Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?
Ahojte,
sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...
Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste
Ďakujem
možno je preňho "bežná prax" že má občas milenku a ľudia ho takého už poznajú. a žena mu to môže tolerovať. alebo sú naozaj od seba, ale teba doslova zneužíva, pretože keby to s tebou myslel vážne a mal ťa úprimne rád, tak ti sám navrhne, aby si sa učila od neho...
je smutné, že ste spolu polroka a v podstate nevieš o ňom nič. Ako býva, kedy má deti, s kým trávi čas, keď nie je s tebou.
Ak chceš napíš mi správu, tiež máme taký rozdiel a funguje to
a to majú koľko rokov tie jeho deti?
Tak samozrejme že ti na začiatku nepovie "dohodneme sa, že sex bude v utorok a v piatok a inokedy ma neotravuj".
Juuj moja, a rozum kde si nechala? V aute? Veď on ťa len využíva
Vyzerá to, že Ťa len využíva.
Nevieš ako to má. Čo znamená teraz to nevychádza?
Vieš vobec presne kde býva?
Radšej si nájdi slobodného bezdetného...je medzi vami veľký rozdiel a časom sa budeš len trápiť. Podľa .na ti klame ...alebo nič viac žiadne spoločné bývanie a i neplánuje.
@hazelgracegus ved využívať ju môže aj doma nie?
Skús mu raz v tom aute nedať ... hneď sa ukáže, čo a ako ... ale myslím, že happy endom to neskončí ... stále rozmýšľam, že čo takéto mladé kočky na takých "vypelichaných starcoch" baví.
@hazelgracegus ja som mala tiež blok zobrať si terajšieho partnera s ktorým už mame dieťa a krasny vzťah, do bytu kde som žila s bývalým. A to sme nemali deti.
@panelacikova Tí chalani majú 8 a 12 rokov, videla som ich xkrát na fotkách, pošle čo robia, hovorí o deťoch.
@dzulli1980 Aj také bolo, že prišiel, len sme sa prešli, doniesol mi trebárs kvety a sex nebol. Nikdy ma do sexu nenútil, vždy to bolo obojstranné, ale poslednú dobu mám pocit, že keď sa už vidíme, tak je to len o jednom.
Moja zlata... 40r chlap co sa pelesi v aute s 20kou natajnasa v cudzom meste pricom ma vlastny byt a nestihol sa za 6r rozviest, hej? Akoze vazne mu taketo KKTNy zeries? Vazne?
Naozaj spolu chodite? Povedali ste si za pol roka ze sa lubite?planujete nejaku buducnost? Cudujem sa tebe,si v najlepsom veku.Mala by si si najst rovesnika,cestovat a uzivat si a nie robit matrac obstaroznemu panovi.Nevadi ti ze budes macocha? Ovsem ak zoficialni vas vztah niekedy..Ukonci to,budes sa len trapit.
@sasa1310 o tom čase viem, pošle bežne foto, keď povie, že išli s chalanmi cvičiť, v práci je, keď je s jeho deťmi
Prepac, ale jeho by som priatelom ani nenazyvala. Jeho spravanie k tebe je neuctive a podla mna aj nieco taji, pretoze to, ze si ta nechce viac pustit do osobneho zivota, ma urcite nejaky padny dovod.
@iv007 áno, lásku mi vyzná, ja som mala pocit, že sme plnohodnotný pár na začiatku vzťahu, bavili sme sa aj v rovine, že si vie predstaviť mať so mnou raz dieťa, ale poslednú dobu akoby to upadalo
@aeruginosa Veď toto, že akoby tajil...to ma najviac žerie a trápim sa pre to. Neviem, ako pokračovať, či sa v tom rýpať alebo odísť, ale milujem ho, o to je ťažšie aj písať sem, poplakaka som si.
@eeffka ďakujem za úprimný názor, asi potrebujem takéto slovné ,,facky" od skúsenejších...
Vekový rozdiel by som neriešila,ale že ani za pol roka!! si unho ešte nebola?? A keby povie,že kvôli deťom,aby nevedeli,že si tam bola..aj to je taká blbá výhovorka.Po pol roku už o tebe mala vedieť aj nádejná svokra.Ja som 2x rozvedená.V tvojom veku som urobila pár kiksov,viem už aký vedia byť chlapi neuveritelne vychcaní a vynaliezaví, niektorí majú mladé milenky roky a nerozpakuju sa s nimi ukazovať a držať za ruku a muckať na verejnosti.To sú také typy s úžasným sebavedomím a schopnosťou plávať životom úplne zľahka a jednoducho si užívať všetko čo príde a nemenia sa ani v 40tke,ani v 50tke a ver,že baby ti tu píšu presne ako to je,bohužiaľ.Ja byť tebou po pol roku sadnem do auta a idem ho pretuknut ak ešte vôbec ti to za to stojí,mne by teda nestal
Zatlač na neho, ked nič tak stratí hlavne on, mladú kočku neuloví na každom kroku, ty máš možností plno
@hazelgracegus nie ale poznám páry čo sa rozviedli až po rokoch čo boli od seba, proste to neriešili.

@panelacikova neviem, xkrát sme boli spolu v jeho meste a nikdy nemal problém mi dať pusu, držať sa za ruky, nielen na výletoch, ale aj v jeho meste