icon

Je to normálne?

zuzkaadusko
5. sep 2021

Ahojte,
Ženy som nešťastná. Som vydatá, dve krásne zdravé deti a vzťah, ktorý je viac problémový ako dobrý. Povedala som si, že sa budem viac snažiť, že to možno pomôže nám všetkým, keďže dôsledky nášho nefunkčného vzťahu už vidím na deťoch. A tak sme šli spolu ako rodina na dovolenku, všetko sa zdalo byt dobre, deti menej vyvádzali. Došli sme domov a mna odviezla sanitka do nemocnice.
Som týždeň a pol po operácii zlcnika a môj manžel sa na víkend rozhodol ísť do svojho rodného mesta na rybársku súťaž. Dnes prišiel domov a dozvedám sa, že stihol plánovane ísť aj na koncert.nám sa ani neozval či som ok, kým som mu nenapísala ja lebo sa deťom nezdalo že sa neozýva. Víkend strávil v spoločnosti kamosa ale i kamošky, s ktorou si volava, píšu si, posiela jej fotky seba a deti… dokonca k nám ta jeho kamoska aj zavítala na návštevu a nakoniec aj prespala u nás hoci vedel že z toho nie som nadšená. Odchádzali na víkend spolu, hoci každý svojim autom.
Som z toho celého vykoľajená, že nebol schopný povedať, že aj na koncert ide, že sa nebol schopný ozvať ako sa mám (keďže som po operácii a bolo sa treba postarať o zver). A namiesto toho aby nás- mna a deti zobral so sebou, tak si to užil radšej s kamošmi. Odo mna chcel jedine aby som po nebo v nedeľu prišla…. Je mi to ľúto, smutno mi je a mám pocit, že moja snaha zlepšiť nás vzťah je márna. Ak dokáže hodiny pretelefonovat s ňou a so mnou ledva rozpráva, ak sa zaujíma sa o jej zdravotný stav ale nie o môj, ak sa chce zabávať s ňou a nie so mnou… načo potom tento vzťah? Doma robím čo môžem, pracujem aj varím a vypekam, záhradu veľkú…. A stále ma pocit, že robím malo…

Strana
z3
zuzkaadusko
autor
6. sep 2021

@desore vieš, nikdy som mu nič nezakazovala, šiel kam chcel a na tak dlho ako chcel. Ale to že ma lepší vzťah s ňou ako so mnou už nie je v manželstve ok. Ak s ňou spáva, tak je to koniec, ale aj ak nie a je dôležitejšia pre jeho ako ja, tak to vzdávam

nevenka
6. sep 2021

@zuzkaadusko tak vies, sestra mala frajera a on mal taku "kamosku", ona vsetkym bola kamoska, extrovertny typ, recicky, srandicky. Tento jej frajer bol do nej zamilovany od strednej, ale ona ho nechcela, vzdy bol lepsi niekto iny. A ked nahodou nemala s kym ist von alebo jej bolo smutno, tak zavolala jeho, hrali sa u nej hry na PC, prespal tam, kecali...vraj nic viac. Nevidel, ze ina ho zneuziva, a toto robila aj dalsim chlapom. Videla som ju na fotke a akoze, fakt nic moc zenska. Moj muz len oci, ze ti co je za cudo, ze nechape, mu hovorim, ze ona ma take "ine prednosti" asi, co na Vas platia. No a teda, sestra s nim ostala, tato kamoska si spravila dieta s niekym, s kym uz vraj zas nie je (no chuda dieta), odstahovali sa z toho mesta a ma pokoj. Inak som jej radila, ak to neskonci, tak koniec. A to bolo este len, ked spolu chodili. Ja ked si toto predstavim, co robi Tvoj muz, tak mi je na "bliti"...☹...

zuzkaadusko
autor
6. sep 2021

@nevenka no mne na bliti aj je, dávno som sa necítila tak zle ako po tomto víkende. Videl ráno že som nahnevaná ale zrejme mu nestalo za to spýtať sa čo sa deje, zrejme aj tuší čo ma dusi. Ako náplasť ma volal na hríby, odmietla som

bluka2
6. sep 2021

S ním max.tak na muchotrávky...

marcellka32
6. sep 2021

@bluka2 🤣

slecnalemonova
6. sep 2021

@zuzkaadusko no jasne… na hríby. Sedlak. Nech ta zavolá na koncert. Do wellnessu, do kina, na veceru. Do hory na hríby aby si mala co čistiť po večeroch, nic ho to nestalo a nenudila sa. Zdvihni unho svoju hodnotu lebo si preňho len kuchárka a gazdina.

mackamizjedlaskrec
6. sep 2021

@zuzkaadusko zlatik velmi ti prajem ze by sa o teba ten 30 tnik nejaky obsuchol o teba!Smutno mi je ked si to predstavim ...A to ze inu vykrucal na parkete pred tvojimi ocami konecna ...A tej flandre nedoslo ze ty mozes na nu ziarlit?

