icon

Keď sa ti zrúti sen

jozeffezoj
9. jún 2023

Ahojte.
V prvom rade prepáčte, že takto píšem do viac menej ženského fóra, ale snažím sa nájsť cestu a keďže sa snažím pochopiť pohľad zo ženskej stránky tak mi nič lepšie nenapadlo....
Som s manželkou 13 rokov.
Mame krásnu a sikovnu 7 ročnú dcéru.
Obaja mame dobrú prácu a nemáme sa zle.
Avšak problémov je viac ako dosť.
Odkedy sme postavili rodinný dom, odvtedy sa všetko akosi pokaslalo. Všetok ten zhon, všetok ten tlak, stavanie popri práci, venovanie sa len dcére, všetko to zanechalo stopu.
Začali sme sa s manželkou odsudzovať.
Prestali sme sa baviť o príjemných veciach, dotýkať sa jeden druhého, prišla nervozita hádky, moje problémy v spálni, a všetko sa začalo kopit. Obaja sme vedeli ze to nie je dobre ale nevedeli sme s toho kruhu vyjsť vonku.
Práca, dieta, dom a dookola.
Úplne obmedzené na základné veci.
Obaja sme dúfali ze to nejako prejde a tak plynul čas a ubehol rok dva... skoro 3.
Posledný rok bol však najhorsi.
Začal som badať na manželke ze je stále bejaka zvlastnejsia. Nervoznejsia, depresivnejsia, začala skrývať mobil, zhadzovat aplikácie. Z prace začala chodiť na školenia aby dostala vyššiu pozíciu.
Keď som začal mať prvé podozrenia tak som si to nechcel pripustiť a vôbec som sa bal začať do toho rýpať. Žiaľ začiatkom roka mi nedalo a zistil som to vo som nechcel....
Manželka má podvádzala takmer rok.
Po odhalení sa zrútila. Plakala, chcela si vziať život, nespala celé noci, vravela ze to nevydrží ze proste musí odísť zo sveta ze to proste nedá...
A viac menej je to lepšie ale je to tak dodnes.
Vravi ze je to aj pre ňu ťažké, to všetko.
Ale za tie 4 mesiace za mnou nikdy neprišla a nepovedala prepáč, je mi to strašné ľúto, ale bolo to ako bolo a ja som zlyhala....
Povedala mi ze sa namotala, že jej písal dlho, že nešlo o sexe, ze ho nemiluje, že je to človek ktorý by nikdy nebol s jednou ženou, že ma prístelku, a je cudzinec...
Place ze nevládze, že druhý krát by radšej skočila pod vlak, či má od nás odísť, že to nezvládne.
Ja však začínam mať pocit ze je to všetko nejaké sebecké alebo ja neviem...
A mne sa zrútil svet. Nechcem vedieť všetko a viem ze toho je okolo toho viac.
Viem ze aj ja mam chyby, mal som bojovať ako chlap keď mala zlu náladu z práce. Nemal som sa jej otočiť chrbtom keď bola náladová. Ale bolo toho veľa a ja som rezignoval.
Toto všetko jej nedalo právo urobiť vo urobila....
Dnes sú 4 mesiace co s tým bojujeme.
Všetky tie klamstvá keď som ja ostal s malou celý týždeň a ona bola....
Stále sa v tom vraciam spätne, porovnávam sa, rozmýšľam co, kde, ako, skym.... nevládzem.
Chodíme k psychologické ale všetko je také, také umelé... priateľom to vešať na hlavu nemôžem.....
Pýta sa ma co bude, ako to zvládneme....
Ako mi mohla písať ze ma ľúbi, že ma ľúbi aj dcéru a pritom bola s ním....
Vraj ho nemiluje, vraj to nie je o sexe, vraj jej chýbala pozornosť. Písala si s Jim už dávno na instagrame.. a tak sa nakoniec zlomila...
Ale zlomila aj mňa...
Mam ešte nejakú sebauctu?
Ľúbim ju ale neklamem si?
Chcem aby všetko bolo ako predtým aj keď ani vtedy to nebolo neskutočne perfektne ale bolo to dobre...
Boli sme veľmi tvrdohlavý a nik nechcel ustúpiť.
Ona je trpsku viac náladová a je problém s nou hovoriť o dôležitých témach a tak sme len prežívali....
Môže vôbec niekto ľúbiť a zároveň byť s iným.
Dokonca x krát žiarlila aby som esiel do jednej práce lebo tam mala známu a ze tam chodíš PP večierkoch a trdkaju tam jeden s druhým (je to pravda) ale tak mne išlo i pravdu a peniaze a nie o...
Ako môže mne vyčítať veci a pritom....
Teraz žiarli aj na posunutu sedačku v aute...
Boji sa ze o mňa príde?
Alebo je to len jej svedomie?
Neviem...
Všetko je také ťažké. Ľúbim ju aj nenávidím.
Prepáčte že veľa píšem a ze s tým otravujem....
Ak sa nájde niekto kto toto prežil ci už od manžela alebo sám bol v takej pozícii ako moja žena budem vďačný ak mi napíše.
Snažím sa pochopiť pre mňa nepochopiteľné...
Je to pre mňa veľká rana.
Som chlap ako hora ale plačem každý tretí deň Keď som doma sam...
Ďakujem a prepáčte... :(

