Je to podľa vás nový vzťah alebo nie?

7. jan 2021

Sme mladí. 25, 27. Ona vraj ešte nikoho nemala. Už dva mesiace sa stretávame, chodíme spolu na výlety, sami. Ona je opak bývalej, je mi s ňou úžasne, už viem aké vlastnosti ženy sú pre mňa vhodné. Ja sa ale v nej nevyznám, a neviem či ma naozaj záujem alebo nie. Chodíme teda veľa na výlety. Poznal som ju už z pred bývalej a už pred tým sa mi páčila potom ma zbalila bývalá. No a teraz odkedy chodíme všade s touto babou tak hneď som vedel že si s ňou viem predstaviť vzťah ale nechcel som tlačiť na ňu tak postupne som jej prejavoval city. Ľahké pohladenie, pusa na líce. Na Silvestra prvý bozk na pery. Včera sme sa boli kúpať, hodiny som ju hladkal, boli pusy a tak bolo krásne.

Ale ona nikdy nič intímne neinicializuje, ale ani sa nikdy neodtiahla dotykom, puse. Teda ak by nemala záujem, tak by podľa mňa so mnou netrávila toľko času sama na takýchto aktivitách a dala by najavo nezáujem už pri dotykoch. Ale chýba mi tam tá spätná väzba.

Pár krát už u mňa spala ale nič sa nestalo, maximálne som ju hladkal. Keďže ma zbalila bývalá a jediná priateľka tak s takýmto správaním skúsenosť nemám. Tam to šlo samo, ja urobil prvý krok a hneď som videl že mám zelenú a v podstate sme sa hneď milovali.

Teraz netuším ako ďalej, aký ďalší krok urobiť aby som zistil či mám ďalej zelenú alebo ma ma naozaj ako kamaráta. Všetci známi sú na tom že sme pár. Nedávno sa nás to pýtali či sme, ja nevedel ako reagovať, lebo to bolo ešte pred pusami, ona sa len usmiala a tiež nevedela ako reagovať. Mne sa veľmi páči a mám o ňu veľký záujem, je presne taká povaha aké dievča chcem.

Keď sa lúčime teší sa ako krásne bolo, ďakuje že bolo úžasne, dám jej pusu na líce a ide domov. Je taká nedostupná v puse na pery, len niekoľko ich bolo. Na Silvestra o polnoci a včera pri kúpaní vonka.

Tak poraďte ako čo urobiť teraz? Všade sa hovorí že je treba robiť činy a nehovoriť veci priamo lebo dievča stratí záujem a tak. Ako zistiť či ma chce viac ako kamaráta?

A ešte jedna vec, na výlety ma nevyužíva, všetko platíme na pol, dokonca ona platí aj viac, lebo chce.

anita6666
7. jan 2021

Je to kamaratka

zuzubb007
7. jan 2021

Presne kamoška dobre sa s tebou cíti ale asi viac nechce, keby chcela nebude čakať na zázrak a dá ti vedieť, možno len nevie ako ti to povedať aby si nebol sklamany

1sally12
7. jan 2021

Tak keď nikoho nemala tak je to pre ňu asi niečo nové, nepoznané... Rozhodne by som na ňu netlačila v ničom. Chce to čas...

andreatytler
7. jan 2021

Nevies ci mate vztah alebo nie preto ze odolava sexu s tebou...
Hovorim za mna, ze vztah nezacne sexom. Niekto to moze mat inak nastavene.
1.) Ak chces vediet ci ste par, tak sa o tom porozpravajte. Povedali ste si uz ze sa lubite? Mozno potrebuje najskor pocut "lubim ta".
2.) Ak chces sex, tak skus ist trochu dalej ako len bozk na pery a uvidis ci sa jej to bude pacit. Ak si ty jej prvy chalan, tak je mozne ze si nie je ista co robit... nevie ci ma byt odmerana alebo ustretova... 2 mesiace randenia mozno este nie su dost dlho na prvy sex, kedze je panna. Kludne dajte debatu aj o tom ze ako sa veci maju. Otvorene sa jej opytaj ci po tom tuzi a ako sa na to citi.

