Kam by sme ušli s deťmi v prípade vojny?
Kam by ste isli ak by teraz vypukla vojna? A este aj s malymi detmi 😭Mam strach
@anonym_6f29c6 a preto netreba chodiť cez Berg.
@anonym_b30305 v prípade vnjny,opakujem,asi tak cez Moravu nanajvýš ... Treba hýbať trochu aj rozumom. Žiadna z okolitých krajin by nenechala otvorené hranice. Minimálne Rakúsko už bolo dosť zasiahnuté tými chudakmi na Maserati z Ukrajiny,ledva to dávajú teraz do poriadku,nepotrebujú ďalších. Tomu ver,že sa zabezpečia,preto sú stále kontroly.
@anonym_b30305 v prípade vnjny,opakujem,asi tak cez Moravu nanajvýš ... Treba hýbať trochu aj rozumom. Žiadna z okolitých krajin by nenechala otvorené hranice. Minimálne Rakúsko už bolo dosť zasiahnuté tými chudakmi na Maserati z Ukrajiny,ledva to dávajú teraz do poriadku,nepotrebujú ďalších. Tomu ver,že sa zabezpečia,preto sú stále kontroly.
@anonym_6f29c6 tak za prvé, neverím, že by uzavreli úplne hranicu pre utečencov z krajiny Eú, to proste nejde, resp. určite sa to neudeje behom prvých hodín. Za druhé, hranica vedie cez polia, kade nie je problem prejsť pešo alebo na bicykli, alebo aj na aute, ak človek vie, kadiaľ ísť. Opäť, keby aj chceli dokonale chrániť hranicu, nejakú dobu to potrvá, než sa tak stane.
Netreba sa báť, však Princ Peter, Kali, podplatený Végh a poserko GLuck majú za sebou 2týždňový výcvik, tí našich mužov povedú do boja. Predpokladám do takého 5-dňového a potom bude už len mier.
@anonym_6f29c6 tak za prvé, neverím, že by uzavreli úplne hranicu pre utečencov z krajiny Eú, to proste nejde, resp. určite sa to neudeje behom prvých hodín. Za druhé, hranica vedie cez polia, kade nie je problem prejsť pešo alebo na bicykli, alebo aj na aute, ak človek vie, kadiaľ ísť. Opäť, keby aj chceli dokonale chrániť hranicu, nejakú dobu to potrvá, než sa tak stane.
@anonym_b30305 vidim,ze poznáš rakúšanov.... A áno môžu uzavrieť v prípade výnimočného stavu nemajú problém.... A inak,prekročis hranice a ďalej čo? Toto sú také reči....
Akosi vám tu všetkým nedochádza, že mužov by ste museli nechať doma. Také hrdinky ste boli poniektoré, ako treba bojovať. Jedna tu vypisovala, ako bude jej muž a syn v prvej línii brániť domovinu. 😂😂😂
@anonym_autor nikde. Ked bude vojna, bude vsade. A do Australie kvoli tomu nepojdem 😁
@anonym_autor do uk k synovi
@anonym_autor Nikam lebo zdravotníci budú mat zase núdzový stav.
@anonym_autor do uk k synovi
@anonym_c0393e lebo tam vojna nebude 😁
@anonym_autor neutecies nikde lebo bude všade. Načo sa tým trápiť treba brat každý deň ako dar. Čo má byť nezmeníme.
Za Fica bude ako za Tisa. Vojnu pocítia len tí čo vystúpia z davu ako za Slovenského štátu.
Pár chlapcov budeme musieť poslať pomôcť Rusom, ale veď oni nás bránia pred LGBTi, Banderovcom atd Takú obeť zvládneme😉
@sweaaa vyhlásenie mobilizácie zvykne prísť až pár hodín po vypuknutí vojnového konfliktu. Z Bratislavy sa dá do Rakúska dôjsť aj pešo.
@anonym_b30305 Ale niekto by mohol zostať bojovať, lebo ak by sme všetci mali prejsť do Rakúska, to rovno všetci zostaňme a dobrovoľne odovzdajme celú krajinu... či?
@anonym_58a277 ja sa chystam rozsirit rady nezamestnanych :DDDD lebo ked vidim, ako mame vraj nizku nezamestnanost.. a v realite vidim opak, tak mi bude fajn :D a ziadne nervovacky, chvilu si oddychnem .. neviem co by robili ti nasi papalasi, keby proste kopa ludi prestala pracovat. Podnikatelia zavru kseft a dovi...
