icon

Kamarát sa nevie zbaviť milenky, no miluje svoju ženu.

zdenuska213
25. okt 2019

Ani neviem ako začať. Mam dobrého kamaráta. Poznám sa aj s jeho ženou. Oni sú spolu 13 rokov. On si pred 7 mesiacmi našiel milenku. On pracuje v zahraničí, manželka a dieťa bývajú na Slovensku. A tu je ten problém. Prišiel nato ze miluje svoju ženu. Len milenka si ho tak namotala okolo prsta že nevie ako to ukončiť.

nistika
26. okt 2019

@abbey1 vadilo ak by som o tom vedela...inak je vzťah o šťastí a to vieme že je rôzne záleží na tom ako ho prežívaš

nistika
27. okt 2019

@zdenuska213 prepač ale toto je pre mňa priveľa....tvoja kamoška bola do teraz šťastná v klude si nažívala vychovávala dieťa deti či čo mali...a teraz? depka nemôže spať nešťastie....nebudem tu teraz moralizovať čo si spravila len napíš prosím z pár týždňov či to stálo za to...podla mňa to má len dve možnosti buď bude zdeptaná a rozvedená alebo to predýcha a niekoľko rokov bude musieť krvopotne zabúdať, aby dala manželstvo dokopy. vážne to stojí za tú pravdu? za tú hrdosť? ak to bude mať tretiu možnosť prosím určite napíš naučím sa niečo nové možno

moonlight1210
27. okt 2019

@katkami123 nemusi si to on vymyslat. Znamej manzel sa zaplietol s mladou babou s podobnou povahou. A ked sa to zacalo rozplietat, viaceri ludia z jej okolia mali od nej podobnu info (ze ma rozne vazne zdravotne stavy az rakovinu). Ibaze ona mala tak mizernu zivotospravu a aj psychiku, ze nebolo divu, ze zazivala rozne zdravotne stavy. Od realnych po iba take, ze ich ona tak silno preciťovala, az sa to na nej fakt tak prejavovalo.
A k tomu vedela vyvolavat v druhych zodpovednost za nu. Takze ludia uz na nu nemali nervy, ale citili sa zle, ak by jej nepomahali.

karolinakr
27. okt 2019

Tak dopadlo to dost zle.Ja by som to tak neprezivala.Ak sa jedna o 1 zlyhanie.Ak to muz taha na 2 strany, nech sa rozhodne.Kamoske prajem aby sa nezrutila z toho.Ja uz som davno stratila iluzie o muzoch.Este ked som mala 13 som verila v romanticku lasku ale zivot ma zobudil takze pre mna su ine veci skor tragedia

katkati
27. okt 2019

@zdenuska213 Môj názor je, že je dobre, že sa dozvedela o nevere manzela. Je to pre ňu oveľa lepšie zlo, ako zabiť celé ďalšie roky s debilom, ktorý ju podvádzal a s najväčšou pravdepodobnosťou by ju podvádzal aj v buducnosti. Je to pre ňu určite hrozná situácia, ale čím skôr si zariadi život bez neho, tým lepšie. A stále je tam nádej, že bude este šťastná s iným mužom, s lepším charakterom. Veľmi jej držím palce.

zdenuska213
autor
28. okt 2019

Včera kamoške poslal celú konverzáciu s milenkou. Aby mu kamoška verila že on si to nevymyslel a chce sa vrátiť na Slovensko. Ja tomu naozaj nemôžem uveriť že jeden inteligentný chlap dokáže uveriť takýmto výmyslom. On je debil ze si našiel milenku a milenka nech sa ide radšej liečiť. To co som si aj ja prečítala nemám slov. Dneskam idem s kamoškou vybaviť papiere aby malú zverili jej pokiaľ sa nerozvedu. Ona ide dneskam už domov. Ze chce byť sama. Ale sme sa dohodli ze keby nieco mi zavolá.

