icon

Je ženatý, ale nie so mnou

scertynejsouzerty
15. mar 2015

Dobry den, v prvom rade by som chcela poprosit o nieco, co asi nebude mozne, ale aj tak skusim - neodsudzujte. Zivot je nevyspytatelny, netrvrdim, ze stat sa to moze aj vam, ale ja som si to tiez nikdy nemyslela, ze sa to stane prave mne... nuz, stalo sa. . Mala som v zivote problemy, aj ked som sa snazila vsetkym pomoct a vyjst v ustrety..myslim, ze som silna osoba, ale pred par rokmi som sa dostala do obdobia, ked som riesila velmi vazne problemy - zdravotne-psychicke v mojej blizkej rodine, troskotal mi dlhorocny vztah z ktoreho som sa nevedela vymotat a do toho aj problemy pracovne.. Zacalo sa to vsetko tak nejak miesat a ja som nikde nenachadzala oporu. Do toho prisiel on - sarmantny, zamilovany, zenaty... zacal sa okolo mna motat a napriek tomu, ze som sa snazila si udrziavat odstup mi to velmi v tom obdobi imponovalo.. citila som sa po velmi dlhej dobe zensky a prijemne a zacala som ten pocit nasavat plnymi duskami trosku aj s pocitom viny, ale nerozmyslala som nad tym az tak ako by bolo vhodne, pretoze mi to padlo v tej tazkej situacii dobre . Zacal mi so vsetkym pomahat, on sa velmi zamiloval a stale do mna hustil , ze som jeho zivotna zena, ze ma miluje, zacal sa mi zdoverovat ..trvalo to dlhu dobu, ja som bola totiz stale odmietava, vyhybala som sa mu, on si samozrejme nejak nasiel cesticku... postupne sa lady topili, zlomil ma a stal sa mi najblizsou osobou. Ma zenu a dve male deti, ktore velmi lubi... vztah so zenou ochladol uz davno, bol nespokojny a zdeptany vo vztahu - Funguju spolu kvoli detom. Ja som si cely cas vravela, ze sa to nejak utrasie, tak nejak navzajom si pomozeme, snazila som sa mu dokonca najprv nejak dopomoct, aby nasiel na tom ich vztahu nieco pekne, aj ked to nema velmi logiku, rozpravali sme sa o tom casto.. cakala som, ze ho to casom omrzi a pojdeme si kazdy po svojom... doteraz ho to vsak neomrzelo, mame spolu krasneho syna a on v podstate pendluje medzi dvoma domacnostami. Doma travi vikendy, so mnou je cez tyzden. Zena mu to ticho toleruje a nevyjadruje sa k tomu. Myslim, ze caka, ze ho milenka omrzi.. len viac nevie. Nevie nic konkretne, mozno jej to vyhovuje, ze ma pokoj a je zabezpecena, tak len caka..On zas caka, ze s tym pride ona a , ze to niekto za nho vyriesi zrejme, prinajlepsom sa to vyriesi same. Castokrat som mu vravela, ze mozno bude lepsie to ukoncit, dohodneme sa spolu na vychove synceka, ale "partnermi" nebudeme, nech odide domov a ja budem fungovat ako dalsie slobodne mamicky, ktore si casom mozno este lasku najdu, ale on o tom nechce ani pocut a pre mna je to tak tazke ,ze nadruhy den mu vacsinou padnem donarucia, ze som to tak nemyslela, a ze to teda nejak zvladneme.. Rozmyslam, ze preco tu vlastne pisem, lebo predpokladam, ze sa tu na mna zhrnie velke mnozstvo urazok a opovrhnutie a asi velmi vela rad o tom, ako som na to mala mysliet predtym, nez som si s takym zacala ... Len mozno by som bola vdacna za kazde vyjadrenie, ci nemam tu situaciu predsalen vyriesit tak, ze to ukoncim, a dam mu priestor, nech si uvedomi co vlastne chce, pretoze zatial to takto nejakym zazrakom funguje, ale nemoze to tak ist donekonecna.. Chcem upozornit, ze nie som milenka, ktora by chcela -akokolvek smiesne to bude zniet rozvracat vztah, pretoze ten bol uz davno vychladnuty.. a uz vobec nie som ten typ, ktory by sa chcel zviditelnovat jeho zene a davat ultimata..V prvom rade nechcem ublizit detom..Ja som nesmierne vdacna, ze mam synceka, ktory by bez nas dvoch nebol a je to pre mna zazrak... na druhej strane ma tazi pocit, ze to nie je vysporiadane, tak ci onak... a casom, ked sa syn opyta, preco s nami tatko nie je cez vikendy mu to chcem vysvetlit radsej tym , ze tatino ho lubi ,ale spolu nezijeme, ze to tak niekedy proste chodi ako to, ze tatino je u druhej maminy.. Dufam, ze ma tu aspon niekto nedokonaly pochopi... Pretoze myslim, ze dokonale ma nepochopia 🙂 , napriek tomu vsetkym pekny vecer.