jozeffezoj
autor
11. jún 2023

@toskanka kto mi zaručí co tam bude... neviem ci by toto niekto akceptoval

katkati
11. jún 2023

@goodidea Veď práve, je úplne hotový z jej správania a napriek tomu chce s ňou byť. Ona má teraz navrch, podľa všetkého je to inteligentná žena a vie ako na neho. Nejakou agresiou alebo násilím by si to pokazil ešte viac.

katkami123
11. jún 2023

“ Tak plakala ze prečo som jej to nepovedal skôr ze viem o tom ze by to skoncilo skôr..”
- ona je chorá žena, to ona je nesvojprávna? To potrebuje, aby si jej ty povedal, že o tom vieš, že ta podvádza, až potom to ukončí? Čiže kebyže jej to do teraz nepovieš, tak si sexuje po dovolenkách smelo ďalej? Žasnem ako tá žena dokáže všetko tak prekrútiť, že ešte ty napokon za to môžeš. A nejaka veta, že :”Prepáč, urobila som chybu, ľutujem to.” Aj z jej úst zaznela? Či celu špinu dokáže hodiť iba na teba a ona je akože ešte tá obeť?

katkami123
11. jún 2023

“Uzavrieť” si to chce ako? Posledný/predposledný/predpredposledný sex?
Čize je aj s ním stále a nič neukončila, kedže to nie je uzavreté? Wau.
Zober sa aj s dcérou minimálne na týžden niekam na dovolenku, bez toho, aby ona o tom vedela a nech si rieši tie svoje psycho hysterické scény sama doma. Pri tychto ženách je ten problém, že muzom tieto dramatické scény s plačom veľmi imponujú. Pritom ona tieto scény s plačom nerobí preto, žeby ťa tak veľmi milovala a nechcela rozbiť rodinu, ako si mylne myslíš, ale preto, lebo to nemá v hlave v poriadku. A take iste scény robí aj tomu druhému, ver mi. 😉 Lebo ona inak vyhrotené situácie zvládať nevie, len melodrámami so silnými slovami a plačom. Veď aj sám musíš vidieť, že jej emócie sú ako na hojdačke. Raz ti plače, ide páchať samovraždu, o pár hodin ti dáva pusy. Už aj jej psychika ti ničí zdravotný stav, máš problémy s tlakom. Tá žena potrebuje odborníka, je to emocionálna nálož.

toskanka
11. jún 2023

@jozeffezoj Vieš čo a bolo by mi jedno, čo sa na tom stretnutí odohráva. Aj tak si pri sexe predstavuje jeho. Neviem, či spolu teraz spávate. Pre mňa by bolo dôležité, či by bolo po tom stretnutí. Ja by som toto musela vedieť, aby som si ja vedela dať SVOJ život do poriadku.

