icon

Je zakázaná túžba hriechom?

diskutujuci
25. mar 2014

ahojte, uz dopredu tusim co toto vyvola a mozno nic, ani nik nenapise, nik neporadi 🙂 predsa vsak pootvorim svoje srdce a spytam sa.
Prosim, je nevera aj skutocnost, ked clovek bojuje s tuzbou po inej zene/muzovi a pise si na forach, zapaja sa do diskusii, v snahe inak neublizit svojmu partnerovi? vysvetlim - som clovek plny emocii, tuzob a vasni, tuzim po milovani, stretnut sa, ale viem, ze je to nespravne, preto som tu, zapajam sa, diskutujem, pisem blogy a komunikujem s roznymi zenami, pretoze som proste taky. A je to iste nespravne. Ale je to velmi nespravne, kedze si to cele ospravedlnujem skutocnostou, ze sa realne nestretavam? nechcem realne sa stretnut? nechcem fyzicky tuzit? Prosim poradte, ake ste vy? chodite na pokec? pisete si s muzmi? tuzite? podlahli ste? verim ze niesom jediny.
PAAA

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@sirene mozno som chlap co vie pisat ale zbabelecco sa boji konfrontovat :(

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@lyzzy ahoj dakujem, ja vychadzam prave z tych rokov ze som doteraz nebol fyzicky neverny ze uz ani nebudem to je ako fajcenie, ked clovek nefajci 36 rokov preco by mal zacat?

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@luvika si mudra, dakujem 🙂

sirene
25. mar 2014

@mysicka36 no asi tam to cele u kazdeho začína 🙂

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@kveta ked po sebe citam co pisem vyznieva to tak 🙂)) a veris ze som nemal? diky za posteh, aj ked nie spravny 🙂

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@mysicka36 ale ano, ak su to vzajomne ocakavania, ak niekto neocakava ze ten druhy bude taky a zrazu zisti ze je uplne taky akeho nechce mat nemusi dojst ani k odpusteniu...

luvika
25. mar 2014

@diskutujuci ja dakujem 🙂

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@sirene hm sdakujem, mam vela chyb, je pravda, o nich neskor
ja financjujem domacnost, nemam pre seba ziadne prijmy, varim peciem upratujem ucim sa....
tak ma odsud 🙂

sirene
25. mar 2014

@diskutujuci aj take sa stava...ja sa riadim vyrokom ze Jediny clovek, ktoreho mozem zmenit, som ja sama...takze ak na sebe budes chciet popracovat, pojde to 🙂

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@jahodka8 ja so na sex vlastne myslel len par krat ale nikdy to nebolo naplnene, vzdy to bolo neuvedene a ta dotycna o tom nikdy nevedela, maximalne v rovine flirtu

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@luvika uz nas oznacili ako par, mali by sme si prestat pisat 🙂

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@sirene ved preto som pisal ja som sa aj dlho zdrahal 🙂)
ale napisal som, vyvolal diskusiu, vedel som co bude znaamenat a som celkom prijemne prekvapeny, dakujem

luvika
25. mar 2014

@diskutujuci ?? co? :D ved ani len netusim, kto si...jeeee, niekto sa asi velmi nudi, alebo zavidi? no ak ches prestat pisat, tak ti v tom branit nemozem 😉

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@luvika ale nie, ved jasne ze chcem, tych 50 rokov ta planujem spoznavat, len ci sa tolko dozijem to vidim ako jedine riziko 🙂

luvika
25. mar 2014

@diskutujuci no a uz je zo 70 len 50 rokov, hihi...neboj, po tyzdni dojdes k zaveru, ze stacilo 😉

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@luvika fiha, stavka plati 🙂 ja ta len tak nenecham 🙂))
kym nebudem poznat kazducku tvoju emociu, nazor, tuzbu, neskoncim 🙂)

adri266
25. mar 2014

@diskutujuci ok, vysvetli mi, preco si prijemne prekvapeny reakciami. Zato, ze Ta potlapkali po pleci a povedali, len tak dalej? Kym nedojde k fyzickemu sexu, je to ok??? OH, ver mi, keby sa to tykalo ich vlastnych chlapov, tak by uz mali davno vyhodene kufre von oknom 🙄 🙄 🙄

