icon

Ked človek nevie čo chce, ale vie, čo nechce

jethou
8. máj 2014

Pekný deň prajem, asi pre viacerích to bude "zvláštny" príbeh, ale predsalen skúsim to sem spísať, možno mi niekto z Vás poradí, prípadne si niečo vezmem k srdcu 🙂.
Takže, som vo vzťahu so ženou 29-ročnou, ja mám 24...sme spolu cca mesiac. Máme sa veľmi radi, doplňame sa, rozumieme si...proste takmer dokonalé. No sú tu obavy. Ona je o dosť staršia, takže je logické že sa chce čím skôr usadiť, vydať...a mať deti...Ja najbližšich 3-5 rokov určite nie. Ja sac hcem v prvom rade zabezpečiť, trochu si "užiť život".. proste zatiaľ nechcem, aby sa dieťa staralo o dieťa 🙂 Ona má toho v živote pomerne dosť za sebou; ja veľmi nie :(...takže ju chápem, a taktiež nechcem aby to medzi nami skončilo pre niečo také...v podstate nepriazeň osudu...
Ďakujem vopred za názory..

sisaha
8. máj 2014

@jethou no.. v prvom rade - o 5 rokov starsia neznamena "o dost starsia". Muzi vacsinou umieraju skôr, tak by si to mal brat ako výhodu 😀.
Co ti poradit? deti nechces, ale o nu prist tiez nechces... Zjavne si na vztah este nedozrel. Tak ju prenechaj lepsiemu a hladaj medzi mladšími.. 😉

arabela283
8. máj 2014

A to "logicke, ze sa chce usadit..." mas od nej, alebo si si to len domyslel? mesiac je prilis kratka doba, aby si riesil, co bude... ale zacinat vztah tym,ze uz teraz vies, ze s nou najblizsich 5 rokov nic vaznejsie nechces, je vlastne odpoved....

jalucija
8. máj 2014

@jethou a tvoja frajerka sa chce isto usadit?
btw ja mam 33 a moj muz 25 🙂

cerez
8. máj 2014

Dnes jedna zaujímavá otázka za druhou. Aspoň je o čom písať. 5 rokov síce nie je veľa, ale čo sa týka zrelosti, každý ste niekde inde a tak by bolo asi správne ísť každý svojou cestou a hľadať to, čo v živote momentálne viac chcete.

anatalia77
8. máj 2014

@cerez ale tato je aspon taka normalnejsia..

cerez
8. máj 2014

@anatalia77 To je pravda! Až sa mi nechce veriť, či si dotyčný robí srandu alebo je to myslené naozaj. No najlepšia bola pred chvíľou čo sa týka "vyhonenia", ale zablokovali ju. 😀

anatalia77
8. máj 2014

@cerez 😀 dnes tu bolo dost Honimirov.
Vsak aj zasmiat sa treba.

cerez
8. máj 2014

@anatalia77 Pred chvíľou som si čítala "či sa dá naučiť háčkovať s gelovými nechtami" ! Niektoré perfektne zareagovali, no zasmiala som sa s chuti. 😀

anatalia77
8. máj 2014

@cerez inak ta nicis,ci ako sa vola,ta bola najprv za 17,chcela si to spravit sama,potom za hodinu mala 14 a mala to spravit frajerovi,teraz ma starosti s tym,ze sa ma vela ucit a nevie ako na to..

v_alika12
8. máj 2014

5 r. nie je ziadny vek. Aj nasi to tak maju a funguju uz 30r. Ja si skor myslim,ze nemate rovnake predstavy o zivote v sucasnosti.

romana19
8. máj 2014

@jethou .........proste zatiaľ nechcem, aby sa dieťa staralo o dieťa .........

Ak je toto tvoj problém, tak napíš do niakeho detského fora.

janickacrazy
8. máj 2014

@jethou Ty si o sebe myslíš v 24 že si dieta? 😕 Ste spolu velmi krátko, možno zmeníš názor neskor, ale tak ak jej nevyhovieš, tak hrozí, že ta nechá, s tým musíš počítat. Ja mám manžela mladšieho o 4 roky a je to uplne ideálne. Ty si musíš uvážit, či ti ona stojí zato a možno prídeš na to že áno, možno nie. Niekedy je najlepšie nerobit nič, ono sa to časom samé ukáže, čo z toho nakoniec bude.

anickad77
8. máj 2014

@cerez toto bolo fakt dobre 🙂 som sa zasmiala, ked som si predstavila - prve co ma napadlo- ako chce hackovat s gelovymi nechtami 😀 az potom mi doslo, ze asi mala autorka na mysli mat na prstoch umele nechty a drzat nimi hackovku 🙂 ale aspon sranda 😀

haslerka27
9. máj 2014

ak sa rozidete,povedz si,ze jednoducho to tak bude lepsie.....naco nieco silit ak nemas byt stastny

mufik7
9. máj 2014

Chodíte spolu mesiac a ty si myslíš, že už chce s tebou deti? To troška prehánaš, nie? Teda neviem si predstaviť že by nejaká žena po mesiaci chodenia chcela zakladať rodinu. Ak ju máš naozaj rád tak buď s ňou a nechaj to plynúť ako sa situácia vyvŕbi. Možno váš vzťah skončí z celkom iného dôvodu...