miusa00
7. jan 2021

Presne, nemusi ta brat ako kamarata, ale ked nikdy nemala vztah ani nic podobne, tak je neskusena... jedna moznost je sa s nou porozpravat, ale tak aby sa nezlakla alebo druha moznost je pokracovat a byt trpezlivy. Drzim palce 🙂

durianka1973
7. jan 2021

Len kamaratky sa takto podla mna rozhodne nespravaju, tym viac, ak je ona neskusenejsia. Mozno je aj ona zmatena a nie je si ista svojimi citmi, pripadne nevie identifikovat, co citis ty. Mozno je aj trochu nesmela, a tym skor by som od nej vyraznu iniciativu necakala. Ja by som sa s nou porozpravala. Normalne by som jej povedala, co k nej citis - jemne a s citom.

autor
7. jan 2021

Hodiny sme boli v horúcej vode, ležala opretá o mňa a hladkal som ju celý čas po celom tele a veľa krát pobozkal, nijako sa nebránila a usmievala sa 🙂 Tak toto beriem ako dosť jasný znak. No budem pri písaní sa správať ako do teraz a pri stretnutí jej keď bude opäť romantická chvíľa už poviem že ju ľúbim lebo to tak cítim. Škoda teraz bola veľmi romantická chvíľa. Len som ju nechcel vystrašiť nejako lebo naozaj mi príde že nevie ako reagovať a priznám sa že som aj ja preto dosť nervózny a ťažšie sa mi prejavujú emócie pri nej. Inak nechcem ju ako na sex ale vážne ju chcem do vzťahu, sexu som mal už až až a chcem aby som ju do ničoho netlačil . Ja tu náklonnosť mám troška problém slovne prejaviť skôr tie činy a ako sa k nej správam to viem veľmi dobre.

mondolina
7. jan 2021

A kde ste sa boli v tejto dobe kúpať...prezraď aj ja chcem🤔

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
7. jan 2021

skús sa jej opýtať ako ťa berie ...či chce s tebou vzťah, alebo len sa kamarátiť.... Popros ju že chceš aby bola úprimná a nezabudni jej povedať že nebudeš sa hnevať a budeš to respektovať ako sa rozhodne ona - aj keď ty by si veľmi rád s ňou mal vzťah....🙂
Hádam ti to výjde...👍🙂

janage
7. jan 2021

Ja za seba by som sa nikdy nepustila do niečo fyzicky intimnejsieho pokiaľ by tam nebolo aspoň milujem Ťa. Ak sex pre ňu nie je hra (a to už vôbec nespomínam, že žiadna ochrana nie je 100%) užíva si to čo práve je.
Vyjadri najprv city. Toto mne trošku príde zvláštne, že city je zatažko ľuďom vyjadriť, ale intímne sa zblížiť fyzicky sa hrnú.
A 2 mesiace nie je vôbec dlhá doba.
Vyjasnila by som si vzájomné city a podľa toho. Ak Ta ľúbi tiež daj jej čas. A možno ešte sama nemá jasno tak to necháva plynúť svojím tempom.

asia83
7. jan 2021

A prečo sa jej neopýtať, čo vlastne medzi vami je? Či by teda chcela niečo viac? Hádam si nemyslíte, že ona prvá bude iniciovať vzťah, intímne zblíženie? Podľa mňa chce čo vy, ale je to normálna, slušná žena a, keďže ešte nemala vzťah, nevie sa v potenciálnom vzťahu správať. S tým musíte počítať. Teraz to normálne dievčatá nemajú jednoduché. Chlapci, ktorí nevedia urobiť prvý krok, no radosť.

