icon

Keď sa muž opije, tak je na mňa zlý

27. aug 2021

Keď sa s mužom pohádame, vypije si. Vypije si dosť a potom je ako zmyslov zbavený. Nadáva mi, že som špina, že už má ma dosť, vyčíta mi, že ľutuje koľko do mňa dal peňazí, že je veľa lepších žien ako som ja, že som na hovno žena. Naposledy ma pohrýzol do krku. Pohádali sme sa kvôli kliešťovi. Áno, čítate správne, kvôli kliešťovi. Našla som našej mačke kliešťa na srsti a nejak mi vypadol z ruky na chodbe. Začal sa rozčuľovať, že toto urobí iba debil. Ja som sa urazila - prečo by ma mal nazývať debilom? Tak som bola urazená a on to riešil tak, že sa opil pod obraz boží. A zvyšok som už opísala vyššie.
Som už unavená z toho.

dskjhfdlkdjhl
27. aug 2021

Preco sa chces divat na to z jeho strany? Co mu tak asi chyba, ked Ti povie, ze si debil? Ja myslim, ze mu chyba vsetko, co u chlapa normalna zena hlada.

beronsche
27. aug 2021

nemam z tvojich reakcii pocit, ze to chces ukoncit.. Nuz ak chces mat na figu zivot s nasilnikom a ozranom, co si ta nevazi a rozmyslat po kazdom vynadani, ci nasilnosti, ci to nahodou nebola tvoja chyba (mimochodom NIE, nikdy to nie chyba obete!), tvoja tvoja volba.
len prosim ta, nemajte deti! S takymi rodicmi ich necaka pekny zivot..

rikarika
27. aug 2021

Ak mas pocit, ze uz teraz je to zle.....tak to este nic nie je....bude to horsie a horsie a to bez ohladu na akekolvek ine okolnosti zivota

pribinak
27. aug 2021

A aký máš plán? Koľko budeš u kamosky a kam pôjdeš potom? Lebo to bude tvoja prehra ak sa po pár dňoch u kamosky so sklopenými ušami vrátiš k nemu

kamajka
27. aug 2021

Moje nervy, tiež nechápem, na čo sa chceš na to pozerať z jeho strany?! Keď mu nie si dobrá dnes taká aká si, myslíš že keď sa budeš zajtra snažiť viac, bude ťa mať radšej? Nikdy mu nebudeš dosť dobrá. To sú také typy. On má utkvelú predstavu (pravdepodobne prevzatú z rodiny a pekne zastaralú), že žena ma byt taká a hentaká (najlepšie by mala zvládať všetko minimálne tak dobre ako jeho matka, inak je oheň na streche). Viem že ho asi ľúbiš, ale takto sa dostaneš len do depresií a o 10 rokov nebudeš schopná sa ísť sama ani vyšťať, lebo grófovi bude vadiť aj to, ako si sadáš na záchod a to sa predsa tak robiť nemá, to predsa urobí len debil. Práve inak prežívam niečo podobné a mám za sebou čerstvý rozchod - 2 dni... a tiež sa to furt len opakovalo dokolečka. Váž si samú seba a odíď skôr ako ťa taký psychopat zničí.

autor
27. aug 2021

@pribinak Každopádne sa musím postaviť na nohy. Zatiaľ som u kamošky, nevyhadzuje ma, určite chcem odísť, pôjdem do nájmu.

elizabet173
27. aug 2021

jemu chýba jedna po papuli a tebe zdravý rozum. Prepáč, ale musela som to takto napísať. Na kieho čerta si s chlapom, ktorý rieši problémy s alkoholom a potom nevie, čo robí. Čo čakáš? Až ťa vytrieska? Alebo čakáš, kým budete mať dieťa, aby si mala desaťnásobne viac problémov? Ako odísť? Ako vyžiť? Ako ťa bude vydierať? Ak si chceš pokafrať život, tak s ním ostaň, ak máš aspoň štipku zdravého rozumu, tak od neho odídeš už tento víkend. O takého muža by som ani bicykel neoprela.

danielahamar
27. aug 2021

hej chýba mu, zdravý rozum, ach žena žena

gdpr
27. aug 2021

Prečo si na seba zlá tým, že si(alebo už len bola?) s ním?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zdenka11081983
27. aug 2021

Alkoholik vždy hlada vinnu u druhého. Vždy!!! Tym si ospravedlnuje svoje chlastanie. Fuj a s takym chlapom by som nezila ani minútu naviac.

tara42
27. aug 2021

Odist!!!

autor
27. aug 2021

Miliónkrát mi volal a písal. Že mi to nikdy neodpustí.

dskjhfdlkdjhl
27. aug 2021

ved ti nemusi odpustit, hlavne sa ho zbav😉

zenazaba
27. aug 2021

@mimka1402 dalsia, ktora je na hlavu?

elizabet173
27. aug 2021

a čo ti má on odpúšťať? Fakt si úplne mimo, že sa ním ešte zaoberáš, alebo zase téma na rozprúdenie diskusie?

maminkadeticiek
27. aug 2021

Uvedom si ze ty si od neho odisla z velmi vaznych dovodov a on sa ti uz zas vyhraza ze ti to nikdy neodpusti.Co este viac potrebujes aby si pochopila co jebtobza cloveka? Ak sa k nemu vratis tak musis byt strasne hlupa.

sense
27. aug 2021

A prosím ta co na ňom miluješ?

