Je to podľa vás nový vzťah alebo nie?
Sme mladí. 25, 27. Ona vraj ešte nikoho nemala. Už dva mesiace sa stretávame, chodíme spolu na výlety, sami. Ona je opak bývalej, je mi s ňou úžasne, už viem aké vlastnosti ženy sú pre mňa vhodné. Ja sa ale v nej nevyznám, a neviem či ma naozaj záujem alebo nie. Chodíme teda veľa na výlety. Poznal som ju už z pred bývalej a už pred tým sa mi páčila potom ma zbalila bývalá. No a teraz odkedy chodíme všade s touto babou tak hneď som vedel že si s ňou viem predstaviť vzťah ale nechcel som tlačiť na ňu tak postupne som jej prejavoval city. Ľahké pohladenie, pusa na líce. Na Silvestra prvý bozk na pery. Včera sme sa boli kúpať, hodiny som ju hladkal, boli pusy a tak bolo krásne.
Ale ona nikdy nič intímne neinicializuje, ale ani sa nikdy neodtiahla dotykom, puse. Teda ak by nemala záujem, tak by podľa mňa so mnou netrávila toľko času sama na takýchto aktivitách a dala by najavo nezáujem už pri dotykoch. Ale chýba mi tam tá spätná väzba.
Pár krát už u mňa spala ale nič sa nestalo, maximálne som ju hladkal. Keďže ma zbalila bývalá a jediná priateľka tak s takýmto správaním skúsenosť nemám. Tam to šlo samo, ja urobil prvý krok a hneď som videl že mám zelenú a v podstate sme sa hneď milovali.
Teraz netuším ako ďalej, aký ďalší krok urobiť aby som zistil či mám ďalej zelenú alebo ma ma naozaj ako kamaráta. Všetci známi sú na tom že sme pár. Nedávno sa nás to pýtali či sme, ja nevedel ako reagovať, lebo to bolo ešte pred pusami, ona sa len usmiala a tiež nevedela ako reagovať. Mne sa veľmi páči a mám o ňu veľký záujem, je presne taká povaha aké dievča chcem.
Keď sa lúčime teší sa ako krásne bolo, ďakuje že bolo úžasne, dám jej pusu na líce a ide domov. Je taká nedostupná v puse na pery, len niekoľko ich bolo. Na Silvestra o polnoci a včera pri kúpaní vonka.
Tak poraďte ako čo urobiť teraz? Všade sa hovorí že je treba robiť činy a nehovoriť veci priamo lebo dievča stratí záujem a tak. Ako zistiť či ma chce viac ako kamaráta?
A ešte jedna vec, na výlety ma nevyužíva, všetko platíme na pol, dokonca ona platí aj viac, lebo chce.
Na chlapa napísané veľmi pekne 👍 ako keby som čítala romAn. Ak je príbeh pravdivý držím palce nech je to láska ako z filmu
Bože to je romantické 🙂 všetko je tak ako má byť.
Píšeš, že ešte nikoho nemala... tak možno teraz potrebuje čas. Ak máš pocit, že je to dievča, ktoré naozaj chceš, buď počkaj a vychutnávaj chvíle tak ako sú, alebo sa s ňou skús o tom porozprávať. Hrozí síce riziko sklamania, ale môže to byť aj naopak.
Z osobnej skúsenosti... bola som na tom podobne, aj sme spolu začali dokonca spávať a bola som po uši zaľúbená, ale ani jeden z nás sme nevedeli na čom sme, lebo sme sa o tom otvorene nebavili. Ja som myslela, že on nemá záujem ísť do vzťahu a on si to myslel o mne. Nekoniec som mu raz večer povedala, že nechápem celkom ten náš vzťah a ráno ma čakalo prekvapenie... zobudil ma so slovami,, ľúbim ťa''. Dnes je to 2 roky, bývame spolu, máme dcérku a najviac sa milujeme 🙂
Keby sa s ním o tom neporozprávam, obaja by sme možno do teraz žili v omyle, že nemáme o seba vzájomne vážny záujem.
Držím palce, aby to dopadlo podľa tvojich predstáv 🙂
PS: do sexu ju určite netlač, podľa mňa každá žena dá najavo, keď to naozaj chce. Sú to niekedy drobnosti čo si treba všímať :D
Necitala som komentare..
