Keď sa chlap neozýva
Ahojte, po tom, čo som sa popálila v lete s tým kamarátom a písala sem kvôli rade, som sa o chlapov akosi prestala zaujímať. No stretla som jedného, ktorý sa mi zapáčil. Stretli sme sa raz a nakoľko je z iného mesta a pracuje v BA tak sme si veľa písali. Často mi písal prvý, zaujímal sa, keď mal ísť domov, vždy mi dal vedieť a napísal, že sa teší, a že dúfa, že sa uvidíme. Bol milý, no ja som si po predchádzajúcich skúsenostiach držala odstup. Osobne sme sa stretli potom asi trikrát. Boli sme na prechádzku, v kine a tak. Videla som, že má záujem, bol milý, aj mi povedal, že som mu veľmi sympatická. trochu sme flirtovali, pokecali.Nič medzi nami nebolo, myslím žiaden sex ani nič, stretli sme sa, porozprávali sa, zabavili sa. Držala som si odstup,hoci postupne som zistila, že sa mi celkom páči. No zrazu sa ozýval menej a menej. Na fb odpísal ledva po týždni, potom ani to nie. Na Vianoce som mu poslala sms a zapriala pekne sviatky, nakoľko sa prestal ozývať, nepredpokladala som, že dôjde k ďalšiemu stretnutiu, hoci bol na sviatky doma, pripojila som aj želanie k novému roku. Odpísal a dokonca napísal, že ved do nového roka sa môžeme vidieť, je doma a bol by aj rád. No neozval sa. Mala som niečo pred vyše týždňom cestu cez ich mesto , tak som mu poslala sms, že mám cestu a ak má čas a chuť, môžeme čosi podniknúť a niekam vybehnúť. Prišlo mi to také prirodzené a nevtieravé, nechcela som na neho tlačiť, keď som postrehla, že sa za poslednú dobu odmlčal dosť. No neodpísal ..doteraz. Dokonca ani na fb neprišiel niekoľko dní odvtedy. Nechápem správanie mužov, to je akože normálne u chlapov, že neodpíšem, vypnem obraz aj zvuk a dovi..dopi? 🙂
@zuzina25 a čo si nejaka zufalka? Ak sa niekto neozýva tak to sicemoze mrzieť, kedze to bol ,,fajn ulovok,, ale určite by som sa nepodkladala, nehovorím ze je to tvoj pripad, ale zial zeny to často robia.
Ked bude mat meniny alebo narodeniny tak mu vramci slušnosti pošli sms alebo spravu na fb a koniec...ak bude mat zaujem tak sa ozve a možno rieši nejake uplne ine veci ako si ty myslíš, mozno ma nejake rodinne zaležitosti, kto vie...my zeny sme velmi domýšlavé...
Odporúčam tento super film - He is just not that into you
@zuzina25 ked ta chlap chce, tak sa bude vtierat, ozyvat, bude mat xy "nahodnych" ciest okolo tvojho bydliska.
pokial ale je vas vztah stale v rovine, ze este len koketujete s myslienkou vztahu (navyse ty sa drzis spatky), tak ked natrafi na niekoho zaujimavejsieho, nepovazuje za potrebne ti povedat, ze uz ma inu. nema ti co vysvetlovat, lebo vlastne s tebou nic nemal a ty si sa tiez tvarila, ze to nepovazujes za nieco vaznejsie.
mohla si byt napr. zaplata na nejaku ex. tam obvykle prva partnerka po rozchode s ex utrie hubu, a az druhu si vybera s rozvahou, ked uz je s rozchodom zrovnany.
a nemusi mat ani inu. niekedy staci, aby usudil,ze si mila, ale divna a nechal pokusy tak (tvoj sposob podpichovania, vtipkovania, vyjadrivania,atd mu nesedel) alebo si vyjadrila nazory na nieco, ktore mu nesedeli, tak cuvol (pricom zo slusnosti sa s tebou este dobavil, ale uz vedel,ze viac sa stretnut nechce). mozno aj ti kamosi vyjadrili nazor, ze k sebe nesedite, tak sa zamyslel.
ale toto neber ako svoju chybu, ci urazku. to sa len dobre stalo. ak vase povahy nemali sediet, darmo vztah silit.
