Jedna chyba - rozvrátil rodinu
Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…
@mircalla
Za to, že zúfalú zenu bez hrdosti pomenujem v diskusii madrac alebo kur*isko, lebo tým sliapnem všetkým podobným na otlak, no žiaľ, keď je niečo raz 💩, tak to pomenujem ako 💩 a nebudem to nazývať krémešom. Ak toto moje pomenovanie niekto berie osobne, to už nie je môj problém, nech si to vo svojom vnútri vyrieši dana osoba, prečo sa jej to tak dotklo. Je veľká irónia, že ty, ktorá obetuješ čas a snoríš a googliš po internete všetky moje výroky v diskusiách, aby si ich tu zavesila, ideš o mne písať, že to ja som tá “posadnutá”. Tak ty si už potom čo? 😀
@aurora33
Ja nepíšem, že vinu nenesie aj chlap. Ale keď bol 10 rokov bezproblémový, do toho bol opitý…. Ty by si si zobrala ku sebe domov cudzieho chlapa, opitého? Ja by som sa bála, že ma znásilní, čiže ja určite nie.
@katkami123 Tak prepac, ale kedze to riesis snad v kazdej teme, vsimla som si to. Zda sa, ze nie som jedina. Nemusim googlit,
@katkami123 jasne že by som nezobrala k sebe domov opitého cudzieho chlapa. Ale normálny ,,10 rokov bezproblémový” chlap sa neozerie tak že vlastne na dva dni zabudne že ma partnerku a dieťa. Tu sa dá veľmi polemizovať o tej bezproblemovosti.
@mircalla
Neriešim to v každej téme, neriešila som v žiadej téme ženy, ktoré kradnú mužov, ale iba som ich vždy pravdivo pomenovala, neraz aj priamo autorke povedala, čo si o nej myslím, zvlášť, keď to bol anonym, takže ma tu má možno zopar žien v zuboch, takze si ma preto mnohé zapamätali, to ty rada prekrúcaš…, ja len, tebe príde napríklad Ok, aké tu máš meno? Že mi tu iné nicky píšu o tebe správy, kde ma pred tebou varujú?
@katkami123 Vsak ukaz ten nick, nebud zbabely alibista
Ja tusim, kto to pisal, som zvedava, ci si natolko zbabela, ze ho neukazes. Tie viacere nicky ma tiez zaujimahu - pisala si, ze si viacere, predpokladam, ze tento jeden🙂
@mircalla
A načo? Uz nevieš, ktorá, z toho množstva s ktorymi si si tu vyrobila problémy, to môže byt? 😀 Tak ťa opäť okrem googlenia o mne, zamestnám aj rozmýšľaním. Maj sa 😉
@katkami123 Takze predsa len zbabely alibista🙂
Ja praveze tusim, Ale tak idem ju teda kontaktovat priamo
@mircalla
🤦🏻♀️
@ibajaanikiny dole klobuk....hocikto to nedokáže...držím palce, prajem veľa síl 👍🙏💪💪💪
@katkami123 Mimochodom ten nick je mandala77 To ani nemusim hadat, to som si ista na 100 percent.
Hadam jej nevadi, ze sem davas Vasu sukromnu korespondenciu🙂
@mircalla
🤦🏻♀️
@ckocka
Si “odhalila” 👍
@maminkadeticiek ale ved je jedno ci nieco strcil niekam..podviedol tym ze tam isiel, zapieranim a vyhovaranim sa..ponizil..
@katkami123 nechápem prečo na teba útočia, strašne negatívna energia ide z tej mircalli to som si všimla viac krát a musím sa ťa zastať aj keď téma je úplne o niečom inom
@mladena
Moja chyba, že som vybuchla a znížila sa na jej úroveň, ale paralelne v inej diskusii sa Mircalla znížila k niečomu, čo som v živote na žiadnom fóre nezažila, zaútočila na môjho rodinného príslušníka - môjho manžela, nazvala ho, že je kurevník, doslova, na základe jednej vety, ktorú vytrhla z môjho príspevku z diskusie, a celého kontextu, vyňala iba tu vetu, ktorá tým pádom bez celého kontextu dávala úplne iný význam, ktorú našla na internete z pred roka/mesiacov do zadu, už ani sama neviem, kedy som to písala. Ak sa niekto zníži už k tomu, ze si tu budeme urážať svoju rodinu, ktorá s tým celým nič nemá, lebo už tato osoba nevie k čomu by sa znížila, to už nie je ani prerazené dno, to je už samostatná kategória s názvom Mircalla. To, že tato žena ide do takýchto extrémov, ma tu konflikty vyrxtrémizované aj s inými ženami, to je už iba čerešnička na torte. Ale aby som sa tu znížila k tomu, ze tu budem urážať rodinu iných diskutérok, chorá žena, viac k tomu fakt nemám čo, toto mentálne zdravý človek neurobí.
Ako sa dokáže rozčúliť jeden spravodlivý človek ak jeho rodinného príslušníka nelichotivo nazvú, hoci on sám nemá vôbec žiadne zábrany nazývať rovnako plno ludí ktorých vôbec nepozná, nič o nich nevie, ale s rozkošou sa do nich triafa.
