icon

Jedna chyba - rozvrátil rodinu

ibajaanikiny
13. jún 2023

Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…

mircalla
15. jún 2023

@karolinakr Neradi jej kazdy rozchod.
@ibajaanikiny Vies, mna na tom prekvapuje (kedze tvrdis, ze problem nema), ze pil v tahu tolko hodin. Neradim ti, co mas robit, ale prehana zurka a byt nezvestny cely dalsi den neni uplne to iste. Otazka preco nesiel k tym ludom, okolo ktorych domov presli sa "akoze napit" a prave k nej - udajne nezodpovedana.
@dankanka Mne tiez nejde dohromady dokonaly vztah a byt zrazu ozraty ako doga a zmiznut. Proste mi tam daco nesedi

ckocka
15. jún 2023

Može urobiť a urobí to čo sama chce. A do budúcnosti nikto nevidí, možno budú nakoniec šťastnejší keď pojdu od seba, a možno aj nie. Také volby musíme v živote robiť, hoci následky nedohliadneme. Alebo si niekto trúfne so 100% istotou povedať, čo bude keď...?

katkati
15. jún 2023

On vôbec nemusí byť sukničkár, ani alkoholik. Možno skôr ťuťko. Sú muži, ktorí celé roky sedia doma pri manželke, starajú sa o rodinu, ale keď vznikne situácia, že si vypijú, manželka nie je nablízku a k tomu sa objaví žena, ktorá po ňom vyštartuje, aj keď najprv nenápadne. Ten muž jedná pudovo a vtedy robí to, čo sa páči tej cudzej žene, svoju na ten čas z mysle vytesní. Nepovie nie, nemá ten mužský drive, že ani náhodou, ja nechcem. Núka sa mu? Tak áno, nech ma odvezie k sebe domov, nech si u nej pospím atď. Jednoducho ťutko. Možno sa mýlim, to autorka vie najlepšie.

karolinakr
15. jún 2023

Z info, co poskytla autorka- muž nikam nechodi, je na HO, je ukazkovy otec, von nechodi, vsetko robime spolu sme spolu den a noc,....., su spolu dajme tomu 10 rokov. Teraz vyparatil pruser a do 2 sekund sa dozvedel, že rozchod..Toto je tak absurdne, ale dobre, kazdy nech kona, ako uzna za vhodné..A to som aj spomenula, ak mysliš, že stretneš niekoho, kto nikdy nezlyha, hladaj...Nebudem ta nahovarat, ale možno nakoniec ty ostaneš sklamana, nie on

ckocka
15. jún 2023

@karolinakr Ja by som možno tiež nebola tak prudká, neviem, záleží na vela okolnostiach. Ale čo mi je sympatické a prečo jej rozhodnutie chápem je fakt, že hovorí že nedokáže takúto vec odpustiť. Vieš si predstaviť vzťah kde každý deň žiješ pod tieňom previnenia, s vedomím že už nikdy nebudeš dosť dobrá, lebo si niečo vyparatila? Bude ti to pripomenuté pri každej chybičke, budeš sa báť čokolvek slobodne urobiť alebo povedať, žiješ s tým že ti ten druhý neverí. Zbláznili by sa z toho obaja. Takže ak o sebe autorka naozaj vie že neodpustí, je taká povaha, jej reakcia je správna. Že by iné ženy odpustili s jej situáciou predsa nemá nič spoločné.

huxy
15. jún 2023

@karolinakr jedno zlyhanie v tak dôležitej veci, je pre mnohe ženy dôvodom "zahodiť" povedzme aj 10 rokov vzťahu.tu nejde o obyčajné zlyhanie, nejaké chyby, ktoré určite každý normálny človek robí a aj toleruje. Tu ide o úplne narušenie dôvery. A NEVERÍM, že by sa tak dokonale ľúbili, keď bol schopný ísť k cudzej žene do bytu. A to už by mi bolo asi suma fuk, čo tam tých 9 hodín robil. Tá dôvera by bola už narušená. Kto druhého ľúbi, nekoná takto. A ani alkohol nie je pre mňa poľahčujúca okolnosť, ani žiadna výhovorka.