ja mám tiež kamaráta, ktorý je tak pracovne vyťažený, že mi niekedy neodpíše na správu a pritom smsku pošle ako prvý on, ja odpíšem a on sa ozve po hodine a niekedy sa stávalo, že už nenapísal vôbec...ale väčšinou sa na druhý deň ozval buď mailom alebo zavolal a vysvetlil mi v čom bol problém...ja osobne to tiež považujem za neslušné a som mu to povedala, že ak nemá čas, tak nech mi radšej ani nepíše...ako dôvod mi uvádzal, že vybavoval niečo v meste, pozabudol a trklo ho to až večer a bla bla...tiež ma to vytáčalo ale vydiskutovali sme si to a odvtedy sa snaží vždy odpísať...🙂 lenže s kámošom sa poznáme skoro 13 rokov, takže tam sa to dalo normálne vydiskutovať a ísť ďalej...tento tvoj kamarát má zrejme iný problém, tiež by som za tým videla inú osobu...ak sa ti predtým ozýval a teraz ti už ani neodpíše tak je to divné...keby som ho poznala dlho, tak by som mu normálne napísala čo sa deje a nechala si to vysvetliť a fungovala ďalej ale takto ti to môže byť ukradnuté...pokiaľ oňho nemáš seriózny záujem a nechceš ho za partnera, tak to nerieš, ozve sa, neozve sa...uvidíš...ak ťa to serie, zrejme si od toho čakala niečo viac a teraz ťa to urazilo a nevieš čo s tým...byť tebou počkám, prípadne naber odvahu a napíš mu ako prvá ty...trebárs ako strávil sviatky a tak...uvidíš, či ti odpíše...🙂
Joj žienky, ked ja po predchadzajucej skusenosti nemam odvahu asi na nic... je to dost blby pocit dostat kosom a neviem ci je to moje prekliatie, ale keby mal ozaj nejaku, asi by som sa ani necudovala.. nedavno som tu pisala... velmi sa mi zapacil jeden kamarat, ked som mu o svojich citoch povedala, resp. ked som si uvedomila, ze sa mi paci a pre mna je viac ako len kamarat, zistila som, že ma oci pre inu, s ktoru uz momentalne tvoria oficialne stastny par. a jemu som o svojich citoch aj povedala...ale tak viete asi ako to dopadlo :/ Pri tomto som si tiez az casom po tych osobnych stretnutiach uvedomila ze mi je mily a sympaticky a ze by som sa nebranila keby chcel aj cosi viac ako len kamaratske stretnutia. A v momente ked som si to uvedomila, bez toho aby som mu to dala vediet, prestal sa ozyvat...a mozno ozaj ma aj tento oci pre inu...a cosi podobne sa mi stalo este raz...ale to uz je davno pradavno...ale tak asi budem nejaka divna alebo prekliata 🙂 ach boze aj s chlapmi, s nimi je zle, bez nich este horsie 🙂
@zuzina25 nuz, mozno ta povzbudim. Zazila som jeden rok, kedy som takymto velmi podobnym stylom dostala "kosom" dokonca trikrat! tiez som mala kadejake pocity, citila som sa na dne. Ale napriek tomu som stale verila, ze praveho raz stretnem a tejto predstavy som sa drzala zubami-nechtami. No a potom, pomerne zakratko, som sa stretla s muzom, ktory sa za rok aj stal mojim muzom 😉 a som aj rada, ze s tymi predtym to nevyslo. Netreba to vzdavat. Na dne sme niekedy preto, aby sme sa mali od coho odrazit 😉
@zuzina25 dva roky som bola bez vzťahu či nebodaj rande. A to si myslím že vyzerám celkom v poriadku, pracujem, som sebestačná a bla bla. A tiež nikde nikto normálny. Normálne som sa modlila za dobrého muža. Dnes som vydatá za najlepšieho muža na svete a beriem ho ako zázrak. Aj tebe sa to stane verím tomu 🙂
@dominikav123 mne nevadi, že som single, ja radsej budem sama ako zakazdym stretnut niekoho a dokola ten isty scenar... a ani obraz ani zvuk..ani clovek nevie, ci bola chyba v nom, alebo v tom druhom, alebo proste ozaj nejaku stretol, nic.. , ach
@zuzina25 pozri mne pred tyzdnom jeden pan lasku vyznaval, ako nemoze byt bezo mna a potom z dna na den, nic.
@zuzina25 nema o teba zaujem, pochop. už mu nepiš, zabudni....