@simca06022011 Už ani to nie je výhra keďže podporu doj....🫣
Keď už bude vojna,kde chces utiecť? A ako?čo letiska a lietadlá budú normálne lietať,vlaky dodržiavať harmonogram,busy detto? Jedine snáď vlastným autom. Ale nebude väčší strach ísť hoci aj tým autom niekde do neznáma?
Ja verím nášmu pánovi Ficovi, nakoľko široko ďaleko žiadna vojna nie je, to len zle médiá takto klamú. Ako viete,že leteli drony na Poľsko, boli ste tam? 👀
@tetapetra proste TV ,dristy. Preto ju nepozerám 🤣 kebyže není modrý koník ani neviem,ze sa niečo niekde za hranicami deje.Neverim už médiám ..klamali cez kovid,počas vojny na Ukrajine ( veľa vecí boli akože) naoko aby bola sledovanosť!!! Ľudia normálne ma chytila panika keď som dočítala komentáre sa zobudte..šírite bludy ved fungujte v prítomnosti a nekrmte telku.!!Novinári hladuju a preto šíria bludy aby prežili povedia čokoľvek !!!!!!!
@simca06022011 Už ani to nie je výhra keďže podporu doj....🫣
@ma77 ako.pre koho = ušetrím ja kopu peňazí na daniach a odvodoch 😂 a nervoch... proste to vezmme nie ako " dobu" na dávkach ale.proste dovolenku 😂
ak by nieco vypuklo, do par hodin cez hranice neprejde ani mys, a ak by sa rozputalo peklo, zacnu rabovacky, bude problem s vodou, potravinami, kanalizaciou a pozerat na utrpenie bude nocna mora. vojna je biznis, zial, nie pre beznych ludi, mat plan B je na mieste
@tetapetra proste TV ,dristy. Preto ju nepozerám 🤣 kebyže není modrý koník ani neviem,ze sa niečo niekde za hranicami deje.Neverim už médiám ..klamali cez kovid,počas vojny na Ukrajine ( veľa vecí boli akože) naoko aby bola sledovanosť!!! Ľudia normálne ma chytila panika keď som dočítala komentáre sa zobudte..šírite bludy ved fungujte v prítomnosti a nekrmte telku.!!Novinári hladuju a preto šíria bludy aby prežili povedia čokoľvek !!!!!!!
@meg91 inak.k médiám... mna napr zaujalo, ze napr ani n som v médiách nevidela o prihovore slovinskej prezidentky (a to je len jedna z veci..) proste tak.malo veci sa dostane do mainstreamu a stále len to co sa hodí niekomu... zastrašovanie, demonizacia, osočovanie.. ale žiadna druhá strana k tomu. A.ludia su zmagoreni totálne.
U nás len clickbait a opakujúce sa veci dookola... totálne magorenie.
Keď už bude vojna,kde chces utiecť? A ako?čo letiska a lietadlá budú normálne lietať,vlaky dodržiavať harmonogram,busy detto? Jedine snáď vlastným autom. Ale nebude väčší strach ísť hoci aj tým autom niekde do neznáma?
@terezka1947 do neznáma? Tak ak tu človek niekde v rámci EÚ odíde tak ake neznamo? Vacsi strach ako keby nám tu bomby padali? Vôbec nie... aj ked človek odchádza na dovolenku tak ide do neznáma 😂 brala by som to úplne rovnako.
To čisto teoreticky píšem samozrejme
Tak ale my co byvame do hodiny pri rakusku tak snad by sme stihli utiect.. ved aj ulrajinci preesli k nam a nikto ich nevyhanal
Tak ale my co byvame do hodiny pri rakusku tak snad by sme stihli utiect.. ved aj ulrajinci preesli k nam a nikto ich nevyhanal
@anonym_autor mnohi z ua, v den D sa snazili prejst hranice, zial, uz sa im to nepodarilo, nepustili ich, a to bol prvy den
Vo vojnách sa dobyva hlavne mesto, letiska, nejaké vojenské základne, čiže u nás otázka pár dní...nikam nepôjdem, zijem v malom meste na ss
@anonym_f1588a nikdy som nad tým takto nepremýšľala. My bývame v malej obci ale pár km je tu letisko , síce malé, ale aj tak... taktiež kasárne a krajské mesto je 12km...je mi z toho zle
Mňa udivuje koľko je tu mentálne retardovanych jedincov, ktori budú šíriť rusku propagandu. Fakt na slovensku je strašne veľa dementov, ktori veria všetkym konspiračnym sračkam, ktore si prečítajú na Facebooku.