Strana
z3
janinah
15. mar 2015

tatino je u druhej maminy???? to ako toto dieťa domotáš? a časom povieš-ocino je pri svojich iných deťoch a malému z toho vyjde- ľúbi ich a nie mňa 😒 práve kvôli dieťaťu by si to mala ukončiť čím skôr,je ti jasné,že ani ona a ani on neurobia radikálny krok,jedine ty....a potom by ste fungovali s občasnými návštevami otca u malého podľa dohody.....a ešte k tomu vychladnutému ich vzťahu- každučký chlap s milenkou má doma nemožnú chladnú ženu 😉 to fakt tomu veríš?

0silvia0
15. mar 2015

@scertynejsouzerty
- nechaj to tak ako to je a čakaj, kým sa to samo vyrieši
- ak chceš byť bez neho, ukonči to a budeš sama so synom
- nájdi frajera jeho žene aby to ona poriešila
Tu ti nikto neporadí, vieš, že si to musíš vyriešiť sama, nie?

jana_eyre
15. mar 2015

a jeho zena nevie, ze ma dalsieho syna? uprimne - ja sa dokonalou vobec necitim, ale to co sa ti stalo vobec nechapem, ale samozrejme akceptujem - nie som stavana na to, aby som ta nejako sudila..

v kazdom pripade, ja si osobne neviem predstavit takto zit, pretoze clovek co takto pendluje medzi dvoma domacnostami, snazi sa udrzat na dvoch stolickach je pre mna klamar.. a s klamarom by som byt nevedela.. pretoze ak klame zenu, ktora len mozno tusi ze niekoho ma, moze klamat aj teba o niecom dost podstatnom..

na tvojom mieste by som si poriadne rozmyslela, ako si predstavujem dalsi zivot, rozisla by som sa s nim, naplanovala vychovu syna a zacala odznova.. /vlastne nikde nepises, ci ho lubis/ ved to, ze spolu nebudete, neznamena, ze syn strati otca.. defacto ho ma aj tak iba na tyzden..

pribinak
15. mar 2015

Nakopala by som teba aj jeho! Najskôr ste mali poriešiť vzťah a potom robit dieťa!

jeennyv
15. mar 2015

ja by som to na tvojom mieste ukoncila, pretoze uz sama si si vo svojom prispevku odpovedala, ze caka ako si to vyriesite vy zeny...neviem, ale ja to vnimam tak, ze ak by mu skutocne zalezalo na tebe, tak by to vyriesil uz na zaciatku a neurobil si dve rodiny a lietal medzi nimi...myslis sim ze to je nejaka budocnost pre teba a tvoje dieta, ze chvilu zije tam, chvilu tam...jemu to tak vyhovuje...vsade ma servis, tak preco to nevyuzit....

mojajulia
15. mar 2015

....najväčšie klamstvo každého chlapa čo má milenku: .......nespávam so svojou ženou, nemilujem ju, nerozumieme si a máme dávno vychladnutý vzťah. ....
Záver si urob sama....