@zuzina25 ja si myslim,ze este nemas riadne z hlavy von ani toho prveho.
daj si vacsiu pauzu. aj tak podla mna by si si terajsi vztah dokaslala kvlli tomu zazraku, co si tak chcela a on teba nie.
a nie si na ocot, ani odsudena na to,aby si zaujala a hned chlapa znudila.
navyse nevies, mohla si utiect z lopaty suknickarovi (ze ta zoznamil s kamosmi tiez nic neznamena, mozu sa iba zabavat na tom, ze su sucast kamuflaze k jeho partnerke, niekoho toto bavi a nema s tym problem, poznam osobne takych). ibaze si bola trochu viac netykavka a on hladal lahsiu korist.
co ale skus prehodnotit je tvoje nazeranie na chovanie chlapa k tebe. lepsie vyhodnocovat signaly.
tiez som kedysi povazovala niektore chovanie za znak zaujmu a bola sklamana, ze on to bral inak (stava sa to hlavne plachejsim typom zien).
akonahle sa dostanes do fazy, ze sa sama seba pytas, preco sa raz chova so zaujmom a hned nie, ked si sama argumentujes, ze to a hento co urobil/povedal/napisal nieco znamena, tak je zle, lebo az tak do teba nie je.
@zuzina25 Tak mne sa to stalo tiež. Ale to bolo dávno. Mala som asi 20 rokov.
Stretávala som sa s jedným typkom, normálne sme spolu randili, našťastie sa len bozkávali. Vozieval ma autom z práce, chodili sme na výlety. Jedného dňa mi prestal dvíhať telefón, celý deň som sa mu nemohla dovolat. Keď mi nedvihal ani na druhý deň, došlo mi že je koniec. Bola som na neho veľmi nahnevaná, že nemal odvahu mi ani sprostu sms poslať. Po pár mesiacoch som sa zoznámila s mojim terajším manželom a typek mi začal vypisovať, že prečo som ho vymenila za iného. Chápete to?! Asi si myslel, že budem za ním dva roky plakať. To je chlspske ego. Minule pri mne zastavilo auto a tam on a že ahoj, ja že čau a on, že dobre vyzeráš. Keď som to mužovi povedala, tak nechápal, že čo to malo znamenať. Ale môže sa chlapec tešiť, ešte netuší, že od 1.1. bude môj manžel jeho sef😀
Možno to tiež vyhodnocujem zle, ale obvykle ak mi chlap po rande povie, že som mu "veľmi sympatická", beriem to skôr tak, že z toho nič nebude. 😉
@zuzina25 ahoj Zuzi, pýtaš sa, či to je normálne...myslím si, že málo ľudí - aj dospelých - dokáže priamo povedať nejakú kritiku, resp. ani nie kritiku ale negatívnu správu - málo ľudí je asertívnych, skôr mám tú skúsenosť, že väčšinou sú ženy tie asertívnejšie a muži sa takto odmlčia...
k tej Tvojej situácii - myslím, že nemá záujem mať s Tebou nejaký bližší vzťah a nevie, ako Ti to povedať, príp. Ti nechce nijako ublížiť, tak radšej cúvne a odmlčí sa, aby si sa nenamotala
@zuzina25
zuzka - mne sa nieco podobne stalo za posledny rok 2x. S tym rozdielom, ze to nebolo len take kamaratske otukavanie, ale z ich strany "vazny vztah" (zoznamenie s kamaratmi, rodicmi, dovolenka, plany.) . A zrazu scista-jasna mrtvy chrobak, ani sa nic zavazne nestalo. Pritom by mi stacilo jedno, a to napisat, zavolat, ze sorry, rozmyslel som si to, nechcem mat s tebou vztah. Ved nie sme male deti, preboha. Pokusy o vysvetlenie zlyhali. Kamos mi povedal, ze co cakam, ze to je chlapska reakcia, aj on sa tak spraval kedysi k zenam 🙄 no dakujem pekne, na take som ja zvyknuta nebola. Boli to jak svina, to ti nemusim ani pisat☹ tak len pekne den po dni nejako to z hlavy dostat. Btw. - inu ani jeden dost preukazatelne v tom case nemal. vsetci, co tu pisu, ze urcite ma inu - nehadzte vsetkych do 1 vreca, nic nie je ciernobiele
@moonlight1210 neboj sa...s tamtym som uz davno zmierena... dokonca svoju priatelku vodi aj von obcas za nami..a ja si s nou este aj normalne trochu pokecam... akosi som si vtedy musela velmi rychlo uvedomit aka je realita a povzniest sa nad to...nakolko to bol kamarat a vedela som, ze sa stretavat budeme.... 🙂 a co sa tyka signalov od chlapov...ved praveze som si nic nenamyslala ani to neriesila... bol fajn, popisali sme, vysli sa prejst..zo zaciatku sa priznam ze sice som s nim stravila prijjemny cas, ale na pohlad ma nejako zrovna neoslovil...az casom to akosi prislo...