janickacrazy
9. máj 2014

@mufik7 Mna moj požiadal o ruku presne po týždni nášho vztahu a začali sme plánovat svadbu, deti v pohode. Všetci si síce mysleli, že sme sa zbláznili, ale sme spolu 6 rokov a stále sa lúbime ako kone. Aj také sa stáva. 😉

adri266
9. máj 2014

@mufik7 moja sestra sa po mesiaci chodenia stahovala k buducemu manzelovi, o tri mesiace sa brali a su spolu uz 16 rokov 😉

adri266
9. máj 2014

@jethou pocuj, nie si Ty ten, co chcel oslovit starsie dievca v posilke??? Ak ano, preco mas novy nick?

Ak je to pravda, v dnesnej dobe sa dievcata nechcu vydavat v 29. Chcu mat najprv karieru, a deti planuju ovela neskor. A ak je taky vztah pre TEba ci pre nu problem, nevidim v tom perspektivu, skoncite to pre Tvoje aj jej dobro.

mufik7
9. máj 2014

@janickacrazy
@adri266 tak som sa zjavne zmýlila, aj keď sa to stáva isto pomenej, ale je super že to teda klape ďalej.
No ale ktovie či sa zakladateľ témy na rovinu bavil so svojou priteľkou a tá mu povedala, že to takto cíti, alebo to akosi "vytušil" len on sám.

adri266
9. máj 2014

@mufik7 ked si pamatam svoje zaciatky randenia s manzelom, my sme vtedy vela kecali a rozpravali o svojich planoch a predstavach do buducnosti. TAkze podla mna sa jej uz pytal na to, aky ma ona nazor na rodinu, kolko chce deti, atd. Vy ste sa o tom kedy bavili?

fotoarch
9. máj 2014

nech zije anonymny web svet, tolko pribehov a problemov v 1 den....ja som detstvo prezila pred panelakom s kamosmi..dnes deti googlia - a my maminy mame asi vela casu ked im odpovedame 🙂

mufik7
12. máj 2014

@adri266 nuž, my sme spolu začali chodiť keď som mala 17, čiže vtedy ešte o takých veciach reč nebola. Presne si to ani nepamätám kedy sme začali diskutovať o rodine, ale asi až tak po 3-4 rokoch. Brali sme sa keď sme spolu boli už takmer 10 rokov 🙂

borkavan
12. máj 2014

@jethou och môj milý, nechaj ju tak. vieš, to, že ty sa nechceš ešte usadiť a ona áno ale nechceš prísť o ňu je to tvoje sebectvo. ste spolu len mesiac, vieš čo chceš a ona chce niečo iné. stratíš jej dva-tri roky života a aj tak sa rozídete.
hovorím z vlastnej skúsenosti.

cackaa
12. máj 2014

Ja som s mojim manželom začala chodiť, keď sme mali 16 a ešte sme boli aj spolužiaci 😀 ...krásne časy. Keď sme mali 21, tak sme sa brali a 22 prišlo prvé dieťa. Dodnes sme spolu - už skoro 19 rokov manželia...ale nie vždy to bolo ružové...ako všade...

mackova11
12. máj 2014

@jethou tak zas 5rokov nie je až tak veľa, aj keď je prirodzeniejšie ak je chlap starší ale prečo vlastne ??? lebo to niekto povedal , že ?? :D
o veku absolutne nejde , môže byť 20ročný rodziel a si môžu rozumieť , môžete mať taký istý vek a budete na inej frekvencii.
Môj názor je že ak niekoho ľubim a ľúbim ho tak veľmi že si niekoho iného neviem predstaviť vedľa seba, a moja patnerka túži po rodine, tak sa v úvodzovkách prispôsobím a chcem to aj ja ,ale ak sa také dôležité názory rozchádzajú tak to celé nemá zmysel, veď parnerke ťahá na 30ku o 3-5rokov kým to tebe bude vyhovovať začnete pracovať na dieťaťi ale to ešte neznamená že sa aj zadarí , čo ak to potrvá dalšie 3 roky??? živoť je krátky ale rýchlo uteká a potom zmeškáme tie najkrajšie okamihy nášho života, ale tak pre každého sú iné priority a každého naplna niečo iné, a to je v tom nájsť si za patnera osobu s ktorou ste na rovnakej vlne :D

adri266
12. máj 2014

@mufik7 ale 17 a jeho 24 a jej 29 je rozdiel. V 17 kecas o hudbe, o diskotekach, o uciteloch, spoluziakoch. Ked mas 29, mas uz ine zaujmy aj priority v zivote.

ivka225
13. máj 2014

Téma očividne nebola myslená vážne, inak by sa autor už aspoň raz ozval.