Je vám ľúto vyhadzovať nedojedené jedlo po deťoch?
Ahojte baby. Tie co nedojedate po deťoch? Není vám to vyhodené jedlo ľúto?
Tam je nedojedeny perník, hodím ho do úst nech sa nevyhodi
Tam je nedojedeny obed, dojem, nech sa nevyhadzuje
Neznášam plytvanie jedlom
Vy nemate chladnicku???? V zivote som nedojedala. Co dieta nezjedlo, islo do chladnicky a neskor dojedlo. Som nevedela, ze slovaci su taky bohaty narod, ze mozu vyhadzovat jedlo.
Mne to ľúto nie je, ja neznášam po niekom dojedať a všetko vyhadzujem. Ale zároveň sa snažím nabrať len toľko koľko viem že zje a radšej potom pridám.
Nikdy som po dietati nedojedala a to moje dieta od malinka jedlo priam z duse nenavidelo .
nikdy som nic po synovi nedojedala🤷🏼♀️ a ani jedlo nevyhadzujeme.
nalozene dostane radsej menej a aj duplu ak si teda este prosi.
ved si poznam dieta, kolko coho zje nie?
a varim na minim. 2 dni a teda mame chladnicku.
Nie som prasiatko, aby som dojedala po deťoch. Varené jedlo ocenia naše mačičky. Okrem sladkého.
Ak je to rozprplane a logicky oslintane,nech sa na mňa dieťa nehnevá,milujem ich najviac na svete,ale nie.Pokial to je akože slusne rozdelené na tanieri,to nedotknuté zlopnem.Inak vyhodím.Alebo sliepkam.Nie je to take množstvo aby som to nazvala plytvaním.Plytvanie potravinami je niečo celkom iné.Treba im naložiť striedmo a ak,nech si vypýtajú.
Známi dojedaju aj po návštevách
Nie nedojedam ,preco by som.mala .potom sa zeny stazuju ze priberaju neviem z coho 😀
nedojedam 🙂 obcas doje dieta neskor, obcas doje manzel a obcas vyhodime
@harrisson fuuuuuj🤣🤣🤣
@kubkovamama ved oslintane jedlo po dietati mozes dat do chladnicky a doje. My teda jedlo nevyhadzujeme.
My si jedlo vazime. Potom tu mamicky vyplakavaju, ake su drahe potraviny.
Ja som nikdy nedojedala. Nalozila som kolko zjedli. A aj sebe. Pptom sa zdny stazuju, ze po detoch su pribrate. Ani sa necufuhem. Zje svoju porciu, potom doje po jednom, druhom este keksik zostal a za 2 lyzice pribinacka. Bodaj by nepriberali. Ved treba jest svoje porcie. Nijdy mi nebolo luto vyhodit ked nedojedli.
Záleží samozrejme čo, ale väčšinou nedojedám, na to máme zvieratká 😃 a na ďalší krát by som im to neodkladala tiež, druhý krát ohrievané jedlo nejeme ani my dospelí.
ja dojedam po hocikom😀, aj po kolegoch 😀, nevadi mi to. K teme - ked som pazrava, dojem, niekedy vyhodim, ale v zasade mam teoriu - radsej nabrat trikrat menej a nevyhazdovat
Snažím sa to nerobiť, väčšinou supnem do chladničky a keď sú hladní zohrejeme. Stalo sa,že aj 2x som ohrievala..potom to už išlo preč
Nie, vobec. Nenavidim dojedat/jedt s niekym/pit z jedneho pohara. Mama mi vzdy vravela, ze ked budem mat vlastne, bude to ine. Vobec to nie je ine, jeho sliny su mi rovnako nechutne.
Davam detom minimum. Ked ostane prilis a je to jeditelne. ;D Lebo teda.. vsetko po nich teda nie je.. tak odlozim na neskor. Max den je v chladnicke. Bohuzial,obcad i ked mi je luto..vyhadzujem.. ci prilis vela polievky,ci cosi nam az tak nechutilo,stane sa.
@majlo1234 a ani to nie je zdravé..Moji aj ked nechaju za 1lyzicku,no co uz.Tiez nejedia nasilu,tak preco by som mala byt ja kontajner😀🤢🐖
Nedojedam ,keď nezje tak spapaju sliepky a to teda naša je už veľká a neviem si predstaviť že by som po nej dojedala...Stane sa že sme v reštaurácii a keď nezje tak dobe manžel (ak chce)ale ozaj málo kedy
vždy som dojedala...ak samozrejme do jedla nenapĺuli resp. nevyberali z úst jedlo...ak niečo zvýši tak dáme sliepočkám...
@evelyn0303 akoze asi by sa mi nic nestalo, ale napina ma z toho. Odhliadnuc od vsetkeho, ja nemam problem vyhadzovat jedlo, nie som dojedac, hlavne moj muz extremne vela naklada a mna proste nerozdrapi. Sama na to davam vavsi pozor
My dojedáme. Väčšinou sebe nenaberiem veľkú porciu, aby som zvládla dojedať. A keď som potom ešte hladná, doložím si ešte, keď všetci dojedia. V reštike si štandardne jeden z nás objednáva len polievku, lebo nikdy nevieme, ako to jedlo pri deťoch dopadne (väčšinou ale ja, mne stačí aj polievka, ak by nič neostalo). (A po mužovi nieeeee preboha, to by som ho dobre zvozila, keď si naloží do kopca a potom by nechal na tanieri, čo je malý??? Bude sedieť za stolom, kým to nezje 😄😄😄).
Ja nie ... muž dojedá 😀
Ja dojedam ako co a ako kedy. 2 a pol rocny ma teraz uzasne obdobie 😬, ze si vypyta jablko- lebo ho chce so mnou krajat- ale jest uz nie- tak odlozim do dozicky a vonku zjedia. Banan- ten dojem hned, chlebik- lebo chce natierat- znovu zabalim a vonku zjedia, rano jogurt, niekedy necha len tak 2 lyzicky, tak to ide do kosa. Ked len tie 2 lyzicky zje, tak ho zjem ja a nevezmem si svoj. Varene jedlo- starsia nezvyknr nechat, tam uz mam vychytane porcie a ten maky certik podla nalady. Radseb nakladam menej. A teda dojeda skor manzel, ja odlozim napr. cestoviny do chladnicky, ze maly vecer zje a muz pride z prace a je po cestovinach.
ani moje dieťa nedojeda po sebe 😂 a ja už vôbec, nie som smetný kôš 🙄 čo je normálne použiteľné aj ďalej, dáme do chladničky, čo nie, rovno kôš alebo odtok
dojem maximálne ovocie, ale inak vôbec. už by som bola ako vagón keby som všetko dojedala..ak sa dá tak do chladničky ak nie tak vyhodiť
Mne sa dojednania hnusi, a to nie som inak v jedle prieberciva, takže tento problém nemám.
A ty si odpadkový kôš? Prečo sa k svojmu telu takto správaš? Neverím, že po deťoch ostane tak velké množstvo, že ti je to ľúto vyhodiť.

Ja mojim naberiem menej a ked je malo naberiem znova.
Ale ano, niekedy vyhodim. Malo malokedy dojem. Toto som si zaumienila ked som bola prvy krat tehotna, ze nebudem dojedat po detoch.