icon

Jedna chyba - rozvrátil rodinu

ibajaanikiny
13. jún 2023

Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…

huxy
17. jún 2023

@katkati nie že on je tiež vinník, on je v prvom rade vinnik. očividne tá ženská správna žena nie je. Ale ani ten chlap. Ani jeden z nich. Mňa ako partnerku by však nezaujímalo, či je tá žena správna (ale že obyčajná ...), ale muž, ktorý ma buď podviedol alebo sklamal dôveru tým, že šiel k cudzej žene.

katkati
17. jún 2023

OK. Už sa debata točí stále dookola.

veronika33
17. jún 2023

@ibajaanikiny ako to u vás pokračuje? vysvetlili ste si to? nastal nejaký posun? a čo jeho a tvoji rodičia?

karolinakr
17. jún 2023

@veronika33 dala mu papier na stol- vybavene.Tak mu ani klačanie nepomôže

rohypnol1
17. jún 2023

Ja iba vlastna, desiva skusenost 🙂) ako abstinent som robila sofera po firemnom vianocnom vecierku. Idiot kolega, mladsi odo mna, moj podriadeny. sa spil tak, ze mi zaspal v aute. Ked som ho doviezla pred dom, nik iny nebol doma, neotvaral, vsade zhasnute. Kluce nemal - niekde stratil tasku. Boli 2 hodiny v noci, mrzlo, ostatni kolegovia uz boli doma a on bol skoro v bezvedomi a grcal vedla auta. Kontakt na nikoho z jeho rodiny som nemala a teraz - co robit? Ja unavena, tesiaca sa domov…. Nemal som to svedomie ho tam nechat. Realne som sa bala, ze sa zadusi alebo zmrzne. Situacia o to neprijemnejsia, ze ja som doma nemala manzela s dcerou, prespali u mojich rodicov, nech sa vyspim po akcii… nenapadlo mi nic ine ako dotrepat ho ku mne domov, ulozit do hostovskej izby s kyblom a modlit sa, nech nic nedogrca. Hned rano som nasrata volala muzovi a vysvetlila situaciu, ten ma este pochvalil a pochopil a idiota som vyspinkaneho vytiahla z postele a nadala mu ako psovi. Nic si nepamatal, hanbil sa. Zavolal z mojho mobilu snubenici, ta mu v noci neotvorila schvalne a spravila hystericky vystup, ze ma u mna uz ostat navzdy, ze mu este posle osrate trenky a ze si ho mam uzit…. Tak som ho uz rano odviezla opat pred jeho dom a uz ho tam nechala. Ked som odchadzala, jeho snubenica vybehla a chcela si to vydiskutovat, hystericky revala, ze ju podviedol. Skoro ma trafil slak. On drobec mladsi odo mna o 10 rokov, v pachnucich veciach, zahanbeny pred mnou ako sefkou na 100 rokov… nechala som ich tam. V pondelok v praci chcel dat vypoved, tak sa hanbil. Podala som mu ruku, zasmiala sa a prezili sme to. U snubenice si to zehlil strasne dlho… takze existuju aj nevinne pribehy vyzerajuce strasne ;) samozrejme, mne by na rozchod stacilo to, ze mam za partnera somara, ktory sa nevie kontrolovat a ozerie sa takto na firemnej akcii a pred nadriadenym. Len vo vasom pripade ide o vela. Riadne si to prever a reaguj s chladnou hlavou. Drzim palce

nitka1157
17. jún 2023

@ibajaanikiny aby triezva zena spala s niakym ozratym hovadom ktore sa ledva tacka.tvoja segrenka ju pozna.nech ti povie ci by bola toho schopna.mozno je tvoj chlap fakt v tom nevinne..ale samozrejme dovera je dovera a ked sa raz posere je posrata cely zivot.mysli hlavne na dceru

huxy
17. jún 2023

@nitka1157 nikde nie je zmienka o tom, že bol tak ožratý, že sa ledva tackal a nebol ničoho schopný.

