Je toto podľa vás už psychické týranie?
Dobry den, hladam nazor a pomoc.
S manzelom sa hadame,problem je v tom,ze v hadke mi vzdy nadava,aj spinavo,ponizuje a nakoniec vzdy celej hadke som na vine ja. Za cele roky on este chybu nespravil ,neda sa s nim rozpravat,lebo vzdy ma pravdu a ja som zla a nadava mi preto a preto a za to.Vzdy strasne krici ☹(.Mna tie slova strasne bolia a vzdy preplacem celu noc a ked placem,este aj to sa mi smeje. Vobec mu to neni luto. Vzdy ked je nejaky sviatok vianoce valentin,vzdy mi moju radost pokazi,preco som kupila taku vonavku a nie inu,preco detom tolko darcekov a nie menej atd.a tym,ze sa ja to tesim o to viac ma to boli.
A posledny problem,ze nadava a uraza aj deti,niesu jeho,spolu mame jedno posledne. Vcera ked mala uz spala,starsie sa nieco v izbe smiali,vyletel k nim,ci su idoti,nechapu ked spi niekto atd. Deti som si zastala s tym,ze ma pravdu s tym smianim v noci,ale nemal by tie slova pouzivat,zacal na mna tiez kricat ,nadavat,ponizovat ako vzdy,ako je pisane vyssie.
Nakoniec ja som pokazila cely vecer .
Prosim nejaky nazor,potrebujem sa vyrozpravat,pretoze ja mam pockt,ze toto hranici uz s psychickym tyranim☹(
Dakujem
Opytaj sa ho ako by sa mu pacilo Keby si nadavala jeho matke do idiotov. Ked on moze tak matke svojho dietata mozes aj ty zene co ho porodila. Rusi su divoka mentalita. Mozno jeho otec tak nadaval jeho matke. Ale nie je to ok.
nezmeni sa, je to jeho povaha, darmo chces pocut slova utechy...neviem, ako dlho ste sa poznali, kym prislo dieta, ak by si s nim bola viac ako rok, rok a pol, uz tam museli byt naznaky toho, aky je
ja mam tiez jednu zlu vlastnost, som neskutocnw vybusna, vzdy ma na to moj muz upozorni, a mozem si hovorit kolko chcem, ze uz nebudem tak reagovat, ked sama nechcem a nenaratam v duchu do 10, su situacie, kedy proste inak reagovat neviem - a to sa snazim, co sa myslim o tvojom partnerovi povedat neda
Čo tak skúsiť mediátora? Párovú terapiu? Ak má záujem.. Skús ty sama psychologičku, porozprávaj to kompetentnej osobe.. čo sa u vás deje. Keď sa vyhráža, že odíde a vezme malú, zrejme mu na vás nezáleží..už.. Čo musí urobiť, aby sa to preklopilo? Aby zašiel za hranicu? Zbiť ťa? Fakt?.. Takže budeš čakať rok, dva, tri, alebo ho vyprovokuješ, aby ťa zbil?
Je to kreten, pokazí ti každú radosť, deťom Vianoce, to je choré, veď darčeky nosí Ježiško. Vôbec na tie deti ani na teba neberie ohľad. Ide mu len o tú malú, je to smutné. On sa NIKDY nezmení, robí to naschvál, chápeš to? Prečo sa bojíš byť sama? Bez neho ti bude lepšie, ver tomu. Potrebuješ sa dať psychicky dokopy.
4 vonavky ., as sa moc snazis si moc dobra a on uz nevie co by vymyslel vsetko je zle nic neurobis dobre.
pre mna mat dieta s clovekom, ktoreho nepoznas ani rok, je ako hrat rusku ruletu - mozes mat stastie a vyjde to, ale mozes aj dopadnut velmi zle
Ahoj, potrebuješ pomoc psychoterapeuta, aby si sa z tohto dostala. Dúfam, že to kvôli deťom zvládneš. Každopádne je to možné a zahraničie (ak máš teda na mysli západnú Európu) je pre teba skôr výhoda. Tak sa toho chyt a nájdi niekoho, kto ti pomôže to ustáť!
On je vyštudovaný psychológ? Skôr psychopat. Ty si bola riadne naivná v tvojom veku. Rusi sú kadejaki mafiáni, by som mu neverila ani nos medzi očami. Ach.
Namiesto 4 voňaviek radšej 2 hodiny s psychologom a jemu veľké h****. Sorry. Vždy ma to mrzí kvôli tým deťom
Ako mozes byt pri 3 detoch uz raz popalena tak naivna? Ja davam mm ku dnu otcov hand made pohladnicu co s malou vyrobime a hrncek za$3 ze best father .ty mu kompenzujes ze mas tie 3deti z predosleho vztahu ( a ano za slobodna som mm zobrala do NY na vylet viem davat aj lepsie darceky len netreba to prehanat ked si na materskej )
Už bola na strane 2-3 spomenutá krajina? Našli by sme tí nejaké bezplatné poradenstvo
Rakúsko?! Tam som kopec rokov žila, niet lepšej krajiny pre slobodnú matku, ver mi - osobná skúsenosť, aj keď teda mám len 2 deti
Pchas sa mu do priazne ale neuveritelne. 4 vonavky? Vazne?
Vedia vsetky starsie deti ze to nie je ich otec?
To s tymi Vianocami... No povedz sama je to normalne aby vycital cenu darceka? On ma ocividne V P!CI tie deti lebo ani nevie co si im kupila... Si v Rakusku ak dobre citam to nie je koniec sveta... Vrat sa k rodine nech ti pomozu... Co tam chces zachranovat?
Budr len robit rozdieli medzi jeho detmi a "tvojimi basta.." Ani to nedopisem... Ved mysli racionalne
Opija ta rohlikmi, obcas chacha aby ta obmakcil... Priznaj si pravdu
Kontaktuj Verein Fibel - zadarmo ti poradia. Daj sa - ak ešte nie si- do skupiny maminy vo Viedni na Facebooku. Psychoterapiu cez krankenkassu zadarmo. Jedno z najlepších rodinnych práv na svete pre ženu.
Potrebujes to od nas pocit ze ho mas kopnut do zadku ? Ked si vedela bez neho zit s 3 detmi preco by si nezvladla s 4? Nezijes na Svk nemas pridavky dakych 23e ci kolko .. vobec ho nepotrebujes na prežitie.
@anonym Žiadny plán s Tebou nemal. A možno nie je ani psychopat, len obyčajný cholerik s inou predstavou o živote. Proste chlap bol prvé týždne rovnako sprostý a zaľúbený ako Ty. A prehliadol, že máš tri deti. Alebo si nedokázal predstaviť, čo to obnáša. Teraz zaľúbenie pominulo a Tvoje deti mu prekážajú. Rozčuľuje ho aj pohľad na ne, ich hlas, smiech.... Všetko. Nechcem bagatelizovať, ale málokto miluje cudzie deti, najmä ak sú to puberťáci. Keby ste spolu žili dlhšie predtým, než ste začali plodiť, bola by si na to prišla. Nie je to nič nezvyčajné. Otázka, čo s tým? Zoberieš otca aj tomu štvrtému, alebo budeš ticho šúchať nohami, kým tie staršie nevyrastú a neodídu z domu?