sep 2021

@h2 ale toto už je aký level z jeho strany, že v podstate povie manželke, že ide ku nej spať 2-3x do roka a všetko v poriadku 😀

slecnalemonova
5. sep 2021

No moja zlata vyprdni sa ty záhradu a na kadejaké zvery. Hadam aj stacilo robit zo seba gazdinú. Nacase resetovať myslenie. Ked chce zahradu a gazdovstvo, ziadne rybacky, trtkacky a koncerty s frajerkou ale nech sa páči, moze robit. Sprosta si a naivná, prepac za úprimnosť ale toto jeho správanie tolerovať no neviem… pri mne by mal uz sekeru v chrbte. Je cas myslieť na seba a na deti. Bud to bude podla teba alebo rozvod. Naplanovat manikuru pedikúru masáže nové oblečenie, kadernicku, varit sebe a detom. On sa moze stravovať u “lesbičky”.

21oktober
5. sep 2021

@zuzkaadusko začni od seba, prestaň vypekať, robiť v záhrade , navar len to nutné a to čo máš ty rada a venuj sa sebe. Čítaj , choď si zacvičit, povedz mu že ešte zvery nežrali a tak. Maj mierne v p... .Ak by mne toto robil muž tak by si u slečny už obložený chlebík nezjedol , nemal by s čím . Zober kamarátku , choď do divadla, do kina, opýtaj sa či nemáš nárok na kúpele. Skončila si v rodine ako inventár ku ktorému si muž môže dovoliť všetko a ty mu to aj dovoľuješ.

ankare
5. sep 2021

Je mi to celé ľúto... 😢 Posielam objatie! ♥️

mandarinka555
5. sep 2021

@zuzkaadusko Prepáč, že takto rovno.....ale s takou naivitou som sa ešte nestretla....a to som už fakt stará...ten ju predsa kláti pri každej príležitosti 😢

aylinn
5. sep 2021

Inak .. nechcem ho obraňovať😃
Ale ja mám tiež najlepšieho kamaráta (heteráka) ktorý kumne chodil “prespávať” keď mi bolo smutno a fakt sme sa rozprávali dlho do noci a potom sme si lahli do posteli a spali😃 aj sme spolu cestovali , stále spali v jednej posteli a k ničomu nikdy nedošlo.
Takze také kamarátstva sú reálne a podľa mňa smska “ bol to úžasný večer” by ma asi znepokojila oveľa viac ako “dokázala by som sa stebou rozprávať do rana.
A viem že ženy sú svine ale verím a dúfam v to že by žiadna nemala toľko odvahy ist prespať do domu svojho milenca v ktorom ma manželku a deti 😃

h2
5. sep 2021

@aylinn Ale on vtedy, keď u Teba prespával, asi nemal manželku a deti, však? A Ty si bola zrejme tiež single, takže to nemalo komu vadiť. (Ak to tak nie je, oprav ma. Len si to myslím.)

aylinn
5. sep 2021

@h2 veď práve , takze sme si to mohli hocikedy rozdať a neurobili sme to lebo sme boli veľmi dobrí kamaráti a iba by sa to pokazilo. Chcela som tým iba povedať že kamarátstvo medzi ženou a mužom nie vždy znamená sex. Ale tak zbytočne sa tu budeme vŕtať v tom, to čo medzi nimi je vie len on a ona.
Myslím si že on jej začal byť oporou po tej smrti, ona si ho obľúbila, začali si veľmi dobre rozumieť, jeden z nich sa zaľúbi skôr či neskôr , keďže jej muzovi drbe a ma druhu pubertu tak určite on a odíde aj sám, Ona príde nato že si chcela len užiť a chlap si bude trieskať hlavu že stratil rodinu pro pár nocí touhy 😃

h2
5. sep 2021

@aylinn Veď ja to chápem, tiež mám mužov kamarátov. Ale tu ide o to, že ak je to ženatý otec rodiny, tak nebude prespávať u slobodnej kamarátky. Aj keby fakt medzi nimi nič nebolo. A nebude s ňou tráviť čas na úkor času s rodinou.

