Kde si nájdem muža? Som z tohto už trošku frustrovaná
milé žienky prosím vás pekne, kde si nájsť muža?
zoznamky sú pre mňa absolútne neprípustné, aj som to skúšala, ale nebaví ma si písať a zistiť že si ani nerozumieme
navyše mám furt pocit kedže nevidím toho človeka, či by to vôbec zaiskrilo
veľmi by som si priala spoznať niekoho reálne, chodím plávať
a cvičím ale tam sú najmä ženy, na tom cvičení... stretávam sa aj s priateľmi, nemám problém sa zoznámiť s novými ľudmi, ale akosi stále nič.... nedávno som bola aj 2x na diskotéke ale tam teda nič-moc, je to maximálne krátky flirt, to som samozrejme vedela a nehľadala nič vážne
už nemám ani jednu nezadanú kamarátku, skôr moji kamaráti nie sú zadaní..
som z toho už unavená stále sa za niečím naháňať, viem, že to mám podvedome v hlave že čo ak si už nikoho nenájdem?
cítim ale že čím viac sa snažím, tým je to horšie, pretože potom som frustrovaná a tie zoznamky, naozaj pre mňa fuj.... ja len že či je nejaká šanca a ako sa možno rozptýliť a nastaviť do "nehľadania"... 🙂
každú kamarátku, ktorú mám, dlho byť samé nedokázali a vždy ma tlačia, aby som hľadala, lebo vraj kto hľadá ten nájde... a kamaráti sú skôr takí flegmatici, nehľadajú aktívne a sú spokojní ako sú, vraj ak to príde, tak to príde 🙂
@vlcik1 poznajú jeho nick, tak už vedia, že ich mal aj viacero a nebola jediná a to len poukazuje na to, prečo zoznamky nie....
Ak si z BA mozes skusit Speed dating ;) Bol som na tom asi pred 6 rokmi a je to celkom zaujimava moznost..Inak tinder a selektovat. Statistika je taka , ze z 10 potencialnych zaujemcov s ktorymi sa dostanes na osobne stretko Ta 6 nakoniec nezaujme, 1-2 Ta zaujmu, 1-2 zaujmes Ty a 1-2 budu taki, ze sa zaujmete navzajom. Takze netreba to nejak extremne riesit, casom si najdes ;)
Poznas https://www.laskatu.sk/?
Keď sa tu spomínala tá chémia a iskra... ja som si našla manžela v práci, boli sme kolegovia. A veru nebola to žiadna láska na prvý pohľad. Po polroku spolupráce sme si akosi začali postupne rozumieť a zaľúbili sme sa. Prišiel prvý synček, svadba a druhý synček.
Prihlás sa do nejakého kurzu, pripadne dobrovoľnícke práce...
Kde nájsť alebo nenájsť je ťažko povedať.
Koľko máš rokov?
Realita je žiaľ taká, ako tu už bolo spomenuté, že chlap má v dnešnej dobe problém osloviť ženu. Stačí si všimnúť na FB či inde tých hrdinov, ktorým niekto padol do oka a nič...zúfalo vypisujú na nete, dátum, presný čas do minúty (to si stihli všimnúť) a potom dúfajú, že sa im ozve.
Stretnuť môžeš hocikde, alebo aj nikde. Čakať môžeš tiež, nesilit to, kto čaká sa vraj dočká ale platiť nemusí, lebo mám pár kamarátok čo čakali a dočkali sa akurát tak 40.tky, a ostali samé, bezdetné.
A to mám jednu, čo je ozaj v "každej rici" a nič. Koncom mesiaca bude mať 40.
Ja som bola tiež jedna z tých, čo čakala. A nedočkala sa, až kým som to nevzala do vlastných rúk. Žiaľ tiež to klaplo len cez zoznamku. V reálnom živote ma posledné roky fakt nikto ani len neoslovil (myslím cudzí), zaľúbil sa do mňa akurát tak zadaný kolega...a jediné čo ľutujem je to, že som to neskúšala oveľa skôr, ale práca, škola, hobby...a roky utekali. Nakoniec som sa v 38-čke až zoznámila s niekým, s kým som založila rodinu. Našťastie som nemala žiadne zdravotné problémy a po 40.tke som porodila dve zdravé deti...len tiež trvalo kým som našla to pravé orechové.
A to som aj ja chodila aj do fitka, J na dovolenky, aj záľuby, a jednoducho nič. Keď si predstavím ako som si mohla sama vyberať keď som mala 18+..., To boli zlaté časy, kedy sa človek vedel zoznámiť takmer všade.
Ja som si tiez nasla muza na zoznamke, za rok co som tam bola registrovana tam bolo viac taktrlikov ale po roku sa podarilo. Sme spolu 4 roky, mame dieta a pred 3tyzdnami bola svadba ☺️. Zoznamila som sa ako 38rocna a vydavala ako 42rocna.
a aké zoznamky by ste mi odporučili, keď tu teda spomínate tie? ja poznám iba Badoo, tinder a tam som zo zvedavosti išla ale bola to hrôza a des
ešte veľmi dávno keď fungoval pokec tak som tam chodila a tam som sa občas v mladosti s niekým stretla a presne toho sa obávam, že opäť prídem na stretnutie a bude iba trápne ticho a rozpaky
som síce ukecana ale niekedy z tej druhej strany to nejde...
tak ak môžete poradiť že aké schopný by sa našli, tak možno by som to skúsila 🙂
viem že láska ani zaľúbenie sa nedá siliť a buď to príde alebo to nepríde, to mi je jasné ale chcela som aspoň niekoho nového spoznať, možno tým že moje kamarátky sú zadané a ja aktuálne nie tak to vnímam citlivejšie
a mám 27 🙂
@samkolea pozrela som si tu diskusiu, no neviem či chcem niečo s niekým kto sa lieči na úzkosti a podobne ,mám takého kamaráta a zažila som s ním za 4 roky aj tie horšie chvíle a občas je to naozaj náročné :(

no možno by si mala zase skúsiť tie zoznamky, my sme sa s mužom zoznámili na zoznamke, ako aj moje tri dobré kamošky, všetky majú pekné dlhodobé vzťahy, ono ozaj stretneš tam kadečo, len treba vyberať, nevypisovať tri mesiace, ale ísť na kávu a uvidíš, možno sa stane zázrak