Keď cudzí muž pobozká dieťa
Lubim muza, s ktorym sa len spoznavame. Sme skor len priatelia, pretoze on je zial zenaty a ja vydata, obaja mame deti a obaja ostavame vo vztahu kvoli nim. Je to nase rozhodnutie, stastne asi nie, ale momentalne pre deti je to tak naj. Obaja sme na tie svoje fixovani a milujeme ich. No zblizili sme sa, sme v prvom rade dobri priatelia. Ani jeden z nas momentalne o rozvode neuvazuje, no stastni nie sme, ale lubime sa, i ked sa to snazime potlacat. Sice sa to neda uplne, a aj mi vyznal lasku, ze ma tajne miluje, a aj ked sme spolu, tak sa bozkavame a objimame, pretoze obaja sme strasne emocionalne zalozeni (presny opak nasich partnerov) a chyba nam to a k sebe cosi citime a pritahuje nas to k sebe ako magnet. Vzdy vieme, co ten druhy potrebuje, ale k sexu nikdy nedoslo. Dnes ma vsak prekvapila jedna vec, prisiel k nam na navstevu a ked sa moj maly zobudil, povedal cosi ze podme sa venovat fesakovi a automaticky zliezol k nemu na hraciu deku a hral sa, co mi pride fajn. Videl ho prvy krat, doteraz ak sme sa videli,len bez deti. No a v ramci hry mojho maleho pobozkal na hlavicku, uplne spontanne...priznam sa, prekvapilo ma to a prislo mi to aj cudne. teda ja deti milujem, ale neviem, ci by som jeho deti pobozkala, ked ich 1x vidim, aj keby som chcela, mozno by som sa bala, ako by aj on zaregoval. Ale on bol pri tom tak spontanny, ako keby to bola najnormalnejsia vec...co si o tom myslite?
tesim sa na vecer, ako to tu docitam 😀 ... podla prvych reakcii - klasika - same moralistky,nicinesom ani necakala 😀
@zuzanockamt joooj, to si nemala písať, teraz sa baby urazia a už nenapíšu 😀
@zuzanockamt
@maria1989
ale tak baby, stat sa moze. len je dost vychcane sa na nieco vyhovarat a este sa tym chvalit. nech sa rozvedie a nech platonicky lubi aj desat chlapov, ale takto je to pritiahnute za vlasy.
alebo moznost cislo dva: drzim hubu a nechvalim sa.
@mawka jasne, ze sa moze stat, ja to ani neodsudzujem ... nikto nie je sväty a stat sa to moze uplne kazdemu, kto tvrdi, ze nie, tak klame sam seba ... a veru najlepsie nechat si pre seba a zit si to po svojom 😉 🙂
@mawka inak ja ju nesudim ani kvoli tomu, ze doma ma oficialneho muza - podla papiera a v srdci ma druheho, stava sa ... a ze ho priviedla domov, ked manzel nebol doma? ... nuz, asi mala istotu, ze sa manzel tak skoro nevrati, inak ju obdivujem, ze ma pevne nervy 😀 ... ja osobne by som si ho domov netahala... a kedze spolu nespavaju, tak to nie je ani jej milenec, cize ako keby si domov priniesla kamarata - to snad nemoralne nie je, ci? 😀
@zuzanockamt ved to, zeny sa tu priznaju a potom cakaju co? ze ich tu ine pochvalia?
a sak jak sa vravi, kto si bez viny, hod kamenom.. ci tak nejak. neviem, do kostola nechodim, ale niekde som to pocula 😀 a na kkonovi sa to hodi absolutne do samej podstaty.
@zuzanockamt no ja neviem, ale tiez mi pride divne, ze zena sa vyda a hotovo, prestane zit, vzda sa priatelstiev. to je aj pre mna nepochopitelne.
sak jej vec, ze si domov pozve niekoho. mne len nejde do hlavy, preco sa vyhovara a klame vsetkych okolo aj seba. sak teda ked to doma nefunguje, nech sa tomu postavi celom a rozvedie sa a nech si uz potom robi co chce,
@mawka ale su manzelstva, kde sa rozvadzat nechcu - rozne dovody a ziju si po svojom
@zuzanockamt dobre, nech si ziju, ale nemozu tak zit, kym si veci neujasnia. proste nech ide s kozou na trh. bolave riesenie, ale najlepsie.
@adri266 vidis, ja, volnomyslienkarka. ale toto ee. 😀
@adeala presne to som jej napisala, az ked som bola dospela, tak som mojej mame povedala, ze sa mali rozviest, sice vsetko "fungovalo", ale vsetci ame o maminom "bocaku" vedeli a urcite by sa ocko netrapil a v konecnom dosledku ani ona a dnes den mohli mat moje deti babku a dedka ☹...
