Ked viete, že Váš manžel tajne začína iný vzťah

jana652
23. sep 2018

Dievčatá, poznáte ten pocit bezmocnosti, keď Váš manžel sa chce stretávať s inou ženou a Vy s tým nemôžete nič urobiť? Potrebujem sa tu zveriť a možno poprosiť o zdieľanie podobnej skúsenosti, možno poradiť čo robiť ... Je to prvýkrát, čo vôbec niečo takéto verejne píšem, ale už som zúfalá ... Pred časom sa muž spoznal s jednou kočkou, ktorá je od neho mladšia o 20 rokov (on má 46). Je to baba, ktorá si potrpí na luxus a jemu sa začína dariť v podnikaní a kočka má podľa mňa iba jeden cieľ, dostať ho za každú cenu, tým "najinteligentnejším" spôsobom a použiť pri ňom všetko to, čo mužovi hladká jeho ego a má pri nej pocit, že sa o neho dokáže lepšie postarať ako jeho vlastná manželka. Tie čo ste to už zažili asi poznáte aký scenár mávajú takéto situácie ... Viem, že sa s ňou chce stretávať, pričom mne tvrdí, že o nič nejde a klame mi, že žiadnu inú ženu nechce. Jednoducho robí veci vo vzťahu k nej, ktoré muž milujúci svoju ženu nerobí. Takže keď to nezastaví teraz na začiatku, dopadne to tak, že sa do nej zamiluje tak bezhlavo, že zabudne, že má rodinu a žiť s ním s vedomím, že má milenku, na to ja nie som stavaná. Hneď ako prvé mi napadá odísť od neho, ale nemám kam ísť, som na rodičovskej dovolenke s najmenšou dcérou, takže som od neho finančne závislá a on si je toho vedomý. Deti ho milujú, ja tiež, preto to nie je až také jednoduché s tým odchodom od neho (aj keby som mala kam ísť a bola finančnej nezávislá). Neviem, či má zmysel čokoľvek robiť, pretože zabrániť mu v tom asi nedokážem, zároveň viem, že keď sa s ňou bude často stretávať, bude sa to stupňovať. Keď sa muž zamiluje, nerozmýšľa hlavou ... Chcem to zastaviť a nemôžem, je to hrozný pocit, keď niekoho milujete a on začne túžiť po inej, pričom vie, že to nemá žiadnu perspektívu do budúcnosti ... Ale to asi žiadny muž v tejto fáze nerieši. Som z toho úplne paralyzovaná a bezmocná, neviem sa na nič sústrediť a len plačem ... Ďakujem za akýkoľvek názor.

lavender273
23. sep 2018

@jana652

Neviem preco by si ty mala odchadzat od neho. On je ten co sa chce pelesit, nech si ide ku slecne.
Kebyze som mala dokazy v ruke, zbalila by som mu kufre nech ide kade lahsie. Ten by letel ze kozu na zadku by mal zodratu.
Neviem ci by to bolo mudre, ale ja konam povacsinou s horucou hlavou 🙂
Mne sa tak paci ze si muzi myslia ze trava je zelensia na druhej strane ale o tu vlastnu sa nestaraju. Ich treba dat do vitrinky, iskat mu ego komplimentami ..ach boze moj.

Vela zien to nema financne lahke, ale vsetko sa DA ak sa chce. Ja viem ze tazko sa ide financne nizsie a nizsie, ale bohuzial niekedy je to jedina cesta.

Nemam rada poucne priklady typu 'mojho otca kona sestra' ale neda mi nenapisat mojho muza babka ovdovela ako 40 rocna, dovtedy bola financne zavisla od muza. Mali 7 deti, jedno telesne postihnute, nemala ani halier a zurila ekonomicka kriza. Este fararko z miestneho kostola jej chodil vyklopavat ze nedala tyzdenny prispevok na cirkev. (Pomimo temy: Vtedy chvalabohu sa prebrala a prestala chodit do kostola. Co jej dcery len uvitali z radostou lebo farar im obchytaval prsia a neznasali tam chodit .Mali 12 a 14 rokov) Akoby dopadla ak by si povedala ze neda sa? Predierala sa robotami, nakoniec o par rokov vystudovala pedagogicku skolu, stala sa ucitelkou. Len tym chcem poukazat nato, ze my zeny ked sme hodene do vody tak jednoducho sa vieme obracat.