kluska
29. okt 2019

@zdenuska213 jaj a preco hned rozvod? ved to sa da aj inak poriesit, aspon skusit. Ved su spolu 13 rokov, od svojej 20tky. To sa proste stava, 13 rokov a k tomu nevybureni mladi ludia. Ine je ked vstupi do manzelstva 30 rocny a ine 2orocny. Ale inak ja najvacsi problem vidim v zahranici. Ako dlho uz spolu tak ziju? Kde to on pracuje? a preco ona nie je s nim? alebo on na slovensku? Ako casto su spolu? Ja neverim na take vztahy odlucene. dalo by sa to ezte zachranit pokial on by chcel a rozhodol sa na slovensko prist nastalo. Nech tvoja kamoska porozmysla ci by nestalo za to zacat odznova? to je prvy preslap? za 13 rokov? Inak o vztah treba sa starat, nie ej vina len na jednej strane, vacsinou su vinny obaja, ako isto je vacsia vina na strane muza co podviedol, ale bolo vsetko u nich doma ok? Niekedy nie je naskodu ozeliet peniaze, mat ich menej, ale muza pri sebe.

katkami123
29. okt 2019

@zdenuska213 zopár dobrých žien, ktoré majú samé dosrané životy, ti poradili povedať to jeho žene a ty si hneď konala zbrklo a neuvážene a všetko si jej musela vyzvoniť. Prvá vec, to či ti poradí niekto niekde v diskusii nie je Písmo sväté, netreba sa tým hneď riadiť a konať tak,... treba použiť aj vlastný úsudok... už len to, že sa to dozvedela od teba je celé zlé, mal jej to povedať on! Dodrbal to a je to debil, ale prečo sa kruci ideš montovať niekomu do manželstva a hrať sa teraz na meč spravodlivosti? Je to blbý idiot, na druhej strane, žili v odlúčení, ona na Slovensku a on v zahraničí, čo akože tá žena čakala? Jasné, že na chlapa po dlhšej odluke príde chtíč a niektorý podľahne a niektorý nie, ale z dlhodobého hľadiska je odlúčenie na prd,... dobre, chlap je chuj, chcela si ho potrestať a akosi nikto nemyslí aj na to dieťa? Ono nemá právo na oboch rodičov? Kruci, mal jej to povedať on, dalo by sa to zachrániť, oľutoval by to, aj ona by to inak prijala,... v podstate on sa ti zveril, potreboval radu, ty si založila fórum, kde ti dali anonymy rady, pritom ani reálne nevieš, kto sa kompom skrýva, či to nie je tiež nejaká zatrpknutá žena, ktorá si už mädlí ruky, že privítajú ďalšiu životom sklamanú,.. ak môžem poradiť, už nič nerob, nestaraj sa do žiadnych papierov, komu majú zveriť malú a podobne, tam ťa vôbec netreba.... a nabudúce 2x meraj a raz rež, než niečo urobíš,... a ak to chce ten debil zachrániť, nechaj ho, nech to zachráni a viac sa do toho u prosím ťa nemontuj, pomôž, ale nebuď všetečná, kde nie je treba,... teraz bude o 3 zničené životy navyše,... (chlap, žena, dieťa) a dobre ti tu jedna radila,.. prinútiť chlapa, nech jej to povie,... a nie TY!

katkami123
30. okt 2019

Napíšem čo sa stalo mne, spolužiak zo strednej mal 2 mesiace pred svadbou, dlho chodil s druhou babou, s ktorou sme sa aj poznali a vychádzali sme spolu dobre. Písal mi asi mesiac v kuse, bol doterný a boli tam rôzne perverzačiny, už aj keď som si ho schovala, aj tak vypisoval, aj keď som nereagovala. Jeho aj ju som mala v priateľoch, stačilo jej iba preposlať správy, zahrnúť ju do konverzácie a verím tomu, že by svadba bola zrušená v tú hodinu. Neurobila som tak, zobrali sa, majú dieťa a z chlapa je úplne iný človek, starostlivý otec. Či už mal slabú chvíľku pred svadbou, že si chcel užiť, alebo neviem čo, ťažko povedať. Ale keby som bola prehnane všetečná, tak dnes nemajú nič z toho, každý môže mať slabú chvíľu v živote, sme ľudia, chybujeme, nevieš....i keď o ňom si myslím svoje... Takže už sa im to skôr pomôž zachrániť, tiež zahodiť roky spolužitia za hlavu, majú aj dieťa, na ktoré tu očividne nikto nemyslel vôbec, či nebude trpieť tým, čo sa deje, lebo ver mi, bude tým dosť trpieť a keď si ich spoločná známa, tak sa to snažiť skôr učesať a tú svoju bojovnosť za TVOJU spravodlivosť si nechaj bokom.