0kristina0
17. jún 2023

@rohypnol1 ty si nemala komu zavolat, ona mala, dokonca jej viaceri volali a nedvihala, to je dost podstatny rozdiel

rawmamka
18. jún 2023

@huxy Presne tak, on sa z najväčšej opice vyspal už na tej chate, až potom išiel domov a cestou sa zastavil "napiť" na tom najvzdialenejšom možnom mieste..... medzitým hodiny on aj slečna nedvíhali mobily, nevolali späť a spoločne držia "bobríka mlčanlivosti".

hope87
20. jún 2023

@rohypnol1 mas pravdu, ze aj tie najneuveritelnejsie pribehy mozu byt pravdive...ALE, ty si urobila vsetko spravne. Pokusila si sa ho dostat domov - bohuzial nikto neotvaral, nemal kluce, cislo si na nikoho z jeho blizkych nemala. Zobrala si si ho domov, lebo vonku by v noci umrzol...logicke a spravne, aj ked velmi otravne. Hned rano si volala svojmu muzovi, aby vedel, co sa stalo. V tomto pripade je vsak podstatny rozdiel v tom, ze ona ho mohla zaviezt rovno k rodicom, ktori byvaju blizsie a ked uz nie, ze jej teda naozaj s niecim pomahal a "zaspal", mala v momente volat sesternici a nakontaktovat sa na teba alebo niekoho ineho z rodiny, co si ho pride vyzdvihnut...alebo ho mala zobudit a hned ho ist odviezt domov...asi taky ozraty nebol, ked jej s niecim "pomahal", ze ano? Ale oni sa zatajovali a nedvihali 9hodin! To je sakra dlha doba na to, ze by sa medzi nimi nic nestalo. Myslim, ze ten cas, kedy by sa tomu dalo ako tak verit, prepasli o niekolko hodin...

h2
20. jún 2023

@ibajaanikiny Ahoj, ako pokračujete? Niečo nové?

ibajaanikiny
autor
21. jún 2023

Nijako sme sa extra neposunuli,ona mi stale vypisuje,ze niiiiic v ziadnom pripade nebolo medzi nimi,ze ona za to nemoze,do akeho stavu sa dostal,ze si sadol na gauc a tam zachrapal a nevedela ho zobudit. A ze sa ospravedlnuje,ze bola zahladena do seba,ale ze ju cakala skuska a proste sa ucila a jeho ignorovala,lebo to udajne nemalo zmysel. Mooooozno by som aj tejto sialenej verzii verila,ale to ju neospravedlnuje,ze nevolala hned niekomu,aby sa to riesilo. Na chate sa neprespal,bohuzial,ako som pisala,ani nedosiel dnu,spal asi hodinu na schodoch pred chatou,kedze ho ani kamosi nedokazali tam dostat,musel sa ospravedlnovat aj im,to som tiez velmi nasrata,ze tu ide o hanbu ako taku. Viem,ze ozraty sa jeho malickost ani “nepostavi”,ale princip je stale rovnaky,nejakym sposobom mu bolo jedno,kam sa dostal a ze tam spal. Zatial som mu pozhanala podnajom,lebo on sa k tomu nemal,chodi ako pes s prebitou nohou,nosi kvety,place. Kolega prenajima byt,ale volny bude az od 15.7.,tak ten som mu dohodila. Snazim sa na to divat uz aj trochu s chladnou hlavou,ale ked si na to spomeniem,dvihne mi to zase strasne tlak. Chyby si je vedomy,slubuje,ze to urobil prvy a posledny krat,ze sa uz nikdy neopije a ani nebude pit atd atd,ale neviem,ako mu mam verit. Vidi,ze to fakt ide do tuheho,neperiem (jemu) a nevarim (jemu),spi v hostovskej a prisla som s tym “bytom”. Co bude do 15.7. tazko povedat…

katkami123
21. jún 2023

@ibajaanikiny
Tak ten si to vyžiera z každej strany, všetci, aj vrátane kamarátov, rodičov, teba, sú na neho nasraní. Verím, že toto poznačí do konca života.