Z pohladu cirkvi, je to hriech. Z pohladu manzelstve, je to nevera a podvod. Ak mas problem s manzelkou, naklus do poradne a ries to. Ak nemas ziadne problemy, tak si len dalsi nevernik v rade 😠 a hladas si tu mozno sebe rovnu???
Aj to, ze to robis uz desat rokov, sa mi zda chore a ubohe :(. Predpokladam, ze si s tym zacal pred svadbou a nevedel si s tym prestat.

Ale v pohode, len tak dalej, ak raz budes mat svoje deti, kludne im vysvetli, ze je v poriadku byt nestastny v manzelstve, nerozpravat sa o tom, a riesit to sexom s inymi zenami...ano, vychovaj dalsich ludi na svoj obraz....

A to varenie, pecenie, upratovanie doma??? No bud si nejaky chlapo pod papucou, ktory si necha hladkat ego cudzimi zenami, alebo si proste zena, ktora sa tu zabava 😎

Pa pa

luvika
25. mar 2014

@diskutujuci ale daj pokoj, mas tu malo zien na spoznavanie? 😉

martulina34
25. mar 2014

nie si asi ešte zrelý na vzťah,asi sa potrebuješ ešte vyžiť a potom usadiť,a ak si sa už usadil,asi to bolo skoro...to je moj názor,ale mal by si byť vo vzťahu verný a to znamená nepísať s inými ženami a pod..ak to robíš,nie si pripravený byť len s jednou ženou...

lelulenka
25. mar 2014

@luvika nevidis ze on chce len teba?

celasapremenim
25. mar 2014

utekaj k psychoske, nech ta nejak prestavi, na chlapa, chlap nepride na net a nevypisuje hovadiny a nepotrebuje ani glogy k zivotu ani nic taketo, bleah fakt

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@luvika neviem, ja ziadnu nechcem spoznavat 🙂) teraz sa asi mnohe rozosmutnili 🙂) haha, ale nie, ja fakt tu niesom preto, je to tazke uverit vsak?

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@lelulenka ale aj teba 🙂

sirene
25. mar 2014

@adri266 kde je tapkajuci smajlik...aj tri riadky by som ti sem hodila 😉 výstižne a priame

sirene
25. mar 2014

@diskutujuci ukazujes sa !!! 😀 :-P Zamknite to tu !

luvika
25. mar 2014

@diskutujuci co ja viem? mne to tazke uverit nie je 🙂 je mi to v podstate jedno, preco tu si alebo nie si. A ja nemam problem pisat si s nikym.

zajkka
25. mar 2014

@diskutujuci hrešíš myšlienkami,slovami,skutkami,ale myšlienkami hreší veľmi veľa ľudí podla mna,si ženatý?ak áno,v tvojom vzťahu ti chýba VEĽA a hľadáš to inde.....ako vychádzaš so svojou ženou?niekedy mame myšlienky rôzne ,ale nemalo by to zájsť ďaleko 😉

mysicka36
25. mar 2014

@diskutujuci niesi ty @luvika (luvikin) manžel a nepripravuješ si ju na večer? Alebo zisťuješ názory iných žien? No priznaj sa či doma povieš pravdu aké máš túžby? Máš to aspoň v pláne?

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@mysicka36 neviem ved soms a len dnes priznal vam vsetkym... ktovie co bude
a nie nepripravujem, 🙂)

luvika
25. mar 2014

@mysicka36 jemine, to preco mna tu vsetci s nim dokopy davate? 😀 neblaznite...preco ho nespajate s lelulenkou? ta tu je na mna akosi nabrusena, aj ked netusim preco 😝 kedze ani ju nepoznam...mozno ona je jeho zena a sa zlosti 🙂 ale nie, no fakt, neberte vsetko tak vazne, je to len diskusne forum a treba sa obcas aj zasmiat 😉 vsak @diskutujuci