Keď sa muž opije, tak je na mňa zlý
Keď sa s mužom pohádame, vypije si. Vypije si dosť a potom je ako zmyslov zbavený. Nadáva mi, že som špina, že už má ma dosť, vyčíta mi, že ľutuje koľko do mňa dal peňazí, že je veľa lepších žien ako som ja, že som na hovno žena. Naposledy ma pohrýzol do krku. Pohádali sme sa kvôli kliešťovi. Áno, čítate správne, kvôli kliešťovi. Našla som našej mačke kliešťa na srsti a nejak mi vypadol z ruky na chodbe. Začal sa rozčuľovať, že toto urobí iba debil. Ja som sa urazila - prečo by ma mal nazývať debilom? Tak som bola urazená a on to riešil tak, že sa opil pod obraz boží. A zvyšok som už opísala vyššie.
Som už unavená z toho.
“Že sa na to pozriem z jeho strany. Čo keď mu niečo chýba a preto toto robí?”
“ Čo keď som ja tá zlá? Čo ak je chyba vo mne?”
Myslím, ze autorka nemala dobre detstvo a mala minimálne jedného toxického rodiča. Toto sebavedomá žena nenapíše, keď ju niekto systematicky ponižuje.
Len ho neospravedlňuj a pošli kade ľahšie . Čo čakáš keď sa opije a raz ti tak ublíži že skončíš.v nemocnici alebo marnici. Len s ním nemaj dieťa to by ti aj pán Boh musel do sprostých nadať
@katkami123 Presne tak, z vlastnej skúsenosti iba súhlasím. 🙂
Rozvod
@postavicka1212 roky v dedinskej krčme na naučili iné veci 😔Vidieť pod obraz denno denne ozrateho chlapa ktorý si o sebe mysli že je pánom tvorstva a ide domov ukázať žene kto je hlava rodiny .no u mna by to ukazoval akurát tak doma na zachodovej mise
Kludne s nim bud ale potom tu neplac ako ta tehotnu kope do brucha apod. Takych tu uz bolo . Podla mna si taka ista ako on ked mu to tolerujes a zasluzite si jeden druheho.
Preboha. No po mne by uz ani 'smrad' neostal.

@katkami123 Presne o tom som písala v druhej diskusii, kde baba písala že priateľ je žiarlivý a bojí sa s ním rozísť aby si neublížil. A slečna čo ma tu vyššie označila tak s ňou som toto riešila, že tie ženy za to môžu, ale de facto nemôžu ako s nimi pracuje ich mozog a ako ju vyformovalo detstvo..m