Hlavne ty bud silna, vyplac sa, vyzur sa ale snaz sa byt silna a nenechaj si srat na hlavu.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tiimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sashenocka007
23. sep 2018

teoreticky mne stacilo na to prist. jemu urobit cirkus, vyrevat sa, vyzalovat aby videl ako mi ublizil, co mi aj ublizil 👿 dotycnej som tiez poslala spravu. ze si ho moze nechat a ze ci jej robi radost ze berie dietatu otca. po com mi ona odpisala ze ona nikomu nikoho neberie. nakoniec sa spamatal. prestal sa jej ozyvat a nakoniec to vzdala aj ona vlastne sa urazila na to ze ju ignoruje... aj ked neviem ako daleko to medzi nimi bolo pevne verim ze ma nepodviedol a uz to dalej neriesim. ale musim uznat ze som na tom mala chybu aj ja lebo som si ho nevsimala a odsunula ho na vedlajsiu kolaj, vtedy sa nam narodil prvy syn a tym ze chlap chod robit prec sme boli spolu malo a vacsinou som sa sustredila na maleho. moj chlap je komunikativny a doma moc neobsedi rad niekam chodi co sa nma vtedy s malym nedalo.

maciatkolulu
23. sep 2018

@jana652 takze za mna tiwz v yejto "prvej"faze je rada urobit riadny poriadok s dotycnou slecnou. Muzovi si vysvetlila,ten zatlka,tak ok,chod za nou,presne ako pis niekto vyzzie aj dazdnikom ju pretiahnut🤣nuz pokial si si ista,ze je u vas vsetko ok,vsetko klape a ide o nejaky ulet,tak hor sa do toho. Ja to lutujem dodnes,ze som nesla a neurobila bordel.....ale zase na druhej strane,upozornujem,ze ke sa chlap rozhidne,alebi aj zena,tak nepomoze nic,ani plac,ani bitka slecny,anindeti,ani pripadne tehotenstvo,nic a vibec by to nemusel byt bepeeslektivny vztah....takze sa zamysli kriticky a uprimne nad vasim vztahom,porozmyslaj a potom konaj. Inak ako si prusla na to,ze sa nieco deje? Kde sa spoznali? Aky maju dovod sa stretavat?

mariamayi
23. sep 2018

@jana652 v akejkolvek situacii si,vzdy sa mozes modlit...modlitba este nikdy nikomu neuskodila,len pomohla...

chiara189
23. sep 2018

@mariamayi 🙈🙈🙈

matazirafa
23. sep 2018

@mariamayi aj všetko vyriešila však

lianka123
23. sep 2018

@jana652 ahoj. V prvom rade znies zufalo. Musis v tom byt viac sebavedoma. V druhom rade je zle, ze si od neho financne zavisla, s tym mozes bojovat pocas rodicaku tym ze zacnes pracovat. Ja by som dala ultimatum- bud ju vyhodi alebo idem ja. Moj muz by ju vyrazil, som si ista. V tom vztahu si teraz menejcenna, ona ma kopec volneho casu sa starat o seba, cvicit etc. Ty predpokladam behas okolo dietata a kopec inych povinnosti.

