icon

Je zakázaná túžba hriechom?

diskutujuci
25. mar 2014

ahojte, uz dopredu tusim co toto vyvola a mozno nic, ani nik nenapise, nik neporadi 🙂 predsa vsak pootvorim svoje srdce a spytam sa.
Prosim, je nevera aj skutocnost, ked clovek bojuje s tuzbou po inej zene/muzovi a pise si na forach, zapaja sa do diskusii, v snahe inak neublizit svojmu partnerovi? vysvetlim - som clovek plny emocii, tuzob a vasni, tuzim po milovani, stretnut sa, ale viem, ze je to nespravne, preto som tu, zapajam sa, diskutujem, pisem blogy a komunikujem s roznymi zenami, pretoze som proste taky. A je to iste nespravne. Ale je to velmi nespravne, kedze si to cele ospravedlnujem skutocnostou, ze sa realne nestretavam? nechcem realne sa stretnut? nechcem fyzicky tuzit? Prosim poradte, ake ste vy? chodite na pokec? pisete si s muzmi? tuzite? podlahli ste? verim ze niesom jediny.
PAAA

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@lelulenka nie nie som nepiseme si spolu, vidis aj vdaka tvojmu postrehu :(
ak to beries ako flirt OK, mozno je to malicky flirt, ale ved to nieje tae zle, nechcem ublizit, vyvolat radost, ved stale pisem ze tamm vsetko aj konci....

lelulenka
25. mar 2014

@diskutujuci sorry ale ked ti uz nepise asi to nebude kvôli mne. Mozno neni taka naivna ako som pisala a prekukla tvoje chore umysly.

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@lelulenka prepac to som nechcel :(

lelulenka
25. mar 2014

@diskutujuci co si nechcel, pis jasne.

juliana77
25. mar 2014

@diskutujuci Ľutujem tvoju ženu, ak netuší čo si zač a teba ešte viac. Vždy je totiž riešenie a ty si zabil jej aj vlastný život - ÚVAHAMI.

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@lelulenka vyzniet tak ze som chory, to ma mrzi, zle soms a potom vyjadril urobila si si o mne tento nazor, skodaa :(

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@juliana77 ano juliana zabil, cast mna je zhnita

darkabarka23
25. mar 2014

@diskutujuci vieš,ja by som bola zvedavá,ak by robila tvoja manželka 10 rokov to čo robíš ty,písala by si na pokeci,aký by si mal na to názor,nevadilo by ti to?...ono ako sa vraví,nikdy nehovor nikdy,a ženatý budeš stále viac rokov,manželstvo bude stále viac o zvyku,je podľa mňa len otázkou času kedy príde aj ku stretku.Chodila som na pokec,skoro som si rozbila manželstvo.Máš túžby,a je prirodzenou vlastnosťou človeka,že túžime,aby naše túžby boli aj naplnené,je to aj u teba len otázka času,podľa mňa,kedy budeš chcieť tie túžby naplniť.Inak ak tak dlho chodíš na pokec,je to podľa mňa už závislosť.Vieš si predstaviť,že by si tam nešiel?Podľa mňa nie.Je to tvoj virtuálny svet,v ktorom žiješ,a na ktorom si závislý.Ide tu aj o úctu k partnerke,myslím,že ak to tvojej manželke vadí a máš ju rád,načo jej tým ubližovať?Čas ktorý tráviš na pokeci radšej venuj rodine,a skutočným ľuďom ktorí ťa milujú.

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@darkabarka23 ja som na pokeci nikdy nebol a nemam ani FB
hladam ine cesty a stretko nebude preco by malo?
ja som doma dobry, starostlivy..... a dakujem ti za spravny postoj ved ja to vsetko vnimam a mozno som tu dnes posledny krat a skusim sa odhlasit a neprist viac

mysicka36
25. mar 2014

Juliana to nemyslíš vážne 😀 Toto je slabý odvar toho aké chlapi majú úvahy a nijako ich netrápi svedomie. Lebo sú to len predstavy a nič neničia. A nejaké takéto prázdne blabotanie na nete nikoho nezabilo.

komisakpd
25. mar 2014

myslim ze skoro kazda zena povazuje za neveru aj tento sposob...u zeny nejde len o fyzicku neveru..nevera ma rozne podoby a formy...

juliana77
25. mar 2014

@diskutujuci A máš pocit, že robiť zo svojej ženy len spolubývajúcu a flirty na pokeci sú recept ako nezhniť celkom??

darkabarka23
25. mar 2014

@diskutujuci ale načo hľadáš cesty?...ak máš doma všetko a si šťastný,tak cesty hľadať nebudeš,....skús si to predstaviť z toho uhla,že by tvoja manželka hľadala také cesty?..stále by podľa teba o nič nešlo?