mamamasama
6. sep 2021

@zuzkaadusko je mi to velmi luto... si presne typ cloveka ako moj manzel... tak dobry, ze je az naivny... ☹ Tiez na to uz velakrat doplatil... Bohuzial sa priklanam k nazoru vacsiny... podla mna ta podvadza ☹

nevenka
6. sep 2021

@zuzkaadusko to Ti verim teda...☹...na hriby ja rada hodim, davno som nebola, ale nie takto, och...nech ide s kamaratkou na hriby a nech Ti donesie frndoliena uz nasusene, ja by mu dala koncerty s kamoskami! A este, ked si po operacii!
Moj muz povedal, po laparoskopickej operacii zlcnika, ze su fakt nevie predstavit, ako to zeby mozu po cisarskom prezit a este sa hned aj starat o novorodenca, ze teda klobuk dole. Chodil ako hacik ohnuty minimalne 2 tyzdne a slaby ako mucha.
Btw., moj muz chodi aj sam na koncert, alebo s kamaratom, ale vyslovene on tam ide pocuvat profesionalne, ziadne ozieracky, zabavky. On si vypije tak max. 2 piva alebo ide autom a vtedy nealko, koncert a vrati sa domov. No ako je korona a name tretieho drobca, tak vobec nevymysla taketo. Alebo sme sli spolu, ak chcem, lebo nie vzdy ma vsetko bavi, ako jeho. Ale toto, co stvara Tvoj muz, je neskutocne. A take dobre zeny, takito chudaco zneuzivaju. Robis naozaj az prilis vela, mne by pri prvom raze rupli nervy.

jennky13
6. sep 2021

@zuzkaadusko no, uz zas tu vsetci maju vestecku gulu a prorockeho ducha a vedia, ze ti je neverny a podvadza ta.
Mozno ano , ale aj mozno nie . Je to 50:50 a uz z toho robia zavery . Nikto nepozna tvojho muza lepsie ako ty. Nie je to len o nom, ale aj o tebe.Najprv ries to, co je zjavne a to tvoja sebaucta. Preco mu dovolis tak sa spravat a tak sa k tebe vyjadrovat?
Podla mna , najprv skus trosku popracovat na sebe, na ucte k sebe, na laske k sebe. Myslim to v tom dobrom. Nikto nema pravo ti nadavat a zhadzovat ta. Kde bol, ked si bola chora ? Ako to, ze nebol doma a nepomahal ?
To by som riesila ako prve a nie domnienky ci ma alebo nema milenku.
Ak sa s nim chces konstruktivne porozpravat , tak musis jasne - ak ti bude nadavat, tak....,
Ak ta nabuduce necha s detmi samu, ked si chora , tak ....
Premysli si to a az nasledne sa rozpravaj. Skus trosku upokojit vasne a rozhovor podlos faktami.

zuzkaadusko
autor
6. sep 2021

@jennky13 staral sa asi týždeň odkedy ma prepustili z nemocnice a keď uvidel že mi je lepšie, išiel na víkend preč. Ja blbá som si hovorila že nech ide, veď konci rybárska sezóna, treba mu brigádu odrobiť, že bude schôdza, ale o koncerte ani zmienka. Čakám kým dôjde domov, deti pošlem na dvor a uvidím čo bude.

jennky13
6. sep 2021

@zuzkaadusko vies, ale ak na neho hned vybafnes vycitky, tak rozhovor bude len o obvinovani. Skus sa porozpravat len, ze tomu nerozumies preco ti to nepovedal - ako fakticka otazka.
A preto si myslim, ze so to treba premysliet. Vela krat sa hnevame hlavne kvoli tomu , co si predstavime a nie preto ako to skutocne je. To ti zeny hned povedali, ze si naivna a on urocite uz zahyba. Never tomu- su to domnienky, ty sa drz faktov a aj rpzhovor ved len o faktoch , nie o predstavach.

sasa1310
Autor odpoveď zmazal
mandarinka555
6. sep 2021

@aylinn Ty asi žartuješ....žiadne "kamarátske" (myslím tým akože najlepší kamarát) vzťahy medzi mužom a ženou neexistujú....vždy skôr, či neskôr jeden, alebo aj obaja chcú viac....väčšinou je to samozrejme chlap...sú to pudy a ako sa vraví "keď sa falus postaví...rozum sa zastaví"

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
aylinn
7. sep 2021

@mandarinka555 nežartujem ☺️

h2
7. sep 2021

@mandarinka555 Ty asi žartuješ. Samozrejme, že existujú. Len preto, že Ty si niečo také nezažila, neznamená, že to neexistuje.

h2
7. sep 2021

@zuzkaadusko Tak ako to dopadlo?

lenka1993
7. sep 2021

Var že to nie je len kamoska.

mandarinka555
7. sep 2021

@h2 Také "kamarátstva" určite nie....prespáva u nej, tak čo sa tam modlia? Aj ty si taká naivná , alebo ti niečo zatemnilo mozog ?

h2
7. sep 2021

@mandarinka555 Nie, nie som naivná, prečítaj si moje predošlé odpovede. Som presvedčená, že v tomto prípade ona nie je jeho nevinná kamarátka. Napriek tomu priateľstvo medzi mužom a ženou existuje. Netvrdím, že mám kamarátov, u ktorých by som prespávala, ale to nemám ani kamošky-ženy.

bluka2
7. sep 2021

@h2 suhlasim. Tiez som prespala u kamoša v NY, keď som chcela ušetriť za hotel a vedela som, že sa nebude o nič pokúšať, že ide proste o prespatie. Ale v tomto prípade všetko poukazuje na neveru.

zuzkaadusko
autor
7. sep 2021

@h2 porozprávali sme sa, vysvetlili sa aj smsky a stále trvám na tím, ze takéto avantúry sú neakceptovateľné, hlavne keď o nich neviem.

mandarinka555
7. sep 2021

@zuzkaadusko A keď už o nich vieš, tak sú akceptovateľné ?

sasa1310
7. sep 2021

@zuzkaadusko tebe niet pomoci. On robí len to, čo mu je dovolené. Čiže aj trtkať inde môže aj srať na teba môže.

h2
7. sep 2021

@zuzkaadusko ??? Absolútne nič nehovoriaca odpoveď.

bluka2
7. sep 2021

@h2 pripomenulo mi to politikov 😂

Strana
z3