kvetinka4
15. mar 2015

@scertynejsouzerty No, stalo sa. Máte dieťa, on okrem toho ešte ´dalšie dve. Ak chceš byť čestná, čo sa mi zdá že chceš byť, tak to ukonči- teda ten váš sexuálny vzťah. Je to voči tebe nefér. Z pohľadu detí je to asi zatiaľ ok- venuje sa aj im aj tvojmu synovi, čo je v takej situácii asi ojedinelé. Na druhej strane vernosť sľuboval tej druhej, aj keď im to nefunguje. Ja na tvojom mieste by som asi naozaj ho opustila- to nie je zodpovedný človek, ktorý je vhodný pre rodinu. -samozrjem, nech navštevuje syna, nech sa stará samozrjem aj o ďalšie svoje deti. Je to ťažké takéto veci. Vždy si spomeniem, aké to je pre tie deti bolestné, pretože raz na to prídu ☹ Ale ako vravím stalo sa- teraz to treba vyriešiť čo najlepšie. držím ti palce.

scertynejsouzerty
autor
15. mar 2015

@janinah malemu by som to samozrejme takto nevystvelila, to bolo len obrazne.

scertynejsouzerty
autor
15. mar 2015

@mojajulia ano, viem, ze mnoho chlapov toto tvrdia milenke a pritom to nie je pravda, ale tu to pravda je. Len pisat, ze ako to viem a preco nepovazujem za potrebne.

scertynejsouzerty
autor
15. mar 2015

@kvetinka4 Dakujem Ti za prispevok 🙂

scertynejsouzerty
autor
15. mar 2015

@jana_eyre predpokladam, ze nevie. Dakujem ale za prispevok.

janinah
15. mar 2015

@scertynejsouzerty a ako by si mu toto vysvetlila?...stačí,že raz stretne malý ocka s jeho inými deťmi niekde a si v keli.... toto chceš urobiť vlastnému dieťaťu? ...mám z teba silný pocit,že tu chceš počuť skôr rady,ako chlapa odobrať manželke pre seba a navždy..neklam samú seba 😒

scertynejsouzerty
autor
15. mar 2015

@pribinak ano, ale to uz je etraz neskoro, ale dakujem za nakopanie.

scertynejsouzerty
autor
15. mar 2015

@janinah nie, ked bude situacia taka ,sme sa dohodli, ze to detom povieme ,ze maju este urodenca(cov) .. neklamem samu seba, teda aspon o tom neviem.

kvetinka4
15. mar 2015

@scertynejsouzerty deťom to teraz rozhodne netreba hovoriť. až keď budú väčšie, prípadne skoršie, ak sa nedá vyhnúť spoločným stretnutiam. ale treba byť čestný - vo všetkom.

bonaqa2013
15. mar 2015

Ak jeho manž. nevie o vašom synovi, čo si potom myslí, že kde je ocinko celý týždeň. V práci? že tam aj spáva? to rozpráva aj deťom? nie je to náhodou Kollár?
Ak ju už nemá rád ako rozpráva, tak už by bol dávno nasáčkovaný u teba. Takže ocinko asi klame a celá táto situácia mu len a len vyhovuje. ten musí mať ale prachov vydržiavať 2 domácnosti. To si nemôže hoc kto dovoliť.... ja by som ho kopla do zadku, pretože z toho svadba nekuká. Po čase si možno nájde ďalšiu - tretiu.

zeleny_cajik
15. mar 2015

O "vychladnutých" vztahoch by ti asi zopár manželiek a mileniek vedelo porozprávať.
Aj o tom, že "ona o tom vie a toleruje to".
To, čo tvoj ženatý milenec robí, nie je výsledkom "nefunkčného" vzťahu, zlej ženy, slabého sexu (neviem, čo ti ešte narozprával), je to len výsledkom jeho bezcharakternosti, najmä keď to nemá záujem riešiť a pohodlne si pendluje medzi dvoma posteľami, pardon... domácnosťami. Áno, stáva sa všeličo a veci nie sú čierno-biele, ale človek, čo má kus charakteru, by sa k tomu postavil, rozhodol sa, nech obe ženy vedia, na čom sú a mohli sa pohnúť ďalej. Takto vám obom iba kazí život a berie vzácne roky....

