icon

Kedy a ako ste spoznali svoju polovičku?

zemko99
28. sep 2015

Ahojte 🙂 Ja viem, že asi od veci diskusia, ale kedy a kde ste spoznali svojho manžela/ priateľa? Mám 25 rokov a ešte nikoho nemám, vlastne ani neviem, ako si ho teraz nájsť po škole. Starám sa o brata, ktorý ma 18 rokov, rodičia nám zomreli. Od novembra nastupujem do školy ako asistent učiteľa. Ja viem, že som ešte mladá, život predo mnou, veď ja viem a nemám ani žiadnu depku to nie, len niekedy si tu takto prezerám "koníka" a aj ja by som chcela mať deti, vždy som túžila mať veľkú rodinu. Ach, veď ja už mám vymyslené aj mená pre deti, som psychoš :D Chcela by som mať aspoň 3 - 4 deti, ako ja viem, zbytočne to teraz riešiť, ja viem. Len tak mi to niekedy napadne, že kedy a kde ho stretnem, a potom začnem mať strach, že čo ak nestihnem mať deti, čo ak nikoho nenájdem.. a čo ak... Zbytočne otázky. A potom si uvedomím, veď mám "len" 25 rokov, kopu mojich kamošiek nemá rodinu. Tak ja len tak, asi som sa chcela trošku vyspovedať 🙂

Strana
z4
barcelona94901
23. okt 2015

Vo stvrtej triede na zs

ivett1
23. okt 2015

s mm sme sa zoznámili v práci🙂 mala som už 28 r. 😀

mima.k
23. okt 2015

cez internet: na pokeci🙂

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
danielahamar
31. okt 2015

ja som môjho v mojich 18 zaregistrovala, že žije 😅 najprv som ho ja chcela, on nechcel potom on chcel ja nechcela a nejak prešli dva roky a dali sme sa dokopy, teraz o dva týždne to bude 13r. čo sme spolu aj ako manželia, svadba to bola rýchla 😀

lubina
31. okt 2015

s manzelom som sa zoznamila v ramci prace a mala som uz 28 rokov..zobrali sme sa ked som mala 32 r 🙂

nikuliak
1. nov 2015

Ja som sa so svojim zoznamila v rockovom podniku - hrala tam kapela, s kamoskou sme si uz nemali kam sadnut, tak sme si ptisadli k dvom chalanom (ziadny iny zamer tam nebol), ale aj tak iskra preskocila. ;) A dnes je z toho 7-rocny vztah.

anika151
5. nov 2015

Zdravím ja s mojím mužom sme sa dali dokopy na pokeci.4.mes.sme si pisali a potom sme si dali prvé stretko.Potom už to postupne islo samo stretka atd..Postupom času sme sa spoznavali cez stretka az potom sme zacali spolu chodiť..Chodili sme spolu 4.roky.a potom sme sa vzali.A sme manželia a šťastný rodičia malej dcérky...Som vďačná PanBozkovy že mam rodinku.Milujem ju najviac na svete...

zemko99
autor
20. júl 2017

Ahojte, píšem vám po dvoch rokoch. Lebo len tak mi to teraz napadlo 😀 Neverila som, že by som si mohla nájsť priateľa cez internet a predsa sa to stalo. Takže áno, aj ja sa pripájam do klubu tých, ktorí spoznali svoju polovičku cez internet. Sme spolu už takmer rok a bolo vtipné čítať, čo som tu písala pred dvoma rokmi. Teraz už uvažujeme nad spoločným životom a je to krásne. ďakujem vám za vaše komentáre.

johanna_b
16. jan 2019

@zemko99 ahoj a ako pokracujete.?

Strana
z4