icon

Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?

23. jan 2022

Ahojte,

sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...

Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste

Ďakujem

oli18
23. jan 2022

Je tu dosť odstrašujúcich príbehov, kedy si baby zobrali rozvedených s deťmi. Ako sú na vedľajšej koľaji, ako stále riešia ex, deti z prvého manželstva a problémy z toho vyplývajúce. Navyše, 14 rokov+ je dosť, ja mám 3-. Takže si môžeš začať kľudne aj s 20 ročným.

autor
23. jan 2022

@oli18 Ďakujem

lintu
23. jan 2022

Si preňho niečo ako šľahačkový pohár. Také spestrenie života. Zo začiatku sa naňho človek aj teší. Má s ním veľké plány. Postupne však každá šľahačka omrzí. Dobehla vás proste realita. Fešák ťa neberie ako ty jeho. Nie si preňho až natoľko dôležitá. Má dosť vlastných problémov, aby trebárs riešil ešte nejakú vzdialenosť medzi vami.

Odporúčam len nerozmýšľať, ale dať si svoje momentálne myšlienky aj na papier. Pri rozhovore naživo ťa môže domotať tak, že aj zabudneš, čo si od neho chcela a s nádejou prípadnej zmeny to s ním budeš ťahať aj naďalej (kým nepríde ďalšie vyztriezvenie).

ladycat2021
23. jan 2022

Ja mam staršieho rozvedeneho priateľa. Ma 2 deti .. jedno dospelé a druhe ma 16 /17 rokov .. nemam pocit, zeby som bola na druhom mieste .. ale možno je to len výnimka.. deťom sa nebránime a tiež jedného dna chceme mať svadbu .. 🙂

autor
23. jan 2022

@ladycat2021 Gratulujem a nech sa darí!

autor
23. jan 2022

@lintu áno, tiež mi napadlo, že dnes si to spíšem na papier, nech to vidím pekne krásne aj na papieri, ďakujem za názor aj tip.

ladycat2021
23. jan 2022

Každopádne držím palce nech to uz dopadne akokoľvek ✊

autor
23. jan 2022

@ladycat2021 ďakujem ti pekne, všetky názory si vážim a ďakujem, že ste úprimné.

brembo
23. jan 2022

@lintu to je skvelý nápad,dat to na papier. Aspon nezabudne podstatné veci,ktoré chcela prebrat.

rohypnol1
23. jan 2022

Vidim, ako kazdy reagujeme inak 🙂 ja by som papier nepisala, za citovy rozhovor v slzach plny vysvetlovania a vypoctu “argumentov”, “chyb” a krivd, by mi nestal. Mala by som potrebu to ukoncit osobne - prist a jednoducho povedat, ze chcem od zivota viac. Ze vidim, ze nasa laska nie je vzajomna a bude rozumne sa v pokoji rozist. Podakovala by som za vzajomne straveny cas a popriala vsetko dobre v dalsom zivote. Otocila sa a viac sa neobzrela. Myslim, ze to by bola ovela vyspelejsia reakcia ako jeho trapno smiesny milenecky pomer s mladym dievcatom v aute. Drz sa a nechyt sa na udicku nejakeho falosneho slubu napravy ;)

autor
23. jan 2022

@rohypnol1 ja si to spíšem práve preto, že nechcem rozhovor v slzách. Radšej v pokoji, on pokojny typ je, o to nejde, poviem mu, čo vnímam ja. Nie som konfliktný a už vôbec nie agresívny typ. ďakujem za tvoj príspevok.

rommie
23. jan 2022

@rohypnol1 nie každý má takú silu, keď ty máš tak ťa úprimne obdivujem 🙂
Tiež dúfam že sa nechytí do pasce

elenita
23. jan 2022

@kubkovamama prepac za reakciu mimo temy, sledujem Ta na MK, si zlata mamina, citam, ze 2x rozvedena? To s tymto manzelom si sa teraz niekedy rozviedla? Myslela som, ze si stastne vydata ☹
A @autorka daj nan potom vediet, ako si dopadla a ako reagoval .

anicka182
23. jan 2022

Trosku mimo temu ale ten vyhudrovany pelikan ma dostal 😂😂😂 @stary_ujco

rohypnol1
23. jan 2022

@anicka182 aj mna, ten prispevok bol trefno pravdivy 🙂

monka105
23. jan 2022

Prepáč, ale mne to príde tak, že si príde zasexovať a dovidenia. Vieš, keby chcel, môže ťa zobrať do hotela, môžete si vymyslieť výlet, aktivitu, hocičo, dokonca nerozumiem, prečo ťa nezavolá k sebe prespať? Tam musí byť aj niečo iné z jeho strany, keď dochádza 70 km na otočku kvôli sexu. Nemá niekoho, s kým žije?

brembo
23. jan 2022

@monka105 tiež si myslím,že tam niekoho tajného ukrýva

aandrea9
23. jan 2022

Dievča zlaté, prečítala som iba pár tvojich reakcií. Podľa všetkého to s manželkou nie je až také tragické a ak by chcel začať znova a možno inak, uz je 6 rokov rozvedený. Vekový rozdiel neriešim. Podľa všetkého ta dostal tam, kam chcel. Ak sú vasi doma, stačí mu aj sex v aute namiesto toho, aby ste trávili čas u neho. Prespavacka???? To co robí teraz je snáď nieco iné? Myslím, že ťa vodí za nos. Prekvapila by som ho pred barakom ako tu niekto písal. Alebo vieš čo? Sprav pre seba niečo lepšie... kašli na neho.

anicka182
23. jan 2022

@rohypnol1 to ti neviem povedat ci bol trefny lebo potom som sa uz nevedela sustredit na docitanie prispevku 😃😃

lintu
23. jan 2022

@brembo dá sa aj tak. Kto už ako potrebuje. Skôr som ale mala na mysli, aby si urobila ťahák hlavne pre seba. Ok, teraz je napálená, odhodlaná. Má zhruba predstavu o tom, čo je správne. Po rozhovore/po rozchode bude však zrejme plná úplne iných emócií. Dosť ľudí v rámci nich zabúda na nepríjemnosti vo vzťahu, pocity a dôvody rozchodu. Napísané či iným spôsobom zaznamenané teda neskôr určite môžu len pomôcť.

autor
23. jan 2022

dievčatá, priateľ napísal, že vníma, že je nejaký problém, že čo sa deje, že mám mu povedať, že on ma nenúti sa s ním stretávať...a tak som mu len stručne napísala, ale povedala hlavne to, že to je na osobny rozhovor. a to už nevidel, nie je už online

autor
23. jan 2022

a ešte mi tam napísal, že si mám premyslieť, čo vlastne chcem...

autor
23. jan 2022

@lintu ja som si to písala aj sama pre seba, keby to aj nikdy nevyužijem, potrebovala som sa vypísať.

autor
23. jan 2022

@brembo neviem, naozaj

autor
23. jan 2022

@monka105 neviem naozaj, jeho žene a deťom vraj kúpil iné bývanie.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@hazelgracegus Už padla aj odpoveď rozíďme sa, ked máš na mna takýto názor, takže tak...

panelacikova
23. jan 2022

tak teraz by som dupľom šla za ním osobne, zaklopala na dvere a potom sa s ním elegantne rozišla. ak otvorí jeho žena, jeho problém...

autor
23. jan 2022

A jasné, ja som vyšla najhoršie, že sa sťažujem, mám stále rovnaký problém a že jeho synovia dávno vedia, že má priateľku

autor
23. jan 2022

@panelacikova tých 70 km teraz večer? nie, vďaka. poplačem si doma a budem sa trápiť v súkromi