@mawka ja sa tu tym nechvalim, ja sa pre to trapim...neviem, co dalej, pretoze prezit zivot takto nechcem a rada by som vedela, co ma caka...ale to nevie nik. Rada by som bola s tym muzom, ale netusim ako to vnima on a mne pride prilis skoro pytat sa na take cosi, sam dnes povedal, ze mi moze byt jedno co robi, pretoze este medzi nami nic nie je. Co ma vlastne pravdu, to ze niekoho lubim a to ze on povie mne, ze ma lubi este neznamena, ze spolu chodime. Ano, chceli by sme, ale vieme, ze to nejde, pretoze ja mam muza a on zenu.
@lelulenka tak sa rozid bez ohladu na to, co bude s tym druhym chlapom. A chod na to pomaly. Mozno on nebude ten pravy, mozno stretnes ineho. Ale zit takyto zivot 🙄 Nechapem,z e Ta to bavi, ze to zvladas, a neverim, ze sa to raz neodrazi na detoch.
Skus zajst za nejakym terapeutom, aby Ti pomohol najst svoju cestu. Mozno by si mala zacat nanovo budovat vztah s manzelom.
@lelulenka ....ja nechapem co cakas od tejto diskusie.Prepac ale pride mi to cele take mimo ze ty miesto problemu ktory ocividne mas riesis ze ti cudzi chlap ktoreho si si sama pustila do bytu pobozkal dieta na hlavu.Mne toto pride ako keby si si neuvedomovala vaznost situacie.
A este nieco.....na tom chlapovi mi nieco nesedi a mam pocit ze si mu paradne sadla na lep.A ked ti na to muz pride tak dakujem pekne.Tym ako sa spravas si sama pod sebou pilis konar.
@lelulenka ide ti fakt onho alebo si uz tak frustrovana zo svojho muza,ze tento chlap je unik niekam,kde ti je fajn?mne je ta luto,v dobrom,musis byt riadne nestastna ked stvaras taketo hovadiny a vlastne riskujes,pricom netusis ci sa to oplati,co s tento pan ma naozaj zalubom. Lubit je pekne,ale vztah potrebuje aj ind veci,aby mohol fungovat. Ved to sama vies. Daj pozor,aby si si neublizila este viac,podla mna je cas zacat mysliet v prvom rade na dieta a postavit sa na nohy-zosilniet...nie sa zavesit na nejakeho chlapa,tvoje stastie by malo byt nezavisle od partnera.drz sa!
Ja by som sa opytala tych, co tak perfektne vedia co robit a co tvrdia, ze oni by okamzite najprv ukoncili jedno a zacali druhe....ze kolko z vas ste v takejto situacii boli? Keby taka situacia nastala, tak kolko realne by vedelo okamzite prijat nejake rozhodnutie. predpokladam, ze takmer ziadna, nakolko zijete x rokov v spokojnom (aspon z vasho pohladu) zvazku s jednym muzom.
Padla tu jedna mudra veta - kazda sme mudra ked sa nas to netyka....
Pozor netvrdim, ze zakladatelka temy kona spravne, ale niektore komenty .....
zeny a nepride vam tato tema ako fake?.....lebo toto by muselo byt co za blbu zensku aby toto bola pravda.
@mircalla uzasne napisane 🙂 ... kto nezazil, tak nepochopi
@zuzanockamt samozrejme teraz bude ako reakcia nasledovat nieco ako: mne sa toto stat nemoze🙂
@mircalla ano, je tu par takych, ktore rady prezentuju svoj dokonaly zivot s dokonalym muzom 😀
@zuzanockamt a ja len doplnim..... a potom si tu zakladaju nove nicky, lebo sa potrebuju postazovat, ako je ten ich chlap na hovno 😉
Ono ten vztah nie je spravny ci moralny, ale ta potreba niecoho noveho asi vznikla z dovodu dlhorocnej citovej vyprahnutosti a odcudzenia v manzelstve, ktore nikdy nebolo naplnene, nemam pocit, ze by tu pisala, ze predtym mali uzasny vztah a odcudzili sa....takze pre je to dost pochopitelne a ludske....Tiez nemam pocit, ze strieda chlapov a toto je pre nu bezne....