mircalla
21. jún 2023

@ibajaanikiny Princip je stale ten, ze nevies co moze vyviest v buducnosti. Opity a opity do bezvedomia a nezvestny su 2 rozne veci. Verit mu narocne

katuskamala1
21. jún 2023

@ibajaanikiny fuuu ty kokos no davas mu to riadne vyzrat... mega. Nie len tu hanbu jeho ale aj tie nasledky jeho cinu si kazdy zapamata..
Ja asi jemu verim,aj jej,ze nic nebolo. Len mi iba 1 vec nejde do hlavy,ze preco ona ani on nezdvihali telefony tolko x ked zvonili. Ved spal len on,ona nie nie?a aj keby,tak sa zobudia na zvonenie?ci si stisili zvonenia a sli spinkat? :D chapes..
Drzim palce. Snad to urovnate a dovera sa napravi. On dostal priucku,som si ista,ze fakt bude ako med do konca zivota :D

karolinakr
21. jún 2023

ale no, keby ste videli, čo moj otec vyvadzal, mama tiež vystrala ako zmyslov zbavena, ale ta burka prehrmela..a daj mu čas, sebe i jemu, nech sa nastahuje, ale že to nie je definitivne. že sa uvidi.

0kristina0
21. jún 2023

Ja som neveriaci Tomas. Ja tej babenke neverim, ze si len tak doviedla cudzieho ozrateho chlapa k sebe domov a nevadilo jej, ze jej tam zachrapal. Ja by som sa jej spytala preco sa tolko zatajovala a nikomu nedvihala telefon. O to skor mala dat niekomu vediet kedze vedela, ze na neho cakas a budes mat o neho strach. Jednoducho tomu neverim, ze ona sa v klude ucila, zatial co mala na gauci ozrateho pachnuceho chlapa. Kazda normalna a inteligentna zena by sa ho snazila dostat co najskor prec. A vobec, naco si ho k sebe nasackovala? Historku o smade si moze strcit niekam.

mircalla
21. jún 2023

@katuskamala1 Tiez si myslim, ze nic nebolo, ale ta nezodpovednost....

mladena
21. jún 2023

@ibajaanikiny podľa mňa spolu nakoniec ostanete a asi by ste aj mali.... po tomto čo si naposledy napísala mi ho je aj celkom ľúto... chyby robíme všetci a čo sa presne stalo vlastne stále nevieš ale naozaj to nevyzerá že by ti úmyselne blížil, možno bol fakt na mol, ked ako si písala inokedy moc nepije takže neni na alkohol zvyknutý. Chlapi robia horšie veci

hope87
21. jún 2023

@ibajaanikiny ano, davas mu to riadne vyzrat a aj si to patricne zasluzi! Ja takisto neverim takemu bludu, ze ho nemohla zobudit a isla sa teda ucit lebo to nemalo zmysel. Opat jedna z "inteligentnych" vyhovoriek. Ze ju cakala skuska a bola zahladena do seba a absolutne odignorovala fakt, ze jej na gauci spi ozraty cudzi chlap, ktory ma zenu a dieta a ju ani len nenapadne ako prvu vec spravit to, ze zavola sesternici a da vediet, ze je tam a nech si po neho pridu? Nie, ona to 9h necha tak a k tomu cely ten cas neodpoveda na hovory a spravy...uz ju vidim, ze sa 9h ucila 😀. A toto povedala sesternici alebo si sa s nou ty stretla?