@katkami123 Ty nazyvas zeny v kazdom prispevku kurvami. Dokonca staci, ak sa niekto s niekym vyspi ale nikomu inemu neublizuje, uz je kurva.
Sama si povedala, ze manzel sa vyjadril, ze kazda mu dala hned okrem teba. Je zaujimave ako mas rozny meter. Aj v tejto diskusii je muz obet, chyba je v dotycnej. Ako si sa vyjadrila nebyt jej sa to nestane.
To si ja nemyslim. Uplne ti usla pointa a mrhas energiu na tu osobu, ktora nie je relevantna.
Nikto ho netutil sa takto spravat
A teda len som ti to vratila, ako v kazdej diskusii je pre teba kazda zena kurva. Vobec mi nevadi, ze sem davas svoju sukromu komunikaciu. Ja mam mandala77 v podstate istym sposom rada, mali sme na zaciatku a dlhe roky velmi dobry vztah.
Mame rozdielne nazory a vyostrilo sa to, ale ako cloveka si ju stale vazim.
@ckocka
Ja keď mám s niekym konflikt, riešim si to priamo s tou osobou, alebo diskuterka so mnou. Zatahovat tu rodinu, môžu iba chorí ľudia. Môj manzel nie je fóre, nepýta si rady, neviem, prečo si ho tu berie do úst, ale všimla som si, ze Mircalla rada rýpe do vzťahov druhých ľudí, zvlášť, keď vidí, ze fungujú. Asi viaceré tu z tychto nešťastných diskusií máte satisfakciu, ze nie ste jedine s 💩 životom.
@mircalla
Vieš čo, rozšírila si si svoje portfólio o ďalšieho človeka, ktorý bude nový nick, keď sa s nejakým opäť dostaneš do konfliktu pred tebou varovať. Ja osobne si nepamätám kto tu čo napísal, mna by zaujimalo či si robíš screenshoty na nicky, keď napisu niečo zo svojho súkromia, alebo si ukladáš linky na celé diskusie, aby si mala čo vytiahnuť v potrebe núdze, za mňa brutál. Takéhoto človeka som fakt ešte nestretla. Aby som si mesiace držala v pamäti čo aký link kde napísal 👌 nejdem hrotit diskusiu, urobila som si na teba názor, už len to ako komunikujes formou vyhrážania - “a nechci, nech tu o tebe iné veci prekopírujem”, a “ktovie či by sa tomu nicku páčilo, že tu dávaš vašu konverzáciu” , 🤦🏻♀️ smiešna si cela taká aká si.
@katkami123 Uz som ti napisala x krat, ze to ako pouzivas slovo kurva v kazdej diskusii sa neda nevsimnut. Nie som sama. Nie, nic si neukladam, len si to pamatam. Ani nevytiahnem komunikaciu o mne z roku 2021 zo sukromnej posty. Prajem ti pekny den
@katkami123 ja v tomto suhlasim s
@mircalla naozaj to ako si nazvala tu ženu je prehnane. Tebe zrejme musel v minulosti niekto veľmi ublížiť.
@mircalla
Keby som sa znížila na tvoju úroveň, prekopírujem tu iné správy, kde som bola varovaná pred tým akou formou komunikuješ, od viacerych nickov, fakt ideš si podľa šablóny. Ale za mňa wau, brať tu osobne, že niekoho nazvem v diskusii ako nazvem, aj rok. A od vtedy si ťa všímam v iných diskusiách, si veľmi konfliktny človek, namiesto zmeny to riešiš vyhrážkami. Sú tu omnoho vulgárnejšie nicky, ale moje slova sa ťa museli asi dotknúť preto, lebo ti išli pod kožu.
@katkami123 A poprosim aj s nickmi tentokrat. Neschovaj sa za alibizmus. Ja to znesiem.
Prave sa vyhrazas ty mne, ak uz pises o vyhrazkach, ale smelo do toho, rada si precitam
Neberiem to osobne, nemam preco. Dehonestujes zeny ako take.
@aurora33
Paradoxne som neveru do teraz som neriešila, ani nebola dôvodom, prečo by mi krachli moje predchádzajúce vzťahy. Môj manzel, aspoň čo mi hovoril, keď tu už 2 nicky beru do huby, nemal One night Stand. Takze keď si tu budem v budúcnosti ja obtierat usta o tvoju rodinu, snáď s tým budeš Ok, keď sa to tu vdaka Mircalle znížilo na takúto úroveň, dobre? To iste aj @ckocka , aj ty s tým budeš Ok, dobre?
@mircalla
Ty si pre mňa chorý človek, pa.
@katkami123 A hadam aj tie zeny, co tu nazyvas kurvami ako na beziacom pase s tym budu ok (konkretne uzivatelky).
Lebo to uz je ina uroven, a to ti nevadi.

@katkami123 to triezve kurvisko naozaj nemôže za to že chlap ktorý ma ženu a dieťa sa ozerie ako prasa, nejde zo svadby so svojou partnerkou, naopak dá prednosť ešte pitiu (aj keď vraj nemá problém s alkoholom) a vlastne pokračuje ďalej v pití, je agresívny na zvyšok rodiny a potom ešte ide do bytu k inej žene. Plus sa nevie ozvať kde je čo je. Za toto ta žena naozaj nemôže.