toskanka
11. jún 2023

@goodidea Najväčší problém je, že takéto ženy nepotrebujú len ten testosterón, ale aj tu bezpečnú náruč dobráka, chcu mať všetko.

kp7333
11. jún 2023

@jozeffezoj Ziadne dalsie sance jej nedavaj. Proste jej narovinu vysvetli, ze este raz mu napise alebo sa s nim stretne a leti z domu. Ak je s tym v pohode, nech sa paci. Na jednej strane maj pochopenie pre jej stavy a daj jej cas, nech sa odlubi, no nastav hranice. Lebo ked s nim bude v akomkolvek kontakte, padne do toho zas. Ona doteraz mala v tebe istotu a zneuzivala to. Ty jej musis teraz ukazat, ze musi o teba zabojovat, inak koniec.

toskanka
11. jún 2023

@kp7333 Bojujes len o toho, koho miluješ a toto je ten problém. Musieť zabojovať sa nedá.

jozeffezoj
autor
11. jún 2023

Ďakujem všetkým za rady.
Asibste mi otvorili oči. Veľa sim s nou rozprávať za posledné týždne a dnes sa mi potvrdilo ze je to skutočne manipulativne z jej strany.
Vysvetlenie:
Volala malú nech ju príde postiskat do spálne a po malej mi odkázala ze nech prídem aj ja.
Popravde čakal so na takú chvíľu aby nastal rozhovor.
Začala s tým ze co sa deje , prečo som jej večer už neodpísal (00:30, bola.v nocnej).
Nedalo mi a tak som jej povedal ze ako by sa ona cítila kebyže jej poviem ja ze nevidím momentálne našu Čeští spoločnú. (Tak to prelrutila ze to nepovedala ze to myslela seba.
Potom som jen povedal ze ako by ss cítila kebyže vie ze milujem inu. Tak vraj odkiaľ to mam. Tak som jej povedal keď som o tom včera hovoril tak si bola ticho.
Tak vraj ho nemiluje a ani nemá rada.
Na to som jej povedal ze nech mi nehovorí ****** lebo keby to tak nebolo tak by neriskovala rodinu, nechodila za ním rok, a všetko dookola.
Bol som raznejsi a vysvetlil som jej ze nech to uzavrie lebo tak to ďalej nejde a nepohnem sa. Povedal som ze už som hovoril dosť o mojej vízii a všetkom ale nech mu zavolá a to uzavrie. Tak najprv ze nie ze nebude mu volať ale trval som na tom.
Povedal som jej ze takým štýlom to pôjde len do bodu kde už bude len A alebo B lebo ďalej to tak nejde.
Ze spravím všetko pre rodinu ale toto nech si yriedi lebo toto sa nedá.
Aj to ze som jej povedal ze tie jej nálady si musí riešiť psychológom lebo to nie je normálne a je to dlhodobé. Tak plakala. Vysvetlil som jej ze ju neurazam, ani nepovažujem a ze je to normálne.
Neskôr ma volala ze mu písala. Bola dosť odmerať, tak som jej povedal ze nech mu nepíše ale vola a nech zmierni ten drzý ton lebo to mala urobiť už na začiatku.

Dosť mi to popravde pomohlo.
Potreboval som to počuť asi od vás alebo neviem.
Už ako bude ale asi vo mne nastal zlom pretože ja som cítil ze so mnou zameta a dúfam ze tieto jej črty sa aspoň trochu zmenia lebo kľudne môže nastať čas ze raz mi pohár pretečie a odídem ja a nie ona...