janage
7. jan 2021

A možno stačilo vtedy na otázku ci ste pár odpovedať: joj ja by som rád🙂

anita6666
7. jan 2021

@janage a na základe čoho by ťa ten muž mal "milovať"? Pre tvoje modré oči? Ok,nejaký cit by tam mohol byť, ale bez sexu a "milovať ťa"? Veď to je siesne. A keď sa s tebou vyspí a zistí,že si nepasujete prvý,druhý,tretikrat tak čo? Nevadi,hlavne,že ti povedal ako ta miluje,aby to vlastne mohol rýchlejšie zistit 😂

mondolina
7. jan 2021

@anita6666
😂 Presne

luciannka83
7. jan 2021

Je to sttasne mile co prezivate. Urcite by sa s tebou nestretavala, keby jej nebolo s tebou prijemne. Ked nikoho nemala, tak na prvy sex je skoro. Skus byt viac kontaktnejsi a postupne posuvat hranice. Uvidis ako bude reagovat. Ale ked ta necha aby si sa jej dotykal, tak urcite su jej tvoje dotyky prijemne. Inak by sa odtiahla. Skus sa s nou viacej bozkavat. Nevadi, ze neprejavuje iniciativu. Len sa hanbi. Hlavne na nic netlac, ked ju nechces stratit. A obcas by si mohol zatiahnut cely ucet, je to take dzentlmenske. Nechat babu viac platit, lebo ona chce🙈. Taktiez ju mozes pekvapit nejakou drobnostou. Kup jej kvietok, alebo cokoladu, pripadne nejaku salku. Zeny maju radi taketo gesta 😊 drxim palce❤️

annamarin
7. jan 2021

@anita6666 Veď môžeš niekoho milovať aj bez sexu. Aspoň teda ja to dokážem. Tiež to mám jak @janage
. Teda dokonca ani po ľúbim ťa som sa s jedným mojim priateľom nevyspala, kým som si nebola istá, že to myslí vážne a nie su to len slová. 😌

anita6666
7. jan 2021

@annamarin ja teda určite nie... naivné

annamarin
7. jan 2021

Inak anonymovi.. ja si myslím, že ťa chce. Aj keby nevedela byť taká asertivna a odmietnuť bozky, či odtiahnuť sa, tak by sa aspoň vyhýbala stretnutiu.

ysseba
7. jan 2021

Prosím ťa kde ste sa boli teraz v tejto situácií kúpať?

dkethe
7. jan 2021

Podla mna to je strasne krasne co je medzi vami ❤️ keby ona bola typ co sa vrha do sexu, asi by si zdaleka nesiel byt prvy, nie? 😜 Mila vychovana zena, sen kazdej mamy. Bud dalej mily, iniciativny, zaroven si vsimaj jej signaly. A povedz niekedy medzi recou. Ze by si chcel s nou tvorit par, prepasol si sancu ked sa ta pytali, tak to nadhod "a vies,vtedy ked sa nas pytali..."

xeniii
7. jan 2021

Keby nechcela, tak myslím, že už by cúvla. Ale netlač, daj tomu čas, uvidíš ako sa to ďalej vyvinie.

durianka1973
7. jan 2021

@anita6666 Vy ste asi vela romantiky v zivote nezazili, vsak? Povedat “lubim” ta v prvej faze zalubenia (este pred sexom) je uplne normalne. Ved oni sa neidu brat, kedy by skutocne mali mat “odskusane”, ci sa k sebe hodia po vsetkych strankach. Oni idu este len zistit, ci sa k sebe citovo hodia. Ci sa zalubili obaja. Tato faza spoznavania sa a takmer vztahu je ta najromantickejsia. Nehovoriac o tom, ze v tejto faze sa k sebe ludia aj najviac fyzicky pritahuju - ani sa nepotrebuju spolu hned vyspat, aby to zistili 🙂 Povedat “lubim ta” v tejto faze vztahu je uplne namieste (ak to tak citia). Ak ste to nenazili, je mi Vas luto.

janage
7. jan 2021

@anita6666 tak každý máme svoj prístup aj to milujem Ta ma svoj čas. Ja by som mohla oponovať co keď skúsiš raz a nedobre, druhýkrát nedobre a trikrát praskne kondóm pričom Ty nemôžeš HA a co čert nechcel neplánovane tehotná, neplánovaných tehotenstiev plný MK.
Ak je s tebou dosť dlho aby mohol povedať milujem Ta, potom to zrejme bude aj dosť dlho na ten sex.
A to ze to nemusí hneď byť úžasné, no niekto tomu dá šancu, niekto sa rozijde.
Ale beriem, že každý má svoj prístup k životu.

