Je toto podľa vás už psychické týranie?
Dobry den, hladam nazor a pomoc.
S manzelom sa hadame,problem je v tom,ze v hadke mi vzdy nadava,aj spinavo,ponizuje a nakoniec vzdy celej hadke som na vine ja. Za cele roky on este chybu nespravil ,neda sa s nim rozpravat,lebo vzdy ma pravdu a ja som zla a nadava mi preto a preto a za to.Vzdy strasne krici ☹(.Mna tie slova strasne bolia a vzdy preplacem celu noc a ked placem,este aj to sa mi smeje. Vobec mu to neni luto. Vzdy ked je nejaky sviatok vianoce valentin,vzdy mi moju radost pokazi,preco som kupila taku vonavku a nie inu,preco detom tolko darcekov a nie menej atd.a tym,ze sa ja to tesim o to viac ma to boli.
A posledny problem,ze nadava a uraza aj deti,niesu jeho,spolu mame jedno posledne. Vcera ked mala uz spala,starsie sa nieco v izbe smiali,vyletel k nim,ci su idoti,nechapu ked spi niekto atd. Deti som si zastala s tym,ze ma pravdu s tym smianim v noci,ale nemal by tie slova pouzivat,zacal na mna tiez kricat ,nadavat,ponizovat ako vzdy,ako je pisane vyssie.
Nakoniec ja som pokazila cely vecer .
Prosim nejaky nazor,potrebujem sa vyrozpravat,pretoze ja mam pockt,ze toto hranici uz s psychickym tyranim☹(
Dakujem
No nie su jeho krv, krute, ale pravdive. Musi sa zacat spravat slusne, to bez debaty, na druhej strane aj starsie deti by.mali mat urcity rezim
To ze sa ti vyhráža že ti zoberie dieťa podľa teba nie je problém? Podľa mňa ano
V posteli vsetko ok? Lebo asi ani nañho nemas chut po takomto vystupe, hm....
Divny chlap preco by si mala vo vsetkom suhlasit a mat rovnaky nazor ako on ? Chrapun. Mà asi komplexi a snazi sa Ta presvedcit ze on vie vsetko najlepsie.
Kedy ti prvy x povedal ze si idiot ?
“Normalna zena by to povedala inak” a tebe sa toto zda byt normalne, ze ta vlastne nepriamo oznaci za nenormalnu, len kvoli tomu ze mas iny nazor ako on? A co je on majitel zemegule, ze len jeho nazory su tie pravdive? Je to blbec na entu, nie dobry manzel a otec. Robi z teba chuderu a tvoje deti neznasa.
Tak nabuduce ked bude on chciet mu povedz, ze ta este stale boli jeho posledne spravanie a nedokazes sa uvolnit....ze ako budu plynut dni v pohode, snad to postupne prejde a blabla...mozno sa nauci ovladat sa, ked uvidi, ze vsetko funguje, ak sa chova civilizovane
Toto uz asi ani nie je potrebne komentovat. Uz si mala byt davno prec a nie ho tu este obhajovat.
Preco ho chces presvedcit o svojom nazore? Ked vies ze nemas sancu a zas bude len nadavat. Nech mà svoj nazor a ty si rob podla svojho. Ked ti nadava chod prec od neho do inej izby a ignoruj ho. Ked povie ze si idiot tak mu povedz ze on je este vacsi ked je sniekym koho mà za idiota. Nech ide niekde. A posiela vyzivne na malu .
Nez ste si urobili dieta Ta snad nenazyval idiotom. Teraz si mysli ze bez neho neprezijes a dovoluje si ked sa hadate.
Akej národnosti je? Skôr to bude asi jeho povahou, horlivosťou... že dobre je a potom priam oheň. V akom state si? A deťom ty nastav režim.. o pol 12 maju spat... Silvester už bol 🙂
Precitaj si niečo o narcistickej poruche osobnosti.
Nestacim sa divit co tu citam... Takze ked povie, ze tie starsie deti su kreteni, debili alebo hlucne hovada tak to je v poriadku.. lebo to je pre male babo co spinka?
Ty behas po byte s handrou od rana do vecera a vo volnej chvili varis... Aby mal pan plne brucho a prazdne gule
Vsak aj pomoze aj navari aj sa zasmejete aj detom vynada aj sa ti popritom povyhraza, ze ti malu vezme a velke pojdu do domova... Tak cakaj kym mu neprepne a nevyhodi vas... Lebo asi len kopanec potrebujes. Davno si mu mala povedat aby sa spamatal, ze tie deti nie su hracky a pamataju si... Ty mu este pritakas. Skoda drat klavesnicu... Snad tie deti vydrzia a odidu nrpoznacene do sveta... Som v soku totalne... Mas totalbe vymyty mozog z neho...
Myslím, že áno. Je tam veľa článkov o tom, skus viac.... ❤️

Mam rocneho a 5r Takze viem ten hluk co robi to vacsie dieta.. povedz im ze ked nebudu vecer tichšie nebudu mat tv a pojdu skor spat. On si asi zvyka len na ten domaci zivot s detmi idu mu na nervy lebo chce aby sa babo vyspalo Aj Ja neznasam ked mi Niekto budi babo. No on by sa mal vediet ovladat. Chlap klasicky ku stastiu potrebuje tie zakladne veci plne brucho prazdne gule a poriadok v dome. Ked nieco z toho chyba su nervozni. A vsetko je to tvoja vina. Mà vsetko toto? Vies ci to nie je len blbe obdobie. Kedy ti zacal nadavat. Hovori ti ze neprezijes s detmi bez neho to je take klasicke strasenie Lebo nechce o teba prist ale sni menit svoje chovanie.