Kedy a ako ste spoznali svoju polovičku?
Ahojte 🙂 Ja viem, že asi od veci diskusia, ale kedy a kde ste spoznali svojho manžela/ priateľa? Mám 25 rokov a ešte nikoho nemám, vlastne ani neviem, ako si ho teraz nájsť po škole. Starám sa o brata, ktorý ma 18 rokov, rodičia nám zomreli. Od novembra nastupujem do školy ako asistent učiteľa. Ja viem, že som ešte mladá, život predo mnou, veď ja viem a nemám ani žiadnu depku to nie, len niekedy si tu takto prezerám "koníka" a aj ja by som chcela mať deti, vždy som túžila mať veľkú rodinu. Ach, veď ja už mám vymyslené aj mená pre deti, som psychoš :D Chcela by som mať aspoň 3 - 4 deti, ako ja viem, zbytočne to teraz riešiť, ja viem. Len tak mi to niekedy napadne, že kedy a kde ho stretnem, a potom začnem mať strach, že čo ak nestihnem mať deti, čo ak nikoho nenájdem.. a čo ak... Zbytočne otázky. A potom si uvedomím, veď mám "len" 25 rokov, kopu mojich kamošiek nemá rodinu. Tak ja len tak, asi som sa chcela trošku vyspovedať 🙂
V autobuse 🙂
haha asi ten pokec bol na niečo dobrý 😀 ale to bola asi iná doba, (nebol Facebook) ked som teraz nedávno sledovala otca ako "pokecuje" tak mi až zle prišlo. všetko pod 35 len o nezáväznom sexe a všetko na 40 len o spoločných prechádzkach písalo. neviem či by som sa tam ešte vôbec chcela prihlásiť 🙂
Laska cez internet.. 🙂
@miku1 aj my sme sa nasli na pokeci pred 8 rokmi 🙂
@kvietocok2 aj mi 🙂 pred 5a pol rokmi 🙂 tiez pokec a laska na prvy pohlad 🙂
Zbadal ma na fotke u spoločných kamošov a trval na zoznámení so mnou - vraj pre môj úsmev 😉 ...najprv som nechcela... 🙂
....a potom to už šlo samo ...
Na diskoteke balil moju kamosku 🙂 ona ho nechcela tak som si ho nechala ja 🙂 uz sme spolu stastny 16 rokov a uz sme styria 🙂
aj my sme sa zoznámili na pokeci 🙂 a poviem Ti, že som už jednu pokecovú "skúsenosť" pred mojím snúbencom mala a nebola dvakrát príjemná, tak som si nick zrušila...lenže potom ma na pokec niečo veľmi ťahalo, tak som si nick zase vytvorila...a tesne pred valentínom sa mi ozval on 🙂 po 3mesiacoch sa chcel stretnúť, ja som nechcela ani za svet - kvôli tej zlej predošlej skúsenosti...no nakoniec ma nejako ukecal, sme spolu vyše 2rokov a budúci rok si ho vezmem za manžela 🙂
@natuska87 Tak ja som nemala s kým chodiť po diskotékach, nakoľko všetky kámošky už boli vydaté, väčšina už mala aj maličké deti....Vlastne kámošky ma presvedčili, nech skúsim pokec a po nejakom čase som to teda skúsila. A o 5 mesiacov som spoznala manžela 🙂 A to som už nebola "najmladšia", mala som 29 rokov....🙂
@nair my sme sa s manzelom tiez pohybovali na rovnakych miestach aj sa nam cesty skrizili ale natrafila som.na neho na nete...najprv stranka boom..vlaatne to nebola zoznamka ale stranka o podnikoch a akciach kde som ho vraj "skaredo odpinkala" a potom si ma nasiel na pokeci a tam sme kecali asi 4 mesiace kym sme sa stretli a zistili ze par ludi pozname obaja 😀
@zemko99 inak ja som na pokeci stretla kopec ludi s ktorymi som stale v kontakte. Uchylov a spol som filtrovala a blokovala a som pokecu vdacna za vela kamaratov aj manzela .. skor mi vadili opiti uchylni chlapi na diskotekach a v baroch....ale vsade najdes aj fajn ludi aj cvokov... niekde som citala : " na kazdu dieru existuje zaplata " 🙂 ked pride cas..