moonlight1210
30. okt 2019

@zdenuska213 este dve veci sa ti uz najskor vdaka tomuto stali, ale prejavia sa az neskor (dokonca si to este ani jeden z nich nemusi naplno uvedomovat): ani jeden z nich ti uz len tak lahko skutocne doverne veci nezveri, ani nebude u teba hladat v nich radu a pomoc. Aj keby ste to teraz nejak ustali a nadalej ostali vsetci traja priatelia.
A hoci si myslis, ze minimalne ona by ti mala doverovat a spolahnut sa, kedze si pre nu nieco dobre vykonala, tak nie. Az bude mat nieco naozaj sukromne vazne (a k tomu za nieco “maslo na hlave”), spomenie si, ze niektore veci jednoducho riesis horucou ihlou. A rozmysli si, ci je bezpecne, aby si ich vedela.
Nebude ta mat za zlu zenu. To nie. Len si povie, ze na niektore veci si prilis cista dusa a je lepsie, ked ta nimi nebude zatazovat.

zdenuska213
autor
30. okt 2019

@kluska ona chce rozvod. Ja som sa jej pýtala ci to nechcu ešte skúsiť. Keď bude chcieť rozvod ja ju podporí. Keď bude s ním chcieť zostať podporí ju. On je 9 mesiacov v zahraničí. Išiel zarobiť nejaké peniaze aby sa mali lepšie. Maju malú ona tu navštevuje školu a malo to byt len na chvíľu. Neplanovali tam zostať. Mne sa nezdá ze by nebolo u nich všetko v poriadku. Len mi to príde ako keby chutil druhu pubertu.

zdenuska213
autor
30. okt 2019

@katkami123 on sa vracia na Slovensko. Len jej písal ze ma zanu zodpovednosť za milenku. Ze mu nieje ľahostajná. Ze aj s nou zažil veľa pekného. Ja nejdem zanu riešiť pepiere ohľadom malej ani rozvodu. Bývame na dedine nemá auto. Tak som jej povedala ze ju tam v prípade potreby odveziem. Ja si vybavím svoje veci v meste a ze potom ju zoberiem naspäť.

kittykat22
30. okt 2019

@zdenuska213 ukaz mi jeden vztah, kde je vsetko v poriadku 😅 ... a zili stastne az kym nepomreli 😂😂😂 najotrepanejsia loz na svete

zdenuska213
autor
30. okt 2019

@kittykat22 pri nás boli v pohode. Ale čo mali za dverami bytu to neviem. My sa stretávame často takmer každý víkend. pracujeme spolu v jednej firme. Ale to je jeden pár pri ktorom by som mohla povedať ze patril k dokonalím.

zdenuska213
autor
30. okt 2019

@kittykat22 všade chodili spolu. Venovali sa malému. Všetok čas som ich videla šťastných. Tak nechápem ako mohol si nájsť druhu. Vždy tvrdil ze milenku si nenájde. Oni jednu krízu už prežili keď boli spolu dva roky. Tiež si našiel milenku. Ale Vtedy to ustáli. Kamoška tvrdí že toto už nedá. Ze s nim už nechce byť. Aj keď na druhej strane vidím ze ho ľúbi. Nie je naneho odkázaná. O syna sa postarať vie a aj po finančnej stránke je to dobre.

abbey1
30. okt 2019

@zdenuska213 Ja si myslím, že si urobila dobre. Keď niektoré ženy chcú žiť v nevedomosti a nevadí im, že ich partner podvádza, je to ich vec. Neplatí to však paušálne. Väčšinou sú ľudia vo vzťahu, kvôli určitým hodnotám z jednou z nich by mala byť i dôvera. Veď partner má byť našim najbližším.
Ja som tolerantný človek, v manželstve som už 24 rokov, ale na @00% viem, že nevera by bol koniec vzťahu. Čiže by som chcela o nej vedieť.

