Je to slabý záujem chlapa?

13. dec 2021

Prosím rada by som si prečítala názory na moju situáciu.Už zopár mesiacov sa stretavam s jednym chlapom.Sme niečo ako milenci (teda niesme partneri).Ide tu oto že,keď sme spolu naživo osobne skvele si rozumieme (nielen v sexe),vieme aj pokecať proste taka uvoľnená pohoda.Len jedna vec ma natom trochu trapi.Ked spolu niesme maločo sa mi ozýva,piše.Niekedy dva tri dni spravy za den,občas je taky deň kedy žiadna správa.Myslite,že ma nema rad tak ako tvrdi?

ella_price
13. dec 2021

Nie je to len tak, že mu vyhovuješ len ako partnerka na sex bez akýchkolvek záväzkov? Nečudovala by som sa.

dadis
13. dec 2021

Prepac, ja som sa stratila. On ti teda tvrdi, ze ta ma rad? Preco teda nie ste partneri? Vyzera to tak, ze si zalubena. Ved mu povedz, ze si sa zalubila a uvidis, ze co. Mozno to vztah ukonci alebo posunie dopredu. Jedno i druhe je pre teba vyhodne.

autor
13. dec 2021

@ella_price no neviem,je to možné.Ja sa mu nijako samozrejme nevnucujem,nechcem aby ma bral ako samozrejmosť.V podstate ani ja ešte niesom pripravená na vážny vzťah alebo spolocne byvanie ale nad tym pisanim na socialnej sieti sa niekedy zamyslim

ella_price
13. dec 2021

Písanie nikdy neber vážne, pretože písmená toho znesú naozaj vela. Vždy daj na priamy rozhovor, to ti povie ovela viac.

autor
13. dec 2021

@dadis ja som mu to povedala aj on mi to vraví,ale ktovie či to mysli naozaj.Nechcem medzi nami pokaziť to pekne čo vzniklo..Len to písanie ma niekedy trochu trapi.

barbora0308
13. dec 2021

tak na zsciatok si asi dobre premysli co od tohto vztahu cakas, na jednej strane pises, ze asi este nie si pripravena na vazny vztah a na druhej strane ti vadi, ze nevies ci ta ma rad a pod. Asi by si sa mala rozhodnut, co teda od tohto vztahu ocakavas a nasledne si sadnut a porospravat sa. Komunikacia je kluc k uspesnemu vztahu 🙂

autor
13. dec 2021

@ella_price áno ja tiež mám radsej priamy rozhovor to je jasne,len niesme spolu každý deň.Takze vlastne nemám to písanie riešiť ani si stoho nič robiť?

ella_price
13. dec 2021

No sama píšeš, že to neberieš vážne, ale podla tvojho písania zrejme k nemu niečo cítiš, alebo začínaš cítiť. Toto si na začiatok u seba musíš pevne ujasniť.

h2
13. dec 2021

Stretávate sa niekoľko mesiacov a nie ste partneri? Čo teda ste? Je to čiste len sexuálny vzťah? Lebo ak áno, on potom nemá prečo Ti medzitým písať. A to, že Ťa má rád, môže myslieť tak, že sa mu to s Tebou páči. Ak Ty nechceš viac, než to, čo je medzi vami teraz, tak by Ťa to nemalo trápiť. A chceš viac, porozprávaj sa s ním.

ivkazba
13. dec 2021

Myslím, že celkom nechápeš pojmu "mať rád". Ako kamarátku na sex ťa zrejme má rád, keď s tebou má milenecký pomer. Ale na skutočný vzťah nestačí mať rád. Na to je potrebné aj množstvo iného. Ak sa ti mimo sexu neozýva, tak preto, že iný ako milenecký vzťah s tebou nechce. Chlap, ktorý má o ženu záujem aj inak ako len v rámci sexu, jej to dá určite najavo. A určite by s ňou chcel byť čo najviac aj mimo sexuálnych chvíľ.

autor
13. dec 2021

@ivkazba boli sme spolu aj mimo sexuálnych chvíľ.Proste keď sme len kecali,žiadny sex

ivkazba
13. dec 2021

Pokecať mimo sexu je nič. Proste ak by chcel s tebou aj niečo viac ako ten sex a občasný kamarátsky pokec, už dávno by to urobil. Chlap, ktorý chce nejakú ženu, tak si za tým ide.

autor
13. dec 2021

@h2 ďakujem za odpoveď,myslím že presne toto si musim v najbližšej dobe ujasniť

7lenka11
13. dec 2021

Milenci rozhodne nie sú spolu v kontakte každý deň, ak ide o sex, tak sa logicky ozýva len vtedy, keď mu to vyhovuje.. Nie ste pár, nemáte záväzky, spoločné záujmy, prečo by ti mal písať pravidelne? Chalan si chodí užiť a nepotrebuje k tomu vedieť o každom tvojom kroku a o tvojich radostiach a trápeniach.. Milenecký a partnerský vzťah je diametrálny rozdiel.