jana652
autor
23. sep 2018

@maciatkolulu Povedal mi o nej, ale iba ako o známej, skôr sa stretávali pracovne, prezentuje to tak, že veď nič sa nedeje, aj mi povie, že bol s ňou niečo riešiť atď, ale niektoré aktivity sú už za hranicou pre mňa. Vidím na ňom, že má pomotanú hlavu z nej, lebo voči mne sa správa inak. Horšie je, že sa nechce o tom baviť. Je pravda, že naše fungovanie vo vzťahu je dočasne neštandardné, pretože 3 mesiace cestuje na týždňovky a vidíme sa cez víkend, niekedy iba v nedeľu. A samozrejme nič nie je ideálne, ale keď sa niekomu nepáči a chce to so mnou skončiť, tak nech mi to povie a nenadväzuje ďalší vzťah popri mne. Asi je to naivné chcieť od neho férovosť a povedať mi pravdu, lebo na druhej strane viem, že by nechcel o nás pri prísť. Inak rozmýšľala som aj nad tým, že by som ju skontaktovala, ale ona vie (teda vraj vie) že má rodinu, čiže neviem či by to pomohlo niečomu a navyše on by sa strašne "nasral" a urobil by mi peklo, myslím si. Hlavne on si má byť vedomý toho, že má rodinu a nie ona. Takéto baby, to podľa mňa neriešia, či má muž rodinu, sú v tomto sebecké.

oli18
23. sep 2018

Toto je štandardné správanie úspešných podnikateľov. Peniaze ich pokazia, lebo si teraz môžu dovoliť všetko. Aj milenku. Len tí charakterní odolajú a ostanú pevne nohami na zemi. Poznám x takých prípadov. Niektorí sa rozviedli, iní zotrvali. Ťažko radiť, možno ozaj sa kontaktovať z dotyčnou zlatokopkou. Čo najskôr niečo urobiť. Ja by som skombinovala všetky možné spôsoby dokopy. Tu ide aj o čas, aby nespadol do toho až po krk. Nič stratiť nemôžeš. Držím prsty.

jana652
autor
23. sep 2018

@lianka123 Presne si to napísala, on začal behávať, stará sa o seba, cvičí, schudol, má čas sám pre seba ... a ja som celý týždeň na deti sama, všetko sa točí okolo nich a na seba mám čas minimum. Prosím Ťa a vieš mi dať tip ako by som si mohla zarobiť počas RD? V pôvodnej práci som dostala po skončení prvej RD výpoveď, takže si musím hľadať niečo nové (asi niečo administratívne). Ďakujem 🙂

jana652
autor
23. sep 2018

@oli18 Ďakujem veľmi pekne. A vystihla si to, majú ten pocit, že si môžu dovoliť všetko, vrátane milenky 😔

adamhana
23. sep 2018

Píšem z mobilu tak len stručne. Neviem úplne poradiť a mrzí má čo prežívaš. Ale financie si skús hromadiť tak že si odkladal pomimo. Píšeš že sa mu darí a je to aj tvoja zásluha a sú to jeho deti. On ubližuje t sa staráš o deti a ešte budeš po nociach robiť a už sa úplne zoberieš. Tej práve má doma je malo. Ak máš energii tak ok ale ber si aj pomimo ( že nákup stal viac, prišiel nedoplatok atd atd) nech máš zadné dvierka....lebo ak by sa niečo naozaj zomlelo pri takej náročnej milenke štedrý k tebe nebude. Za ďalšie, ak sa ti dá prefot si dokumenty, priprav sa keby náhodou v budúcnosti znižoval umelo svoj príjem. Buď rozumná a mYsli má to ...držím palce

anabella111
23. sep 2018

Dôveruje manžel Vásmu slovu?..Na zaciatok je nutné zopakovať mu dorazne ..Váš postoj k nevere a jej netoleranciu vo vztahu. Ak aj nechce hovorit o tom konkretnom pripade, nemusí. Podajte mu to vseobecne, ale s vykricnikom a rovnako sa ho spytajte..ci je spokojny vo vztahu...Tým ste si splnili Vasu zakladnú povinnosť..a tým budete operovat aj neskor. Ustrázit ho neustrázite..Ale laska je rozhodnutie a on si musí byt vedomý..ze zodpovedný je uz len on..pretoze Vy ste dali priestor na riesenie mozneho problemu vo vztahu..(prevencia)....Na dázdnikove riesenie nema kazdá povahu...ale urcite by som vyjadrila svoju nevolu v ramci jeho vztahu s inou zenou..Nie ziarlivym sposobom..pri ktorom muz prestane pocuvat a vidi hysterku..Ale vyjadrenim vasho nepokoja..ktorý ten vztah prinasa do vasej rodiny..Ak su uz slová pasé..a skutok sa stal..nevylucujem ani dazdnikovú moznost..respektive slnecnikovu..ked ho poslete do teplych krajin..minimalne po dobu jeho neprebratia zodpovednosti voci rodine a jej ochrane ..ako pokojneho hniezda..☺

oli18
23. sep 2018

@anabella111 Niekedy zaberie aj hystéria. Najmä, ak nikdy predtým manželku hysteričiť nevidel. Možno pochopí, ako na ňu vplýva jeho konanie.

