icon

Jedna chyba - rozvrátil rodinu

ibajaanikiny
13. jún 2023

Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…

kristinapetronela
13. jún 2023

Prosím nevracaj sa k nemu

h2
13. jún 2023

@bruno1 Buďme na chvíľu naivní a predpokladajme, že s ňou nespal. Je v tom prípade jeho správanie v poriadku? Je v poriadku, že príde niekam s manželkou a odmietne spolu s ňou odísť? Je v poriadku neozvať sa, ani sám od seba a ani nedvíhať telefón? Aj keby rovno po prekročení prahu tej ženy upadol do bezvedomia, tak minimálne predtým, ako z jej bytu vyšiel a stretol sa s manželkou, musel vidieť jej zmeškané hovory a zúfalé správy. Aj tak jej hneď nevolal. Toto je v poriadku, ak s ňou nespal?!

oblecenie99
13. jún 2023

Že to urobil takto verejne, na svadbe a vie o tom celá rodina a známi neznámi by ma teda viac sralo, ako ten "šmyk". Brala by som to ako ultra poníženie, a už by som sa toho pocitu a faktu nikdy nezbavila, kebyže odpustím: vždy by som bola TÁ, ktorej muž odišiel zo svadby s tou Aničkou na byt. Takto to ešte vieš zachrániť, že si sa zachovala dôstojne.

h2
13. jún 2023

@stanulienkat Na svadbe sa asi nenapil dosť. 😠

mladena
13. jún 2023

neviem, ja by som to rozvodom riešila pretože je to pre mňa znakom že ho proste ten ich usporiadaný život v ktorom im síce nič nechýba prosto nebaví a potom aký má význam byť spolu? Môže sa zasa tváriť normálne a všetko sa vráti do starých koľají ale o ďalších neviem koľko rokov sa proste opäť odtrhne z reťaze pretože mu niečo v tom živote chýba.... radšej byť potom každý sám a hľadať si to svoje šťastie, výhodou je že môžete spolu ďalej dobre vychádzať aj čo sa týka dieťaťa, lebo inak je to normálny chlap ako píšeš.
@bruno1 to ako myslíš vážne, celý ďalší deň mali obaja vypnuté telefóny tak asi spolu skladali puzzle až do noci nie? A že keby to písal chlap že mu to spravila žena? To by si bol s tým akože úplne v pohodičke že celý ďalší deň nevieš nájsť ani dovolať sa vlastnej žene a ona sa ti niekde váľa rovno pod nosom tak že o tom vie polka mesta, ale veď to neva, pohoda, bola opitá tak určite maximálne sladko zaspinkala.

kristinka92
13. jún 2023

konečne tu aspoň čítam že jedna žena reálna nazbierala odvahu, všetky zvyšky hrdosti a konala. za mna máš teda riadne gule dievča! obdivujem ta. je mi veľmi ľúto čo sa stalo, z jeho strany totalne úbohé. ešte keby sa k tomu postavil ako chlap a aspoň sa priznal ako muž, ale takto vyzerá ako čistý úbožiak. vôbec sa nečudujem že si to ukončila. čo s takým mužom ktorému sa viac nedá veriť? akurát by si sa citila horšie a horšie žiť s tým a s ním ďalej. to sa nedá zabudnúť len tak a tvarit sa že sa nič nestalo keď ten človek zradil.
držím palce, viem že to zvládneš. ten strach ale chápem. začiatky nebudú určite jednoduché, bude to chcieť nejako “zorganizovať sa”, ale vidím že si správna baba ktorá sa v živote nestratí. klobuk dole pred tebou.

h2
13. jún 2023

@ibajaanikiny Je mi to veľmi ľúto. Držím ti palce, nech všetko dobre dopadne. A ďakujem, že si to sem tak priamo napísala.

bruno1
13. jún 2023

Dámy v prvom rade sa ho nezastávam ,urobil obrchujovinu,čo ho podľa príspevku autorky veľmi mrzí.Ja som ,zatial ,svojej žene nič také neurobil ,no očakával som od žien skôr zmierlivejšie názory.Veď nech ho dobre podusí až mu bude desať násobne zle ,ako po tej opici.Rozvod by mal byť až to najposlednejšie rozhodnutie.😉

luccija
13. jún 2023

@ibajaanikiny klobúk dole, že sa nepotrebuješ ukrývať za anonymitu.Tu ženu poznal už predtým?
Koľko rokov ste boli spolu?
Takéto akcie, teambuildingy, služobky sú ako stvorené na tieto dobrodružstvá.Ked som robila na ministerstve sa mi chcelo zvracať čo dokázali kravatovi mužici na večierkoch a druhý deň sa dohadoval so ženou cez mobil , že idú na trh kúpiť zeleninku...Ak si rozhodnutá čo vyzerá, že si držím Ti palce

h2
13. jún 2023

@bruno1 To je od teba pekné, že si niečo také ZATIAĽ svojej žene neurobil. Ty by si čo robil, keby to ona urobila tebe?

luccija
13. jún 2023

@bruno1 uvedomujes si, že mala cela rodina strach niekoľko hodín?Trápna výhovorka z jeho strany to už by som fakt na hotel išla, alebo povedala, že som opitá zaspala v aute stodola mobil blabla ako si vykracovat od nej.

brendaa
13. jún 2023

@ibajaanikiny držím ti palce, veľmi ťažká situácia....ja viem že toto by som môjmu mužovi nikdy neodpustila.....pre mňa nie je smerodajné, či s ňou niečo mal...beriem že mal a nechcem vedieť podrobnosti..... tá žena, čo ho brala k sebe domov je riadna špina....áno špina...

h2
13. jún 2023

@bruno1 A ešte: jeho nemrzí, že to urobil. Jeho mrzí, že ho žena prichytila a že to radikálne rieši. Keby ho mrzelo to, že s tou ženou išiel, zavolal by žene hneď, ako by vytriezvel a prišiel by hneď domov. A nie celú nedeľu ani obraz, ani zvuk.

jaond19
13. jún 2023

@ibajaanikiny konecne jedna hrdá zena, drzim ti palce. Koniec je novy zaciatok. Vsetko dobre prajem.

