icon

Je to normálne?

zuzkaadusko
5. sep 2021

Ahojte,
Ženy som nešťastná. Som vydatá, dve krásne zdravé deti a vzťah, ktorý je viac problémový ako dobrý. Povedala som si, že sa budem viac snažiť, že to možno pomôže nám všetkým, keďže dôsledky nášho nefunkčného vzťahu už vidím na deťoch. A tak sme šli spolu ako rodina na dovolenku, všetko sa zdalo byt dobre, deti menej vyvádzali. Došli sme domov a mna odviezla sanitka do nemocnice.
Som týždeň a pol po operácii zlcnika a môj manžel sa na víkend rozhodol ísť do svojho rodného mesta na rybársku súťaž. Dnes prišiel domov a dozvedám sa, že stihol plánovane ísť aj na koncert.nám sa ani neozval či som ok, kým som mu nenapísala ja lebo sa deťom nezdalo že sa neozýva. Víkend strávil v spoločnosti kamosa ale i kamošky, s ktorou si volava, píšu si, posiela jej fotky seba a deti… dokonca k nám ta jeho kamoska aj zavítala na návštevu a nakoniec aj prespala u nás hoci vedel že z toho nie som nadšená. Odchádzali na víkend spolu, hoci každý svojim autom.
Som z toho celého vykoľajená, že nebol schopný povedať, že aj na koncert ide, že sa nebol schopný ozvať ako sa mám (keďže som po operácii a bolo sa treba postarať o zver). A namiesto toho aby nás- mna a deti zobral so sebou, tak si to užil radšej s kamošmi. Odo mna chcel jedine aby som po nebo v nedeľu prišla…. Je mi to ľúto, smutno mi je a mám pocit, že moja snaha zlepšiť nás vzťah je márna. Ak dokáže hodiny pretelefonovat s ňou a so mnou ledva rozpráva, ak sa zaujíma sa o jej zdravotný stav ale nie o môj, ak sa chce zabávať s ňou a nie so mnou… načo potom tento vzťah? Doma robím čo môžem, pracujem aj varím a vypekam, záhradu veľkú…. A stále ma pocit, že robím malo…

Strana
z3
simona1998
5. sep 2021

@zuzkaadusko preboha , chory chlap , takýto by u mna nepochodil👎🏼V tomto si neni ty zlá , on by sa mal snažiť a nie si domov vláčiť iné

3katka15
5. sep 2021

Musíš si ho posadiť a rozprávať sa. Alebo dať rovno na výber.

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2021

@zuzkaadusko A Ty si v nedelu po neho isla? ja by som uz mala svoj program a musel by sa dopravit sam.

marcellka32
5. sep 2021

Ty robíš všetko, o všetko a všetkých sa staras, on rieši len seba a to je chyba...zapoj ho do chodu domácnosti a starostlivosti o deti (tráviť čas s deťmi),...to, že prespala u vás cudzia ženská ani nekomentujem

rybka1985
5. sep 2021

@zuzkaadusko nie, nie je to normalne...

luciasveckova
5. sep 2021

Sadla by som s nim a porozpravala sa. Potom mu na tebe a detoch az tak nezalezi ked bol radšej s kamosom a kamoskou. Moj nazor

deti95060810
5. sep 2021

aj si pre neho išla? u mňa by sa odvozu teda nedočkal čoby hneď išiel pešo cez pol republiky...😉
si riadne tolerantná, u nás by už ani dvere neotvoril - po takomto prístupe ....

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl nie nešla, tým že sa neozval a že ja nie som Fit, som proste nešla…. Poradil si a došiel s kamosom

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2021

@zuzkaadusko Dobre si urobila, mala by si sa s nim ale v klude, bez emocii porozpravat, lebo on si zije zivot slobodneho mladenca a Ty padas na hubu.

