icon

Je tu niekto na čiernu mágiu?

mon1305
30. aug 2019

Ahojte,

Prosim vas, nejaka overena osoba na ciernu magiu prosim? Mam podozrenie ze ma jedna osoba prekliala, nedomyslam si, je to tak a potrebujem pomoct sa na niekoho nakontaktovat kto mi s tym vie pomoct. Dakujem...

Strana
z2
zooeynka
31. aug 2019

@mon1305 cize gugli adresu Teodor Rosinsky, Nitra, treba mu napisat list. On urobi co treba na dialku.

jana_eyre_2
31. aug 2019

@rachelkk nie, chcela som jej popriat vsetko dobre..

katarina4141
31. aug 2019

@zooeynka
...a naco to je vsetko dobreee ?!
Mat dobry pocit z toho ze niekomu sa nieco zle stalo a tesit sa z toho ?
Zas len pride na rad KARMA !!!

katarina4141
31. aug 2019

@katarina4141
Pre mna su tieto veci nepochopitelne !
Ja verim dokonca na ciernu a bielu magiu ale nehrala by som sa s tym.Vsetko je to len carovanie. Nic z toho nie su vlastne pocity, tuzba, volba, nazor....Toto ja neuznavam.

zooeynka
31. aug 2019

@katarina4141 ludia to robia pre peniaze, ked je nejaky rod nepohodlny alebo ked potrebuju nasmerovat svetove diane nejakym smerom. A mimochodom, karma sa tiez da obist, a ludia praktizujuci ciernu magiu to dobre vedia

janinah
31. aug 2019

Jednozmacne vyhlafat gr.kat.kňaza.ked budem v pondelok na sk a normalnomnete tak mozem mapisat viac cez ip ak sa mi ozvete

terezka1947
31. aug 2019

@zooeynka karma sa obist mozno da....no Boh nastatstie nie

miadi
31. aug 2019

@jana_eyre_2 podla mna Harry by ju naucil “patronus” tiez ma napadol HP ako prve a potom aj vselijake ine filmy s čiernou magiou lebo osobne stym nemam skusenost .
@mon1305 skus sa opytat v nejakom ezoterickom obchode ked budes kupovaf tu čiernu sviečku. Raz som brigadovala v takom obchodiku so sypanym cajom a majitelka si najprv vyratala z mojho datumu narodenia ci mi moze verit 😄a robila reiky. Ludia jej volali a ona im na dialku posielala svoju energiu. Liečila rakovinu 🤨

ogoun
15. mar 2025

Hladam tu niekoho kto praktyzuje čiernu mágiu mne to bude jedno co mam za to dat to je moje slobodne rozhodnutie píšte na email ogoun@azet.sk CELE SLOVENSKO BRATISLAVA ALEBO CELE CESKO + PRAHA

ogoun
15. mar 2025

Vie mo nikto napisat alebo dat kontakt na človeka z BRATISLAVI Z NICOM PISKOTpiste na email ogoun@azet.sk

dobrodruh156
11. máj 2025
@dilino

čierna mágia ťa neočisti ešte ti poškodi a dať na druhého čiernu mágiu je životu nebezpečne môže sa ti to vypomstiť na očistenie od zlého služi biela mágia aj to musiš vyhľadať takeho čo s tým vie hoci kto určite nie moja rada s čiernou mágiou sa nezahravaj všetko sa môže obratiť proti tebe.

@dilino lebo biela sa proti tebe neobrati? Si padnuta na hlavu, keď rozdelujes magiu na farby. Biela čoerka kaukasti sivkasta, všetko je od satana. Aj horoskopy.

anonym_6f74b3
26. nov 2025

Nič take neexistuje a kto niečo take tvrdí tak klame. Zbytocne vyhodené peniaze

Strana
z2