icon

Je to podľa vás nevera?

222edit
10. júl 2014

Co ti este tu janka.tu som ale len na chvilku.ok nebudem ta rusit snad si uzijete pekny vecer spolu.neuveris len kvoli tebe som nakukla .deti idem ulozit a potom sex (snad) juuuuj tisko zavidim uzi si to aj za mna daj si do tela a dobre si to zapametaj aby si sa mohla pochvalit. Snad si este niekedy zopakujeme nocnu minule. Dufam ze viac krat pacilo sa? Na to nikdy nezabudnem. Fuha to mi lichoti budem moc rad janka.cmuuuk vies ako potesit cmuk.To som rada tak zasa nabuduce pa bozkavam vsade.Ma asi jebne z igora on sa zasa vykecava vonku s kamosom a sere na mna.pod navnad ma.koncim pa.

Strana
z5
p.j.jacky
10. júl 2014

@buducamama mas pravdu v tom co si napisala.ale. . Ak je zena tehotna.mal by sa aj ten chlap uvedomit ze preco to v sexe viazne.ak nieje zena tehotna a odmieta sex zistit pricinu.nie utekat do inej postele. Nejde mi pochopit ako moze spavat s jednou aj s druhou,tvarit sa ze je vsetko ok.a nakoniec vsetku vinnu hodit na zenu.

pectore
10. júl 2014

@buducamama ...vies...je to obraz charakteru....mne je taky charakter cudzi..... to ze je nestastny a trapy sa ...pripadne hlada niekde inde nahradu nefungujuceho vzťahu je jedna vec... ..no nemusi byt pri tom chrapun....moze byt k zenskej ferovy....vybaliť karty na stôl......jednat v takomto pripade ferovo.....aj pokial mal k nevere dovody a bude čiastočne pochypiteľna.... ale klamať o tom? vymyslat si rozpravocky neviem co to kolegyna pise.???? ....toto je skutocny dovod mojho hnevu a netolerancie v tomto pripade...dovod preco by mi bolo s takeho chlapa špatne......bod zlomu. Vsak ked laska opadne ..neznamena že nam s nou mizne aj chrbtova kosť...to musi byt v povahe ..a od takeho by som bocila...

bahira1962012
10. júl 2014

@zajkka to je somarina poriadna,ešte robiť bordel a hodiť to na krky dolším cudzím ludom ,neznášam z duše histerických kreténov a ešte histerky , psychopatky

zajkka
10. júl 2014

Nemusí hystericky,stačí aj kľudne....

p.j.jacky
10. júl 2014

@adri266 az teraz som si vsimla tvojej reakcie na moj prispevok. 😔
to si myslel aj moj ex,ze budem ticho a posluchat.Lebo nemam prachy,kam ist a som chuderka zavysla na nom.

sansulinka
10. júl 2014

Strasna situacia este k tomu v tehotenstve to prezivat..a prave z toho dovodu by som ho poslala babe jage do p... Ja teda neviem,mozno mam ine zmyslanie a teda u mna hocico sa da zvladnut ale ja by som toto neprekusla mozno preto ze som v tom vyrastala ako dieta. Mas len jeden zivot a ty ho uplne zahadzujes s NIKYM. Vaz si samu seba a ver tomu co si si precitala..

borkavan
10. júl 2014

@222edit hlavne to pošli tej dotyčnej a jej manželovi a aj svojmu drahému a najlepšie v jeden deň na e-mail a čakaj na reakciu.
nevera to je, bez debaty.

jalito
11. júl 2014

@piacere bolo to tu napísané už stokrát. A keď budeme o tom diskutovať, je to stokrát omieľané téma - nevera. Málo žien má toľko sebareflexie, aby videlo za potenciálnou neverou aj niečo viac - lebo keď chlap chce a chystá sa podviesť - vačšinou to nebude len tak - pokiaľ je samozrejme normálny a nie je žiadny kurevník. Určite mu niečo chýba, alebo mu súčasná partnerka nevyhovuje, lenže ešte to nevie, iba to tuší a bojí sa, aby sa to nedostalo na povrch

adri266
11. júl 2014

@p.j.jacky ono to vacsinou tak byva, ze ti podvadzajuci chlapi su aj riadne vypocitavi.
Ty si nedovolis podat ziadost o rozvod, lebo vsetky prachy mam ja.
Neodides, lebo Ti vezmem dieta
Budem Ti robit take prieky, ze olutujes...