andrea78
7. jan 2021

Normalne sa jej v prijemnej chvili spytaj, ako na tom vlastne ste, ci citi to iste co Ty, ze si robis nadeje a nechces byt sklamany , ak si to vykladas zle. Vyloz karty. Tu si to popisal pekne, vystizne, povedz jej to. Podla mna zaujem ma a nieco k Tebe citi, len ak si prvy vztah nevie v tom chodit a hanbi sa ...ale si v jej osobnom priestore, nezastavuje Ta, neodtahuje sa, neprotestuje, len caka co sa stane, tu sa mi paci a ocenujem, ze neprekracujes hranicu, takze signal je jasny, ak by si bol len kamos, to by chcela bozkavanie, hladkanie? Ja teda ani nahodou, to je uz intimna zona, nie kamaratska, neexistovalo nikdy, aby som toto dovolila kamaratovi, nech by bol akokolvek blizky. Myslim, ze rozhovorom ju posmelis, ak chce to co Ty. A ak Ti aj povie nie, tak aspon nebudes zivit nadej a uplne zbytocne. Zistis na com vlastne si. Mozno Ta tiez nevie ,,precitat,, , hoci Tebe sa to zda jasne...

gelifil
7. jan 2021

A vy kam chodite na vylety, ked je vseto zavrete??

autor
7. jan 2021

Kalameny prameň 🙂 Ďakujem za veľa reakcie idem čítať 🙂 Inak my po horách, lezieme 🙂

vilma7
7. jan 2021

Tak ako sa vy dvaja k sebe správate, sa určite kamaráti nesprávajú.
Záujem určite má, ale keďže nemá žiadne skúsenosti, tak nevie čo môže, ako môže. Teoreticky možno áno, ale prax je predsa vždy iná.
Tak ju len pekne krásne, romanticky zaúčaj a určite sa raz spätnej väzby dočkaš.
Veľa šťastia 😍😍😍

m_o_n_c_a_k
7. jan 2021

Ppdla ma to dievca je este panna, vsak ak doteeaz nikoho nemala. Na take zeny treba ist pomaly. Pripadne jej vyznaj lasku, povec ze ti na nej zalezi viac ako len na kamarfke atd atd. Spytaj sa jej ci to mozes brat ako vztah. Ved ona podla mna nevie tiez ro it. Berie ta ako skusenejsieho tak ocakava prve kroky od teba. Keby ta nemala rada viac ako kamarata nedovoli aby si ju bozkal na usta, alebo ju hladkal. Aspon podla mna. A auhlasim ke od teba mile, ze neprekracujes hranice. Na takuto zenu treba pomaly a netreba tlacit. Daj jej cas. Nechce sa hned na prvy krat sklamat. Ked do 25 cakala radim ti aby ak pride k tomu po prvy krat, zaaluzi si aby to bolo krasne nezne a romanticke.. Ked uz cakala tak dlho a tebe preukaze tu cest si to vziat.

annamarin
7. jan 2021

@anita6666 Prečo by to bolo naivné? Mala som zatiaľ síce len dvoch priateľov, ale obaja mi povedali "ľúbim ťa" dokonca pred vzťahom. Podľa mňa je to to najkrajšie na prvotnej zamilovanosti. Mne zas príde pod moju úroveň spať s chlapom len tak. Ak je schopný chcieť sa so mnou vyspať, tak by mal byť schopný ma ľúbiť. Podľa mňa to má dokonca výhody, lebo odradiš chlapov, čo ťa chcu len na sex. 😄 Každopádne z tohto temata by bola celkom zaujimava diskusia. Fakt by som s tebou rada pokecala, lebo si rada rozširujem obzory a určite tvoj názor má nejaké širšie opodstatnenie, alebo?