Fakt je len jeden, ze to boli drony vyrobené v Rusku (nikto iný takéto drony nevyrába). Leteli z územia Ruska a Bieloruska. Z toho istého Ruska, ktoré začalo a vedie vojnu proti susednej krajine a ktoré sa vyjadrilo, ze jeho cieľom je obnovit hranice sovietskeho zväzu.
Vsekto ostatné sú úplne výmysly ruskej propagandy, które šíria platené skupiny a spriatelení politici, ruské boty a influenceri platení z Ruska. Kto tomu verí je úplne vygumovany mentálny atlét a mal by odovzdať OP a vypadnúť do Ruska. Takým hluspotiam fskt mozu veriť len úplni hlupáci
Mňa udivuje koľko je tu mentálne retardovanych jedincov, ktori budú šíriť rusku propagandu. Fakt na slovensku je strašne veľa dementov, ktori veria všetkym konspiračnym sračkam, ktore si prečítajú na Facebooku.
Fakt je len jeden, ze to boli drony vyrobené v Rusku (nikto iný takéto drony nevyrába). Leteli z územia Ruska a Bieloruska. Z toho istého Ruska, ktoré začalo a vedie vojnu proti susednej krajine a ktoré sa vyjadrilo, ze jeho cieľom je obnovit hranice sovietskeho zväzu.
Vsekto ostatné sú úplne výmysly ruskej propagandy, które šíria platené skupiny a spriatelení politici, ruské boty a influenceri platení z Ruska. Kto tomu verí je úplne vygumovany mentálny atlét a mal by odovzdať OP a vypadnúť do Ruska. Takým hluspotiam fskt mozu veriť len úplni hlupáci
@anonym_f29705 presne tak, tie bludy šíria platené ruské prostitútky... inak by som tie "osoby" ani nenazvala
@terezka1947 do neznáma? Tak ak tu človek niekde v rámci EÚ odíde tak ake neznamo? Vacsi strach ako keby nám tu bomby padali? Vôbec nie... aj ked človek odchádza na dovolenku tak ide do neznáma 😂 brala by som to úplne rovnako.
@simca06022011 keď bude vojna,fakt vojna,myslíš,že bude iba u nás?a že budeme fungovať normálne?Ukrajina je ako je,keď sa niečo terszxstsne,zasiahne to viaceré krajiny,nie iba Slovensko a ostatní budú ok?
Keď nás obsadia ako Ukrajinu,vtedy snáď bude priestor niekde odísť.
@meg91 neviem síce čo a tým má telka,ale ok
@simca06022011 keď bude vojna,fakt vojna,myslíš,že bude iba u nás?a že budeme fungovať normálne?Ukrajina je ako je,keď sa niečo terszxstsne,zasiahne to viaceré krajiny,nie iba Slovensko a ostatní budú ok?
Keď nás obsadia ako Ukrajinu,vtedy snáď bude priestor niekde odísť.
@terezka1947 nemyslim, zase dalsia co prekruca, pisem o tom, co si napisala "Ale nebude väčší strach ísť hoci aj tým autom niekde do neznáma?" NIe nebude. Ja ani len nepisem, ze u nas bude vojna.
@anonym_f29705 a to kde su taki? "tu!? vies ako sa hovori, pre hlupaka kazdy hlupy.
@simca06022011 prečo by som prekrucala. Veď odpovedám tebe a zároveň do diskusie.
Nemám rada hypotetické otázky. Lebo nikto nevie,čo by bolo.
Vojnu predsa dopredu neohlasuju-priprsvte sa na letiskách,na železnici,pôjde špeciálne vlaky. Keď bude vojna,život sa utlmí,vzdušný priestor uzatvorí,hranice sprísnia kontroly,či úplne uzatvoria.
Ono je rozdiel ísť na dovolenku,kedt vieš,že sa vrátis a niekam do neznáma. Lebo môžme mať vysnívanú destináciu,ale nevieme,či sa tam dostaneme. A nemôžeme predpokladať,že vojna bude iba na Slovensku. Toto,čo sa deje na Ukrajine je skôr okupácia,nie vojna priamo. Alebo si možno pod vojnou predstavujeme každý niečo iné.
A teraz píšem opäť vo všeobecnosti,iba filozofujem o téme,nereagujem každým slovom na teba.

Žiadna vojna tu nebude. Nestraš.