@lentilka46 no chapem, ale co si budeme klamat, nam zenam viac ublizuje ked nas chlap necha len tak bez vysvetlenia a nevieme na com sme ako ked nam povie pravdu...s tym sa dokazeme asi skor vyrovnat...ja teda urcite
Každopádne, nemam proste slov ,ked tu čítam aj vaše skúsenosti a podobné príhody,.. Nech sa nikto na mna nehneva, mozno sme my zeny panovacne, naladove a neviem ake... ale aspon vieme co chceme ..ehm, teda mozno pri kupe topanok ci bluzky sa nevieme zrovna rozhodnut ci bielu, ruzovu alebo vsetky naraz 🙂 ale aspon vieme co chceme v laske a vo vztahu a chceme proste narovinu vediet na com sme... ved je predsa normalne povedat druhemu ked nieco tak isto necitime, nevidime...aby sa aj ten druhy nad to mohol povzniet, vyrovnat sa s tym a ist dalej. Jednoducha logika rozpravat sa na rovinu a tak predchadzať problemom , no nakolko chlapi myslia inym organom ako my zeny, ocividne je zbytocne to nejakemu vobec vysvetlovat 😀
@zuzina25 nie si sama, tiež som radšej, ked viem, na čom som a nerobím si zbytočné nádeje...človek si asi musí prejsť všeličím, aby si potom vedel vážiť to, čo má..viem, že teraz som múdra jak rádio, ale u mňa to takto funguje vo všetkých oblastiach života 😀
@zuzina25 - presne ako pises, len narovinu povedat. Je to lepsie ako drzat si nejaku falosnu nadej pol roka, rok, domyslat si a podobne veci. Len niekto proste riesi veci inak
@zuzina25 Je to ich sposob komunikacie, ked sa neozvu, znamena do v danej chvili NIE a ocakavaju, ze druhej osobe to dojde a na druhej strane neradi palia mosty a nechavaju si kamaratky v zalohe, ktorym sa ozyvaju po case ako keby sa nechumelilo. A vies, na com si, ked sa neozval, ani len neodpisal na tvoju sms, tak nema zaujem.
.... ak by ta naozaj chcel, ver tomu, ze by ta len tak lahko nepustil. Ak ma chlap zaujem o korist, tak ju nepusti, je to instinkt lovca.
Mozno si mu bola sympatická, mozno chcel aj viac, tym, ze to zrejme podla neho nenabralo spád, tak sa vybral hladat lahsi ulovok.
@deltaa nie preto aby mi to docvaklo, a nepotrebujem ani kecy ani recicky.. proste jednanie narovinu... to ze vypnem obraz a vypnem zvuk pre mna znamena, ze chlap len zbabelo stiahne chvost , ze sak sa to premlci...to je take nevyzrete utekanie od problemov... ked ti niekto povie ze sa mas ozvat a ty sa ozves tak ocakavas aspon tolko ferovosti, ze ti odpovie...bez ohladu na to, aka odpoved bude . Asi tolko
Tiez som sa volakedy pripominala sms-kou, ked sa muz dlhsie neozyval, ze sak o nic nejde, take nezavazne dristy som pisala 😀 Ale fakt to nema vyznam, lebo muz, ked chce, sa ozve, aj keby mal obe ruky polamane 🙂 A na reci typu, ozvi sa niekedy, nereagujem. Naposledy som si rovno vymazala jeho cislo, aby ma to nepokusalo a mam pokoj 😀

Nevieme, ako dlho vás kontakt trval. Ale osobne mi príde, že to skôr bral ako také "otukavanie" a zoznamovanie a nakoniec vyhodnotil, že to pre neho nie je to prave orechové. Úprimne, v týchto prípadoch mám aj ja dosť veľký problém ozvať sa. Viem, že je to neslušné, lenže akýkoľvek záujem opadol a je ťažké prinútiť sa a niečo vysvetľovať.