Každým dňom, ktorým zotrvývaš v tomto "vzťahu", sa oberáš o možnosť viesť dôstojný slobodný život, či už s novým partnerom alebo sama, ale s čistým svedomím, hrdosťou.
Jedného dňa sa zobudíš a budeš vo veku, keď zistíš, že si najlepší čas svojho života premrhala ako part-time bokovka a šance na nové plnohodnotné partnerstvo sa blížia k nule. Inak z takých žien sa potom často stávajú dosť nepríjemné frustrované fúrie...

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
lauritta124
15. mar 2015

@scertynejsouzerty fúúúha... no ťažká to situácia. Ale tiež sa prikláňam k tomu, že ak by si naozaj bola žena jeho života, poriešil by vzťah so ženou a bol by s tebou. deti sú ešte malé. tak či tak, vždy bude deťom ublížené . Lenže čím budú staršie, tým to budú ťažšie niesť a budú veeeľmi odsudzovať. Takže si myslím, že treba to poriešiť čím skôr.
No myslím si, že naozaj patrí k svojej žene. Čo keď to urobí v budúcnosti aj tebe? Znova môže stretnúť ženu svojho života... porozmýšľaj nad tým. Ale oceňujem, že si mu zo začiatku tak dlho odolávala. Len škoda, že aj podlahla.
Tak či tak, prajem ti aby si to poriešila raz a navždy. Takto sa naozaj nedá žiť. Nehovoriac o tom, aký príklad dávate deťom.

tajka1986
15. mar 2015

@scertynejsouzerty tak ty mas teda pevne nervy 🙂 v pohodke predychas kazdy vikend ked je u zeny s detmi a ty doma sama so synom?? Uplne si to pokaslala uz len tym ze ste spolu splodili dieta do takejto "divociny". Syncek je mily,zlaty,poklad jasne ale cim si toto zasluzil?! Zrejme si tvoj "muz" mysli ze sak to sa utrasie kdd doteraz jej to nevadilo,rozvadzat sa nwmusim. Ved jemu to takto vyhovuje. Ak ty nepritlacis budete sa takto delit o chlapa cely zivot 😲 A tiez by ma zaujimalo ze taha financne dve domacnosti a v pohode zenicke nic neni podozrive? Ja nechapem toto 😝

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
guinevre
15. mar 2015

@scertynejsouzerty Poznam pripady, kde muz naozaj mal doma mrchu, a naozaj to nefungovalo, a naozaj sa zamiloval do inej zeny. A naozaj nesedel na dvoch stolickach, ale ukoncil nefunkcny vztah a stastie nasiel s tou druhou zenou. Ale poznam aj takych co rozpravali ako su nestastni, ale asi len preto lebo chceli aj doma mat milujucu manzelku a trosku si aj uzit bokovku. Neviem kto je smiesnejsi ty ci on, a to ta vobec neodsudzujem, ved sme ludia, a zivot nie je vzdy ako v rozpravke. Ale na rovinu ti poviem, ten chlap ta ani trosku nerespektuje, ani trosku nelubi (ma ta mozno rad). Keby chcel byt s tebou, "zenou jeho zivota", uz davno by bol len pri tebe, lebo by si nenechal taku skvelu sancu ujst. A ty sama mas malo sebavedomia a este menej sebarespektu.

blahowoman
15. mar 2015

@scertynejsouzerty mne z toho doslo nevolno!!!! Uz mate aj syna a on stale pendluje Medzi tebou a manzelkou? hryziem si do jazyka,predychavam znechutenie kam tento svet speje.ja by som normalne kazdej jednej milenke alebo ako sa to nazývate dopriala,aby ste to zazili z druhej strany. Zo strany manzelky ,ktora neraz ani netusi co sa deje! Ktora sa sama stara o ich deti,kym si on vyprazdnuje vajčiska inde! lebo s detmi cez vikend moze byt aj Rozvedeny! Dokonca aj viac pokial by mal striedavu! Ale nie! Jemu to vyhovuje! Len vas otupeny mozog dokaze vyprodukovat vetu-JEHO ZENE TO VYHOVUJE KOLI PENIAZOM!!!!! Grc-humus!

