Je toto podľa vás už psychické týranie?
Dobry den, hladam nazor a pomoc.
S manzelom sa hadame,problem je v tom,ze v hadke mi vzdy nadava,aj spinavo,ponizuje a nakoniec vzdy celej hadke som na vine ja. Za cele roky on este chybu nespravil ,neda sa s nim rozpravat,lebo vzdy ma pravdu a ja som zla a nadava mi preto a preto a za to.Vzdy strasne krici ☹(.Mna tie slova strasne bolia a vzdy preplacem celu noc a ked placem,este aj to sa mi smeje. Vobec mu to neni luto. Vzdy ked je nejaky sviatok vianoce valentin,vzdy mi moju radost pokazi,preco som kupila taku vonavku a nie inu,preco detom tolko darcekov a nie menej atd.a tym,ze sa ja to tesim o to viac ma to boli.
A posledny problem,ze nadava a uraza aj deti,niesu jeho,spolu mame jedno posledne. Vcera ked mala uz spala,starsie sa nieco v izbe smiali,vyletel k nim,ci su idoti,nechapu ked spi niekto atd. Deti som si zastala s tym,ze ma pravdu s tym smianim v noci,ale nemal by tie slova pouzivat,zacal na mna tiez kricat ,nadavat,ponizovat ako vzdy,ako je pisane vyssie.
Nakoniec ja som pokazila cely vecer .
Prosim nejaky nazor,potrebujem sa vyrozpravat,pretoze ja mam pockt,ze toto hranici uz s psychickym tyranim☹(
Dakujem
Ked ti doteraz nevadilo ho finančne ťahať a kupovať si ho drahými darmi, tak myslím, že dotyčný nebude mať problém ťa zlomiť aj na dom a tvojim deťom ostane len spomienka na bezcitného, grobianskeho uja, ktorý ich pripravil o všetko. Mala by si svoj vzťah prehodnotiť, kým je ešte čas.
Keď máš dom a 6 cif sumu na ucte = máš kde bývať aj z čoho žiť, kým deti podrastú a mozes sa zamestnať. To, že žiješ v podnájme s magorom, čo ta týra a nechá sa ešte vydrziavat je len a len tvoja hlúpa životná voľba. Viac k tomu nemusim hovoriť, lebo sa už opakujem a nepomáha... dtto ostatne baby čo ti radia.
Deti maju aký vek?
Som veľmi zvedava či odpovieš na moju otázku aký vek maju deti? Lebo národnosť manžela si neodpovedala.
@danim národnosť písala, že je Rus
@karpina obávam sa, že sa potvrdzuje ten môj prvotný pohľad... hold zlatokopky to “maju tazke”, ich voľba, ich život. Domov s dlhým nosom prísť nechce... sama to tu spomenula ( čo povedia v dedine že ďalšie dieta bez otca ), radšej nech jej malomeštiaci závidia, že je “vydatá v Rakúsku” a isto sa ma dobre. Och škoda reči.. nie nemám pre to pochopenie.. nechať sa “živiť” a to nevie čím sa živí on 🙈... to bude dobrá particka. Ako si zariadili, tak maju a teraz to myslím aj z pohladu toho muza
Necakaj zmenu v jeho spravani.Postav sa na vlastne nohy,kym sa este horsie nestane.Deti su na prvom mieste,aspon u kazdej zdravo rozmyslajucej matky.
@anonym A načo Ti je dom na SK, keď sa tu nemôžeš vrátiť? Je to úplne hlúpe rozhodnutie mať nehnuteľnosť niekde, kde nežiješ a deti ťahať po podnájmoch. A hľadať kadejakých lumpov, len aby si s nimi nebola sama. A hrať sa, že je to ich otec...
Už to raz ženy pochopte - žena s viacerými deťmi od viacerých mužov má skôr šancu vyhrať v Lotte, ako si nájsť normálneho chlapa. Aj chlapi vedia rozmýšľať a nikto normálny si prvoplánovo dobrovoľne neuviaže na krk takéto viacčlenné zoskupenie. Ty sa už nauč spoliehať sama na seba. Svoj život si si doje..., tak ochráň aspoň tie deti.
Treba rozmýšľať a deti rodiť tomu, koho poznám dlhšie, o kom viem, že je zodpovedný a s kým je perspektíva, že ten vzťah vydrží...
Je to tvoj život, ale nezabúdaj na deti a pozeraj, čo je pre ne najlepšie. Ved sama si sem napísala, tak asi máš pochybnosti o tvojom vzťahu. Podľa všetkého ťa partner finančne zneužíva, vyčíta darčeky na Vianoce pre tvoje deti, ktoré si kúpila za tvoje peniaze, ked jemu dáš nákladný dar, tak to mu vyhovuje. Si zabezpečená, ako spomínaš, tak nechápem prečo máš obavy ostať s deťmi, nič by vám nechýbalo a aj tvojim deťom by odľahlo. Vyzerá to tak, že sa terajšieho partnera aj tak nevzdáš, ale potom nechápem, prečo máš potrebu ho roznášať na modrom koníkovi. Hladáš polutovanie?
Je s tebou kvôli prachom, on čo zarobí si užije a nehanbí sa na teba tlačiť, aby získal tvoj majetok. Neberie vôbec ohlad na tvoje deti. Ošklbe ťa a potom ťa kopne do zadnice. Preňho by bol najväčší šok, keby si ho vyrazila a ešte by si od neho vysúdila alienty. To by ho dorazilo.
Je to manipulácia a psychický teror, ako vyšitý. Dúfam, že čoskoro sa vyliečiš z lásky a milého vychcánka pošleš tam, odkial prišiel. Ver. že ani jedna ti nezávidíme tvoj vzťah a chceme ti zle radiť, lebo nám sa takého šťastia nedostalo.... Ale ked už sa pýtaš na názory iných, tak tu ich máš. Držím palce, aby si nabrala odvahu a silný švih na odpálenie tohoto dobráka, čo sa obetoval a zodral sa pre tvoje deti a pre teba a on z toho chudáčisko nemá aleže vobec nič...