jozeffezoj
autor
11. jún 2023

Povedal som jej aj to ze utiekla od problémov a išla lahsou cestou kde neriešila rodinu, dom, problémy a nič. A ze život nie je človeče nezlob sa kde keď prehrávač a máš 5 rokov tak chceš hrať novu hru..
Tak to nefunguje

katkami123
11. jún 2023

@jozeffezoj
To je hrozná žena… takze dotyčnému volať nebude, že je koniec 😀🤦🏻‍♀️ a ešte bude na teba urazená, že čo si to dovoluješ, že chceš, aby sa rozhodla medzi ním alebo tebou. To si jej mal torelovať milenca? V pondelok by s nou spal on, v utorok ty na striedačku? Podľa mňa mu ani nenapisala, stále to s ním mieni ťahať, len ju urazilo, že ty už z nej nie si taký hotový a máš svoju hrdost, vieš si dupnut nohou. Či si myslela, že je zo zlata a budete o ňu všetci bojovať? Či urobí zase scénu s plačom a kazdeho s ňou zmanipuluje? Ja stále hovorím, kto chce mat všetko a stále mu je malo, si nič nezaslúži.

pralinka25
11. jún 2023

@jozeffezoj ja osobne by som volila skor taktiku nech ona zacne bojovat. nie ty. ty si uz o rodinu bojoval dost. stiahni sa a nechaj nech zabojuje alebo ide do kelu
mas moj obdiv ze si jej nechal dvere otvorene. pre mna by tento vztah bol uz davno mrtvy.

toskanka
11. jún 2023

Aj pre by to už bolo passé. Zacat si ako vydatá žena s kkktkom z IG, je taká crta povrchného človeka že až. S takýmto človekom sa ťažko buduje život a zdieľajú úprimne city.

Ale Jozef, ozaj klobúk dole pred tebou. Ja viem, že to robis pre zachovanie rodiny.

pralinka25
11. jún 2023

@toskanka inak ako fakt. ja som teda proti akejkolvek nevere. ale keby to bo l nejaky kolega, nejaka davna platonicka laska, ... niekto normalny ale cudzinec z IG???? WTF? uplne dno.
akoze preslap ako hovado za kazdych okolnosti ale toto? uplne odveci

toskanka
11. jún 2023

@pralinka25 Ja na IG nechodím, ale sem tam napise nejaký cudzinec na messenger. Ja by som ani nikoho nepodvadzala, ale pre mňa je toto pod úroveň. Rozmýšľam, aký typ ženy toto dokáže osloviť? Ozaj len ženu, čo to má tiež ako zábavku, lebo ma doma muža, len sa nesmie na kurevnika namotat alebo to nesmie prasknúť. Rovný rovného si hľadá.

pralinka25
11. jún 2023

@toskanka ani ja nechodim na IG. ani netusim ako to tam funguje. a FB mam len pre prietelov takze mi nikto cudzi nepise.
u nej asi plati bolo koze dobre isla sa na lad smykat

toskanka
11. jún 2023

@pralinka25 Nudila sa, bolo ju treba viac zamestnat.

jozeffezoj
autor
11. jún 2023

@pralinka25 tak ono akonáhle som sa stiahol akonpises tak sa ma pýtala s kým si píšem, prečo je sedačka v aute ďaleko, ako bolo v nočnej, čo sa žena sa tam smeje, keď som s nou volal (kolegova žena keď som ich bol pozrieť na rybach). ATd

jozeffezoj
autor
11. jún 2023

@toskanka ďakujem. Pre mňa je ozaj rodina všetko a hlavne moj malý anjel.

toskanka
11. jún 2023

@jozeffezoj Len v súvislosti s rodinkou pamätaj na to, že len funkčná rodina je pre dieťa prínosom. Ak bude madam vytvárať prostredie na takéto drámy, bude malej lepšie s tebou. Howgh 🙂

jozeffezoj
autor
11. jún 2023

@toskanka snažím sa hádky prenášať za dvere a keď mala nie je doma. Ale žiaľ nie vždy to je tak... raz bolo teatro ze ide preč a mala strašne plakala na dverách ze mamka odchádza... už je tomu 6 mesiacov a stále to spomenie... :(