karolinakr
15. jún 2023

@ckocka
@huxy vsak práve.Asi tá idealna láska, nebola až tak idealna...

huxy
15. jún 2023

@karolinakr áno, ani ja si nemyslím, že ju chlap dostatočne ľúbi. A aj to by mi bolo samo o sebe dostatočným dôvodom v takom vzťahu nepokračovať

ckocka
15. jún 2023

A ja verím autorke že sa naozaj mali radi, ona by to predsa mala vedieť. Len teraz chlap urobil hlúpu chybu a práve táto žena se cez to neprenesie. To predsa neznamená že je to vyvrhel, nevie milovať a musí byť navždy zatratený. Sme ludia, robíme chyby, niekedy fatálne. Ubližujeme aj tým, ktorých milujeme.

karolinakr
15. jún 2023

Myslim, že autorka uz je rozhodnuta aj bez nas, a nič na tom rozhodnuti nezmení, muž je persona non grata ..za rok by si mala napísat, ako sa máš 🤞

rawmamka
15. jún 2023
katkami123
15. jún 2023

Teraz si vezmite tých chlapov, ktorí svoje ženy vodia roky rokuce za nos, majú niekoľkoročné milenky, aj tie milenky klamú akí sú nestatní alebo niektoré ani nevedia, že majú rodiny, zo všetkého sa vždy vykrutia a mnohím sa nikdy na nič neprišlo a nepríde. Tuto chlap urobil raz chybu, celá rodina bola kvôli nemu na nohách, všetci ho hľadali, volali jemu, ten ženskej, autorka ho dokonca pred vchodom načapala, jeho rodičia mu ešte čistia doma žalúdok, do toho on ešte ťažkú opicu, triezvie a uvedomuje si, že čo spôsobil, to musí mat hrozne stavy, z každej strany, aj mi ho je trochu ľúto. Na druhej strane, neviem či sa tu niekto pozastavoval aj nad tou ženskou, čo to musí byť za hnoj, keď vidí chlapa so ženou a dcérkou na svadbe a ožratého si ho dovlečie aj tak domov, v podstate musel byt cely čas s nou ešte dopitý, jej to nevadilo a smelo na neho, pritom ona bola triezva. To žumpa je ešte kryštáľovo čistý potôčik oproti takej ženskej a jej charakteru, osedlať ožratého otca 2-ročného dievčatka. Ešte sa bude sesternica hanbiť,čo za kamosku si tam dotiahla na svadbu.Za mňa je najväčší hnoj to triezve kurvisko.

mircalla
15. jún 2023

@katkami123 A aky ma zmysel riesit tu zensku? Ta je irelevantna v tejto krize. Dost typicke pre teba, ze riesis nejaku cudziu zensku a nie chlapa. Ved niekto ho nenutil sa spravat tymto sposobom,, je snad dospely. Takych zenskych ja na kazdom rohu vela, netreba stavat chlapa do pozicie obete

mircalla
15. jún 2023

@katkami123 To fakt pomoze ukazovat teraz prstom na nejaku zensku. V prvom rade sa nemal ozrat jak prasa. Potom by ho nezaujimala ani zenska, takze si za to moze najma sam. Prvotny impulz k tomu vsetkemu bolo nadmerne pitie a ostatne je len nasledok. Inak by sa vedel ovladat

ariannazara
15. jún 2023

Drz sa, dúfam ze tu táto diskusia ostane a dozvieme sa po čase ako to všetko dopadlo. Rozhodni sa správne, veľa šťastia 💕