jana652
autor
23. sep 2018

Dievčatá, veľmi mi to pomáha, prečítať si Vaše názory na moju situáciu. Toto je vec, čo nemôžem riešiť s hocikým, alebo tým nechcem zaťažovať okolie, takže veľmi si Vážim to, že si nájdete čas na odpísanie. Keď čítam Vaše príspevky, tak sa mi síce tečú aj slzy, ale aspoň som sa vnútorne trochu upokojila... 😘😘😘

sarah2437
23. sep 2018

@jana652. Ahoj. Ak sa mozem opytat, tak by ma zaujimalo, preco nemas kam ist? Co rodicia, surodenci? A zijete v podnajme ci vo vlastnom? Komu byt/ dom patri?

tiimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
momof3
23. sep 2018

Neviem co vlastne vas manžel urobil. Co je za hranicami? Nepíšete nic konkretne? Mate nejake fakty alebo len podozrenie? Neviem presne co v tom je ale ak si si istá ze ta slečna ide po tvojom manzelovi, chod do salónu, daj si urobit vlasy, make up, nahoď sa, šupni si jednu slivocicu alebo lexaurin a vyber sa za nou, povedz je stručný 5 minútový monológ ktory zakončiš fackou a ostatne uz nechaj na nej... Mam skusenosti - zaberie to, ale musíš si veriť. Nic horsie sa stat nemoze, akurat by som ju este asi aj verejne zhodila a vykričala to jej rodine alebo kolegom ak to je v práci. Tvojho muža z toho vyraď aby bolo jasne ze ona je ta iniciátorka. O rok o dva ti tvoj muz sam poďakuje ze si ho zachránila od takéhoto prešľapu.

osky
23. sep 2018

Joj,toto je velmi smutne.
Neviem si to u nas predstavit.

prve co ma napada,ze by som jej asi oci vyykriabala.....
Ale ja mam svoju hrdost-za dotycnou by som vyplakavat nesla.tym by si v jej ociach klesla uz uplne.neponizuj sa.
Taketo dracice na to aj tak kaslu.
Ked uz by som to musela riesit s nou,tak asi jasne a razne pohrozit niecim adekvatnym.
A podotkla by som-ci uz je na tom tak zle ze mladi o nu zaujem nemaju,ked musi obstaroznych dedkov nahanat.
Ci sa jej to nehnusi....alebo nieco v tom zmysle
A to ze sa muz nastve by mi bolo srdecne jedno...
Inak ta dazdnikova metoda je super😅😅😅😅
Ale zlo prinasa len väcsie zlo.
Tym by si to len zhorsila...
Treba to riesit s chladnou a vztycenou hlavou.

U nas by to bolo jednoznacne-muz by zbalil posledne co ma a letel by z domu.
Rovnake by to bolo ak by som podobne blbosti vyvadzala ja-kto kazi moralku a este aj klame,dovi...doma nema co robit.
Neprehovorila by som s nim,neoprala,nenavarila....
Nic.ani nie z trucu,ale ja by som bola taka smutna ze by som to asi ani nedokazala...
Nech si uvedomi ake to je ked ta ma len za handru!!!
Nepoznam totiz jediny dovod ktory by dokazal ospravedlnit neveru!!!!

