Keď si súrodenci nepamätajú narodeniny detí
Caute poznate situaciu ze si vasi surodenci nikdy uz roky nepamätaju kedy maju vase deti narodeniny ? Moje svagrine nikdy negratuluju ani mne nie to ze este mojim detom (su cudzinky ale hovorime spolocnym jazykom). V dnesnom svete technologii sa daju dolezite datumy dokonale zaznamenat aby sme na ne nezabudli ale u nas to nefunguje. Pritom som sa o deti jedneho surodenca intenzivne musela starat ale o moje ani nezakopnu.
Poznate to alebo je to len u nas tak divne ?
@gab1sol ti si nepamätaju ani narodeniny svojej matky ktora ma 67r 🙂
@jankadanka654321 o darcekoch ani nehovorim, tie som zrusila uz davno. Svagrina s bratom dostavali oblubene parfumy a kozmetiku (Dolce & Gabanna, Dior, DKNY ) a ja som vzdy dostala 1 eurovu bizu ani neviem odkial. Bola tam aj cenovka, preto viem kolko stala.Raz som dostala pouzity ruz. Darceky som zrusila, nie som smetny kos 😏 ano, najskor ma to urazili, potom zamrzelo, ale uz to neriesim. Rodinu si clovek nevybera
@babababka ok ale ale ani ty neriesis ich sviatky ci ? Ja tiez sa s tym budem musiet zmierit ale potom seknem akekolvek gratulacie na ich stranu a darceky tiez ziadne a ani na vianoce - oni maju uz velke deti 16 a viac
Kým nebol mobil s pripomienkovačom, tak môj brat si nepomenul ani na moje narodeniny. Neočakávam, že by si pamätal dátum narodenia mojich detí. Je to pre mňa nepodstatné a pre neho zjavne tiež. Ja som zvykla jeho deťom aj volať, ale upustila som od toho, lebo to bolo miestami trápne už vekom.
@jankadanka654321 ale ani nezavolam potom ked sa vidime kdesi u starkych tak ich stisnem a poviem jej ty si mal narodky. Co si dostal za darcek?🙂) a ak zacnu niektori vytahovat peniaze prihodim 5 eur. Ale u nas to nikto moc nepreziva.
@jankadanka654321 donedávna,cca 2 roky dozadu,som ešte gratulovala ,už nie.To je už iný príbeh.
Ja ani netuším,kedy sa sestrine deti narodili.Nikdy ma na oslavu ich narodenín nepozvala.
Oni tiež nevedia,kedy ja mám narodeniny a kedy majú narodeniny ich babka a dedko....dokonca netušia,že babka a dedko majú tiež vianoce a veľkú noc a meniny....
Neriešim.
Ale keď skončí školský rok,tak to nezabudnú pripomenúť,ani keď šli na strednú,nezabudli sa pripomenúť...💵
@jankadanka654321 môj muž na seba hovorí že má 43 rokov.A pritom má 46. Na staršieho syna,že ide do šiestej, on už do 8- mej, a mladší má vraj 8 rokov. Bude mať 11. Takže tak...pritom by nám aj modré z neba niesol 🙂
@jankadanka654321 Na mna zabuda vlastny otec 😂😂😂 Toto proste nie je salka jeho kavy. Napriek tomu mame pekny vztah. Ja mu vzdy so smiechom vynadam, co je za otca. Ostatnych clenov rodiny mu pripominam, aj statne sviatky, kvoli obchodom.
Ženy, my sme raz, kvôli letnému táboru, potrebovali dátumy narodenia dvoch dievčat. Ich MATKA vyhlásila, že sa pozrie, a dá vedieť. 😂😂
My si chodíme gratulovať, ale konkrétny deň si nepamätám. Veď čakám na pozvanie a prídem na oslavu. Ale inak robí sa aj to, že človek postne na FB fotku s tortou, alebo blahoželanie vlastnému dieťaťu aby aj ostatný vedeli a nezabudli. Ja absolútne od nikoho nečakám, že si bude pamätať narodeniny mojich detí.
@michellemary tak to je uz dost ulet :D
Moja sestra asi tiež nevie, ale neriešim...sú aj dôležitejšie veci na svete.
Ja tiez neviem ziadn datumy .. niektore si nahdou pamatam lebo su dobre zapamatatelne a mam predstavu ze priblizne kedy aj mesiac necsinou tusim spravne :D a nemam z toho zly pocit su to len narodeniny :D
V rodine máme 18 neterí a synovcov. Neriešime navzájom všetkých narodeniny.
Ja tiež netuším kedy ma neter narodeniny 😅 vie to len manžel a to len preto lebo mu to vyskakuje na FB 😁 takéto dátumy v hlave veru nemáme 😅
Nie sa stalo 2 x za sebou že som zabudla na vlastného brata 🤣🤣🤣 . Možno neriešiť na mňa zabúdajú už 15 rokov svokrovci hlavne že ja viem už od samého začiatku kedy majú narodeniny .

@mofa a ked neni oslava tak len zavolas a ziaden darcek ze ? Lebo zase naopak ked deti mojich surodencov ostanu nepovsimnute a nedostanu stovecku € tak uz ma ohovaraju rodicom, ale zablahozelala som len som neposlala cash - su pubertiaci. Oni na drzovku mi aj napisu ze chcu to a to raz ze aj iPhone :D ale moje deti ani gratulaciu nedostanu tak mi to pride dost nevyvazene