katkami123
15. jún 2023

@mircalla
Ty sa vždy rada zastávaš takých zúfalých a bez hrdosti individuí, len mi vyskočilo tvoje meno, že si ma označila a v duchu si hovorím, no isto bude tú k*vu obhajovať. A rozkliknem a pozerám, že celá nažhavená mi venuješ ohľadom tamtej až 2 príspevky za sebou. Čo tu napíšem je moja vec, tak ako aj rozvediem myšlienku, je moja vec, ty mi tu nebudeš dávať kazania čo si možem napísať a čo nie, pokým neporušujem pravidla diskusie, len preto, lebo ty obraňuješ aj v iných diskusiách ľahké ženy. Myslím, že najväčší hnoj je tu ona, keď jej nerobí problém vyliezť na ozrateho chlapa, ktorého pred pár hodinami videla s rodinou, nie ten chlap, ten je až po nej.

mircalla
15. jún 2023

@katkami123 Nie nezastavam. Nijako jej spravanie neschvalujem. V tejto kauze nie je dolezita. Vobec. Keby nie ona, mohla to byt nejaka ina, podobna
Ja riesim podstatne. Podstatne je spravanie muza, ci sa vie ovladat - co sa tyka alkoholu a zien.
Ty riesis vzdy nepodstatne, potencionalne zlodejky chlapov, vzdy boli aj budu. . Takych su miliony. Zavisi ako sa k tomu kazdy chlap postavi.
Takze zastavat sa a povedat, ze nie je v tomto probleme podstatna nie je to iste. Skoda, ze to nevidis

katkami123
15. jún 2023

@mircalla
Keby v tejto kauze nebola dôležitá, tak by nebol žiaden problém a žiadna nevera. V tomto prípade bola ona triezva, ona ho opitého ťahala ku sebe domov, aj keď vedela, že ma rodinu, aj keď videla, že je ožratý, takze nechápem, prečo je cela vina hodená iba na chlapovi.

Dalsia vec, zdržiavala ho u seba 6-7 hodín, načo? Nestačilo im hodinu/pol hodinu, aj by sa chlap domov vrátil, aj jeho sprostosť samozrejme, ale potom im to chcela rozbiť, chcela, aby autorka vedela, že ten chlap je dlho s nou preč, je jej neverný. Prečo by si mal všetko odniesť iba on, keď ona je hlavný vinník?zas buďme féroví, pretože cela vlna kritiky sa tu vzniesla na neho, ale o dotyčnej minimálna zmienka.

katkati
15. jún 2023

Tá žena samaritánka a taxikárka je vlastne chudera. Ako sa hovorí, do ničoho ani soli netreba. Zbytočne sa tu takou osobou ďalej zaoberať.

mircalla
15. jún 2023

@katkami123 Drzala ho u seba? To znamena, ze mal na nohe okovy a nemohol odist a tiez tam siel s nozom na krku? Ja netvrdim, ze nema vinu, ale stale nechapes, ze tu nejde o nu, bola by ina. Ide o to, ci sa jej chlap vie ovladat. Predviedol, ze nie
Takze nabuduce sa to moze zopakovat, staci ze sa niekde opije a vyskytne sa tam podobna zena. ALEBO sa to nemusi zopakovat, pokial sa je schopny ovladat. Opat sme pri tom, ze to je o nom a o ovladani sa

katkami123
15. jún 2023

@mircalla
V inej diskusii si prerazila dno, (keď som tam napísala autorke, ktorá roky a bez vzťahu nezáväzne spávala so svojim kamošom, ktorý sa ide ženiť a ona to nezvláda, že je matrac) keď si tam hľadala cez Google môj výrok z inej, starej diskusie o mojom manželovi a hodila si to tam… ako, ja ani neviem, že čo si mam o takom človeku ako si ty, myslieť. Aby som sa znížila k tomu, žeby som mala googlit roky staré tvoje príspevky a dávať ich do iných diskusií, čo si kedy napísala a urážať tam tvojho manžela ako ty môjho, na základe jednej vety, to musí byť riadna diagnóza. Asi sa v tých ženách vidíš, keď sa znižuješ k takýmto úbohostiam, čo iné ti na to, viac už s tebou nemám čo. A nie, nemyslím si, žeby bola iná, zas toľko chudier po svete nebehá.