toskanka
11. jún 2023

@jozeffezoj Uvidíš, čo budúcnosť prinesie. Myslím si však, že platí nasledovné: Čo k tebe patrí, to nestratís, čo k tebe nepatrí, to neudržis. Vy ste so ženou zrejme protiklady, ktoré sa kedysi priťahovali. Ty si typ staviteľa, ten stabilizačný prvok vo vzťahu. Ona je asi väčší živel, potrebuje zmenu, dobrodružstvo, inak sa začne nudiť. Už len to, že sa podujala na románik s cudzincom, vypovedá o tom, že potrebuje dobrodružstvo, úlet. Ty tento typ nie si. Neviem, či toto nebude trápenie pre oboch. Prajem ti veľa síl a peknú nedeľu ešte.

katkami123
11. jún 2023

@jozeffezoj
No to si takúto ženu “vyhral v lotérii”
U mna, keby ešte niekedy raz v živote urobila pred dieťaťom takúto scénu, nekompromisne by som ju objednala k psychologovi a ide sa liečiť. Toto iste moja mama robila, predo mnou vykrikovala ako sa ide rozvádzať. Po pravde, dcera bude staršia, rozumnejsia ako časom aj ja a sama bude za to, aby ste išli od seba.

jozeffezoj
autor
11. jún 2023

A ja z tej sprostosti dnes varím obed, Gordon blue s ryžou a kroketkami. Manželka spi po nočnej tak aby sme mali nevarene a nemusela sa trápiť unavená....

Najlepšie je ze vždy sa nájde niekto lepší...
Ale tu kopu horších už nespomenie nik

kp7333
11. jún 2023

@jozeffezoj vies, ako sa vravi: susedov travnik sa vzdy zda zelensi.

katkami123
Autor odpoveď zmazal
toskanka
11. jún 2023

@katkami123 Aha... no ja nikoho takého nepoznám. Možno jednu kamošku, ale tam to bolo presne naopak, ona bola závislá na jednom cudzincovi, ťahalo sa to vyše 20 rokov a to by bolo hádam aj na knihu. Niektoré tie osudy .... az neuveriteľné ... . Len tam neboli deti, našťastie.

katkami123
11. jún 2023

@toskanka
Závislosť na akomkoľvek partnerovi je chorá. Aj tu, jeho žena plače len preto, lebo sa jej na to prišlo, nemá záujem to utnúť. Pre mna je rodina najviac. Ešte pochopím take diskusie, kde žena/chlap podvedie pod vplyvom alkoholu na nejakej firemnej akcii/večierku, olutuje to, poprosi od odpustenie, urobí nejaké kroky na získanie dôvery, že dá v danej praci výpoveď, aby neboli v styku a sú tam aj deti, vtedy priveziem oči, poradím, nech to skúsia zachrániť.
Ale tu dotyčná nemá záujem ani len vymazať instagram alebo zavolať, že je koniec, priznať si chybu, ku nevere jej stačí, že jej niekto na instagrame okomentuje fotku, že je pekná 🤦🏻‍♀️ a nemá probléma sa stretnúť s úplne cudzím chlapom a letieť za ním cez zemeguľu, úplné mešuge žena. Ja by som sa bála takto cestovať za cudzím chlapom, za tými fotkami sa môže skrývať ktokoľvek, môžu to byť pašeráci ľudí, obchod s bielym mäsom, na orgány…. Akože tá dotyčná ma v živote omnoho viac šťastia ako rozumu.

toskanka
11. jún 2023

@katkami123 Nechápem toto. Mňa by takyto človek dostal na psychiatriu.

kp7333
11. jún 2023

Inak jej spravanie je ozaj velmi iracionalne. Namotat sa na chlapa z IG, o ktorom toho vela nevie, je hodne naivnej 16-ky, nie dospelej zeny. Bohvie kolko takych fanyniek ma tento macho instagramovy. Pochybujem, ze mu ide o seriozny vztah. Neprekvapilo by ma, keby z nich tahal aj prachy.