icon

Jedna chyba - rozvrátil rodinu

ibajaanikiny
13. jún 2023

Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…

Strana
z18
ibajaanikiny
autor
21. jún 2023

Tak,ona tvrdi,ze mala mat skusku o dva dni zaverecnu-nastupovala do jednej z ozbrojenych zloziek a ze proste stisila zvuky,ucila sa. Jeho nemohla zobudit a sesternica mi povedala,ze ma udajne nejaky zacinajuci vztah aj. Moj chlap,myslim,ze vyzera ako chlap dobre,zeny sa obzru,aj kolegyne mi ho chvalia😂 a aj dvaja gayovia s nim uz predo mnou flirtovali😄 ale zase,staram sa o seba aj ja a nemyslim,ze vyzeram zle a taku kravinu by som nevyviedla. Ja si inak tiez dost myslim,ze ona cakala,ze sa zobudi a niecoho by bol este schopny pri nej,myslim si,ze ona nechcela nikomu volat a ani dvihat a myslim si,ze ho ani nebudila,aj ked,jeho je ozaj tazke prebrat,on naozaj vypil len obcas a dva dni sa z toho spamataval,cize teraz to bol pre neho strop aj po fyzickej stranke. Dostal “preplesk” aj pre telo a dostava aj po tej zivotnej stranke. Jeho rodicia sa s nim ani poriadne nebavili,mal tichu domacnost,tak preto vzdy radsej dosiel pre malu a bol s nou vonku,vymyslal program,co to dalo. Ja som mu aj povedala,ze si myslim,ze to bol jej zamer a on debil ozraty jej pekne sadol na lep,ako jej ma pomoct s vecami a ona mu samaritanka ponukne vodu…inak,jeho smola,ze nie som v nicom na nom zavisla,ale jasne,ze mi to je cele luto,po tom,co sme prezili,mame dieta a dom a zazitky…

huxy
21. jún 2023

@simca06022011 áno, zažila som aj ozratycj známych. A tiež mi mnoho veci nebolo príjemných. Ale ako píšem, že žiadna normálna žena by ho proste nezobrala len tak k sebe domov, cudzieho a ešte údajne tak ozrateho. Mala ho odviezť domov. A nie k sebe. Ja proste neverím, že z ľútosti, že je chudáčik tak smädný, musí sa ísť ku nej napiť. A ak bol údajne tak opitý, ani nemohol vedieť, kam ho vezie. Čiže mala ho odviezť domov a nie ku sebe a s priblblymi výhovorkami, že je smädný, že jej ide pomôcť odniesť veci (tak asi nemohol byť tak opitý, či?). Proste neverím, tu veľa veci nesedí.

karolinakr
21. jún 2023

no a čo? date to do kopy či už je na veky odpisany? z toho textu mi nie je jasné

katkami123
21. jún 2023

@ibajaanikiny
Možno to aj ona naschval urobila, keď jej ožratý zaspal a nič… ze ho vytrestá tým, nech si to potom zlízne a nebude sa ani ona ozývať a kedy sa zobudí, vtedy, nech si vysvetľuje. Možnosti je kopu. Niečo podobne zažila kedysi moja kamoska, len tam jej chlap ožratý zaspal v aute, nevedela, kam ho zaviezt, tak spal tam.

katuskamala1
21. jún 2023

@ibajaanikiny 9hodin mala stisene zvonenie a ani raz nekukla na mobil. Jasne. Papame seno.. sak i ked sa ucim (momentalne)tak pozriem ci uz na to kolko je hodin,alebo mam pauzu tak idem na net,atd.. 9h vkuse sa nedokaze ucit nik bez aspon malej pauzy. Jej ciel bol jasny.. Rovnako ale neverim,ze tvoj muz s nou nieco mal,ked bol v takom stave.. naschval ti nezdvihat , sak by vedel na 100% ze sa to dozvies ked je tak dlho nezvestny. Ja mu verim ze ho tam odjebkalo :D sorry za slovnik. Ale jej neverim..
Vezmes ho naspat??

aurora33
21. jún 2023

@ibajaanikiny k tej babe: ja kebyže mám ťažkú skúšku tak po prvé asi ani nejdem na svadbu a učím sa. A po druhé kebyže idem na svadbu tak fakt by som sa nedokázala učiť s tým že vedľa v izbe spi nejaký cudzí ožratý chlap. Hneď by som volala niekomu nech ho ide zobrať. Akože riadne kraviny ti napísala.

mircalla
21. jún 2023

Mne je inak vacsinou jedno, co si kto o mne mysli. Ale toto je take, ze ozaj po kanaloch by mal chodit a jedno by mi to nebolo na jeho mieste, strasne by som sa hanbila. Na Slovensku je velka tolerancia k alkoholu, zial. Ale kde je istota, ze by neurobil znova?
Clovek, co toto urobi nepozna svoje hranice. Ten, co ich pozna, sa dajme tomu opije ale nie takto. Stale si myslim, ze je tam problem s tymi hranicami a moze sa to zopakovat. Nehovorim, ze musi.

matafich
23. jún 2023

@ibajaanikiny toto nie je o hrdinstve, ale o egu

zuzans258
25. jún 2023

Len toľko!!! Drž sa❤️ veľmi ti fandím a ďakujem za úprimnosť 👍

sickynickyobsadene
5. júl 2023

@ibajaanikiny ako ste na tom?

mamamasama
5. júl 2023

Presne dnes som si aj ja spomenula na autorku.

Strana
z18