Kam ste chodili počas randenia?
Caute zeny, viem, ze väcsina z Vas su uz mamicky, ale prosim, zalovte v pamäti a povedzte mi ako to bolo s Vami a Vasim partnerom, ked ste spolu len randili? Kam ste chodili, ako ste travili cas a tiez ma dost zaujima ako ste platili? My mame ten problem, ze priatel ma nechce nechat platit, je skutocny gentleman. Ja sa vsak nechcem nechat nikym vydrziavat a nepride mi spravne, aby platil len on. Preto vzdy zaplatim, ked si ide odskocit alebo dopredu pripravim nejaky vylet, ktory aj zaplatim. Ako to bolo s Vami a Vasimi muzmi?
Zoo, párty, festivaly, reštaurácie, welness, plaváreň, kupko, dovolenka pri mori.
Platili sme tak, kto mal ako peniaze 😀 On napr vstup a ja kofolu, Ja welness a on tankoval a pozval ma na jedlo. Odjakživa ako sme spolu, sme si nedelili peniaze na tvoje a moje a ak nemal on platila som ja a keď mu prišla výplata, platil všetko on. Len dovolenku pri mori si cvakal on sám, keďže ako študentka som 500eur nemala po ruke 😀
@mimol v restike platil vzdy on, do kina napoly, divadlo som platila ja, lebo to neznasa, listky na koncert som mu dala ako darcek. zmrzlinu alebo kofolu vacsinou on, niekedy ja
Takze vacsinu on, tak ale napriklad ja som mu osviezila garderobu, ked uz sme spolu dlhsie chodili. 🙂
My sme uprednostnovali prechadzky po nedalekej hradzi a sex, takze zas take velke vydavky so mnou nemal. 😀 benzin platil on, on mal auto a ked ma viezol k nasim, tak to bola len odbocka na ceste k jeho mame, tak bol spokojny, ze si nasiel aj geograficky vyhodnu frajerku. 😉
Za dva dni od zoznamenia sme spolu byvali. Partner platil vzdy vsade. Tiez ma nechcel nechat, ak sa dalo kupovala som napr listky dopredu, varila, chstala jedlo na vylet a pod. My sme aj spolu pracovali a mali sme tajny vztah. Preto po meste sme nerandili, vacsinou len doma sexovali, pili 🙂
Elusive napisala perfektnu dolezitu vec do buducnosti. Nedelit peniaze na tvoje a moje. Seriozny pevny vztah funguje na baze spolocnych penazi bez ohlafu na to, kto zaraba viac.
@adel222 presne zdielam rovnaky nazor. 🙂
@adel222 Postulat plati iba v pripade, ze on zaraba viac. Ak viac zaraba ona, tak jej on vacsinou casom prestane imponovat ako "silny" muz a vztah casto ukonci. 😉
Pre kopec zien je najdolezitejsia vlastnost na muzovi, ci ma peniaze a aky bude mat ona pristup k nim. Dolezitejsia ako zamilovanost, ci nejaka romantika. 🙂
@mimol Ti vadi, ze za teba plati? Chapala by som, keby to bolo opacne... ale toto...omg...bud rada, ze to je tak ako to je a jemu to nevadi🙂

@vika35
bol to skôr príklad že je rozdiel dať na plaváteň 1,- ako sedieť pol dňa v kaviarni za 10,-...
ja som za to aby sa dvaja venovali sebe na neutrálnej pôde,príroda,prechádzky,bicykel atd atd.ako sa chodiť venčiť v nákupných centrách a vysedávať tam aby sa mohli porozprávať...
dá sa randiť aj bez peňazí...lebo chlapovi aj tak ide v konečnom dôsledku o sex a žene o romantiku 😀 😀 😀