mirka414
27. aug 2021

Kúp prehanadlo a pokažde mu nasyp do alkoholu a plotom bude mat iné problémy ako sa s tebou hádať 😂

tykat
27. aug 2021

Aj keby bola chyba v tebe tak preco si s nim??? Deti nemate, chlasce, ponizuje ta tak co ta pri nom drzi???

katkami123
27. aug 2021

Môj dedo alkoholik žil cely život s babkou tak, ze si vždy potreboval nájsť zámienku prečo sa pohádať, aby sa potom mohol ísť ožrať. Boli to absurdne hádky- že zjedla všetky paradajky a jemu nenechala, že handru hodila do vane a nedala ju sušiť a podobne. Aby on nevyzeral ako ten zlý, čiže sa vždy akože išiel opiť kvôli nej. Potom sa vrátil nabudený a spustil na ňu niekoľko hodinové teatro s cieľom jej čo najviac ublížiť. Babka nakoniec skončila pri ňom na psychiatrii. Bola jednoduchšia a dedo dobrý manipulátor, ktorému to zase myslelo, takze ju vždy dostal tam, kde ju chcel mat. Okrem nej majú psychické problémy z takého nažívania aj ich deti. Čiže kvôli jednému alkoholikovi, zničené 3 ľudské životy

janci05
27. aug 2021

@katkami123 toto mi pripomenulo mojej starej mamy otca. Keď sa opil, tak oni ako deti s mamou utekali cez okno k susedom. On rozbil nábytok a na druhý deň už triezvy opravoval a náramne sa kajal a ospravedlňoval sa, do ďalšieho vyčíňania. To iné nebude.😕

mimka1402
27. aug 2021

@zenazaba Nechce sa mi písať dlhy sloh ako v minule diskusii😂 Laicky áno, odborne to môže byť aj syndrom tyranej ženy, Štokholm syndrom, alebo iba nižšie IQ apod. 😅🤷🏼‍♀️ Ale autorka odišla od neho, takže až taká hlúpa nebude 🙈 Hlúpa by hola keby mu o par týždňov uverila a vrátila sa späť k nemu. V tomto sa zhodneme, či?😀

zenazaba
27. aug 2021

@mimka1402 vrati sa, ver tomu, ze sa vrati. Sice je to ozran, uraza ju, nadava jej, sem-tam ju uhryzne, ale inak je to dobry muz 😎

mimka1402
27. aug 2021

@zenazaba Ja chápem, že to nechápeš, ver mi, ja som to isté tvrdila, odsudzovala kým som nebola v takom toxickom vzťahu, vtedy ja, čo som nechápala prečo žena sa nechá urážať atď som pochopila ako máš skrivene zrkadlo a chýba ti silný nadhľad... Také osoby potrebujú psychológia okamžite a odísť od takého partnera, lebo také osoby sú vždy obeťami. A majú takýto vzorec v hlave, ktorý samé nezmenia bez terapie

katkami123
27. aug 2021

@janci05
Ono je to vždy ako cez kopirak u alkoholikov, nájsť si zámienku sa ozrat, urobiť toho debila z toho druhého, tomuto to už aj vyšlo, lebo autorka si mysli, ze ešte ona je ta chybná, potom narobí ožratý poriadok a vyzuri sa, co vlastne cely čas potreboval a nakoniec sa tvári, ze nič alebo, keď prihara, tak dramatické ospravedlňovanie a sľuby na zmenu. Ono autorka aj vadnou je, lebo normalna by s takým nebola. Najčastejšie sú obeťami buď jednoduchšie zeny, alebo s nízkym sebavedomím, ze tomu druhému dovolia po nich šlapať. A nie, nezmení sa a ak si autorka mysli, ze ho ona zmení, alebo láska k nej, tak to je čistá cesta do pekla. Aj keď on jej ožratý vtedy otvorene hovorí, ako ju berie a co si o nej mysli. On ju nemiluje, miluje iba seba. Ona je iba nástroj na vyliatie si hnevu, keď to na neho príde. Len ono sa to nedá trpieť naveky. On bude svoje spravanie stupňovať a ona buď chytí na nervy alebo odide v tom lepšom prípade. A bolo by fajn sa zamyslieť, prečo mu trpí a dovoli aby s nou takto jednal.

katkami123
27. aug 2021

@mimka1402
Len ten vzorec si nesú najčastejšie z detstva. Keby jej rodicia dávali ako dieťaťu pocit dôležitosti a zdravého “ja”, tak by o takého manipulátora ani nezakopla. Keď cely život boli jej potreby a to co ona chce v ústraní na ukor niekoho iného, tak bude veriť ešte tomu, ze si takéto zaobchádzanie zaslúži a ona niekde robí chybu.

janci05
27. aug 2021

@katkami123 práve preto, že autorka píše že nemá deti, tak nech berie nohy na plecia. Moji prasratri rodičia to žili pred 100 rokmi. Beriem, že to trochu inak fungovalo, ale v podstate tak isto.

postavicka1212
27. aug 2021

@mirka414 Toto je goool... 👍👍👍 Praskam od smiechu. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ale ved taky hulvat si nič iné ani nezaslúži. 🙆‍♀️

katkami123
27. aug 2021

@janci05
Tiež nechápem, keď ju nič nedrží, prečo s ním ešte je. Ale však on dobre vedel akú si vybral. Keby sa s nou nedalo krútiť, tak si ju za manželku neberie.