icon

Je úžasný, ale fyzicky ma nepriťahuje. Čo s tým?

sopka10
7. máj 2017

Ahojte , mam kamosa, uz dlhsi cas , fakt len kamos, nikdy sme spolu nic nemali, aj ked viem ze by bol velmi rad keby sme boli spolu , vela krat to povedal, naznacil...a vsetko mozne .. Je mily vtipny, mudry , dobra praca , dobra rodina, deti miluje, obetoval by sa pre druhych... bla bla bla... viem ze ak by sme sa dali do kopy , mala by som bezsarostny krasny zivot plny harmonie ......ale ..fyzicky sa ma nijako nepritahuje, a nech si v hlave skladam co len chcem , neviem si proste s nim predstavit sex... je to normalne? A co mam s takouto situaciou robit? Viem ze to nie je od mna asi pekne , ale nedokazem mat styk s niekym kto ma nepritahuje, aj ked ne neviem aky dobry ,mily , bohaty..a neviem este aky super....
Milujem jeho povahu, nazory, spravanie, galantnost, a proste je uzastny, a mam ho rada takeho aky je a jemi jedno ci by mi zavolal o pol noci ze sa potrebuje vyplakat..bezala by som a bola mu oporou... ale neviem si predsavit nic viac . No ublizit mu nechcem.
Mam nieco robit so sebou? alebo je to normalne , a take veci sa proste stavaju?
Poradte 🙂

Strana
z2
andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
sue
8. máj 2017

@sopka10 raz som mala takého kamaráta, našťastie ostal kamarátom 🙂 obaja sme našli svojich životných partnerov inde 🙂 siliť sa to nesmie 🙂

cajchana
8. máj 2017

Zalezi od toho co od vztahu cakas, podla mna by pred dobry vztah mala fungovat aj tato sexualna stranka, neviem si predstavit, ze by ma muz, s ktorym mam mat rodinu a stravit cely zivot absolutne fyzicky nepritahoval. Ale mozes to vyskusat a mozno to pride tak nejako samo a ani nebudes vediet ako a uz by bude pasovat aj takto 🙂

sopka10
autor
8. máj 2017

@fomelka Dakujem za naroz, porozmyslam o tom ..uvidime ako sa to vivinie 🙂

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
ariana32
10. dec 2018

Nikdy si netreba zacat vztah s niekym kto Vas nepritahuje len preto, ze ma dobru povahu a cakat, ze sa to casom zmeni. Z vlastnej skusenosti - nezmeni! Bude to este horsie a jedine sa budete vo vztahu trapit a neskor aj obidvaja, lebo vecne sa pretvarovat nezvladne nikto. V takom jednom som a urobila som obrovsku chybu, neviem sa z neho vymotat,aby som mu neublizila.

bobo113
9. jan 2020

@ariana32 Uz si sa z toho vztahu vymotala alebo sa este trapis? Ako to dopadlo? Mne sa toto stalo a nevie ci to bol dobry krok, ale dohodli sme sa ze to takto nema zmysel...

sidon
5. jún 2022

@sopka10 ako to dopadlo časom s tvojim kamarátom?

Strana
z2