guinevre
15. mar 2015

@blahowoman Naozaj si myslis, ze ta zena nic netusi? To podla mna bude tiez nejaka hus, ktora si mysli, ze je ok ked chlap ma bokovky, hlavne nech je ona zabezpecena, ale to ze ju strapnuje a ponizuje ju netrapi, take zeny nelutujem.

zabudnuta
15. mar 2015

@scertynejsouzerty nezavidim a suuhlasim od slova do slova s @cervenaruza123 ....+rada...mysli iba na seba a svoje dieta....jednoznacne aby si sa ty mala dobre a aby si mala chlapa ktory je s tebou nie pri tebe,,,, drzim prsty a ak ho lubis a je to tazke nech ta podrzi niekto kto ti pomoze bud priatelka alebo psycholog ale urcite by som si sla za novym zivotom pretoze ako pisali aj zeny tu tak isto moze oklamat aj teba a mozes byt velmi velmi ublizena a moze byt neskoro,,,, dalsia vec,,,pozor na druhe dieta..

sissy27
15. mar 2015

@scertynejsouzerty asi sa budem opakovať - ale ak by so svojou ženou byť nechcel a teba tak strašne miloval, tak je dávno rozvedený... prvé dve deti miluje tak, že sa nedokáže s ich matkou rozviesť, tretie dieťa miluje menej, keď si nedokáže jeho matku zobrať za manželku, či ako tomu rozumieť?
on nemá dôvod sa rozvádzať - veď obidve ste spokojné, resp. svoju nespokojnosť nedávate najavo, obe mu varíte, periete, staráte sa o deti - a on si ešte môže vybrať, kde sa naje, kde sa vyspí, kam zasunie... toto je podľa mňa sen nie jedného chlapa !!
a pre teba asi toľko - nečakaj, že ťa zasypú diamanty, keď zatrasieš stromom plným hovien...
neodsudzujem, len ti na rovinu píšem, aká je realita... ty sama musíš vedieť čo chceš pre seba a svojho syna... a nezabudni - každý si k tebe dovolí len toľko, koľko mu dovolíš ty... začni si vážiť samu seba, aby si ťa mohli vážiť aj ostatní - hlavne tvoj syn...

vso10
15. mar 2015

@sissy27 krásne si to napísala 🙂 úplne s Tebou súhlasím. a chcem zvýrazniť tú poslednú vetu : začni si vážiť samu seba, aby si ťa mohli vážiť aj ostatní - hlavne tvoj syn... takýmto niečím si jeho obdiv nezískaš, a ak áno, tak očakávaj, že on bude mať také isté vzťahy... bála by som sa toho, že dieťa si zoberie príklad od rodičov...

adka2011
15. mar 2015

Dievca zlate, neviem, co sa ti muselo v zivote stat, ze tvoje sebahodnotenie kleslo az tak nizko, ze si schopna cosi taketo nazvat fungujuci vztah. Nepisem takto narovinu preto, aby som ta odsudila, vobec nie, praveze sa sa ti snazim ovorit oci. Nie, nie si jeho osudova zena. Taku mozno uz nasiel vo svojej zene, a preto ju nie je schopny opustit napriek tomu, ze nasiel tak bezproblemovu milenku ako si ty. Kto iny ma v tejto vasej spleti veci vyriesit ak nie on ( a ked to neurobi sa za kratky cas, tak ty)? Tolke roky zit vo forme druhej domacnosti jedneho sebeckeho arogantneho a pohodlneho chlapa. Kriste na nebi!

mawiya
15. mar 2015

@scertynejsouzerty moja zlatá, otázka je, či ho ľúbiš??? ak hej, tak sa porozprávaj s ním, či chce teba a synčeka na trvalo. Nevynechaj ho z toho a nech sa aj on pričiní. Držím ti palce, nech sa rozhodneš ako chceš, ale nečakaj. Rieš.

Strana
z3