diskutujuci
autor
25. mar 2014

ahojte, tato tema mala vyznam, dakujem vsetkych, rozhodol soms a spontanne a uprimne
nebudem sem chodit, dakujem kazdemu za akykolvek nazor auz o mne nebudete pocut a snad budem lepsi, milsi a vnimavejsi
pozdravujem vas a dakujem za rady ste mudree zienky

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@darkabarka23 to by si musela este raz citat co som pisal
paa

alica1980
25. mar 2014

@diskutujuci to by bolo super keby sa ti to podarilo.Odhlásiť sa a nikdy neprísť...dokonca ani pod iným nickom .....osobne by som sa radšej vedela povzniesť nad jednorázovým úletom vrátane sexu v alkoholickom opojení niekde na firemnej oslave a pod.,ako zistiť,či vedieť,že môj manžel je taký chudák a takto si mastí ego a takto "usilovne " rieši náš vzťah,že má potrebu si o kravinách bez hlavy a päty vypisovať s cudzími ženami.

alica1980
25. mar 2014

@diskutujuci to lúčenie ti nežerem,ale držím palce...

mysicka36
25. mar 2014

Ja som žena a vôbec toto nevnímam ako neveru. Normálne ma dnes táto diskusia zaujala. Ja mám dokonca rada ak môj muž niekedy s nejakou zaflirtuje. Predomnou výnimočne a jemne dajmetomu niekomu pochváli blúzku a pritom vidím aké má v nej baba pekné prsia. No a??? Je to zdravý chlap. Alebo mi povie, že v robote niečo potreboval od kolegyne a preto jej zložil najprv kompliment alebo hocičo iné milé... Potom sa lepšie komunikuje s ľuďmi. A zdravá sebavedomá žena vie že to bolo preto že niečo chce pracovne pomôcť a nie že ju chce do postele. Preboha.....

Jasné, nebavím sa tu o súkromných správach typu aké máš oblečené nohavičky? Alebo čo robkáš a podobné....

diskutujuci
autor
25. mar 2014

@alica1980 ano idem to tu zrusit a uz nepridem
drzte sa a dakujem pomohli ste vazne...

katka1205
25. mar 2014

akoze necitala som tu celu tu diskusiu.... a len poviem k tomuto tolko.... prednedavnom som manzelovi nieco taketo nasla.. flirtovanie, pokeci, diskusia... a priznam sa vo mne sa nieco zlomili, pretoze ma tym velmi ranil.. taketo veci sa nemaju hovorit... teda pisat s niekym v podstate cudzim.. je to akokeby totalne zabil to co sme si cele roky vraveli, zazili.. prezivame spolu.. je to taka rana pod pas... otazka je ci by sa to pacilo tebe, keby si prisiel na to ze toto robi ona... ano mozno si povies, ze v pohode.. ale podla mna ked toto partnerovi nevadi tak asi nieco nie je v poriadku. a co keby nebolo internetu ako kedysi.. tak boli ludia donuteni rozpravat sa spolu a travit spolu viacej casu.. nie?

mysicka36
25. mar 2014

@diskutujuci pomohli ti zistiť aké sú ženy konzervy? 😀

jalucija
25. mar 2014

@diskutujuci prehliadla som, po com konkretne to vlastne tuzis?

lelulenka
25. mar 2014

@jalucija uz sa nedozvieme lebo zdupkal 😀 a to si hovori ze chlap.Ja by som o takého ani nezakopla co sa boji.

jalucija
25. mar 2014

@lelulenka never tomu, ze zdupkal .) Uz si robi novy nick. Takyto sa nikdy nevylieci

crystal333
25. mar 2014

Takto este dodatkovo ked citam poniektore prispevky ,ze zdravo sebavedomu zenu nejake take ,,chlapske srandicky,, nemozu predsa rozhodit. A co sa tyka flirtu,kazdy flirtuje ci uz vedome alebo nevedome,len málokto si to prizna🙂

maria1989
25. mar 2014

@adri266 a potom tu niektoré tieto benevolentné ženy napíšu: som nešťastná, lebo môj si vypisuje cez pokec/FB.... týchto tém je tu milión

crystal333
25. mar 2014

@mysicka36 tak to teda bolo vystizne,ze konzervy😀

zuzkat1
25. mar 2014

@diskutujuci Necitala som vsetko ale je to zle...keby si moj muz pisal s inymi zenami tak s nim spravim kratky proces ... Tebe doma nieco chyba?

lelulenka
25. mar 2014

@zuzkat1 uz ti neodpovie. Odhlasil sa navzdy 😀

terezka1947
25. mar 2014

..normalne mi ten chlapik prisiel ako muzov kolega z prace.....tiez tak oblbuje babenky a inak doma krasna zena a dieta...a vzorny otec...hm.....az sa opytam muza,ci nejako velmi sa netula po MK v robote 😀