🙄 Zaujimave, ze po nevere vychadza pravda najavo, kto je aka osobnost, aky clovek. Zil s Tebou x rokov, a zrazu je to uhlavny nepriatel, ktory Ti boda noz do chrbta 😔

buducamama
11. júl 2014

@pectore - a co ty vies, kolkokrat temu chut na sex doma omielali? Ako ma rozbalit karty na stol? Co sa jej ma priznat, ze vies co, ked tebe nechuti tak si to rozdavam na nocnej s kolegynou? Vsetko je o komunikacii a rieseni problemov, ked ona mavnenad nim rukou (sak co, vydrnka si lavou pravou, predsa by ma nepodviedol ked som tehotna) tak sa k tomu ten druhy tak postavi. A toto neplati len pri sexe. Vzdy je to o potlacani svojich potrieb. Ale ako pise @jalito, omielane tema..

pectore
11. júl 2014

@buducamama vies ja taketo spekulovanie okolo toho nemam moc rada snazim sa drzat toho co autor pise..pretoze toto su vsetko uz len spekulacie..pokial si ju manzel vazi a miluje ju tak neverim v to ze ju podvedie ...neverim v to ze ma vajca tak plne ze nevidrzi nejaky cas.... ak ma napr pocas tehotenstva nejak zdravotne problemy....myslim ze by kludne zvladol aj pol roka...a vobec nic by sa mu nestalo...lenze to by musel byt charakter...a nie kanec....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
maria1989
11. júl 2014

@tilda môj to urobil 😉

jalito
11. júl 2014

@buducamama Tak to máš k*a pravdu. ženatý a zadaný chlap si ho predsa nebude drnkať po zbytok života, jemu nestačí len ženu oplodniť a tým je účel manželstva splnený (podľa niektorých militantných mamičiek, ktoré sa sexu vyhýbajú, lebo svoj účel to už splnilo. Ale zasa tam možu byť i zdravotné problémy. Teraz akurát naši dobrý kamaráti riešia takúto dilemu - majú dve malé deti krátko po sebe - sex žiadny a kamarátka ani sex nechce a nevyžaduje. Kámoš je z toho na nervy a veru-veru - sychľuje sa i k nevere. Ale viem o tom len ja 😉

tintinamartina
11. júl 2014

prečítala som si pár príspevkov a žasnem. žasnem nad postojom možov, ktorí majú gule na neveru, ale nemajú gule po odhalení postaviť sa zoči voči svojej partnerke a úprímne sa o tom porozprávať a nájsť riešenie. sú to tak úbohé stvorenia, keď pchajú hlavu do piesku a radšej bezhlavo zatlkajú a verbálne útočia, ba dokonca zhadzujú vinu na svoju partnerku ...? a žasnem aj nad príspevkami o radách, ukamenovať neverníka, poslať ho do pečka ... jasné, toto určite vyrieši situáciu zakladateľky temy... skuste sa zamyslieť viac nad tým, čo napíšete,,, nie napísať hneď prvu vetu ktorá je plná emocii ...
a k zakladatelke témy ... to čo teraz prežívaš je ťažke a smutné. ale to, že tvoj partner teraz zlyhal, nie je ešte koniec sveta, aj keď to možno teraz tak cítiš. nezabudaj, že on je teraz ponížený, pretože si mu na to prišla. teraz máš výbornu príležitosť ukázať mu, aká si, silná a sebavedomá žena, ktorá vie zobrať rozum do hrsti a dokonca vyťažiť z celej tejto situácii. znie to možno nezrozumiteľne, ale skus sa na to pozrieť aj takto.

mysicka36
11. júl 2014

Hmm a ani sa neozvala či to riešili už. Tak len dúfam že za chalanisko spamätal a skončí to.

