Je to so mnou naozaj také ťažké?
Dobrý deň slečny, dámy.☺️ S priateľom sme sa minule dostali k zaujímavému rozhovoru, čo sa týka mojej povahy. Skrátka ide o to, že ho občas vytáča moja povaha. Konkretizoval to tak, že si všimol, že keď mi niečo tak nepriamo prikáže, resp ma tlačí k niečomu čo mi nie je po chuti, tak sa viem hrozne staviať na zadné.😂 Nejde o nejaké vážne situácie, aby ste si nemysleli že ma napr núti predať byt a ja sa logicky vzpieram, ale také maličkosti. Napríklad on je vášnivý športovec, ja s tým problém nemám, chodila som pravidelne cvičiť aj bez neho, vyzerám myslím si celkom dobre, len on vo mne vidí potenciál posúvať svoje hranice čo sa týka výkonov. A tu je často kameň úrazu.🙄 Doslova ma vie vytočiť, keď som sama naladená že by som si išla zatrénovať, ale nejakým spôsobom vycítim že ma k tomu nepriamo núti (nie, nestojí nado mnou s palicou a nebije ma) , ale iba tak nadhodi že už by sme mohli ísť, tak pokiaľ mám v sebe iskru dokážem skoro vyskočiť z kože, že prečo ma stále s tým naháňa. Proste keď vycítim, že pomyselne mám na výber niečo neurobiť, niekam neísť a niekto ma posúva k opačnému rozhodnutiu ako mi je po chuti, bránim sa. A niekedy veľmi intenzívne. Keď mám možnosť a môžem sa sama rozhodnúť, som spokojná. Ako keby nedokážem v niektorých veciach prekusnut, že by niekto za mňa rozhodoval. Keď si neviem rady, samozrejme to uvítam. A tu prichádza moja otázka, že či je to skutočne také zlé, že sa dokážem vzpierat do posledných síl keď cítim nepriamy nátlak, alebo to dokážem aj reálne využiť vo svoj prospech, prípadne ako s tým pracovať. Inak som celkom normálna baba by som povedala, svojho satana si so sebou poctivo nosím, aj ho občas poslúchnem len sa bojím, že ma v noci priateľ zaškrtí 😂 inak ho ale celkom môj temperament baví, mňa občas ani nie, lebo mám pocit že horšej osoby odo mňa niet.😀
Aj som si myslela ze si strelec...ja som uplne taká istá ako ty...tiez som strelec 🤣🤣🤣 a tiež chudák môj muž pri mne v tomto
@aandrea9 k akému rozhodnutiu, ktore jej nieje po chuti ju posúva? Ona má chuť ísť trénovať, ale nejde lebo jej on povie, že by už mohli ísť. To nieje posúvanie k rozhodnutiu. To je jej trucovité spravanie 3 ročného decka. A nejdem just lebo to ty chceš.
S niekym podobným ako ty žijem a je to občas fakt des. Pretože za "natlak" považuje úplne kraviny, pritom ide častokrat o veci ktoré robievame spolu často, ale zamietne mi ich len preto ze som ich navrhla ja.
Kameňom úrazu býva podobne ako u vás práve šport. Lebo proste nepôjde na bicykli po rovine a nie a nie a nie! A ja manipulujem a robím natlaky lebo navrhujem niečo čo nebolo v plane a co z princípu nerobí. To je jedno ze je to nová krasna cyklotrasa kde sme ešte neboli, neexistuje lebo proste musí ísť cez kopce. Tak ideme teda po kopcoch ako si velebnost praje, však v pohode hlavne ze niekam ideme. Lenže o 2 týždne príde presne s tým istým nápadom ako ja a vtedy už rovina akoze nevadí.
Ešte horšie je to v práci, sme remeselníci a robíme spolu. Keď poviem ze ja spravím túto časť práce, ty túto tak nie, to robiť v žiadnom prípade nebude. Lenže aby bola hotová zákazka treba spraviť všetky činnosti, takže nakoniec aj tak zisti ze musí spraviť co som pôvodne navrhovala pretože to všetko sama nestíham.
Ja som rovnaka a tiež som strelec. 😂 Ale mne sa dokonca aj moze chcieť, ale ked mi niekto "prikáže" teda povie, ze nieco mam urobiť, tak to neurobim, lebo zrazu už nechcem. 😂
@annamarin presne ako keby som o sebe čítala 😂😂😂😂😂👍
@21anjelik19 výborne, ľahšie sa mi žije s vedomím že nie som jediná horúca hlava 🥲 niekedy by som si dala zaucho ako dokážem rýchlo vzplanut. A niekedy ma nerozhodi nič🙈
@sszuzu8 súhlasím. Akože niekedy, keď nad niečím dlho rozmýšľam že takto by to mohlo byť a príde s tým partner,tak v pohode. A niekedy vôbec, blok, úplne zamrznem a nepohnem sa 😂
@alexandra1990 myslím, že teraz to hrotis. 🙂 Sú situácie kedy viem, že si môžem dovoliť povedať nie a vzdorovať a situácie, kedy to beriem ako fakt, že niečo sa bude diať a buď to meniť nechcem, alebo nie je iná možnosť než to urobiť 🙂

@lija22 daj si úlohy najbližšie súhlasiť? 🤔 A čo keby si tak jej priateľ dal najbližšie úlohu netlacit na pílu? 🤔