Ale jednoznacne by som sa modlila.
Neviem ci si veriaca.
Ale na taketo problemy su rozne modlitby.
a muzovi treba v srdci odpustit.
Aj ked navonok treba byt neustupna a tvrda,v srdci na neho nesmies zanevriet.
Praveze sa za neho modli aby dostal rozum.nech sa preberie z tej euforie./je mi jasne ze teraz ma tu niektore ukamenuju../
A z praktickeho hladiska sa mi paci napad ofotit doklady o prijme a tak....
A odkladat kolko mozes.
Jeden nikdy nevie.
Drzim palce

tiimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anabella111
23. sep 2018

@oli18 ..👍..

tiimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matazirafa
23. sep 2018

@jana652 osuš slzy vypni hruď a aj keď je to ťažké buď dáma.. ale daj mu to poriadne vyžrať. Ja keď som zistila a prečítala si aj tie konverzácie tak som si ich skopírovala a ukázala celej jeho rodine, a jej som napísala to isté. Ak nedá pokoj jej mater sa všetko dozvie (v jednej správe aj písala že by ju vyhodila z domu), a ešte stále to mám a kedykoľvek niečo také znova začne zničím ju a ona to vie. A môj to vie tiež. Som v tomto sviňa ale ja si na hlavu srať nenechám.

jana652
autor
23. sep 2018

@sarah2437 K rodičom ísť nemôžem, nemám u nich takú podporu a zároveň sú tam aj zdravotné dôvody rodičov. Samozrejme, keby bolo veľmi zle, tak by nás asi na nejaký krátky čas k sebe zobrali, ale čo potom ... Byt je jeho ... Určite treba myslieť aj na praktické veci - bývanie, peniaze, ale teraz sa potrebujem vnútorne dať do stavu, aby bola schopná fungovať pri deťoch a spracovať to na emocionálnej úrovni, lebo to bolí jak sviňa ... pardon za výraz ... Najväčšia moja nevýhoda teraz je, že nemám príjem a som finančne závislá od neho, aj keď jeho príspevky sú len na základné náklady, stravu, nič navyše, ešte aj na výdavky za deti si musím od neho stokrát pýtať, moc si vyskakovať nemôžem teraz, napriek tomu, že on si žije nadštandardne.

stanulienkat
23. sep 2018

@momof3 to jej fakt radis facku?? Tak potom jej muzovi. Jej muz ma vediet,ze ma rodinu,cica je slobodna a moze si robit co chce. A ked to chce uhrat na damu,tak urcire by som sa NEZNIZILA na fackanie. A vykricat to v praci a vsade? No hysterka jak vysita a akurat by si podpisala vystahovanie z domu. Treba si zachovat uroven.

jana652
autor
23. sep 2018

@momof3 Zámerne nepíšem konkrétne veci, asi z pochopiteľných dôvodov 😉 Ako príklad uvediem rôzne pozvania na večere, akcie a iné aktivity, pri ktorých môžu pôsobiť ako pár a hrozí pri nich intímne zblíženie. Nehovoriac o spôsobe komunikácie medzi nimi. A v tomto prípade nejde o moje podozrenie, ale o to, že veci sa už dejú.

jana652
autor
23. sep 2018

@osky Veriaca nie som, ale asi už poprosím vesmír o pomoc.

alissawhite
23. sep 2018

@jana652 Ja som pracovala v bare, zažila som veľa osudov a viem čo sú chlapy zač. Koľko krát prišiel chlap so svojou ženou a ťuťu- ňuňu a na dtuhý deň si priviedol o 10 rokov mladšiu milenku a tváril sa ako nič..a ostatní ho v tom podporovali, a on sa potom cítil ako alfa samec. Chlapovi môžeš rozprávať čokoľvek, on už keď sa raz do niečoho takéhoto vrhne nerozmýšla..ale tá slečna by mohla..tieto baby aj keď vedia že má rodinu myslia si že aké su nenápadne a že sa popri ňom priživia, na ne pomáha len keď jej narovinu povieš že vieš o všetkom a že nenápadná určite nieje a kľudne jej to vysvetli aj tým dáždnikom, zahanbíš ju. Najlepšie v prostredí kde ju poznajú. Zažila som kadejaké hrdinky ale keď už im to prišla vysvetliť nahnevaná manželka všetky sklopili uši lebo není hrdinstvo odviesť muža od rodiny a to by mohla pochopiť každá žena.