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@marcellka32 ono to nie je tak, že nerobí kolo domu, práveže je veľmi šikovný a maká, ale nájde si takto čas a odíde s kamošmi na chatu, kým ja som s deťmi doma. Tu babu poznám, je to sestra jeho kamosa, ktorý tragicky zomrel. Ale odkedy ju pozval na svoju 40tku a vyvádzali spolu na parkete, mám na ňu svoj názor.

kitycat
5. sep 2021

No ta jeho snaha je nejaka divna... Ocividne mu nechbas a neviem ci nejaka tvoja snaha zvrati to co sa tu crta

aylinn
5. sep 2021

Druhá puberta, asi ho už nudí rodina a rodinný život a chce si užívať ako za starých čias , smutne ale aj to sa stáva. Nechaj mu deti , zver , domácnosť a chod si po operácii pekne oddýchnuť a zabaviť sa s kamoškami do Prahy alebo niekam 😃 kašli naňho daj mu ochutnať vlastnú medicinku

pribinak
5. sep 2021

@zuzkaadusko fuu, asi by som urobila poriadny cirkus a chlap by si musel vybrať, ja a deti, alebo jeho super kamoska
Ale musel by vyberať rýchlo a riadna zmena správania k tomu

Tá kamoska by už do domu kde ja bývam nevkročila, tiež to musí byt pekná krava, keď vie, že si po operácii a nepovie mu, že buď pri žene a pomáhaj

marcellka32
5. sep 2021

Ak sa partner nezaujíma o tvoj zdravotny stav, je to tiež znak neúcty k tebe, neváži si ťa, ... hodiny telefonuje s kamoškou, jej stav ho zaujíma, taaak nech ide kamoske, zabuchne dvere a kľúče nechá zvnútra vo dverách

deti95060810
5. sep 2021

@zuzkaadusko manž. má po 40 tke? aha, tak to chytá druhú pubertu... 😉

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl áno, mám aj ja taký pocit, detom sa ale venuje, len ja som akosi mimo hry 🙁.

pribinak
5. sep 2021

@zuzkaadusko tá ženská je slobodná? Má rodinu? Partnera?

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@pribinak slobodná, bezdetna… netuším čo za vzťah majú ale keď ide služobne do BA sám, co je síce zriedkavo, prespí u nej…. Áno veľmi divne ja viem…. Žerie m to

marcellka32
5. sep 2021

@zuzkaadusko wtf? Prespí u nej????

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@marcellka32 áno, následne som našla SMS že by sa s ním dokázala rozprávať aj do rana

pribinak
5. sep 2021

@zuzkaadusko slobodná bezdetna …. on u nej prespí… neverim že nič medzi nimi nie je

bluka2
5. sep 2021

Vzťah bude asi milenecký, či myslíš, že sa chodia porozprávať?
Z jeho strany vidím nulový zaujem o Teba - odporúčam navrhnúť manželskú poradňu, predpokladam, že ťa vysmeje a potom ti už ostáva len rozvod;
tvoj pocit, že to robis malo to by som riešila u psychológa/psychoterapeuta, lebo očividne pocit a realita su dosť odlišné - robíš toho až priveľa. Iná by už dupla, že čo si to dovoľuje a ukázala, že prekračuje všetky hranice, že toto ste si neslubili

bluka2
5. sep 2021

Mas na viac

marcellka32
5. sep 2021

@zuzkaadusko čo myslíš čo robia? Pozerajú na hviezdy, rozprávajú sa do rána, alebo pozerajú tv? No taaak, snáď nie si hlupa

bluka2
5. sep 2021

On ta v podstate otvorene podvádza, tvoje uvažovanie je nejako mimo realitu. Asi obranný mechanizmus, aby si sa chránila od bolesti zo sklamania. Ale už to neignoruj a pozri sa realite rovno do očí a konaj

h2
5. sep 2021

Je mi ľúto, ale Tvoj manžel s tou jeho kamarátkou určite niečo má. A po tom, čo si napísala, že u nej prespí, keď ide na služobku (na služobnej ceste má ubytovanie zabezpečiť zamestnávateľ), som si tým už úplne istá. A ani to pred Tebou neskrývajú. ☹️

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2021

@zuzkaadusko Tak takuto "kamosku" by som netolerovala. Toto vobec nevyzera dobre.

zuzkaadusko
autor
5. sep 2021

@marcellka32 no áno, za normálnych okolnosti by som povedala to iste. A teda bud som úplne naivná a mimo, ale niekedy mám pocit, že možno je tepla…. Ja neviem, ale normálne to teda nie je.

marcellka32
5. sep 2021

@zuzkaadusko čiže to mám chápať tak, že veríš mužovi, že tam len prespí lebo kamoška je teplá? Či ako

bluka2
5. sep 2021

@zuzkaadusko tepla kamoška mu nebude vypisovať také sms, prosím ťa.

Strana
z3