@lelulenka nepáči sa mi, že vela žien reaguje: "aká si blba" a podobne, každý má svoj život a nech si rieši svoje veci.... neschvaľujem to, že chceš "rozvíjať vzťah" keď si vydatá a mate deti, skôr by sa trebalo porozprávať s manželom alebo nejako mu naznačiť, že sa ti málo venuje a skúsiť udržať, oživiť vaše manželstvo.... To, že pobozkal tvoje dieťa môže znamenať ze je tak citlivý, alebo že sa ti chce "zapáčiť" a jednoducho to na teba hrá..... daj si pozor a važne skôr pouvažuj ako manželstvo udržať a nie ho zahubiť... veľa šťastia
@lelulenka ja by som cudzieho chlapa nepustila k mojim detom ani omylom..pokial by som si nebola ista ním.urcite by som sa s nim stretavala s prva bez deti,mimo dom..sem tam by mi ked tak mama povarovala keby som sla na nejake rande,ale pokial by som si nebola ista co chcem od neho a co on odomna a hlavne si neoverila jeho uchylky a zvyky,tak by som ho nevpustila k detom absolutne..Uz xy krat sa stalo ze si priviedli zeny domov chlapov,lebo boli najivne nepoznali ich,liecili svoje zlomene srdcia po rozvodoch a potom len otrasne spravy dávaju ako otčimovia znásilnuju deti matkam..v poslednej dobe je toho ako nakakaneho vo svete..nikdy,by som toto nedovolila..a urcite je divne ked da chlap na prvom stretnuti dietatu pusu 😕
@lelulenka ak ty svojho manzela nemilujes, ale chces s nim ostat z racionalnych a praktickych dovodov a ak tvoj manzel teda naozaj nemiluje, ale chce s tebou ostat z racionalnych a akychkolvek inych dovodov - dohodnite sa na otvorenom zvazku. Moze byt, za istych okolnosti ak to obaja chcu, fajn zit spokojny zivot vedla priatela a vzrusenie ci zalubenia prezivat popri manzelstve. V takom pripade nemusis mat "moralne" vycitky. Pochopitelne, ak nie si krestanka. Krestania akykolvek pomer mimo manzelstva povazuju za hriech.
Ale pozor, ak otvoreny vztah, sama nesmies na manzela ziarlit. V manzelstve viac ako kdekolvek inde plati nerob druhemu co nechces aby robil tebe.
Drzim palce, nech sa vies rychlo rozhodnut.
@lelulenka ako prepac..poviem ti to takto..ked ho jeho manzelka nadovsetko miluje..a dozvie sa toto..co si myslis,ze ako sa to skonci..v zivote nebude verit muzovi,ktoreho milovala..rozbijes nie jednu,ale dve rodiny..deti ta budu nenavidiet..a potom tie vztahy este len budu o pretvarke..len preto,ze tvoj osial ta premaha...kto ta ma chapat??kopkaj si na svojom doma..nie na cudzom,kde uz niekto byva..akoze prepac..som rodinne zalozena..s mojim sme uplne rozdielny..ale moze okolo mna behat niekto aj so zlatym konom a ja budem na neho kaslat..nech je to medzi nami akekolvek..nemala si to ani zacat..a nemusela si tu to vobec absolutne riesit...
@lelulenka je mi jasné, že žiť vo vzťahu, kde ti chlap povie, že ťa nemiluje, je zrejme emocionálne ťažké
cítiš to ako problém, tak to problém pre teba aj zrejme bude ( aj pre mnohé by bol)
len nechápem jedno - žiješ v jednom probléme dlhodobo a druhý si dobrovoľne vešiaš na krk 😒
tento tvoj neviemčo, lebo vraj nie milenec, len objímač a bozkávač a návštevník ( ja fakt už v dnešnej dobe neviem kategorizovať a pomenovať niektorých účastníkov "vzťahov" 😅 😝 ) je tvoj ďalší problém a možno aj väčší, ako tvoj manžel
tvoj muž išiel asi do manželstva z racionálnych dôvodov ( ktovie, čo zažil, prečo "nemiluje") a to zas nepokladám za nejakú veľkú chybu, lebo zrejme vybral dobrú a zodpovednú matku pre svoje potomstvo
čo je nefér vnímam to, že ti to neoznámil pred svadbou
a čomu sa čudujem - že si to ako emocionálne založená nejak nepostrehla 😕
tak či onak, tvojho "návštevníka" by som sa zbavila, lebo už to, ako s tebou jedná (má ti byť jedno, čo robí, veď spolu nič nemáte 😕 ) dosť hovorí o jeho charaktere
a možno nie si jediná, ktorú navštevuje, možno si len zatiaľ jediná, ktorá mu "nedala" (prepáč za výraz)
k.revníci sa vedia veľmi kvetnato vyjadrovať a straaaaaašne sú naviazaní na svoju rodinu, deti, ktoré veeeeľmi ľúbia 😝
máš veľmi malé dieťa, ak spí v postieľke a hrá sa na deke, predpokladám, že si mladá a naivnejšia, životom ešte nezcelená
moja rada - zbav sa kamoša, porieš manžela a nerieš bozk dieťaťu na hlavu. ten je v celej tejto kauze najmenej podstatný a "bolestný" 😉 🙂

@erinita detto aj ja...
ale mozno to vyzera inak..realne mi je luto ludi, ktori svoj zivot iba prezivaju...a nikdy nebudu citit jeho skutocne naplnenie, nikdy nebudu milovani...a to pre vlastne chyby... lebo pichaju len tam..kde tecie hovno 😉