Pytal si sa jej? Rozpravaj sa dnou aj o tychto intimnych veciach,,priamo,na rovinu,ale s citom 🙂
S tým vyznaním by som šla na to opatrnejšie. Zmapuj si najprv terén, na čom vlastne ste. Len tak ledajakí kamaráti určite nie ste, ale rovnako k tebe ešte nemusí cítiť ani to, čo ty k nej. Priamym pomenovaním svojich citov ju proste môžeš dostať do blbej situácie. Neboj, zatiaľ sa vám náhodou darí veľmi dobre. Aj keď to na tvoj vkus to ide pomaly, ale na dobré si niekedy treba aj dlhšie počkať ;)
Ja si myslím, že ona je na tom s tebou rovnako ako ty, tiež možno nevie na čom s tebou je.. Ked sa vás známi pýtali, či ste pár, ja by som na tvojom mieste reagovala tak, že by som povedala "dúfam, že áno" so spýtavým pohladom na partnerku :D A to že ona platí viac ako ty, "lebo chce" to sa mi velmi nepáči, pripadá mi to, že si lakomec a to ju môže odradiť. Aj ona možno testuje, čo môže od teba čakať a preto sa hrnie do platenia a čaká na tvoje reakcie. Mal by si platiť častejšie ty, ako ona.
@janeninka Neočakávam sex 🙂 hneď
@fiafia Ďakujem 🙂 môj problém je sa takto vyjadriť slovami, musím na tom zapracovať 🙂
@podmostom 🙂) snáď máš pravdu
@karpina Moja ex ma pripravila o veľa peňazí, ona to vie a tak asi preto to robí, mne je to ale samozrejme blbé a tak nenápadne za ňu platím :D aby som to dorovnal , ale niekedy je strašne neoblomná a musí zaplatiť všetko ona aj keď neviem ako protestujem.
@karpina Vtedy som to pokašľal no s reakciou presne takto som mal reagovať ako píšeš, :/
A s tým platením, veď idem k pultu poprosím účet za stôl a zaplatím priamo tam. Vybavené. Netreba sa dohadovať pred čašníkom.
Otvorené jej povedz, že ťa teší jej nezávislosť, ale rád by si bol keby Ti občas dala priestor byť za džentlmena pri platení. Že tak to cítiš.
Normálne s citom a jasne.
No ty si iny blazon. Ty ju mas za kamaratku. Tak po prve, ked ju chces za frajerku/zenu/nevestu: pozvi ju ty na kavu, rande, vylet ci co este a ty zaplat. Kup jej prilezitostne kvet, darcek, bonbonieru. Ty jej daj velku pusu a poriadnu, ty ju pochytaj kade tade. A ked sa raz dostanes ku sexu, nalej jej predtym nejake vino, pojde to same. Toto ked som si precitala, no koment, kamaratka jak vysita a iba tvojou chybou
🤔🤔🤔🤔 co tento mladik kde plati ked je vsetko zatvorene 🤔🤔🤔🤔
Nerealne cele podla mna...
Dnes sme keď sme sa lúčili som jej povedal že ju ľúbim. Ta vyzerala dosť hanblivo aj keď som jej dal pusu na pery , chcela len na líčko ale dal som jej aj na pery a tak sa len usmievala 🙂
Povedala mi že nevie ešte čo v živote chce a chce odísť do sveta a cestovať, a nechce nikomu ublížiť. Vidí to skôr ako kamarátstvo. Takže som skončil vo friendzone 😅😅😅
Dobre naucena fraza ked zena nevie ako ma povedat ze nema zaujem 🤷♀️
A to kde sa chodíte kúpať? Veď je všetko zavrete. 🤔
@nice202 príroda je otvorená 🙂 Kalameny
@alchemilkazltozelena Ta čo už :D
Je mi luto ze to neciti rovnako ako ty... ale aspon teraz vies na co si a tiez budes vediet do buducna ak sa stane nieco podobne... aj ked dufam ze uz nie.
Vdaka ze si na dal vediet ako to nakoniec dopadlo. 🙂
Hmm asi to nedopadlo podla tvojich ocakavani, ale na jednej strane lepsie teraz ako o mesiac. Je skoda , ked dvaja vo ,,vztahu necitia to iste
Ja sa nevzdám budem to ešte skúšať 😁 lebo takú len ťažko nájdem

Ak uz citis ze by si rad vedel na com si tak to s nou otvor. Ocakavat sex ked este ani nemate vyriesene ci ste par je v tejto situacii trosku nerealisticke. Asi nemusia hned padat vyznania - milujem ta ale aspon to ze s nou chces byt a pod.podla mna ano.