ckocka
15. jún 2023

@mircalla Ona má trocha obsesiu, nemože za to že nechápe.

mircalla
15. jún 2023

@katkami123 Ja nemozem za to, ze si neveris a bojis sa roznych zien, namiesto dovery v partnera.
@ckocka Ano, vsimla som si. Na kazdom kroku na vsetkych manzelov cihaju vychcane prostitutky a je to len ich vina.

katkami123
15. jún 2023

@ckocka
Keď to ty tvrdíš… to už je veru “niečo” 🙄

karolinakr
15. jún 2023

Inak toto je zaujimave, načo je triezvej žene opity chlap, ktory chodit nevie, spi vonku a grca cely deň, že ma nosit tašky..To ako ked impotenta žiadaš o sexualny maraton..Ak je pribuzna nevesty, tak jej hanba, že toto vyvadza a ciel, roztrhnut rodinu sa jej tym padom podaril a pomerne ĺahko, stačilo nasadnut opilca do auta, urazene ego, vybuch zlosti..Ona je vitaz a teraz čo dalej?

katkami123
15. jún 2023

@mircalla
Zas to prekrúcaš na bludy. Nemám sa čoho báť, keď sa stane, stane sa, keď sa nestane, tak sa nestane. A kedže bol chlap ako autorka píše 10 rokov bezproblémový, tak nebude on v tomto príbehu ten najhorší, ktorý má problém so sebaovládaním. Ja osobne take madrace ani z okolia nepoznám, neviem akým typom ľudí sa obklopuješ ty, keď tvrdíš, že takých žien je kopa. Ja poznám iba jednu takú, ale ta si vyberá bohatých, o bežného roboša alebo úradníčka, by ani nezvadavila a chlapi jej slúžia skôr ako bankomat. Čiže ako na tom musí byť žena, ktorá za svoj vrchol považuje to, že sa s nou vyspí zadaný chlap z ktorého nemá nič, ten natiahne si trenky a ide domov za svojou ženou a k nej sa ani neprznáva? Ja takéto zúfalé fakt nepoznám, ak ty áno a je ich podľa teba všade kopa, tak asi sa obklopujeme každá iným typom ľudí, ku ktorým mame blízko.

mircalla
15. jún 2023

@katkami123 Ja nemam vobec vo svojom zivote skusenosti s cihajucimi prostitukami. Citam o nich jedine tu na zaklade info od uzivateliek, takze urcite existuju. Pohybujem sa v inej spolocnosti.
Ozaj nie, ani sa ich nemam preco bat. Ani ich neriesim.

TY v kazdej jednej teme pises o cihajucich prostitutkach, nie ja. A opat, nechci aby som ta citovala

katkami123
15. jún 2023

@mircalla
No cituj ma 😉 nech sa páči… nech si tu všetci o tebe urobia svoj názor, keď do toho potrebuješ vkladať toľko času a energie, no googli a hoď sem čo len chceš, ono toto vypovedá v prvom rade o tebe a tvojom charaktere. 😉 nie, nepíšem o číhajúcich prostitútkach, píšem iba o zúfalých ženách bez hrdosti, matrace, ale rada ťa zamestnám, môžeš to googliť a daj to sem.

mircalla
15. jún 2023

@katkami123 Uz tu padlo, ze si posadnuta. Suhlasim. Nemam rada, ked neikto klame ako ty, cely cas vsade tvrdi A a napokon pise B. Ty jedina si tu posadnuta a vsade vidis lahke zeny, co chcu odlakat manzelov. Ja nemam rada loz

maminkadeticiek
15. jún 2023

Upromne,ty si fakt myslis,ze takyto nadrbany by bol vobec schopny niecoho-cohokolvek v posteli??