simca06022011
5. sep 2021

@zuzkaadusko vy mate nejaky volny vztah ci co? 🤦🏻‍♀️ Mne keby chlap chodi s kamoskou, na výlety, prespava u nas. Tak leti oknom, slecna samozrejme prva s tym, ze to vobec nie je vhodné, nech spi u seba.. A ak by sa chlapovi nepacilo, tak aj on za nou.
Ako je mi to luto, ale nechala si to aj ty zajst tam kde to je. Moj chlap cestuje a nie je miesto v sr kde by musel prespat. Ide domov. Detto netolerujem kamošky, vylety o ktorych neviem, stretnutia ktire prekročia hranicu pracovné. Vydiskutovali sme si to raz a stacilo. Neviem ako teraz z toho normalnw vykorculujes.
A nie ona niebje "tepla", lebo by spala u kamošky a nie u vás.

miadi
5. sep 2021

Ak aj nemali spolu sex s lesbickou - to by bola len ceresnicka na torte. Hlavne je ako sa chova k tebe. Po operacii ti mal doma pomahat šetrit Ta nie si ist zurkovat s kamosmi a na koncert ako 20r slobodny bezdetny. Sebec . Este k tomu nejake zvery mas sama riesit . ?!mozno nevernik ale urcite bezohladny sebec. ( sex u vas ako funguje btw?) on ak snou nieco mà tak to neprizna ale mna by hnevalo dost aj to ze snou vie komunikovat viac a kvalitnejsie ako s vlastnou zenou.

amelie2017
6. sep 2021

No co, po dovolenke sa mu velmi zacnelo za milenkou, privela dni len so zenou a s detmi a musel s nou vypadnut, preto navsteva rodneho mesto. Aby ti zalepil oci. Potreboval ju a preto mal v pazi, ze si po operacii. A keby tomu tak aj nebolo, taketo spravanie by som v ziadnom pripade netolerovala.

0kristina0
6. sep 2021

Autorka, ruku na srdce, naozaj ti este nezacala blikat kontrolka? Si si ista, ze na tu chatu chodieva s kamosmi? Necakaj, ze ked sa ho na to opytas ze sa ti prizna. Ak chces zachranit manzelstvo daj mu ultimatim, nech zrusi veskery kontakt s nou a chodenie na chatu. Ak nieco z tohto porusi, daj mu zbohom. Nie je nic horsie ako ked si chlap nevazi svoju zenu. Ak ta este lubi, urobi pre teba cokolvek a bude sa snazit ti to dokazat.

nevenka
6. sep 2021

@zuzkaadusko tak tyzden po operacii zlcnika, som bola rada, ze mi muz prezil a varila som mu dietne jedla, starala sa ja, aby sa bemusel namahat aspon ten mesiac sam citil, kedy uz je to ok. Navyse, Vy mate zahradu, zver...uz len toto je od neho chrapunstvo. O cudzej zenskej v byte ani nehovorim! Keby si manzel doviedol na oslavu kamosku, od ktorej by sa nepohol z parketu, tak to by bol u mna vrchol a nie tieto dalsie veci. On si Ta absolutne nevazi, ked ani v chorobe sa nevzda svojich akoze dolezitosti 😒

desore
6. sep 2021

@zuzkaadusko V prvom rade rady typu vyhod ho z domu, nech mu vari a perie druha, atd su absolutne neefektivne a este viac prehlbia manzelsku krizu.
Moze sexovat s dotycnou damou a aj nemusi. Zalezi to aj na nej. Za kazdym kamaratstvom muza a zeny netraba hladat sex.
Skus si s nim sadnut a navrhnut manzelsku poradnu, popripade kazdy z vas bude mat pravo stravit vikend sam, bez rodinnych prislusnikov, napr. 1x za 6 tyzdnov. Ci to bude koncert, turistika, cyklistika. Na to, aby boli ludia stastni, naozaj stacia malickosti. 5-6 hodin na rybacke v kruhu priatelov, na koncerte dokaze resetovat hlavu a clovek pride domov absolutne spokojny.

nevenka
6. sep 2021

@0kristina0 ja by som sa asi opytala toho kamarata, co ma chodit akoze s nim na chatu, ze ako bolo, vtedy a vtedy...ale neviem, ci ho nebude kryt...

simona1998
6. sep 2021

@nevenka jasne že bude , kamarati držia pri sebe . Na toto by som sa nespoliehala