@zemko99 ahoj, ja som spoznala manžela takto 😉 kvôli frajerovi som sa presťahovala z Bratislavy do Prešova( reálne pochádzam zo stredného Slovenska z PB) , ale zistila som, že je to celé zle, tak som sa s ním rozišla,začala som bývať sama a raz som sa nudila, tak som šla na pokec a tam mi napísal môj manžel, ktorý tam prišiel prvýkrát po dvoch rokoch a ja som vraj bola prvá, ktorej napísal a kedže som odpísala, tak sme si začali písať. Následne sme zistili, že je z môjho rodného mesta, dokonca sused môjho najlepšieho kamoša.. Prisahambohu, že som ho nikdy v našom meste nestretla, ani on mňa si teda nepamätá. Nakoniec sme zistili, že som dokonca chodila s jeho naj kamošom do škôlky a takto. Takže keď som sa vrátila do rodného mesta,tak sme sa stretli a láska ako hrom 😉 tak som dala výpoveď v práci, našla si prácu u nás v meste a po siedmich rokoch som začala žiť konečne zase doma 😀 no a evidentne je mi dobre, lebo ja som bola večný cestovateľ, ale manžel si ma tu nejako udomácnil a som šťastná 😀 v živote by som nepovedala, že raz skončím u nás v meste a že si nájdem manžela rovno tu😀 takže neboj, ono to príde raz, ani nebudeš vedieť ako😉
@zabudnuta zatracovany pokec ma na svedomi vela manželstiev 🙂 u nas v robote tri 😀
@kvietocok2 no ako sme sa nasli prestali sme tam chodit,,,naozaj to je na hladanie vztahov. Podla mna vela vztahov da dokopy ale aj rozdeli,,,
@zabudnuta my sme tam tiez prestali chodit potom. Manzelovi aj zrušili konto a ja tam raz za rok chodim pozerat fotky kamoskynych deti 😀
@zemko99 aj ja sa pridavam do klubu pokecovych 😉 a mala som tiez 25 ako ty 😉 moj terajsi manzel bol vtedy v usa, ja na slovensku, 3 mesiace sme si pisali, potom dosiel na vikend len kvoli mne, o dalsie dva mesiace som sla uz ja za nim..odisla som z prace, od rodiny, od frajera, z ktorym sme uz mali naplanovanu svadbu...sialene..po roku sme sa vzali...Teraz mam 34 a cakam 4. babo...stihas vsetko 😉
cez internet 😀 a potom pol roka cakal, kym pridem, aby sme sa mohli vidiet (nie je zo slovenska) a za ten cas sme sa fajne spoznali, prve stretko bolo akoby sme sa poznali roky a stale je to super
Pridavam sa do klubu z pokecu 🙂 pocas strednej som tam stretla par kamosov, ale manzela mi nasla segra,ked tam zhanala nejake info a on sa ponukol to vyzistit u svojho spolubyvajuceho na intraku.,ale kedze velmi na pokec nechodil,vypytal si icq,kt segra v tom case nemala a tak dala moje.(bola som pritom). Po pol roku sme si zacali pisat,po dalsom pol roku sme sa stretli, po dalsom roku zacali spolu chodit, potom po piatich sa vzali a teraz po troch rokoch manzelstva mame 2mesacnu princeznu a sestra je jej krstna 🙂 pride to ked to budes najmenej cakat,resp ked prestanes hladat. So mnou to tiez nemal lahke, bol prvy i jediny s ktorym som chodila, tak verim,ze i posledny 🙂
Tak my sme s klubu Badoo .spolu viac ako 3.5r.