simca06022011
21. jún 2023

@ibajaanikiny ja som si to tak prebrala v hlave a je dost mozne ze by som sa tiez vykaslala niekoho volat. Je dospely. KEd je sprosty, nech chrape. Ona fakt s tym nic nema, jedina jej sprostost bola, ze ho nevyhodila hned u rodicov alebo kam ho to mala zaviezt. Mohla mat pokoj. Otazne je, z akeho prozaickeho dovodu nedvihala mobily ak jej niekto pol dna vyvolaval, ale ok.. nie je ot jej muz, jej povinnost. Podla mna pomedzi ucenie, drichmala...
A na tvojom mieste mu ziadny podnajom nezhanam. Ved nech si zozenie, nech mu zozenu rodicia alebo hocikto. Ani by ma netrklo.. teplo je, moze spat aj v stane.

beatinka
21. jún 2023

Na jednej strane si tiež myslím, že k samotnej nevere ani nedošlo, ale rovnako ako autorka, ja by som mala už problem s dôverou. Vždy, keby sme mali niekam ísť, by som tŕpla, či sa niečo podobné nestane. A vyčítala by som mu to dovtedy, kým by toho sám nemal plné zuby a poslal by ma do kelu. Takže u mňa by toto už bola tá hranica, ktorú by som asi nedokázala prekročiť. 🤷🏻‍♀️

huxy
21. jún 2023

@simca06022011 ak by aj dajme tomu všetko čo tvrdia bola pravda (i keď ja tomu vôbec neverím), kto normálny by si len tak do bytu doniesol ozrateho cudzieho chlapa, bezdôvodne? Hlava mi to neberie a ich bachorkam vôbec neverím.

simca06022011
21. jún 2023

@huxy vies co, ozraty chlapi vedia byt riadne doterny. Ak ona je sama doma, kludne sa jej tam mohol vtrepat, ze napit sa a zaspal... a jej sa s nim nechcelo nadrapovat a hadat. Nechapem na co jej mal ist pomahat veci nosti, to je somarina, ale tak budis..

simca06022011
21. jún 2023

*ozrati chlapi vedia byt riadne doterni :D dnes mi ide.. slovencina nasa...

huxy
21. jún 2023

@simca06022011 žiadna normálna žena by ozrateho chlapa k sebe domov nedoniesla. Ani s výhovorkou napiť sa. Ja proste neverím tým ich "čistým" úmyslom.
Mne netreba vysvetľovať, akí sú ozrati chlapi. Ja som žila s alkoholikom.

ckocka
21. jún 2023

Ten chlap nemá žiadnu hrdosť, na jeho mieste by som bola - či už vinná, alebo nevinná - dávno odsťahovaná, a nie robiť taký tyáter.

simca06022011
21. jún 2023

@huxy zila, ale zazila si ozrateho chlapa len tak znameho z niekade? co sa neda proste odpalkovat a poslat domov? asi nie... hlanve ak ona s tym nema skusenost ziadnu a stalo sa jej to prvykrat. Mne jeden takyto pako spal na zemi pri posteli na chate... a to ho o tyzdne cakala svadbicka, pripomenul mi to otec vcera, lebo planujeme oslavu :DDD Popravde, ani jej ho nemali davat na odvoz, mal ho domov odviezt nejaky chlap.

@ckocka tak mozno ho to naozaj trapi a nechce prist o rodinu, opita hlava robi kraviny ;) teraz si mysli, ze to nejak vyzehli,ale tu doveru to vera nastrbilo, to verim tomu kazda zena neda...

mamamasama
21. jún 2023

@ibajaanikiny ešte ma zaujíma ako vyzera tvoj chlap. Je to ten typ, po ktorom sa žena otočí? Lebo ak áno, tak si ho tam babenka stiahla úmyselne.

ckocka
21. jún 2023

@simca06022011 Ak ma niekde naozaj nechcú, nepchám sa tam. Navyše ak autorka má naozaj takú zásadovú povahu ako tu prezentuje, musí mu byť jasné že ďalší život s ňou by bol prinajmenšom problematický, a zas - ak mu to nie je jasné je to truľo.