77daniela77
13. jún 2023

@stanulienkat To ze teba nezaujima ona ma nezaujima😎....ja by som chcela vediet kto to je....a vysvetlovat ti preco nemusim a ani nebudem....Samozrejme ze vinny je predovsetkym on,ja ho neobhajujem predsa🙄

jaond19
13. jún 2023

@bruno1 ono niekedy clovek nechce davat dalsie "gulky do zbrane" a cakat ci dotycny znovu vystreli.... nastrbenie dovery napriklad u mna viedlo tiez ku koncu, a to som zazila "len" internetovu neveru.... nie kazdy ma zaludok davat dalsie sance.....

hankm
13. jún 2023

@bruno1 vitaj vo svete zien 😁 zmierlivejsie? Nebud naivny. Pozri akukolvek co i len trochu emocnejsiu diskusiu tu ci inde a uvidis tu zmierlivost 😁 gilotiny, hranice, kastracie....spravodlivost do vlastnych ruk 😀

hankm
13. jún 2023

A ano, mlady pan je tupelo....

nicicka
13. jún 2023

Ja poznám tooolko takých chlapov, ktorí úplne bezcharakterne podvadzaju svoje ženy a je mi naozaj zle z toho ako ich manzelky voobec o ničom netušia a myslia si ze majú úplne dokonalý vzťah...je to neuveriteľné ale ja by som nikdy za žiadneho chlapa ruku do ohňa nedala. Za ZIADNEHO....

bruno1
13. jún 2023

@h2 To človek nikdy dopredu nevie a kto tvrdí že vie je sebastredný,alebo naivný.

h2
13. jún 2023

@bruno1 Keď píšeš, že nevieš, ako by si reagoval, ako môžeš napísať, že autorka reagovala prehnane?

zmrzlinka2021
13. jún 2023

@ibajaanikiny
Opisujes sice vas vztah ako harmonicky a dobry, ale ja uprimne tomu neverim. Mozno ty si ho tak vnimala, alebo chcela vnimat, ale to spravanie, ake mal tvoj manzel, tak sa nesprava milujuci muz.

Je mi luto, ze tvoje manzelstvo tak zle dopadlo a verim, ze je to pre teba velmi tazke, ale na druhej strane chapem aj zeny, ktore sa rozhodnu zostat v nom.

scorpionflower1
13. jún 2023

@ibajaanikiny akoze ja viem, ze klamal, zatajoval sa, to nechutne, ale podla mna je dolezite ci s nou spal, pre mna by bolo. A ked to bolo harmonicke ako pises, to z jedneho dna na druhy toto urobil? Toto vacsinou urobia ludia, co uz dlhsiu dobu v sebe cosi dusia. Ak to bol jeho jediny skrat, podla mna, si sa unahlila. Mala si chvilu pockat nech emocie trosku opadnu.

simca06022011
13. jún 2023

A čo keď len spali? ;) naozaj?

yvanielka
13. jún 2023

@ibajaanikiny nie je v poriadku čo urobil a určite by som mu to dala pekne "vyžrať" ale teda hneď rozvod? Keď doteraz ste nemali absolútne žiadne problémy? Jasné že by som zúrila ako fúria a chcela vedieť čo sa presne stalo aj od tej dotyčnej dámy, ale keď ste sa doteraz ľúbili a váš vzťah bol taký harmonický tak mi to nejak nejde do hlavy. Jedine že by si čakala na nejaký väčší prešľap aby si sa ho mohla zbaviť 😀

zmrzlinka2021
13. jún 2023

@nicicka
Ja som prekvapena... lebo ja realne takych chlapov asi ani nepoznam, resp. sa nepohybujem v takom prostredí

yvanielka
13. jún 2023

@nicicka a odkiaľ tých chlapov poznáš?

h2
13. jún 2023

@simca06022011 Tak potom je všetko v pohodičke? Keď namiesto vlastnej manželky odíde zo svadby s cudzou ženou, pôjde k nej (iba) spať a celý nasledujúci deň, až do noci, nedá o sebe vedieť?

tenerifka
13. jún 2023

@ibajaanikiny nemam cas citat ostatne prispevky, ale velmi ti fandim, si PANI.
Financne to das lavou zadnou.
Zbavila si sa bytosti, ktoru v zivote vobec nepotrebujes,taky chlap strasne ubera energiu a zerie nervy, a ked uz hovorime o “zrani”, prezerie strasne vela, k tomu bordel, spinave pradlo atd….mas dcerku, bude vam samym dobre, kedze dieta potrrbuje hlavne spokojnu mamu. Otec sa s ñou samozrejme bude stretavat aj nadalej, rovnako vypytaj na dceru stedre vyzivne. Bud nad vecou, hlavne nedovol medxi vami rozbroje, nebrañ mu v styku s ñou.Ak nebude ako pako, mala ani nepociti, ze ma otca slabocha a uboziaka

ropucha6
13. jún 2023

@yvanielka nevyzera, ze su zobrati. O to jednoduchsie.
@zmrzlinka2021 inak ani ja nie. Nejakych poznam, ale tam je to s vedomim zeny.