Bola som u Kamosky a vravi mi ze stym svojim sa dala dokopy cez Badoo .inak sobotu mali svadbu 26/9/2015.vravim co ?ake Badoo?poznala som len pokec .A ked som prisla domov tukla Badoo.sk skumala nove nepoznane napisal mi on .a uz som len odmietala nie ja nic nehladam . A hla nakoniec som nechala ukecat a nasla som pracovity otec mojho synceka🙂
toto je taka mila tema - neuveris, ale niekolko krat ma uz napadlo zalozit podobnu 🙂
ja som si vzdy myslela, ze ked stretnem toho praveho, bude to specialne spoznanie.. a vlastne aj je 😀
mojho muza som spoznala asi v 12tich rokoch - byval na vedlajsej ulici, vzdy sme sa vidali, na ceste domov zo skoly.. on bol o dva roky starsi.. ked som ja mala 16 a on 18, nase stretnutia na ulici boli vzdy o tom, ze sme jeden na druheho pokukavali.. Raz som isla ku kamaratke na navstevu a bol tam aj on - bol spoluziak jej brata, co som netusila.. zoznamili sme sa a dohodli sa, ze niekedy pojdeme spolu vsetci von.. nakoniec sme isli na pivo, ja, on a kamaratka.. cely vecer sme prerozpravali len my dvaja, kamaratka bola prvy krat v zivote piate koleso u voza /vzdy to bola velka kocka, ja som bola ta "skaredsia"/
stali sme sa velmi dobrymi kamaratmi, ale nase cesty sa potom trocha rozchadzali - ja som mala priatelov, on priatelky /na pocudovanie, kazdy moj priatel ho poznal ci uz zo strednej, alebo z prace, proste on poznal vzdy kazdeho, koho som ja nezavisle na nom spoznala/
ked mi zomrela mama, mala som blbe obdobie, bola som dost osamela a par mesiacov som sa takmer s nikym nestretavala, len do roboty a domov.. po dlhsom case nevidenia sme sa stretli vecer v autobuse, vymenili si nove cisla.. potom mi napisal sms, ci nejdeme von..
/ta sms mi prisla potom, ako som si pred sprchovanim povzdychla, ci by mi mama nemohla poslat niekoho, kto by za to a o to stal/
prisiel premna, isli sme niekam do podniku, kde sme prekecali celu noc.. odviezol ma domov, odprevadil k brane mojho bytu, potom isiel hore a uz nikdy neodisiel.. byvali sme spolu od prveho rande.. 😀
rada na tie casy spominam.. v aprili to bude 11st rokov co sme spolu, prezili sme si vselico, ci zle alebo dobre.. ale nech sa deje cokolvek, myslim, ze lepsieho muza a otca pre svoje deti som si vybrat nemohla.. hoci, keby mi niekto v mojich 16tich povedal, ze on bude moj muz, asi by som ho vysmiala.. naozaj som ho brala iba ako kamarata.. a ked to teraz po sebe citam, mozno sa to niekomu bude zdat vymyslene.. ale prisaham, ze to je uplna pravda..