slovakboy
13. dec 2021

Mna zarazilo ako si upozornila na to, že nie ste partneri ale len milenci. To znamená že okolie o vás nevie. Aspoň nie oficiálne. Tým pádom sa musíte skryvať. Povedali ste si už vetu milujem ťa? Lebo ak áno tak nepísanie si s tebou môže znamenať aj to že sa s tebou cíti bezpečne a nebojí sa o tvoju lásku. Je to síce čudne lebo zaľúbenci nemôžu vydržať ani pár hodín bez seba ale nie každý musí byt zaľúbený po uši a pritom miluje.

marcellka32
13. dec 2021

Tak, vyhovujes mu v posteli a na pokecanie, ale vzťah nie je len sex a pokecanie po sexe, a že ti povie že ťa má rád, má rád sex s tebou....ak sa ti neozýva, má ťa len na pobavenie a vyplnenie jeho voľného času...chlap ak chce s tebou byť a žiť, tak sa ťa bude v kuse snažit kontaktovať, tráviť s tebou vás aj mimo postele

whistler
13. dec 2021

A potom že my muži hovoríme že ženám sa nedá rozumieť...

miadi
13. dec 2021

Najprv si ujasni co vlastne chces ty od toho vztahu Lebo som sa stratila v tvojich slovach a ten chlap moze byt este zmatenejsi. Nie si pripravena na vztah ale chces aby ti cez den vypisoval? To sa Proste bije. Nie kazdeho chlapa bavi vypisovat si, moze byt busy v robote . Ved sa snim o tom porozpravaj ze co ste ci ste len kamosi s vyhodami alebo frajeri alebo co, Ved nemusi sa k tebe hnet nastahovat.

miusa00
13. dec 2021

Neber to v zlom, ale zazila som nieco podobne ako este naivne dievca (co nemusi byt tvoj pripad, len moja skusenost), sex bol super, rozhovor bol super, dokazali sme prekecat hodiny, niekedy aj bez sexu, vela sme si pisali, niekedy sa neozyval… ako to skoncilo? Mal takych viac a v konecnom dosledku ma mal istym sposobom rad, ale inak ma mal vlastne na haku, bolo mu jedno ci a kedy mu zmiznem zo zivota

oli18
13. dec 2021

Veď je ženatý, ty si len milenka. Aké jednoduché.

h2
13. dec 2021

@oli18 A to si kde vyčítala, že je ženatý?

oli18
13. dec 2021

@h2 Učebnicový prípad😉

momoqui
13. dec 2021

Toto je teraz fenomen dnesnej doby. Chlap sa tvari ze je medzi vami “nieco viac” ako len sex ale akokeby to viac nevedel dokazat.
Na zaciatku sa ti viac ozyval alebo je to stale rovnaka intenzita pisania-neposania.
Inak v tychto pripadoch (ajked ja som velky zastanca otvorenej komunikacie) je rozhovoe viacmenej zbytocny. Nic sa nim nedozvies. Ale urcite ho skus a daj vediet

h2
13. dec 2021

@oli18 Možno, ale v dnešnej dobe už začínajú byť takéto "vzťahy", založené na sexe, úplne bežné. Aspoň podľa toho, čo čítam tu, na koníku. Pre mňa je to teda nepochopiteľné, ale ja som v tomto strašne konzervatívna.

gabika0825
13. dec 2021

Nemá náhodou ženu? 😂 neber to zle ale aj takú možnosť by som si preverila. No ty musíš vedieť koľko krát sa stretávate a kde na akom mieste. Mojej kamarátke sa toto stalo. Rok sa s ním ťahala a netušila nič, iba blbá zhoda náhod že to zistila, inak by to snim doteraz ťahala. Nuž teraz sú kadejaky špekulanti. Takze najprv by som preverila takúto možnosť, keď si budeš ista že nie je v tom niekto iný, tak by som porozmýšľala nad tým, či ste obaja na rovnakej vlne a či náhodou ty neočakávaš od neho viac.

iv007
13. dec 2021

Necitala som prispevky vyssie ale napisem moj nazor.Toto je typicke spravanie chlapa 21.storocia po urcitom veku- pohodlny na zdielanie casu a financii s partnerkou ci detmi,staci mu posulozenie vtedy ked ma on cas a chut,sem tam vylet alebo dovca,len ziadne zavazky..Mrzi ma ze si na takeho natrafila,zid z kratsej cesty a nenahovaraj si ze on ta ma rad a citis sa s nim dobre, lebo sa budes len trapit.

momoqui
13. dec 2021

@h2 ono, velakrat to tie zeny vobec nechcu, aby vztah bol zalozeny len na sexe. Skor sa to na zaciatku javi ako normalny vztah, zena ma dojem, ze je dobivana atd. … az ked je vsetko super si uvedoni ze vlastne nieco nie je uplne v poriadku … chlap podla mna neprizna ze ano mame len sexualny vztah (ten prijemny pokec atd ved jasne to patri k tomu) lebo nechce stratit tie benefity.
Nevien si predatavit ze by na otazku o smerovabi vztahu dokazal odpovedat priamo .. ak ano tak sa ho treba drzat 😀