Keď deti preferujú babku pred vlastnou mamou
Už pár mesiacov sledujem, ako moje deti (6 a 3 roky) utekajú k mojej mame s takým nadšením, aké pri mne už dlho nevidím. Díky bohu, že sa jedná o moju mamu a nie o svokru.
U babky je všetko dovolené – sladkosti aj večer, rozprávky pred spaním, každý rozmar splnený, a hlavne – je tam pokoj a nula povinností. Ja som tá, čo komanduje, a medzitým stíha akurát tak variť, prať a riešiť školku, krúžky mať upratané.
U nás to takto bolo so svojkrovcami,ale iba do určitého veku. Syn je už pubertiak a ide tam iba keď musí. Radšej je s nami doma a pohladiť chce iba do mňa i keď ja som ťa prísna,ale vie,že sa u mňa môže na všetko spoľahnúť. Dcéra má 6 a ešte raz za týždeň tam vydrží 2 hodiny,ale tiež je radšej doma. So mnou vari, upratuje, urobíme si piknik. A to ti poviem že syn tam chcel do určitého veku bývať,skôr ako s nami a dcéra tiež mala také maniere ale časom sa to zmenilo
Tak to býva a šťastné to dieťa ,ktoré takú starú mamu má a je to super. Starké sú predsa najlepšieee ❤ Dúfam, ze aj ja raz taká budem🙏 Nechaj nech si stará mama užíva vnúčatá a vnúčatá ju. U nás je to rovnako a som zato vďačná. Nie každý to má tak.
Neboj sa za pár rokov nastúpi obdobie puberty a užiješ si ich nadmieru 😀, pretože babka už pre nich nebude taký parťák ako teraz.
Nevidím na tom nič zlé. Tiež som rada chodila k starým rodičom, lebo doma boli pravidlá a u starkej nie 😅 nerob z toho tragediu

Asi mas pocit ze co vsetko robis pre svoje deti a oni napriek tomu utekaju k babke. A je to prave tym ze deti si neuvedomuju co vsetko robis vsetko co je pre nich zaklad a normalne -samozrejmost. Sama si napisala ty ich vychovavas, zakazujes a prikazujes....u babky maju volnost a srandu. Prechadzam si rovnakym, akurat u nas moju deti smolu lebo z kazdej strany su to babky ktore raz do mesiaca vopred dohodnuty termin a rodicia nech sa "poseru" lebo babka sa ozvala..hotova sodoma keby sme mali ine na programe.... a je to babka typu ukazem susedke aka som babicka...vseetko kupim, vsetko dovolim a po 2 hodinach ich uz berem domov... inac nech mi daju pokoj lebo ja mam svoj program 😂 a ver ci nie vtedy je mi luto mojej dcery ona je uz vacsia a zacina tomu aj rozumiet co sa deje... naopak prababka je uplne ina, a som rada ked travi cas s detmi. Na tvojom mieste asi by som aj doma vymyslela zabavu. Proste den v tyzdni ked neriesime upratovanie, varenie... ked si na zahrade zahrate futbal, alebo kuknete spolu rozpravku.