Nie ty si ohrozila ich vzťah. On riskoval všetko a o všetko teraz môže prísť.
Neviem si ani len predstaviť, že by mi moja dobrá kamarátka tajila takú vec. Alebo naopak, že by dom ja tému vec tajila jej.
Za mňa si urobila určite správne. Ženy tu nerieš. Veď pozri tie príbehy tu na MK. Sú schopné robiť musím otroka, nechať sa podvádzať, týrať, vydelovat finančne. Sú to ich rozhodnutia, ich vec. Ale ako dom už písala, nie každý tak chce žiť. Sú ľudia, ktorí si vážia sami seba.

abbey1
30. okt 2019

@zdenuska213 Možno práve preto, že už raz títo isté riešila, už teraz reaguje takto s chce to riešiť radikálne. Už vie, ako ju nevera zožiera, koľko síl stojí odpustiť a ísť ďalej.

kittykat22
30. okt 2019

@zdenuska213 pri vas boli v pohode 😀 tak to je mile. Minuly rok zmizla v Prahe Slovenka cestou na jogu. https://bit.ly/32YLUnV Hladala ju cela Praha, az ju nasli v Sareckom udoli, kde spachala samovrazdu. A vies co je vtipne - ze my sme vsetci boli presvedceni ze je v poriadku. Stretavali sme sa s nou v skolke, na ihrisku a obdivovali sme ako sa ma super. Maminka 2 roztomilych deti ktore boli super hodne. Manzel sa o nu zaujimal, pomahal. Cestovala a trochu pracovala. A my sme na nu pozerali a hovorili si - ta sa ma co? Ja rozbita lebo dieta malo zase 40.ky par dni po sebe, kamaratka strapata, lebo syn vrestal celu noc, druha kamaratka robi v skolke a cely cas vzdychala ze ju boli chrbat. A Zuzka? Usmiata, upravena, spokojna matka - ktora spachala samovrazdu par tyzdnov po nasej lavickovej debate. To je tak, myslis si ako su ludia v pohode - ale nikdy nevies aka je rodinna dynamika za zatvorenymi dverami.

nistika
30. okt 2019

@abbey1 áno máš pravdu, sú to vždy rozhodnutia žien čo budú tolerovať. ale každá tá žena má právo sa rozhodnúť či chce alebo nechce žiť v nevedomosti a je treba to akceptovať. preto by bolo vhodné sa spýtať tej ženy či by hypotetiky chcela vedieť o manželovej nevere a nie jej to bezhlavo šplechnúť do tváre....zase ak by sme vedeli úplne o všetkom čo sa deje v okolí chytila by nás všetkých taká depresia že by sme už von ani nechodili. a čo sa týka vernosti dôveri, tak tá nespadá iba pd sexuálny život ale to tiež pod to ako manžel pri nej stojí ako sa venuje rodine ako ju podporuje...sexualita je možno 10% toho všetkého a toto si ľudia častokrát neuvedomujú

lubkavargova1
30. okt 2019

ze dokonalost a ze par nema problem?? hej to sme si mysleli aj my o susedovcov na 7 poschodi, ze ake dokonale manzelstvo a rodina ako z ucebnice. Luxusne auto, krasne prerobeny byt, dovolenky a cez leto - on posiel fajcit rano na balkon a skocil. Ani naj kamoska nevedela co vsetko sa deje u nich doma. Takze len tolko k tomu ako sa navzajom POZNAME.

katkami123
30. okt 2019

@zdenuska213 ked je teda zabezpečená, prečo musel ísť chlap robiť na 9 mesiacov do zahraničia, aby zarobil nejaké peniaze navyše ako píšeš? Trošku sa mi tu už aj ty sama v tom krútiš.... lebo do zahraničia sa nejde robiť len tak,... ďaleko od rodiny, s vidinou lepšieho zárobku, keď sa mám tu na Sk dobre a môžem zarobiť niečo aj tu, i keď o niekoľko stovák menej....a sama píšeš, že ju vozíš, že nemá ani auto,... byť na dedine bez auta,... ako neviem, ja sama mám ojazdené a teda neviem si to už predstaviť bez,... takže asi na tom tak dobre nebude 🙂 a 9 mesiacov je dlhá doba,...mala ho skôr ťahať ženuška domov 🙂 absolútne si vôbec nič nepremyslela, len hlúpo zbrklo konáš

zdenuska213
autor
30. okt 2019

@katkami123 lebo si chcel kúpiť motorku. Nepísala som ze žijú v luxuse ale nežijú ani od výplaty k výplate. Chodia na výlety. Na dovolenku v lete. Ona vie zaplatiť hypo aj sa postarať o syna. Len on chcel motorku a vyplatiť nejakú časť hypotéky. Sama ona sa niekoľkokrát vyjadrila že chce vedieť keby si on nájde milenku. Predtým o jeho nevere vedeli všetci ich kamaráti a nikto jej nič nenaznacil, nepovedal.