myslim, ze ten pravy pride vtedy a odtial, kde to najmenej cakas.. ja viem, ze to je otrepane klise, ale kazde klise sa zaklada na pravde 😉
/inak mena pre svoje deti som mala tiez vybrate davno predtym ako som vobec o nich uvazovala/
My zme sa spoznali v Decembri2012 na internetu na Seznamke na Seznam.cz.Zacli zme si pravidelne písať e_maily alebo sms.Par razy zavolali Ja pochadzam z Cr.Po pol roku zme sa dohodli ze sa stretneme.Chcela som pre moju dceru super vylet a tak zme sa dohodli ze prijdeme za nim.A tak som 17.5.2013 nasedla aj z dcerou na vlak smer Poprad.Dopadlo to skvele i ked ma vseci varovali.Padli zme si hned do oka a dcera sa od neho nehnula.Takze po spolocne vikendu kde nam bolo velmi dobre som uz len odisstravodisla po veci.V tej dobe mal v peci este dvoch vetsich synou.Dcera tu chodi do skoly.V Juli 2014 sa nam narodil Filipko a letos v Juli xme sa zosobasili.Mam skveleho muza je dobry ocko a pre moju dceru super ujo A z jeho chlapcami si celu dobu dobre rozumieme.Maju 20,18.a maleho maju velmi radi.Nebanujem som tu stastna.A do Cr uz ma to velmi nelaka.Mam tu svoju rodinku znamych.Moj muz nefajci nepije do krmy nechodi.Som stastna
@zemko99 Presne ako píše @mata1001 😉 . U mňa to bolo "keď nehladáš-nájdeš" 😀 . Asi necelé dva roky som bola po nevydarenom 3-ročnom vzťahu, vôbec nikoho som nehľadala. Stretli sme sa náhodou s dávnym kamarátom, boli sme si po rokoch pokecať a náhodou ma zoznámil s dnešným mojim drahým a fakt som nikoho nehľadala a bum láska na prvý pohľad - "ťaháme" spolu už 15.rok a máme dve krásne a zdravé detičky. 😉
my sme sa spoznali v praci - bol moj sef. j som sice vtedy mala vztah, ktory ale nikam neviedol, takze som ho ukoncila. dnes sme spolu 7 rokov, z toho 2 roky manzelia.
My sme sa spoznali na svadbe mojej sesternici a ON bol najlepší kamarát jej manžela a teda aj jej. Ja som tam vtedy bola s bývalým, takže som ho neregistrovala :D
Stretli sme sa potom opäť asi po 2 rokoch, keď som bola čerstvo rozídená a šla som sa vyplakať k tej mojej sesterke, keď tam prišiel ON aj s kamarátmi, totálna náhoda, ale ja som v tej chvíli o žiadnom chlapovi nechcela ani počuť. Opäť sme sa stretli o 2 mesiace, ako inak u sesterky, preskočila iskra a bolo. Po pár týždňoch chodenia mi povedal, že bol zo mňa na mäkko od prvej chvíle ako ma uvidel a čo je najväčšia irónia, 1x ma videl ked som vošla do kostola (na tej svadbe) a on je ateista. Kedže ja na náhody neverím, tak myslím, že to máme požehnané aj z Hora 🙂
...a je to ten najlepší chlap akého poznám.
Ľudia sa mojej generácii (25 rokov) často smejú, že my, mladí, sa bez "internetov a googlov" už ani nevys***me. :D
Ja som ale lásku svojho života spoznala na grilovačke u kamaráta.
Toľko k dnešnej pokazenej mládeži. :D
@zemko99 To je uuuplne v poriadku tieto tvoje pocity.necitala som si ostatne prispevky ale napisem ti co si myslim. Takze, je to v poriadku ze sa citis osamela. Necudujem sa.napriek smutnym udalostiam v rodine,a mlademu veku sa staras o brata a zvladla si vs.klobuk dole. To ze tuzis takto po detoch poznam aj ja,tiez som to zacala vyrazne pocitovat v 25 a vekom sa to zhorsovalo.nemala som nikoho,stale same sklamania. Az v 27 konecne som stretla toho praveho a teraz cakame babatko (mam29). To co pocitujes su biologicke hodiny,zvacsa ich zeny zacinaju citit od 25roku. Treba dalej hladat toho pana praveho,navod neexistuje. Vela stastia.
Teraz k tvojej otazke z uvodu: my sme sa poznali v supermarkete, teda aby som bola presnejsia on ma tam uvidel..pravujem sko pokladnicka ( ☹ ) a raz pri mne platil,pacila som sa mu,tak si ma nasiel na fb a napisal mi.najprv sme si len pisali,neskor prve rande. 8.11. to budu 2roky. On je to jedine dobre co mi ta praca v tom obchodaku dala. A som stastna 🙂
Tak este raz vela stastia
@katka708 my v potravinach :D ja predavacka on zakaznik

My sme sa zoznamili cez FB,on je cudzinec,pol roka sme si pisali,skype a potom nazivo stretli v Budapesti🙂 ooooo aka romantika😉 teraz oslavime 5rocnicu manzelstva😉