Je tu niekto na čiernu mágiu?
Ahojte,
Prosim vas, nejaka overena osoba na ciernu magiu prosim? Mam podozrenie ze ma jedna osoba prekliala, nedomyslam si, je to tak a potrebujem pomoct sa na niekoho nakontaktovat kto mi s tym vie pomoct. Dakujem...
@rachelkk nie, chcela som jej popriat vsetko dobre..
@zooeynka
...a naco to je vsetko dobreee ?!
Mat dobry pocit z toho ze niekomu sa nieco zle stalo a tesit sa z toho ?
Zas len pride na rad KARMA !!!
@katarina4141
Pre mna su tieto veci nepochopitelne !
Ja verim dokonca na ciernu a bielu magiu ale nehrala by som sa s tym.Vsetko je to len carovanie. Nic z toho nie su vlastne pocity, tuzba, volba, nazor....Toto ja neuznavam.
@katarina4141 ludia to robia pre peniaze, ked je nejaky rod nepohodlny alebo ked potrebuju nasmerovat svetove diane nejakym smerom. A mimochodom, karma sa tiez da obist, a ludia praktizujuci ciernu magiu to dobre vedia
Jednozmacne vyhlafat gr.kat.kňaza.ked budem v pondelok na sk a normalnomnete tak mozem mapisat viac cez ip ak sa mi ozvete
@zooeynka karma sa obist mozno da....no Boh nastatstie nie
@jana_eyre_2 podla mna Harry by ju naucil “patronus” tiez ma napadol HP ako prve a potom aj vselijake ine filmy s čiernou magiou lebo osobne stym nemam skusenost .
@mon1305 skus sa opytat v nejakom ezoterickom obchode ked budes kupovaf tu čiernu sviečku. Raz som brigadovala v takom obchodiku so sypanym cajom a majitelka si najprv vyratala z mojho datumu narodenia ci mi moze verit 😄a robila reiky. Ludia jej volali a ona im na dialku posielala svoju energiu. Liečila rakovinu 🤨
Hladam tu niekoho kto praktyzuje čiernu mágiu mne to bude jedno co mam za to dat to je moje slobodne rozhodnutie píšte na email ogoun@azet.sk CELE SLOVENSKO BRATISLAVA ALEBO CELE CESKO + PRAHA
Vie mo nikto napisat alebo dat kontakt na človeka z BRATISLAVI Z NICOM PISKOTpiste na email ogoun@azet.sk
čierna mágia ťa neočisti ešte ti poškodi a dať na druhého čiernu mágiu je životu nebezpečne môže sa ti to vypomstiť na očistenie od zlého služi biela mágia aj to musiš vyhľadať takeho čo s tým vie hoci kto určite nie moja rada s čiernou mágiou sa nezahravaj všetko sa môže obratiť proti tebe.
@dilino lebo biela sa proti tebe neobrati? Si padnuta na hlavu, keď rozdelujes magiu na farby. Biela čoerka kaukasti sivkasta, všetko je od satana. Aj horoskopy.
Nič take neexistuje a kto niečo take tvrdí tak klame. Zbytocne vyhodené peniaze

@mon1305 cize gugli adresu Teodor Rosinsky, Nitra, treba mu napisat list. On urobi co treba na dialku.