zdenuska213
autor
30. okt 2019

@katkami123 oni majú auto ale ona nemá vodičak.A zas nebývame ďaleko od mesta. Mame tu školu.,skolku, obchody, banku. Všetko. Do roboty jej chodí firemný autobus. Len keď ide na úrady chodí do mesta autobusom. Ja som jej dávno hovorila aby si urobila vodiča.

zdenuska213
autor
30. okt 2019

@lubkavargova1 tak myslím si ze ona by si nikdy neublížila. Ona miluje svoj život. Ale človek nikdy nevie co sa tomu druhému odohráva v hlave.

zdenuska213
autor
30. okt 2019

@nistika ona chcela vedieť keby si jej chlap nájde druhu. Jednu neveru z jeho strany zažila. A povedala ze už nikdy viac. Ich kamoši o jeho nevere vtedy vedeli a nikto jej nič nepovedal. A ona s nimi skončila. Nemá veľa kamarátov. Ze nepotrebuje pri sebe ľudí čo sa jej dokážu pozerať do očí a nič jej ani ne naznačiť. Ona vie aj o tom ze som o nej písala sem. Ale nechce to čítať. Ze ona už je rozhodnutá. A čas ukáže ci sa dajú znovu dokopy alebo si každý poje svojou cestou. Len ja by som sa jej nedokázala pozerať do očí a nič jej nepovedat. Áno mal jej to povedať on. Ale už sa to stalo.

zdenuska213
autor
31. okt 2019

@kittykat22 ja som myslela ze v poriadku v ich vzťahu.nikdy som nepočula že by si škaredo povedali. Oslovovali sa miláčik, láska. Nikdy neboli na seba zlý. Aj ona chodí nevyspata. Strapata neupravena ich mala bývalá často chorá keď bola mala. O mesiac maju jej malej vyberať mandle. A tiež nechodí na kavicky, po nákupných centrách. On vždy chodil z roboty domov a často sa prechádzali.ja som ich stále vidala len spolu. Všetko riešili spolu ci zariadenie bytu alebo iné vždy sa dohodli. Len chcel motorku a vyplatiť časť hypo. Ona ho v motorke podporovala ale zas nechcela sa vyhádzať zo všetkých peňazí co majú nasetrene. Tak ze on ide zarobiť a takto to skončilo.

moonlight1210
31. okt 2019

@zdenuska213 tak maju dve deti, ci maju iba syna, ci iba dceru. Raz pises, ze sa vzdy venovali dcere, potom vzdy synovi, teraz zase dcere.

zdenuska213
autor
31. okt 2019

@moonlight1210 oni majú jedno dievča. Ja mam chlapca.

lubkavargova1
31. okt 2019

a ked sa rozvedu tak co? nemusi ist k milenke. Ak je to premysleny tah od milenky a mne to tak vychadza, ze ano, tak od takej psycho zeny dat ruky prec. Cista a jasna len do cvokhausu a zavriet ju tam.
Ale mne to tak vychadza, ze milenka dostala kopacky a nedokaze to jednoducho prekusnut. A ked sa ona trapi, tak hold aj rodina. Nikdy v zivote by som sa na mieste toho chlapa k nej nevratil.

moonlight1210
31. okt 2019

@zdenuska213
len pre priklad, preco ma to zarazilo:

vsade inde pises o nich s tym, ze maju dceru:
pre priklad: "Zobrali sme ju na par dni ku nám. Budem sa jej snažiť pomôcť ci už s malou alebo inak. "

ale tu pises o nich s tym, ze maju syna:
zdenuska213
AUTOR

Včera o 09:07
"všade chodili spolu. Venovali sa malému. Všetok čas som ich videla šťastných. Tak nechápem ako mohol si nájsť druhu. Vždy tvrdil ze milenku si nenájde. Oni jednu krízu už prežili keď boli spolu dva roky. Tiež si našiel milenku. Ale Vtedy to ustáli. Kamoška tvrdí že toto už nedá. Ze s nim už nechce byť. Aj keď na druhej strane vidím ze ho ľúbi. Nie je naneho odkázaná. O syna sa postarať vie a aj po finančnej stránke je to dobre."

Preto ma zarazila ta nahla zmena pohlavia dietata, lebo neslo len o preklep mala/maly.
A tak som sa spytala, co sa stalo.