222edit
autor
11. júl 2014

Ahojte baby🙂 necakala som tolko ohlasou na moju temu. Som fak z toho zufala a nestasn, najradsej by som stale plakala ale postavila na nohy zaa a poriadne som mu okorenila a aj tej babe som vyplachla zaludok.jasne zatlkaju a zatlkaju klasika ale ja si myslim svoje ze to je nevera aj ked si len mozno pisali,manzel mi hovoril ze to tak neni ako to vypada a ze to brali ako zosrandy ale haaaaloooo ja niesom najivna som mu povedala co ja si myslim o tom svoje.nebavila som sa snim a on sa zacal viac o mna zaujmat a pomahat a zrazu vue byt aj milsi a starostlivy hmmm ale ja sa mu bojim verit.

melany_s
11. júl 2014

chudáčik chlap, žena je tehotná a on nemá sex, ako to len môže vydržať??? ale čo všetko musí vydržať žena počas tehotenstva, na to muži nemyslia, hlavne nech majú oni prázdne .... viete čo

buducamama
11. júl 2014

@melany_s - 😀 to tak bolo aj bude, pozri, mozes zit aj so zenou... Ale garantujem ti, ze by ste sa rozkusali po partyzdnovom spoluziti.

jalito
11. júl 2014

@melany_s No ale chlap s plnými vajciami je na nevydržanie. viem, o čom píšem 😀

melany_s
11. júl 2014

@jalito to je fakt, keď si nepichne, tak len podpichuje 🙂

katkabg
11. júl 2014

@222edit by som osklbala vlasy sliepke jednej....toto vedia milacik neni to ako to vizera,ach jaj ty chlapy :( ale hlavku hore mozno to bolo fakt len take nevinne eroticke chatovanie a ops teraz sa chlap pokakaal od strach ze by teba aj deti stratil,tak hadam bude sekat dobrotu 😠

adri266
11. júl 2014

@222edit ved jasne, co ine Ti mohol povedat, ak spolu neplanovali buducnost, ale len tak *spasovali*, je jasne, ze teraz zatlkaju.

Drzim prsty, aby mu to vydrzalo a aby si viac vazil to, co ma doma.

mysicka36
11. júl 2014

@222edit poriadne mu pritiahni reťaz ako sa hovrí. Možno to bol len začiatok slovné - erotické hrátky. Dobre že si to videla a že si mu vyčistila žalúdok. Stúpla si v jeho očiach a pochopil, že mu horí u riti 😀 to je fajn znamenie.
Ak s tým sekne, vieš to rozdýchať? Vyťaž z toho niečo pre seba a pre deti. Buď teraz ty múdra a sebecká. Si kočka máš na to.

lubka1983
11. júl 2014

@222edit never mu.

mysicka36
11. júl 2014

@lubka1983 no dôvera už asi nebude na dlho. Teraz ide o to problém vyriešiť a zistiť prečo sa to stalo. Čo mu chýbalo? Bola to príležitosť a príjemne to potešilo?

Ak má ona rodinu a @222edit jej dala jasne najavo ak nezaradí spiatočku bude peklo, môže sa stať, že sa zlakne že príde o muža/priateľa a potencionálny nabiják uprednostní rodinu. Alebo bude chcieť žena chlapa na furt s dvomi deťmi + alimenty? Prachy nikto neserieme takže treba myslieť racionálne 😝

madimaka
13. júl 2014

@silacka1988 suhlasim

maria1989
13. júl 2014

hmmm. pred chvíľou som čítala v statuse jednej babenky, že aj ona si píše s kamošom a posiela mu kvetinky či čo, a že to je normálne... že jej jeho priateľka napísala, čo sa jej stará do vzťahu... nuž, niekto to berie normálne, niekto nie... tá slečna zrejme nechodí na fórum do rodinných problémov, inak by vedela, že pre mnohé žienky to problém je

Strana
z5